עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by supercars,

שלום, רציתי לשאול האם ניתן להתקין לינוקס על פלייסטישן 2? אם כן, אשמח לקבל מדריך בעברית תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  2. Started by gtabak_37,

אופן סוזה 11.1 שוחררה היום. http://linmagazine.co.il/node/view/48358 תוכלו לראות גם בדף הרשמי http://www.opensuse.org/en/

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by the kooks,

שלום. ראיתי בסירטון שמציג את windows ויאסטה שתהיה במערכת שם מעיין תוכנה שאפשר לדבר עם המיקרופון והיא כותבת במסמכים טקסט את מה שאומרים, נאמר שזה פועל רק באנגלית אני יודע שהתוכנה הזאת קיימת כבר זמן רב ללינוקס מישהו יכול לשלוח לי לינוקס להורדה של קובץ rpm של התוכנה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by CaTaLuNy,

מישהיו יכול בבקשה להסביר לי מה זה Mandriva Linux ? תודה

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by korn666,

יש לי רד האט חדש אף פעם לא השתמשתי בלינוקס זה פעם ראשונה עכשיו אני לא יודע איך להתחבר לאינטרנט יש לי ADSL של בזק בינלאומי מודם USB חיצוני שפועל עם חייגן וזה לא אינטרנט בכבלים אין לי כבלים מה שכן בוינדוס אני מתקין את הדיסק שקיבלתי עם המודם וזה פשוט מכין חייגן בלינוקס לא מה אני עושה תודה על העזרה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  6. Started by ag43,

יש לי שני מחשבים אחד עם XP PRO והשני עם UBUNTU. אני מעוניין שהמחשבים יהיו מחוברים בינהם ברשת חוטית וישתפו קבצים ותיקיות, בעוד שהמחשב (הישן) עם הUBUNTU יהיה מחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית וישמש כראוטר למחשב עם הXP. יש אפשרות כזו?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  7. הבעייה היא שהrhgb פשוט לא עולה חחח... אני התקנתי את הדרייברים לפי המדריך הזה: http://stanton-finley.net/fedora_core_4_installation_notes.html עשיתי את כל מה שרשום בהוראות בשביל להחזיר את הrhgb. אחרי אז כשאני עושה ריסט, כשהמחשב אמור להעלות את הrhgb, הוא עושה מסך שחור כזה כאילו הוא מנסה לעלות את הrhgb, אבל הוא לא מצליח. את כל השירותים שהוא אמור לעלות דרך הrhgb, הוא לא מעלה דרך הrhgb, אלא דרך המסך שבא לפני זה (המסך השחור הזה, שאחרי כל פעולה שהוא מסיים הוא רושם OK בירוק חחח...), וכשהוא מגיע למסך של הlogin) login טקסטואלי), הוא מעלה את המסך פלאש של nvidia, ועולה כרגיל (הוא עולה ישירות למשתמש שלי), כולל הX!!!... כלומר הבעייה היחידה היא בrhgb... חיפשתי הרבה באינטרנט ובגוגל, ולא …

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  8. אני התקנתי לינוקס פאדורה רד האט עכשיו אני משתמש בווינדוס אקספי האם יש תוכנה המאפשרת לי להיכנס מתי שאני נמצא בווינדוס להיכנס גם ללינוקס בו זמנית?? אם כן איזה תוכנה ?? ואם יכולים להביא לי לינק שלה אז סבבה אבל אם לא לפחות את השם שלה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  9. יש דרך לתקן את זה? נניח להעתיק קבצי מערכת מהדיסק? שורת פקודה...(הקונסול כן מזהה את המקלדת)

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  10. Started by nir567,

טוב אז ככה הורדתי לינוקס רד האט אני לא זוכר איזה גרסה וקרה לי משהו לא כל כך בריא, הורדתי את הלינוקס והזנחתי אותו לכמה שבועות על המחשב ועכשיו אני לא זוכר איזו גרסה זו ואני לא יודע איך לגלות זאת ע"י הקבצים שיש לי על המחשב (וינראר).. בכללי רציתי שתגידו לי איך לצרוב את זה יש שלושה קבצים בוינראר והינה תמונה של הדיסק הראשון: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by B0necrack3R,

