לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
כלומר אם יש לי מחשב אם 2 מעבדים ומעלה החלונות החדש יתמוך בו ???
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
רשמתי את זה לבנדאם פרטי והוא לא ידע איך לעזור לי אולי אתם תוכלו לעזור לי בבקשה .. יש לי לוח DP55WG כל פעם שאני עושה ריסטרט למחשב בלינוקס אני מקבל את ההודעה הבאה כל פעם שהמחשב עולה: http://img392.imageshack.us/my.php?image=senzatitolo1copiaee3.jpg זה קורה רק שעושים הפעלה מחשב , אם אני עושה כיבוי אני לא מקבל את ההודעה הזאת אגב זה רק בלינוקס בווינדוס אין את זה . ניסתי המון סוגי לינוקס ( Kubuntu , Ubuntu , Mandriva , openSUSE ) בכולם בדיוק אותה בעייה , ניסתי להחליף ל 2 ספקי כוח שונים . עשיתי חיפוש על זה בגוגל ואמרו למישהו לבטל את אופציית "Failsafe Watchdog" בביוס . ניסתי לבטל את זה ואז שעשיתי הפעלה מחדש המחשב פשוט לא רצה לעשות לי הפעלה מחדש . שהאופציה מופעלת - המחשב עושה הפעל…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את האובונטו (הפצה של גנום) הווינדוס לא עולה לי עוד למרות שהתקנתי דרך פרטישן מג'יק כשאני אומר לו לעשות בוט מההארד דיסק השני הוא מעלה את ההתחלה של הווינדוס הוא אומר ש XMNT 2002(נראה לי...) חסר והוא מדלק על הסריקה ואז הוא עושה אותו דבר רק עם קובץ אחר שלא זוכר את שמו.. ואז הוא מאתחל את המחשב... אם מישהו יוכל לומר לי איך לסדר את זה אני ישמח מאוד...תודה...
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חבר שלי התקין Fedora 9 על המחשב הנייד שלו Dell Latitude C640 ואין קול. כנראה הבעיה היא של דרייבר אבל אין לי מושג מאיפה להוריד. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום קישור להורדה..
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני בוחר באפשרות הראשונה המערכת טוענת לכמה שניות מופיעה לי LOADING LINUX KERNEL ואז המסך נכבה המחשב ממשיך לדלוק כשאני מדליק את המסך מחדש הוא נכבה מחדש ואני לא יכול לעשות כלום אני חייב לעשות ריסטרט מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בלינוקס UBUNTU 7.04
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לא מזמן UBUNTU 8.04 כדי לראות איך זה ויש לי בעיה עם הגלגלת, היא לא עובדת בלינוקס. חיפשית בפורום ולא ממש מצאתי, אשמח אם תעזרו לי. ד"א העכבר שלי נתחבר לUSB, תודה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
היי שאלה לי אליכם, ווינדוס כידוע משתמשת בזיכרון וירטואלי. איך הדברים עובדים במע' הפעלה אחרות? לינוקס למשל... משתמשים שם גם בזיכרון וירטואלי?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
היום התקנתי FREE BSD אחרי ההתקנה הוספתי דברים עכשיו איזה דברים אני צריך בשביל תצוגה גרפית? ואיך אני מפעיל את זה? התקנתי דברים שקשורים ל ס וגם גנום אבל אני לא יודע עם התקנתי טוב מישהוא יכול להסביר לי איך עובדים עם זה? ואם יש מדריך אפשר בבקשה לא באנגלית
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. התקנתי מנדריבה 2009, ויש לי סרטונים מהמצלמה שלי, בפורמט AVI, שכנראה יש בעיה בקודקים, כי הצבעים מעוותים. רואים תמונה טובה, אבל הצבעים לא נכונים. איך אני פותר את הבעיה? (סרטים אחרים, MPEG לדוגמה, ראיתי כמו שצריך). אשמח לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
התקנתי היום אובנטו, אחרי ההתקנה עשיתי ריסט, בחרתי שיעלה האובנטו, וכך קרה. לאחר מכן עשיתי עוד ריסט למחשב, הפעם בחרתי להיכנס לווינדאוס, ומכאן הלאה, כל פעם שעשיתי ריסט, לא הייתה לי אופציה בכלל לבחור לאיזה מערכת הפעלה אני רוצה להיכנס והווינדאוס ישר עולה. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
פשוט בהתקנה נתתי לתוכנה להגדיר לבד וזה נראה לי מוגזם 2.9GB.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום האם מישהו פה הצליח להתקין FC4 על מחשב חדיש כלומר כונן קשיח SATA 2 כרטיס מסך PCI EXP וכו אני מנסה כבר כמה ימים ונתקל בריסט אשמח לקבל תגובות בתודה מתי.ש
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי לכולם, הגדתי את תיבת ה- Gmail שלי בתוך תוכנת המייל. משום מה, אני מקבלת את הדואר שלי מה- Gmail...אבל- לא את הכל!!! אני מקבלת בקצב של הודעה או 2 בכל פעם....וההודעות הינן ישנות !! אני יודעת שקיימות הודעות נוספות, בתיבת הג'ימייל ומשום מה הן לא עוברות למייל..... מה קורה פה?? למישהו יש מושג??? תודה ענקית מראש למתייחסים,
