עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. יש לי בעיה שאני לא יודע איך להגדיר דואר ב לינוקס בתוכנה של KDE מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  2. לאחר שהתקנתי את אשף האינטרנט הישראלי , ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך עלתה השגיאה הבאה: [root@localhost *****]# internet --connect=smile cp: cannot stat `/etc/resolv.conf': No such file or directory which: no dhcpcd in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin :/usr/local/sbin) which: no pump in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin:/ usr/local/sbin) Killing DHCP client for eth0 3718 Internet Systems Consortium DHCP Client V3.0.2 Copyright 2004 Internet Systems Consortium. All rights reserved. For info, please visit [url]http://www.isc.org/products/DHCP[/url] sit0: unknown hardware address type 776 sit0: unknown hardware address type…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  3. שלום. התקנתי לא מזמן לינוקס (אובונטו 6.10) במקביל לחלונות XP (יצרתי שתי מחיצות חדשות אחת בext2 - כי ext3 לא עבד ואחת swap). בעיקרון הכל עובד די בסדר, יש חיבור לאינטרנט (ראוטר) ואני פחות או יותר מסתדר. עם זאת, ישנה בעיה. אני לא מצליח לגשת לקבצים משותפים על המחשב שמריץ לינוקס מתוך מחשבים אחרים ברשת (שמריצים חלונות) כל פעם שאני מנסה להיכנס הוא דורש ממני שם משתמש וסיסמא. אני מספק לו את שם המשתמש והסיסמא שלי והוא לא נותן לי להכנס. חיטטתי בגוגל ומצאתי את התשובה הזו: ניסיתי לעשות מה שהוא אמר , אבל, הוא לא נותן לי לשמור את הקובץ - אומר שאין לי מספיק הרשאות. ניסיתי להיכנס כroot אבל הוא לא מקבל את הסיסמא שלי... הלכתי הלאה באותו ת'רד והפותח של ההודעה אמר: גם זה לא עב…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by Vega,

כאשר אני מפעיל X-Windows אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "Fatal Server Error: No screens found" מדובר במחשב נייד אשר מריץ Debian. תודה מראש, --Vega.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  5. כאמןר בכותרת - לפני כמה ימים התקנתי את גרסת מנדריבה (2006) מDVD שהורדתי ---> המערכת עלתה והכל היה בסדר.---> עשיתי ריסטארט, הוא עשה את הסיקוונס שלו והראה בסוף מסך שחור בלי לאתחל אוטומטית אז כיביתי אותו---> הפעלתי ווינדוס XP אחרי הכיבוי ושם הרצתי את PARTITION MAGIC 8 ובדקתי לטעויות את מערכות הקבצים.-----> לאחר עוד ריסטארט לא הצלחתי להיכנס ללינוקס בגלל הסיבה הבאה - הלינוקס מתחיל את "רצף הטעינה" שלו, וכאשר הוא מגיע לפרטישיון EXT3 שלו (יש SWAP ושני EXT3 אם זה משנה) הוא מראה על בעיה. הוא מציע לנסות לתקן אבל גם זה לא עוזר. הוא אומר משהו על magic number is incorrect/ superblock..... מאחר ואני עדיין לא בקיא מספיק בלינוקס רציתי להתייעץ אתכם מה לעשות... (כרגע אני עו…

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by devek,

שלום יש לי מקינטוש וברגע שאני רוצה לעשות שיחק וידאו עם מישהו בתוכנת המסנג'ר אני מצליח לראות את הבן אדם השני שיש לו מייקרוסופט אקס פי אבל הוא רואה מסך שחור במקום לראות אותי.. יש לזה פיתרון? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by THE FORMATTER,

שלום לכולם אני חדש כאן וכן בלינוקס, הורדתי את DVD למחשב 64 BIT וניסיתי להתקין אבל הכי רחוק שהגעתי זה למסך האופציות הראשוני . לא משנה איזה אופציה בחרתי המחשב עשה ריסט . המחשב הוא מחשב דיי חדש(פנטיום 4 .3 תמיכה ב 64 BIT לוח ASUS P5LD2 וכרטיס מסך PCI EXP אם משהו יכול לעזור אני אשמח ICQ 38644508 מייל:matti_s@zahav.net.il בתודה מראש מתי

8. Started by Godmoney,

לפני שנתיים בערך התקנתי את הגרסא של אובונטו שהייתה בשוק כי רציתי ללמוד קצת מה זה לינוקס. אחרי שבוע של התעסקויות נמאס לי קצת והורדתי אותו. אני רוצה עכשיו להוריד את אובונטו עוד פעם ולהתקין אותו על מחיצה כמערכת הפעלה שניה. אני רואה שנוספו כל מיני גרסאות. איזו מהן הכי מומלץ להוריד?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by yotam.m,

שלום התקנתי linux לא מזמן ורציתי לדעת למה הרזולוציה המקסימלית היא 800X600 ואי אפשר להגדיל אותה יותר? אני משתמש בMandriva Linux 2005 Limited Edition אם זה חשוב. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by amircx,

היי שאני מנסה לשמור קובץ בWINDOWS XP לאובונטו, אני לפעמים נתקל בדיליי של כתיבה או בבעיה שהוא שומר את הקובץ, אבל רק אחרי שאני יוצא ממנו ומפעיל אותו מחדש, הוא מראה שינוים הסתכלתי על הלוג של סמבה וכתוב לי : "Connection reset by peer" נראה לי שזה משהו עם זה, או משהו עם ה OPLOCK זה ממש מוזר הPREMISSIONS בסדר, והכל בסדר, זה פשוט לא מעדכן את הדף עד שאני יוצא מהקובץ.. זה קורה רק בWINDOWS XP , ובתוכנות שהם לא NOTEPAD (DREAMWEAVER, ZEND) וכדומה ... (אני עורך דף PHP... )

