לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הRED HAT ואז התקנתי את ה IP COP עכשיו שתי שאלות 1. המחשב הזה הולך להיות סרבר ובהתקנה של הIP COP בחרתי GREEN + RED (יש לי מודם של כבלים) , זה הבחירה הנכונה ? 2. אחרי שהתקנתי , סיים והכל עברתי להגדרות עשיתי RESET הוא מבקש ממני סיסמא , והסיסמא לא נכונה .. זה לא שאני לא יודע את הסיסמא שלי פשוט לא מובן לי... תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שכבר בעבר הצלחתי להתחבר, לקח לי זמן להבין בדיוק איך ולמצוא מה לתקן, אבל הצלחתי, בעזרת ה HOWTO ההוא, ובעזרת הודעה פה בפורום של whatsup.org.il. המצב הוא שלא הצלחתי שוב לבצע את התהליך כמו שצריך, ואני מקווה שהפעם אבין מה צריך עוד לעשות ולזכור את זה לפעמים הבאות.. קיצר, זה המצב: connect =========== #!/bin/bash /sbin/ifdown eth0 /sbin/ifup eth0 CABLEGW=$(grep routers /var/lib/dhcp/dhclient-eth0.leases | tail -n 1 | cut -d ";" -f1 | cut -d "t" -f3 | cut -d "o" -f4 | cut -d ' ' -f2) /sbin/route add -host pns.inter.net.il gw $CABLEGW /usr/sbin/pptp-linux pns.inter.net.il debug user dxt mtu 1460 mru 1460 defaultroute sleep 5 NEWGW=$(ifc…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רציתי להדקין את הגרסא red hat 9 במחשב שלי, אז הגדרתי את הביוס שיאתחל מהסידירום, והוא אכן מאתחל משם נגיד בהדקנת ווינדוס אבל שהכנסתי את הדיסק הראשון של רד האט ועשיתי ריסטרט הוא מתעלם לגמרי להבוט שלו ולא מעלה את התוכנית הדקנה! מה אני יכול לעשות??
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
ftp://ftp.uasw.edu/pub/os/linux/mandrakelinux ftp://sunsite.informatik.rwth-aachen.de/pub/Linux/mandrake ftp://mirror.cs.wisc.edu/pub/mirrors/linux/Mandrakelinux ftp://raven.cslab.vt.edu/pub/linux/mandrakelinux ftp://mirrors.secsup.org/pub/linux/mandrake/Mandrakelinux ftp://sunsite.mff.cuni.cz/OS/Linux/Dist/Mandrake/mandrake ftp://ftp.fsn.hu/pub/linux/distributions/mandrake ftp://ftp.ps.pl/mirrors/Mandrakelinux ftp://ftp.rediris.es/pub/linux/distributions/mandrakelinux ftp://ftp.cica.es/pub/Linux/Mandrakelinux ftp://mirror.aca.oakland.edu/pub/linux/mandrakelinux ftp://ftp3.mandrake.sk/mirrors/Mandrakelinux ftp://ftp.chg.ru/pub/Linux/Mandrakelinux ftp://ftp.u-strasbg.fr/pu…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התקנתי ubuntu 7.04(ב6.10 לא היה דרייבר לכרטיס מסך)בינתים אין בעיות מיוחדות חוץ מכמה דברים שצריך ללמוד שאני אשאל כאן בהזדמנות. אני מחפש תוכנה שתציג לי את הטלויזיה מכניסת הוידאו של winfast tv2000 xp rm דרייבר יש רק צריך תוכנה + הסבר איך מתקינים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בכתבה של הארץ על יבונטו: http://www.transgaming.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=2&meid=-1 מישהו ניסה את זה? זה שווה משהו?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
באתר של DLINK אין דרייבר מתאים ללינוקס וגם בDRIVERGUIDE לא מצאתי, אשמח למי שיעזור לי. אגב התקנתי אובונטו 7.04. תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
פשוט בהתקנה נתתי לתוכנה להגדיר לבד וזה נראה לי מוגזם 2.9GB.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין שרת VPN על ubuntu בכדי לשתף תקיות של ה ubuntu ברשת דרך האינטרנט התקנתי pptpd והגדרתי בקובץ ההגדרות שלו (/etc/pptpd.conf) כתובות localip ו remoteip אני מנסה להתחבר ל VPN דרך וינדוס 7 ממחשב מרוחק דרך האינטרנט הגדרתי חיבור VPN בוינדוס, הוינדוס מתחבר מאמת את הסיסמה ומתחבר הבעיה היא שבוינדוס 7 ב Network אני לא רואה את מחשב ה ubuntu האם אני צריך לעשות משהו ב ubuntu בכדי לשתף תקיות? כמו כן בוידנוס 7 ב network and sharing center בחיבור של VPN תחת Access Type מופיע no network access החיבור גם עושה רושם של לא יציב ומתנתק מדי פעם עם קוד שגיאה 800 אזישהו רעיו מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף את הפונטים, אריאל, Tahoma ללינוקס?? יש איזה הסבר ממש טוב ? תודה. BTW הגירסאה שיש לי הא UBUNTU 5.10, תודה מראש. ועוד שאלה, אני מנסה בנתיים את הלינוקס על VM (ווירטואל משין) בגלל שאני רוצה להתקין אחד כזה על הנייד שלי, הבנתי שיש הפצות מיוחדות לניידים או משהו כזה, אז על איזה הפצה אתם ממליצים להתקנה על נייד?? אהה ודבר אחרון שהתגלה לי עכשיו =\, במירק שאני כותב משהו זה מציג לצד השני בג'בריש והוא כותב משהו בעברית זה מציג חי בג'בריש למה זה ? ואיך אפשר לסדר כי התקנתי עברית כ-שפה.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התקנתי היום אובנטו, אחרי ההתקנה עשיתי ריסט, בחרתי שיעלה האובנטו, וכך קרה. לאחר מכן עשיתי עוד ריסט למחשב, הפעם בחרתי להיכנס לווינדאוס, ומכאן הלאה, כל פעם שעשיתי ריסט, לא הייתה לי אופציה בכלל לבחור לאיזה מערכת הפעלה אני רוצה להיכנס והווינדאוס ישר עולה. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כשאני שומע סאונד באתרים, למשל בYouTube , יש רעשי רקע.. לעומת זאת כאשר אני פותח קבצי קול עם הנגן הם מונגנים כמו שצריך... איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חיסרון: נגיד ואני יסתכל על כמה אתרים כמו download.com ,נענע וכאלה..ועוד מיליוני אתרים... ואני ירצה להוריד משהו.. אבל אי אפשר, יש לי לינוקס ! כל התוכנות לא יעבדו בלינוקס חוץ מאיזה שלוש... שאלה : האם לינוקס יהיה פחות מאובטח בעתיד? יהיו תוכנות שיתמכו בו ווירוסים חדשים...ומשתמשים חדשים יום אחד גם לינוקס לא יהיה מאובטח .. נכון ?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שאלה בכותרת... ניסית כמה דברים ולא עבדו.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני התקנתי IE6 ואחרי ההתקנה אני מגלה שחסרים קבצים בתיקיה שהתקנתי בה וזה קרה לי גם שניסיתי להתקין WINAMP תודה לעוזרים ליאור.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התקנתי לינוקס, הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי דרייברים לכרטיס מסך ולכרטיס קול. אחרי שהתקנתי את הדרייברים ועשיתי ריסטרט, קיבלתי בעיה מוזרה - http://random.7host.com/uploaded/images/NuclearGerber/A2DF6_screen.JPG כשברתי להמשיך להעלות את התצוגה הגרפית, הלינוקס בחר לי דרייבר שונה לכרטיס מסך, ועלה, כשבמסך שקיבלתי יש חלון אחד, שבו אני יכול לשנות את הגדרות של התצוגה. ואז שמתי לב שהמקלדת והעכבר לא מגיבים..ואני לא יכול להמשיך להעלות את הדסקטופ. קצת פרטים- linux redhat 9 radeon 9800np(the first driver i installed) realtek ac97 audio driver (the second driver installed) העכבר מתחבר ל- USB אם זה עוזר איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה..