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תכננתי לעבור\להתנסות בלינוקס כבר מזמן, ועכשיו התפנה לי קצת זמן, אז אני לא דוחה יותר. אשמח אם תענו על כמה שאלות שלי בנוגע ללינוקס והסביבה שלה. ד"א - קראתי הרבה מאמרים וFAQ's (כולל ה"אולטימטיבי" באתר הפינגווין ), אז אנא אל תפנו אותי לאחד מהם . ולשאלות: BSD בהשוואה ללינוקס קראתי רק מאמר אחד לא ממש אובייקטיבי (לטובת הBSD), ולא הבנתי כמה דברים - מה מטרותיה? מה ההבדלים המאד כלליים שלה מלינוקס? האם אני צודק שאני מתעניין או שהיא לא ממש תחסר לי בשלב זה? ההפצה ההמלצות למתחילים הן רד-הט (או בשמה הנוכחי פדורה אם הבנתי נכון) ומנדרייק. הבנתי שייחודן הוא שהן יותר "יוזר-פרינדלי", אבל זה על חשבון המהירות והאפשרויות. אני מתכוון להשקיע קצת זמן, אז אני אוותר על היוזר-פרינדליות קצת, ואני מניח…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף את הפונטים, אריאל, Tahoma ללינוקס?? יש איזה הסבר ממש טוב ? תודה. BTW הגירסאה שיש לי הא UBUNTU 5.10, תודה מראש. ועוד שאלה, אני מנסה בנתיים את הלינוקס על VM (ווירטואל משין) בגלל שאני רוצה להתקין אחד כזה על הנייד שלי, הבנתי שיש הפצות מיוחדות לניידים או משהו כזה, אז על איזה הפצה אתם ממליצים להתקנה על נייד?? אהה ודבר אחרון שהתגלה לי עכשיו =\, במירק שאני כותב משהו זה מציג לצד השני בג'בריש והוא כותב משהו בעברית זה מציג חי בג'בריש למה זה ? ואיך אפשר לסדר כי התקנתי עברית כ-שפה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי כונן 160 GB שמחולק ל2 מחיצות (C ו D) ועוד אחד של 40 GB על כונן C מותקן הוינדוס בפעם שעברה התקנתי את הGRUB על C ואז שניסיתי להעלות את הוינדוס זה הגיע לי למסך שרשום בו : "rootnoverify(hd0,0) chainloader +1 " ששיניתי את זה ל hd0,1 (זאת אומרת כונן D) אז הכל חזר לפעול כמו שצריך. בפורום כלשהו בחו"ל אומרים שכדאי בכלל להתקין אותו על הכונן של הלינוקס ובפורום אחר אומרים שעל הוינדוס מניסיונכם, מה הכי כדאי ? תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
באתר של DLINK אין דרייבר מתאים ללינוקס וגם בDRIVERGUIDE לא מצאתי, אשמח למי שיעזור לי. אגב התקנתי אובונטו 7.04. תודה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום אני התקנתי IE6 ואחרי ההתקנה אני מגלה שחסרים קבצים בתיקיה שהתקנתי בה וזה קרה לי גם שניסיתי להתקין WINAMP תודה לעוזרים ליאור.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם מישהו יודע כיצד ליצור מנהל איתחול לדיסקט כדוגמת גראב,לילו וגאג? אם כן אז רציתי לדעת מה צריך לעשות משורת הפקודה לאחר שהורדתי את הקבצים הדרושים?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת wireless שהייה לו תמיכה ב whoppix 2.7 LINUX (וכמובן גם תמכה ב XP)
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני בדביאן עם גנום וכל פעם שאני נכנס לתקייה פנימית יותר נוצר חלון חדש אני רוצה שזה יהיה כמו ב kde וכמו בוינדוס שזה באותו חלון פשוט נכנס לתיקיה שרציתי למי שלא הבין לדוגמא אני בספריית השורש ואני לוחץ להיכנס ל /usr אז התיקיה נפתחת בחלון חדש ולא באותו חלון איפה אני משנה את זה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ולהריץ באובונטו של לינוקס. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. יש לי מודם USB ALE 150, ואני הולך להלחיף את מודם שמוסיפים את כרטיס רשת במחשב חדש, השאלה היא איזה מודם ADSL ייתמך באובונטו? סלח על שאלה מה זה ראוטר? 2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם 2 יציאות אחד למסך מחשב ושני לטלוויזיה, איזה יצרן כרטיסים מסך מתאים לאובונטו? שכדי שייתמך במסך מחשב במקביל טלוויזיה? 3. האם לאובונטו דורש איזה חלקי למחשב, כדי שהוא יפעול בצורה טובה או אינו דורש בכלל? תודה על תשובות
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש גירסה של MAC OSX שאפשר להתקין על מעבדי X86 של AMD . אם משהו הצליח להתקין אשמח אם יוכל לתת לי קצת מידע על גירסה והוראות התקנה. תודה מראש amitos80
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ממשק גרפי שיהיה סביבת עבודה מגניבה כמו שמראים בסרטונים ב YOUTUBE עם כל האפקטים יש לי לינוקס UBUTNTO 7.04 ועוד שאלה זה איך אני מגדיר שם רשת של 2 מחשבים את האינטרנט סידרתי אבל לעשות רשת יש לי בעייה שם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-