יש לנו בחור מתכנת בPERL כל מיני סקריפטים מגניבים לפתרונות רשת microsoft רציתי לשאול מזו בעצם השפה הזו? הלא היא ייחודית רק ליוניקס? איזה סוגי סקריפיטים יש איפה ניתן למצוא מדריכים בסיסיים? יאפ,הרבה שאלות.. אשמח לקבל תשובה על כל מה שאתם יודעים! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by r5r4y,

שלום לכולם.. החלטתי לעבור ללינוקס לאחרונה בגלל שווינדוס עושה הרבה הרבה בעיות וגם אחרי כמה פורמטים שום דבר לא עוזר, נו טוב.. אשמח לקבל עזרה בנוגע לבעיה שלי.. המודם שלי: Terayon Tj715x גירסא של הלינוקס: אממ...יש לי לייב סידי(קאזית) ספק:013 ברק. מחובר דרך PPTP, מהירות 750. נכנסתי לאשף ה-iwiz בלינוקס ומילאתי את כל הפרטים.. עד שהגעתי לממשק ששם הוא שואל אותי איך אני מחובר דרך כרטיס רשת/חיבור USB. בחרתי בחיבור USB ויש עוד כמה אפשרויות למטה: 1. "מה הוא שמו של המודול אותו יש לטעון על מנת להפעיל את המודם" השארתי על מה שהיה שם CDCEther 2. "לאחר שהמודם הופעל דרך איזה ממשק יהיה ניתן לפנות אליו" השארתי מה שהיה שם: eth0 המשכתי הלאה כתבתי את היוזר והסיסמא, שרת אממ..השארתי ריק(צריך לכתוב …

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by voxmonster,

שלום חברים מחפש מידע על HP UX ו-SUN SOLARIS היסטוריה הווה ועתיד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by doreiny,

שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל את red alert 2 הנוסטלגי תחת קובונטו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  15. Started by Googleness,

בזמנו על דאפר הצלחתי לסדר שכל הכפתורים של העכבר יעבוד עם איזה עריכה בxorg.conf הקיצר בחדש אני מנסה כמה דברים ומדריכים שמצאתי : http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=65471 http://my.opera.com/Mr%20Green/blog/show.dml/140616 http://www.linux-gamers.net/modules/wiwimod/index.php?page=HOWTO+Typhoon ותמיד אני מקבל שגיאות בX ונפלט לסביבת טקסט שם אני צריך לערוך בחזרה את הXORG.CONF... עצות?[br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה 19:35:49 הצלחתי לפתור את הבעיה לפי המדריך הבא:http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Feisty#Mice

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by TermiNal,

הגדרתי בביוס את ה-DVD-ROM ל-First Boot Drive הכנסתי את הדיסק הראשון של מנדרייק ועשיתי ריסטרט, המחשב מתחיל לעלות אבל לא מגיע להתקנה של מנדרייק, קיצר, לא נכנס להתקנה. מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  17. היי אני צריך להוסיף HOSTNAME נוסף לשרת שלי. כרגע השרת שלי עונה ל mail.mydomain.net ואני רוצה שהוא יענה גם ל ftp.mydomain.net ולעוד שמות נוספים. איך אפשר לגרום לו לענות גם ל HOSTNAME נוסף מבלי שיפגע הHOSTNAME הקודם? כלומר שניהם יעבדו יחד... תודה... זה ממש דחוף!!

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  18. Started by psyco,

שלום לכולם, לאחר הרבה זמן שאני מת לעבור ללינוקס אבל אין זמן\ידע\איפה להתקין, מצאתי כונן קשיח ישן שחיברתי למחשב והתקנתי עליו אובונטו 6.10. לאחר יום שלם של נסיונות להתקיו דרייברים לכ.מסך הצלחתי סוףסוף. אבל כמו בכותרת אני לא מצליח לעשות mount לכונן SATA שעליו יש סרטים, XP, מוזיקה. מפרט בצד... יכול להיות שאני צריך להתקין דרייבר לSATA? אם כן איך? בנוסף הורדתי licq\xmule ואני לא יודע איך להתקין ולהפעיל.. חיפשתי חומר ויש לי חוברת לידע בסיסי ולא מצאתי עדיין (עברו 3 ימים) אשמח לעזרה... תודה, יוסי. עריכה: אני כותב: mount dev/sda5 ומקבל:mount: can't find dev/sda5 in /etc/fstab or /etc/mtab ואני רואה אותם בdev/ עריכה 2: הצלחתי להתקין xmule/licq/aMSN אבל לא הצלחתי להעביר לעברית מימין …