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by ac1240,

הפצת Ubuntu Ultimate 1.3 http://ubuntusoftware.info/Ubuntu_Ultimate_1.3/ האם היא טובה? ושאלה יותר חשובה האם היא תומכת בעברית(אני מדבר על כתיבה בעברית) והאם היא תומכת בשפה עברית(שיראו את זה בצד ימין כאילו זה WINDOWS בעברית ? האם הפצה זו היא BOOTABLE? תודה או שעדיף את זה http://ubuntusoftware.info/ubuntu_ultimate_gamers/ האם היא טובה? ושאלה יותר חשובה האם היא תומכת בעברית(אני מדבר על כתיבה בעברית) האם הפצה זו היא BOOTABLE? והאם היא תומכת בשפה עברית(שיראו את זה בצד ימין כאילו זה WINDOWS בעברית ? ומה יותר טוב ההפצה הנקייה של UBUNTO 7.04 או אחד מהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  12. שלום רב. אני מחפש לראות דרך המנדרייק 10.2 שלי איך אני מוצא מידע על המעבד למשל או על הזיכרון וכדומה כמו שבXP יש פקודה DXDIAG... מישהו יודע איך הפקודה בלינוקס? רושמים אותה בקונסול נכון?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by idodi10,

שלום, התקנתי אובונטו ואני לא יודע איך להגדיר את חיבור הADSL שלי. מישהו יודע? תודה מראש, עידו.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by Yehudaa,

שלום , בהתחלה היה לי אובנטו , אחרי זה התקנתי ווינדוס , אז הגרוב נמחק , מצאתי בגוגל דרך לשחזר את הגרוב , אבל מה הבעיה , שעכשיו אני לא יכול להכנס לווינדוס , כלומר אין לי בגרוב וווינדוס איך אני מוסיף את הווינדוס לגרוב ?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  15. Started by Nahum2,

דרוש לי מדריך בעברית! להפצה מסויימת של לינוקס לא ממש חשוב איזה אבל עדיף להוצאה לא ישראלית. אני רוצה בקיצור לדעת לשלוט בלינוקס ברמה מספקת כדי שהוא יהווה תחליף הולם לוינדוס.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by Devil Servant,

שתפו אותנו בדסקים שלכם שלי,פשוט: http://img403.imageshack.us/img403/8610/15141510150014931501150xh0.png

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ניסיתי להשתמש בthrottled אבל ללא הצלחה, כל ההגדרות שניסיתי לא שינו דבר. כל מה שאני רוצה זה להגביל את הפרד והטורנט שיעלו רק ב1k לכל אחד. בpc השתמשתי בnetlimiter ועבר לי מצויין ועכשיו אני מחפש משהו דומה.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by Double_N,

אחרי שהתקנתי את WINE איך אני מפעיל את זה?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3608444,00.html

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by axon,

my computer crashed so im trying to use knoppix as a rescue OS when i open the k3b burner it recomends to change some setting with root premission any one have a clue what the root password may be ? 10X (:

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  21. שלום רב, אני מעוניין לעשות אקסס פוניט של רשת אלחוטית ממחשב ישן +כרטיס רשת אלחוטי , מישהו יכול לתת לי לניק ישר להורדה של התוכנה (כמה דיסיקים זה?) ואיזה תוכנה אני צריך בשביל לעשות את זה ? בתודה מראש ישראל

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by Electric Boom,

הוא על כרטיס רשת של teryon (כבלים)וטחנתי כבר אלף מדריכים הוא תואם הכל לא מבין איפה הקושי. אני חושב שאני אצטרך להחליף גרסא... נ.ב מישהו מוכן להכין לי makefile העבודה הזאת = בעעעעעעעעע(לפרוייקט גמר...)

23. Started by smalery,

אני מתכנת בECLIPSE בשפת C , (במה"ה UBUNTU) והאקליפס טוען שקבצי INCLUDE בסיסים כמו STDIO.H חסרים. כנראה שהם באמת חסרים, כי כשאני מסתכל בINCLUDES של הפרוייקט, תחת /usr/local/include אין כלום... אני אמור להתקין חבילה בUBUNTU או להוריד קבצים..? תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 20:40:57 לא משנה הסתדרתי.הייתי צריך להתקין את החבילה lib6-dev - משהו כזה..

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  24. היי, אני משתמש בסביבת עבודה KDE, רציתי לשאול אם יש אפשרות שלא יראו משימות משולחנות עבודה אחרים בסרגל משימות פועלות. תודה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by Oztriker,

שלום לכולם! החלטתי קצת להתנסות בלינוקס , אבל בהדרגה לכן הורדתי את גרסת הXP....אין לי מושג מה ההבדל ביניהם. הבעיה התחילה כאשר התחלתי להתעסק עם ההתחברות לאינטרנט שזה אמור להיות רגיל כמו בXP . create a new connection. אבל מסתבר שהאופציות שם שונה לגמרי..אז לא הצלחתי, מה גם אבא שלי בעיקר משתמש במחשב ואיך אני אגיד את זה בעדינות ...הוא לא אהב את לינוקס חחח. קיצר החלטתי להתקין לו את הXP חחזרה...אבל זה לא נותן . זה פשוט מראה לי מסך שחור אחרי שאני עושה BOOT FROM CD. למישהו יש מושג איך אני מתקן את זה ? אשמח גם בהדרכה להתחברות עם מישהו פה התנסה במערכת ההפעלה הזאת. אם צריך תמונות רק תגידו.... תודה.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים