עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by AviraM13,

שלום לכולם,הורדתי לינוקס מנדרייק גירסא 10 ואני צריך מדריך להתקנה שלו,ומדריך איך שהוא יתמוך בעברית,אחרי הכל צריך לכתוב בעברית,נכון? ואני צריך גם ךדעת איזה תוכנות יש ללינקוס.. מסנג'ר,אייסיקיו,מירנדה,אאוטלוק וכו'.. בקיצור ,כל דבר אפשרי שיעזור לי.. ודגש על העברית בלינוקס.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by Wood-Elf,

הקצבתי מחיצה של 15 ג'יגה ללינוקס. האם זה בסדר? (בכל מקרה אין כבר מה לעשות, כי הווינדוס מותקן) איילו סוגי דחיסות קבצים צריך ללינוקס? (מנדרייק) אני עושה מחיצה אחת ללינוקס עצמו (וכל מה שמגיע עם ההתקנה שלה) ומחיצה אחרת לשאר השטויות (7.5/7.5). כמה הלינוקס שוקל? בהתקנה של מנדרייק כתוב "Office", האם זה אופן-אופיס? אילו סוגי דחיסה עדיפים למחיצה שבה אני אשים תשטויות (כמו תמונות, מוסיקה וכו')? האם אפשר להשתמש במוסיקה ששומרה על מחיצה עם דחיסה של ווינדוס (FAT32)? תמונות? האם יש צורך בלהפוך את הקבצים לקבצים שונים? (למשל מ-WMA לסוג אחר) תודה.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by eilon11,

שלום לכולם, אני מחפש תומך טכני בעל ידע בלינוקס. - ידע מתקדם בניהול, אבטחת שרתים והתקנות(cron job, incoub ועוד) בסביבת לינוקס. לפרטים נוספים: סלולארי 054-567-4879 EMAIL: EILON12121@GMAIL.COM MSN: EILON99@HOTMAIL.COM ICQ: 769555 עריכה: אני חדש וכאן ובדקתי ואני חושב שהפורום מתאים במידה ולא אשמח אם תעבירו. תודה ויום נעים.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by Guy232425,

הקובץ lilo.conf שבתיקיה etc נראה אצלי, אחרי ששיניתי אותו, ככה: boot="/dev/hda" map=/boot/map keytable=/boot/il-8859_8.klt prompt nowarn timeout="50" message=/boot/message menu-scheme=wb:bw:wb:bw vga="????? ???" default=windows image="/boot/vmlinuz" label="linux" root="/dev/hda6" initdr="/boot/initdr.img" append="devfs=mount acpi=off quiet" vga=788 read-only image=/boot/vmlinuz label="linux-nonfb" root=/dev/hda6 initdr=/boot/initdr.img append="devfs=mount acpi=off" read-only image=/boot/vmlinuz label="failsafe" root=/dev/hda6 initdr=/b…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  5. Started by Yehudaa,

יש לי הרדיסק IDE בפורמט NTFS עם הרבה חומר עליו הרצתי LIVE CD ואני רוצה לגשת לכונן הזה 1.איזה פקודה מוציאה את רשימת ההרדיסיקים המותקנים ? 2.איך לעשות mount לכונן הזה דרך LIVE CD תודה !

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Gold shark,

אוקיי אז ככה אני רוצה להשתמש ב NO IP ואני התקנתי אותו דרך המנהל חבילות וכשאני ניגש לפתוח אותו אז הוא לא מגיב לא כלום וחהר שלי אומר לי שאני צריך להגדיר אותו להפצה שלי מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by splify,

אני מנסה להתקין את כרטיס ה WIFI שלי אל FC6, המערכת לא מוצאת את הדריבירים של כרטיס ה PCMCIA שלי ולא הצלחתי למצוא שום RPM לכרטיס, יש הצאות? כרטיס של EDIMAX - EW7108PCG תודה,

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  8. חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי תשובה, אני רוצה לדעת מהן דרישות המערכת המינימאליות שדרושות כדי להריץ ubuntu עם beryl. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  9. זאות הודעה שמופיעה פעם כן יכולתי כבר שבועה אצלי ככה

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

היי, רציתי לדעת האם קיים תחליף לXNA ללינוקס? תודה.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  11. אם בכלל הוא מופץ להורדה באינטרנט..

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  12. שלום לכולם התקנתי את VMWARE ועליה התקנתי את LINUX SUSE אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט, איך אני מגדיר שהאינטרנט יעבוד לי ב-LINUX יש לי מודם פנימי dimond PCI ADSL עם WIN 2003 SERVER אין לי בעיית היתחברות אני מצליח להיתחבר תודה!!!

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  13. Started by lordgod,

couldn't display ***************** install ובהוספת תוכניות : צריך סיסמה מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by idodi10,

קראתי פה באחד הנושאים שצריך לעגון את המחיצות של XP כדי שיהיה אפשר לגשת אליהן מלינוקס. איך עושים את זה? או שיש פיתרון אחר? תודה מראש, עידו.

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  15. Started by DaniDin,

Sun Java Desktop System 2003 קראתי קצת על המערכת החדשה של SUN השאלה היא האם זה מערכת הפעלה עצמאית כגון WIN XP או LINOX , או שזה רק DESKTOP שמולבש על מערכת קיימת, בקיצור... :? אם יש מישהו שיאיר את המעבד הראשי שלי בקצת מידע על התוכנה הנ"ל, וכמובן איך היא :?:

16. שלום, יש לי מחשב P3 1000 עם קובנטו 6.10, ו Xp, הלוח אם שלי הוא Intel® Desktop Board D815EEA בביוס יש אפשרות לאפשר Usb Legacy וגם כל דבר אחר שקשור לUsb מאופשר שם, המקלדת עובדת אחלה ב XP וגם ב Linux אבל לא פועלת בכלל בGrub אין צורך לומר שזה מציק... [ הביוס מעודכן לקובץ העידכון האחרון ביותר שיש P11 ,לפי האתר של אינטל] האם מישהו נתקל בבעיה דומה או מכיר אפשרות לפתור אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by ac1240,

איך אני יכול לתת הרשאות של העתקה או מחיקה של קבצים בכונן שהוא כונן D שזה לא כונן שהכנתי עם הלינוקס אלא עם הוינדוס ועוד שאלה האם אפשר לפתוח קבצי exe בלינוקס ? תודה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by adlanm,

האם יש unlimitet? האם זה אומר שזה פחות טוב? קיצר, מה זה אומר בגדול

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by dlogan,

איך אני אמור להתקין אינטרנט על אובנטו יש לי אינטרנט אלחוטי כרטיס של האינטרנט נמצא על הלוח Asus P5B Deluxe ואין לי מושג איך להתקין את האינטרנט

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by ag43,

חיברתי ברשת בין מחשב XP לUBUNTU. הUBUNTU רואה את הXP מצויין אבל הXP לא רואה את הUBUNTU. התקנתי SAMBA ולא ראיתי שום שינוי. אשמח להסבר מפורט להגדרת רשת בין XP לUBUNTU

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by Woland,

שלום , אני מנסה לדבג קובץ executable עם ddd , ואני מקבל את השגיאה הבאה - sysdeps/i386/elf/start.s :no such file or directory מחיפוש ממושך באינטרנט אני מבין ש start.s קשור ל glibc - gnu c library, איך אני יודע עם glibc מותקן אצלי? והאם מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה - נ.ב - אני משתמש ב linux mint אולי השאלה מתאימה יותר לפורום שפות תכנות , אבל ננסה קודם פה.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by yan,

קבצי .o.out ו.irv זה קבצי לינוקס? אם כן איך אני יכול לערוך אותם?

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  23. שלום. התקנתי SUSE 10.1 , כן זה עם ה COMPIZ המגניב ב GNOME וזה פועל כמו קסם לכל מי שרוצה לדעת. לא ניסיתי את זה ב KDE עוד כי זה לא חשוב ממש אם אני לא יכול לגלוש. עכשיו אני משתמש ב כרטיס רשת עם מודם THOMSON בכבלים. יש לי בעיה להשתמש בכלל בכרטיס רשת. עד כמה שאני יודע זה הצליח לזהות את זה בלי בעיות, אבל הכרטיס לא פועל. לאחר פישפוש ברשת מצאתי באיזה פורום מפוקפק, פוסט על נושא דומה ונאמר שם שאפשר להשתמש בכרטיס אם ורק אם אתה מכבה את המחשב מנתק מהחשמל ואז עולה ישירות ל LINUX ולא חוזר מחלונות. ונאמר שם שזה בעיה בקרנל ותיקנו את זה בגרסה מתקדמת יותר, הפוסט המדובר היה על SUSE 10.1, כיום יש גרסה חדשה יותר 10.2 ואם אני לא טועה יש בה גרסה מעודכנת יותר של הקרנל. ניסיתי את הפתרון ה…

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  24. האם זה אפשרי לעשות את זה? ואם כן, יש לי הארד דיסק אחד שמחולק ל2 מחיצות C וD אם אני מתקין את האובונטו על D בעוד שהXP על C יקרה משהו? זה אפשרי בכלל? תודה

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by RoNeR,

התקנתי את האובנטו יחד עם ויסטה... ויש לי בעיה עם הכרטיס קול.... יש לי כמה סטים של רמקולים מחוברים ביחד למחשב... אני משתמש ב5 מתוך 6 הכניסות מאחורה....... 2 כניסיות המשמשות כרמקולים קדמיים... 2 סאב וסנטר... 1 כרמקול אחורי... בדריבר שיש לי בויסטה יש לי אפשרות לקבוע כל יציאה מה תיהיה השימוש שלה.... יש אפשרות כזאת באובנטו??

• 3 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.