לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס רשת wireless שהייה לו תמיכה ב whoppix 2.7 LINUX (וכמובן גם תמכה ב XP)
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני בדביאן עם גנום וכל פעם שאני נכנס לתקייה פנימית יותר נוצר חלון חדש אני רוצה שזה יהיה כמו ב kde וכמו בוינדוס שזה באותו חלון פשוט נכנס לתיקיה שרציתי למי שלא הבין לדוגמא אני בספריית השורש ואני לוחץ להיכנס ל /usr אז התיקיה נפתחת בחלון חדש ולא באותו חלון איפה אני משנה את זה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה של אובנטו 7.10 רציתי לדעת כמה דברים: 1.אם יש bluej ? (לפיתוח של java) 2.האם זה יעבוד על מחשב נייד: hp dv6680ej 3.ראיתי כתבה שמחק יוצא עידכון ל 8 אני אוכל לעדכן או שאני אצתרך למחוק את מה שיש לי עכשיו להוריד את הגירסא החדשה ואז להתקין שוב 4.זה מחסל את הסוללה כמו vista? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. התקנתי מנדריבה 2009, ויש לי סרטונים מהמצלמה שלי, בפורמט AVI, שכנראה יש בעיה בקודקים, כי הצבעים מעוותים. רואים תמונה טובה, אבל הצבעים לא נכונים. איך אני פותר את הבעיה? (סרטים אחרים, MPEG לדוגמה, ראיתי כמו שצריך). אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי את מערכת ההפעלה LINSPIRE ורציתי לשאול אם ניתן להריץ תוכנות ווינדוס על המערכת בעזרת אמולטור או משהוא כזה. ראיתי שהתוכנה עצמה ממליצה על WIN4LIN אבל לא הצלחתי להפעיל את התוכנה בכלל. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את המערכת Ubuntu 7.10. אני מעונייין להתקין את החבילה הבאה: nvidia-glx לכרטיס המסך שלי מתוצרת nVidia אם לדייק Geforce 8800 GTS על מנת להתקין Compiz וכמובן, שיהיה דרייבר לכרטיס. כשכתבתי במנהל החבילות של Ubuntu את השם nvidia-glx היו 3 חבילות, אבל כל פעם שאני מסמן V על אחת מהן, מופיעה הודעה השגיאה הזאת: NVidia binary X.Org driver cannot be installed on your computer type (i386) Either the application requires special hardware features or the vendor decided to not support your computer type אז הורדתי מפה: http://packages.ubuntu.com/dapper/i386/nvidia-glx/download את החבילה, וכאשר אני מפעיל את קובץ הdeb יש לי את השגיאה הבאה: Error: Dependecy is not satis…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
התקנתי לינוקס, הכל עבד בסדר, עד שהתקנתי דרייברים לכרטיס מסך ולכרטיס קול. אחרי שהתקנתי את הדרייברים ועשיתי ריסטרט, קיבלתי בעיה מוזרה - http://random.7host.com/uploaded/images/NuclearGerber/A2DF6_screen.JPG כשברתי להמשיך להעלות את התצוגה הגרפית, הלינוקס בחר לי דרייבר שונה לכרטיס מסך, ועלה, כשבמסך שקיבלתי יש חלון אחד, שבו אני יכול לשנות את הגדרות של התצוגה. ואז שמתי לב שהמקלדת והעכבר לא מגיבים..ואני לא יכול להמשיך להעלות את הדסקטופ. קצת פרטים- linux redhat 9 radeon 9800np(the first driver i installed) realtek ac97 audio driver (the second driver installed) העכבר מתחבר ל- USB אם זה עוזר איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? תודה..
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ftp://ftp.uasw.edu/pub/os/linux/mandrakelinux ftp://sunsite.informatik.rwth-aachen.de/pub/Linux/mandrake ftp://mirror.cs.wisc.edu/pub/mirrors/linux/Mandrakelinux ftp://raven.cslab.vt.edu/pub/linux/mandrakelinux ftp://mirrors.secsup.org/pub/linux/mandrake/Mandrakelinux ftp://sunsite.mff.cuni.cz/OS/Linux/Dist/Mandrake/mandrake ftp://ftp.fsn.hu/pub/linux/distributions/mandrake ftp://ftp.ps.pl/mirrors/Mandrakelinux ftp://ftp.rediris.es/pub/linux/distributions/mandrakelinux ftp://ftp.cica.es/pub/Linux/Mandrakelinux ftp://mirror.aca.oakland.edu/pub/linux/mandrakelinux ftp://ftp3.mandrake.sk/mirrors/Mandrakelinux ftp://ftp.chg.ru/pub/Linux/Mandrakelinux ftp://ftp.u-strasbg.fr/pu…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מבוסס כולו AMD עם מערכת הפעלה ווינדוס ולצורך תוכנה שאני צריך לעבוד איתה שקיימת רק במאק אני רוצה להתקין VM של מאק על המחשב ולהריץ באופן סימולטני עם הווינדוס. חיפשתי ביוטיוב כמה מדריכים אך חשבתי שכדאי לשאול כאן אנשים עם ניסיון איזה VM הוא הטוב ביותר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף את הפונטים, אריאל, Tahoma ללינוקס?? יש איזה הסבר ממש טוב ? תודה. BTW הגירסאה שיש לי הא UBUNTU 5.10, תודה מראש. ועוד שאלה, אני מנסה בנתיים את הלינוקס על VM (ווירטואל משין) בגלל שאני רוצה להתקין אחד כזה על הנייד שלי, הבנתי שיש הפצות מיוחדות לניידים או משהו כזה, אז על איזה הפצה אתם ממליצים להתקנה על נייד?? אהה ודבר אחרון שהתגלה לי עכשיו =\, במירק שאני כותב משהו זה מציג לצד השני בג'בריש והוא כותב משהו בעברית זה מציג חי בג'בריש למה זה ? ואיך אפשר לסדר כי התקנתי עברית כ-שפה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בכתבה של הארץ על יבונטו: http://www.transgaming.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=2&meid=-1 מישהו ניסה את זה? זה שווה משהו?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
פשוט בהתקנה נתתי לתוכנה להגדיר לבד וזה נראה לי מוגזם 2.9GB.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קודקים לסרטים לסוסה 10.2 וגם תוכנה שניתן להפעיל איתה סרטים עם תרגום עברי אשמח גם להסבר על ההתקנה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
באתר של DLINK אין דרייבר מתאים ללינוקס וגם בDRIVERGUIDE לא מצאתי, אשמח למי שיעזור לי. אגב התקנתי אובונטו 7.04. תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בינוקס דביאן גם בשרת שלי אני משתמש בדיבאן עכשיו אני לא ממש רוצה להתחיל להיסתב עם הרבה כבלים ומסך אז אני רוצה לעשות קישור דרך remote desktop אבל לפי איך שהבנתי צריך לעשות משהו וזה לא כמו מהפצות אחרות שרושמים את האייפי טוב זה הבעיה הראשונה עכשיו השנייה מישהו יודע מה הפורט של remote desktop בלינוקס דביאן ?? תודה מראש לכולם מאוד חשוב לציין שאין Xserver אל השרת והוא עובד אל ממשק טקסטאלי בלבד
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מעוניין להתקין לינוקס בנייד הישן ( SONY VAIO PCG Z600 HEK ) במקום XP שרץ עליו יחסית בסדר. ידוע לי מקריאה בפורום שישנם מחשבים מחברות מסוימות שלא כ"כ תואמות ללינוקס . אך לא ראיתי בנוגע לסוני. האם יהיה קשה להתאים לו ? ואם לא איזה לינוקס מומלץ ? ( מעבד פנטיום 3 800 וראם 256 ) תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין שרת VPN על ubuntu בכדי לשתף תקיות של ה ubuntu ברשת דרך האינטרנט התקנתי pptpd והגדרתי בקובץ ההגדרות שלו (/etc/pptpd.conf) כתובות localip ו remoteip אני מנסה להתחבר ל VPN דרך וינדוס 7 ממחשב מרוחק דרך האינטרנט הגדרתי חיבור VPN בוינדוס, הוינדוס מתחבר מאמת את הסיסמה ומתחבר הבעיה היא שבוינדוס 7 ב Network אני לא רואה את מחשב ה ubuntu האם אני צריך לעשות משהו ב ubuntu בכדי לשתף תקיות? כמו כן בוידנוס 7 ב network and sharing center בחיבור של VPN תחת Access Type מופיע no network access החיבור גם עושה רושם של לא יציב ומתנתק מדי פעם עם קוד שגיאה 800 אזישהו רעיו מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חיסרון: נגיד ואני יסתכל על כמה אתרים כמו download.com ,נענע וכאלה..ועוד מיליוני אתרים... ואני ירצה להוריד משהו.. אבל אי אפשר, יש לי לינוקס ! כל התוכנות לא יעבדו בלינוקס חוץ מאיזה שלוש... שאלה : האם לינוקס יהיה פחות מאובטח בעתיד? יהיו תוכנות שיתמכו בו ווירוסים חדשים...ומשתמשים חדשים יום אחד גם לינוקס לא יהיה מאובטח .. נכון ?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כשאני שומע סאונד באתרים, למשל בYouTube , יש רעשי רקע.. לעומת זאת כאשר אני פותח קבצי קול עם הנגן הם מונגנים כמו שצריך... איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני התקנתי IE6 ואחרי ההתקנה אני מגלה שחסרים קבצים בתיקיה שהתקנתי בה וזה קרה לי גם שניסיתי להתקין WINAMP תודה לעוזרים ליאור.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי אובונטו. ובמחיצה אחרת מותקן windows. אז האם אפשר לעשות מין מחשב וירטואלי שיריץ בתוך אובונטו את win xp? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ממשק גרפי שיהיה סביבת עבודה מגניבה כמו שמראים בסרטונים ב YOUTUBE עם כל האפקטים יש לי לינוקס UBUTNTO 7.04 ועוד שאלה זה איך אני מגדיר שם רשת של 2 מחשבים את האינטרנט סידרתי אבל לעשות רשת יש לי בעייה שם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
Version: Fedora Core 3 (Heidelburg זה 1 Version: Fedora Core 2 (Tettnang זה 2 Version: Fedora Core 1 (Yarrow זה 3 ---------------------------------------------- מה ההבדל ? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז ככה בגלל הסדגה כאילו כדי להריץ חלק מהמשחקים אני צריך לעלות כרוט ואין לי כוח להעביר משתמשים כול הזמן אז החלטתי לעבוד תמיד על רוט אבל הבעיה היא שהוא בדיפולט מעלה לי את המשתמש הרגיל כול הזמן אז רציתי לדעת איך בסוסה 9.2 אני משנה את המשתמש שעולה עם עליית המערכת?? בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש גירסה של MAC OSX שאפשר להתקין על מעבדי X86 של AMD . אם משהו הצליח להתקין אשמח אם יוכל לתת לי קצת מידע על גירסה והוראות התקנה. תודה מראש amitos80
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-