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
Version: Fedora Core 3 (Heidelburg זה 1 Version: Fedora Core 2 (Tettnang זה 2 Version: Fedora Core 1 (Yarrow זה 3 ---------------------------------------------- מה ההבדל ? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז ככה בגלל הסדגה כאילו כדי להריץ חלק מהמשחקים אני צריך לעלות כרוט ואין לי כוח להעביר משתמשים כול הזמן אז החלטתי לעבוד תמיד על רוט אבל הבעיה היא שהוא בדיפולט מעלה לי את המשתמש הרגיל כול הזמן אז רציתי לדעת איך בסוסה 9.2 אני משנה את המשתמש שעולה עם עליית המערכת?? בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את המערכת Ubuntu 7.10. אני מעונייין להתקין את החבילה הבאה: nvidia-glx לכרטיס המסך שלי מתוצרת nVidia אם לדייק Geforce 8800 GTS על מנת להתקין Compiz וכמובן, שיהיה דרייבר לכרטיס. כשכתבתי במנהל החבילות של Ubuntu את השם nvidia-glx היו 3 חבילות, אבל כל פעם שאני מסמן V על אחת מהן, מופיעה הודעה השגיאה הזאת: NVidia binary X.Org driver cannot be installed on your computer type (i386) Either the application requires special hardware features or the vendor decided to not support your computer type אז הורדתי מפה: http://packages.ubuntu.com/dapper/i386/nvidia-glx/download את החבילה, וכאשר אני מפעיל את קובץ הdeb יש לי את השגיאה הבאה: Error: Dependecy is not satis…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש גירסה של MAC OSX שאפשר להתקין על מעבדי X86 של AMD . אם משהו הצליח להתקין אשמח אם יוכל לתת לי קצת מידע על גירסה והוראות התקנה. תודה מראש amitos80
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ממשק גרפי שיהיה סביבת עבודה מגניבה כמו שמראים בסרטונים ב YOUTUBE עם כל האפקטים יש לי לינוקס UBUTNTO 7.04 ועוד שאלה זה איך אני מגדיר שם רשת של 2 מחשבים את האינטרנט סידרתי אבל לעשות רשת יש לי בעייה שם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי אובונטו. ובמחיצה אחרת מותקן windows. אז האם אפשר לעשות מין מחשב וירטואלי שיריץ בתוך אובונטו את win xp? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אז ככה רציתי לדעת שתי דברים איזו גירסא הכי חדשה ללינוקס ואיזו גרסא הכי מומלצת ? איזו הכי מהירה? איזו הכי יציבה?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בינוקס דביאן גם בשרת שלי אני משתמש בדיבאן עכשיו אני לא ממש רוצה להתחיל להיסתב עם הרבה כבלים ומסך אז אני רוצה לעשות קישור דרך remote desktop אבל לפי איך שהבנתי צריך לעשות משהו וזה לא כמו מהפצות אחרות שרושמים את האייפי טוב זה הבעיה הראשונה עכשיו השנייה מישהו יודע מה הפורט של remote desktop בלינוקס דביאן ?? תודה מראש לכולם מאוד חשוב לציין שאין Xserver אל השרת והוא עובד אל ממשק טקסטאלי בלבד
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
בהמשך להודעה הקודמת, החלטתי לפתוח ת'רד חדש היותר רלוונטי לבעיות העדכניות שלי. סה"כ בריל ואמרלד עובדים יפה, פרט לשתי בעיות: 1. משום מה זה מחרפן לי את האייקונים. בחלק מהיישומים האייקונים לא משתנים אם אני משנה אותם במנהל התצורה של KDE, ובחלק מהיישומים זה כן משפיע(למשל Konquerer כן מושפע מהשינוי, בעוד שמנהל הקבצים לא). האם יש דרך לשנות את האייקונים גלובלים עם בריל ואמרלד? 2. אני רוצה שבריל ואמרלד יפעלו אוטומטית בהעלאת המערכת(כלומר בהלאת הXServer). איך אפשר לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-