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  19. אהלן אנשים, שאלה קטנה אני עובד (במקום העבודה) על פדורה 5, התחנה הספציפית שאני מדבר עליה, אמורה להיות תחנת monitoring להרבה תחנות שלנו ברחבי העולם בעקרון, קורה לפעמים שהיא נופלת ואז זה סיוט להתחיל לפתוח טרמינל לכל אחת מהתחנות שלנו בעולם, לקבוע לו גודל מסויים ולמקם אותו בדסקטופ מסויים. (תהליך העבודה הוא : לפתוח טרמינל שרת, להריץ ממנו פקודה שתחבר אותו לתחנה מסויימת, ולהריץ בתחנה סקריפט שמציג סטטיסטיקות מסויימות ואז למקם את החלון - לתת לו גודל ומיקום ע"י גרירה פשוט) אני מחפש איזושהיא דרך להפוך את הפעולה הזו לאוטומטית.. כי זה מציק לפתוח את זה בכל פעם, סתם גוזל זמן יקר.. האם אפשר לכתוב סקריפט שיקבל רשימה של : תחנה(IP), דסקטופ (1-10), מיקום החלון בדסקטופ (ברמת פיקסלים) ויבצע : פ…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by p_q,

ניסיתי את השאלה בפורום רשתות ואף אחד לא הצליח לעזור לי... אני מקווה שפה אצליח... יש לי רשת עם מערכות הפעלה WIN98 ועמדה 1 עם לינוקס איך אני רואה את המחשבים ברשת דרך לינוקס וההפך מWINDOWS? תודה מראש נ.ב ואיך משתפים תיקיות בלינוקס נ.ב.ב לינוקס מקבל כתובת IP

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  21. Started by ac1240,

האם יש אפשרות להכין דיסק שחזור ללינוקס?????? התקנתי את ה COMPIZ FUSION וממש לא בא לי לעשות את זה שוב(אי פעם) אז אני רוצה להכין דיסק שחזור האם יש אפשרות ואם אפשר לקבל את התוכנה +מדריך להכנה ומדריך לעשיית השחזור

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  22. אני מבקש חברה לא מהארץ, עם כמה שיותר רקעים בכמה שפחות כסף, עם יציבות טובה... *אם אי אפשר לתת פה לינק, אז אנא רשמו רק שם של החברה, ולינק בפרטי או משהו ..

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  23. לא הצלחתי להכניס תמונה כרקע לקובייה..הורדתי תמונות מיוחדות שאמורות להיות מתאימות מבחינת הגודל וגם הן לא עובדות. יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך ?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  24. השלום לכולם אני חדש בכול נושא קוד פתוח אז סילחו לי מראש ישנה סביבת שרתים מבוזרת(מצ"ב ציור)של מערכת דוקומנטום(EMC) 5 שרתי server2003 כל שרת מחזיק בתוכו שרת apache2.2.6 ו ארבעה apache tomcat instants. מעליהם יושב NLB של מייקרוסופט(לא הכי מומלץ). הקונפיגורציה : in httpd.conf: <Proxy balancer://mycluster> BalancerMember ajp://localhost:8009 route=jvm1 retry=5 BalancerMember ajp://localhost:8109 route=jvm2 retry=5 BalancerMember ajp://localhost:8209 route=jvm3 retry=5 BalancerMember ajp://localhost:8309 route=jvm4 retry=5 </Proxy> <Location /webtop/> Proxypass balancer://mycluster/webtop/ stickysession=JSESSIONID|jsessionid </Location> <Lo…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by אנונימי,

אני מנסה להתקין את gentoo/amd64 דרך ה LiveCD(לא פשוט כ"כ ) הבעיה היא שההתקנה של הgentoo לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי: gigabit ethernet LAN וכשאני בודק איזה מודולים מתאימים יש לכרטיס רשת שלי בדיסק אני לא מוצא שום דבר שעוזר לי. אני אשמח אם תגידו לי איזה מודול אני צריך ואיך לעזאזל אני יכול להתקין אותו באמצע ההתקנה של gentoo(אולי דרך כונן הדיסקטים? ???).

• 3 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים