לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש חברה לא מהארץ, עם כמה שיותר רקעים בכמה שפחות כסף, עם יציבות טובה... *אם אי אפשר לתת פה לינק, אז אנא רשמו רק שם של החברה, ולינק בפרטי או משהו ..
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
Anonym OS מבוססת על openBSD שדומה ללינוקס. המערכת עושה שימוש ב TOR . האם ניתן להישתמש ב Anonym OS במחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה windows XP ? אילו יתרונות וחסרונות יש ל Anonym OS ?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
טוב התקנתי אובנטו 6.06.1 וכל פעם שאני נכנס אז אחרי כמה דקות הכל נתקע יש למישהו מושג מה זה? גם כשאר התקנתי אותו היו תקיעות והייתי צריך להתקין מחדש :-\
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אופן סוזה 11.1 שוחררה היום. http://linmagazine.co.il/node/view/48358 תוכלו לראות גם בדף הרשמי http://www.opensuse.org/en/
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, אני מריץ את XP על MACBOOK באמצעות BOOT CAMP. המחשב עבר קריסה די רצינית, ועכשיו אחרי ששיקמתי אותו וניסיתי להתקין מחדש את APPLEK PRO כדי שאוכל להשתמש בHOTKEYS (כל הF1 F2 המיוחדים) אני מקבל הודעה שאומרת לי 'לחבר את המקלדת כעת', כשברור שאין מה לחבר - זו מקלדת של מחשב נייד. כשאני מנסה להריץ את הEXE עצמו, אני מקבל שגיאה שאומרת שאי אפשר להריץ את התכנה באופן ידני. האם אתם מכירים פתרון לבעיה/דרך להריץ את התכנה ידנית? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס בקרוב על אחד מהמחשבים שלי ואני מאוד חדש בנושא אז אני הולך להיות פעיל פה אז זו השאלה הראשונה שלי.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לא הצלחתי להכניס תמונה כרקע לקובייה..הורדתי תמונות מיוחדות שאמורות להיות מתאימות מבחינת הגודל וגם הן לא עובדות. יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך ?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אחרי המון מחשבות ולבטים החלטתי - אני מתקין בקרוב אובונטו 7.04 ויש לי מספר שאלות (אני מצטער אם שאלו אותן קודם, לא מצאתי את השאלות ע"י החיפוש). כשהתקנתי WIN XP חילקתי את ההארדיסק לשתי מחיצות, C שהתקנתי בה את ווינדואוז וD שבה תכננתי להתקין לינוקס. זה אפשרי בכלל או שהן חייבות להיות על אותה מחיצה? אחרי שאני מתקין, איך אני מגדיר את האופציה שכאשר מדליקים את המחשב הוא שואל אותי איזו מערכת להפעיל? ראיתי במדריך התקנה בYNET שמדברים על ייבוא מווינדואוז, אני אהיה חייב לייבא כל קובץ שאני ארצה להשתמש בו בשתי המערכות או שמדובר שם רק על קבצים מסויימים/הגדרות מסויימות? יש לי כונן שאין בו וסביר להניח שגם לא תהיה בו מערכת הפעלה ויש לי לא מעט קבצי MP3 שם, אני צריך לייבא את כל הקבצי…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת כיצד ניתן לחבר תחנת לינוקס (מנדרייק 9) המחוברת לאינטרנט מהיר בכבלים לרשת sbs server 2000 ולשתף עוד תחנות לגישה לאינטרנט (כלומר להפוך אץ תחנת הלינוקס לראוטר לכל הרשת כולה) תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
גמרתי להתקין MANDRAKE 10 ושמתי חבילות לסרבר אבל לא שמתי שום סיסמא. וכל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה בוט מגיע ללינוקס(המערכת היחידה) ומבקש ממני SERVER LOGIN ניסיתי כל מיני דברים אבל זה אומר לי LOGIN UNKNOWN. מה לעשות אני צריך עזרה דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום הגיע אלי הום ubuntu בדואר איתחלתי live cd סבבה נראה יפה והכל האינטרנט בכרטיש רשת ומראה לי את האתר הראשי של הוט (ששם אפשר לבחור ספקית ולהוריד חייגן..) איך אני ממשיך מפה ? ושאלה שניה יש לי שני כוננים קשיחים אחד 60 גיגה ועליו ה XP ויש לי 160 שמפוצל ל 2 ל 100 ו 60 אבל בהתקנה הוא מופיע כ160 ואני לא רוצה למחוק את מה שיש לי שם אני רוצה להקצות רק 60 ללינוקס תודה
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקנתי מנדרייק 10.1 בפעם הראשונה שאני משתמש בלינוקס ועכשיו אני רוצה להגדיר אותו כתור שרת שיהיה אפשר להתחבר אליו בtelnet והבנתי שאני צריך demon שנקרא in.telnetd הבעיה היא שאני לא מוצא שום קובץ כזה בתיקיית הxinetd.d איך קוראים לrpm של השרת telnet ואיך אני אמור לקנפג אותו
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר של RedHat לבדוק האם היא תומכת באופן רשמי במעבדים של AMD. אולם מצויין שם שהיא תומכת ב -Athlon עם core של thunderbird ולא מצויין שם ה- Barton. האם יש למישהו מושג האם זה יעבוד על הברטון ? האם זה משנה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להכין דיסק שחזור ללינוקס?????? התקנתי את ה COMPIZ FUSION וממש לא בא לי לעשות את זה שוב(אי פעם) אז אני רוצה להכין דיסק שחזור האם יש אפשרות ואם אפשר לקבל את התוכנה +מדריך להכנה ומדריך לעשיית השחזור
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום. ראיתי בסירטון שמציג את windows ויאסטה שתהיה במערכת שם מעיין תוכנה שאפשר לדבר עם המיקרופון והיא כותבת במסמכים טקסט את מה שאומרים, נאמר שזה פועל רק באנגלית אני יודע שהתוכנה הזאת קיימת כבר זמן רב ללינוקס מישהו יכול לשלוח לי לינוקס להורדה של קובץ rpm של התוכנה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מזהה דרייבר, ונותן מיקום? יש לי כ. קול מובנה בלוח ChainTech ZNF3-250 הכרטיס הוא של VIA מדגם Envy24 24bit/8ch בבוט של המערכת הוא מזהה את כרטיס הקול, ואפילו מקצה מיקום לדרייבר, אולם לא מתקין אותו בסופו של דבר. כמו כן הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי(x800). אני משתמש בגרסאה החדשה(08/12/04) של נופיקס.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום ! הרודתי את הקובץ UT2004-LNX-Demo3334.run.gz למחשב שלי , והייתי רוצה לדעת מה הפעולות שאני צריך לעשות כדי להתקין אותו . והאם מישהו ניסה להתקין ולשחק הדמו ? כיצד הוא משווה אותו למשחק בwin מבחינת מהירות ומשאבים . תודה רבה [ אודה על הסבר מפורט ככל הניתן לגבי התתקנה , אני חדש ]. מערכת הפעלה Mandraek community 10.1 פנטיום 3 1000 400 מגה Ram. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה לגירסת הפצה של לינוקס שבה אני יוכל לתכנת ב C,C++,JAVA ובעתיד גם בעוד שפות. עד היום השתמשתי בRED-HAT ולא מצאתי בה שום תכונות של תיכנות ואם יש בה אולי תוכלו להגיד לי איפה הם מוסתרות. נ.ב אני דיי מתחיל בלינוקס אז אל תתנו לי הפצה מסובכת מדיי. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה מערכת הפעלה לינקס למערכת הבאה במקום הוינדוס 95 הדבילי: מעבד פנטיום סלרון 333mhz לוח אם אינטל 4gb hdd פלופי + cd drive המחשב הוא בעיקר לאינטרנט. גם צריך איפה לוריד אותו
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי אני צריך להוסיף HOSTNAME נוסף לשרת שלי. כרגע השרת שלי עונה ל mail.mydomain.net ואני רוצה שהוא יענה גם ל ftp.mydomain.net ולעוד שמות נוספים. איך אפשר לגרום לו לענות גם ל HOSTNAME נוסף מבלי שיפגע הHOSTNAME הקודם? כלומר שניהם יעבדו יחד... תודה... זה ממש דחוף!!
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
נמאס לי מכל הבעיות המחורבנות עם הקרנל איך אני עושה HARD FORMAT לHD? ככה שימחק הכל הכל שיהיה לי HD חדש דנדש
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה ש-GIMP יהיה ברירת המחדל של התמונות שלי. כשאני עושה דבל קליק על תמונה אני רוצה שהיא תיפתח עם GIMP. היום היא נפתחת עם Eye of GNOME ובשום פנים לא הצלחתי לגרום לה היפתח ישירות עם GIMP. לא קליק ימני, לא חיפוש ברשת, שום כלום. אני עובד עם אובונטו 9.04 כ-OS ו-GIMP 2.6.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקנת בו ה Fedora ( עם חומר חשוב מאוד ) וברצוני להתקין על אותו מחשב גם את ה Debian . השגתי דיסק נוסף מכיוון שה Fedora מותקנת על Partition אחד בלבד וברצוני להתקין את ה Debian על הדיסק החדש. אודה לטיפים ועצות כיצד להתקין את ה Debian ללא פגיעה ב Fedora ושתהיה לי היכולת לבחור באיזו מערכת לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-