לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב\ערב טוב שלום חברי הפורום.אני חובב לינוקס ואני מעוניין בעצה לפיתרון בעייה שורשית.אני משתמש בלינוקס בהפצת קובנטו כבר מגרסא 5.10.אולם בעיה אחת מנעה ממני שימוש שוטף. אחרי התקנת הנגן VLC במנהל חבילות וראיתי שהוא כבר מותקן הוא פשוט לא היה בשום מקום במערכת הפעלה.יכולתי להסיר אותו ולהתקין אותו בלי סוף אבל למצוא אותו ולהשתמש בו ממש לא יכולתי. עכשיו.בגרסא החדשה צפיתי לפיתרון של הבאג הזה.ומשום מה הבעיה חוזרת גם בהפצה חדשה זו.מישהו נתקל בבעיה ומצא את הפיתרון המיוחל???. בתודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
הקובץ lilo.conf שבתיקיה etc נראה אצלי, אחרי ששיניתי אותו, ככה: boot="/dev/hda" map=/boot/map keytable=/boot/il-8859_8.klt prompt nowarn timeout="50" message=/boot/message menu-scheme=wb:bw:wb:bw vga="????? ???" default=windows image="/boot/vmlinuz" label="linux" root="/dev/hda6" initdr="/boot/initdr.img" append="devfs=mount acpi=off quiet" vga=788 read-only image=/boot/vmlinuz label="linux-nonfb" root=/dev/hda6 initdr=/boot/initdr.img append="devfs=mount acpi=off" read-only image=/boot/vmlinuz label="failsafe" root=/dev/hda6 initdr=/b…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
טיקאסט 116 יוצא כמה ימים בלבד אחרי שהעלנו לאוויר את טיקאסט 115. הרבה חדשות וחידושים לא היו בין 115 להיום. כמו תמיד גוגול, אפל, מיקרוסופט ושאר ירקות. גם השבוע האתנחתה המוזיקלית שייכת ללהקת מג'נטיק שמאזיננו טל שקד חבר בה ולעונג לנו להשמיע משיריה. שם השיר השבוע: Dear. אנא עיקבו אחרי השואו נוטס ב http://www.tcast.co.il/shownotes ונשמח עם תיצטרפו לקהילתנו המתפתחת ב http://www.tcast.co.il/forum. יום כיפורים קל ונעים לכולם בעז אורדן
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה אני רוצה להשתמש ב NO IP ואני התקנתי אותו דרך המנהל חבילות וכשאני ניגש לפתוח אותו אז הוא לא מגיב לא כלום וחהר שלי אומר לי שאני צריך להגדיר אותו להפצה שלי מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
זאות הודעה שמופיעה פעם כן יכולתי כבר שבועה אצלי ככה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ראשית כל עליי לציין שהתקנתי את המערכת החדשה רק לפני כמה ימים ולא התקנתי בו כלום. המחשב אינו מחובר כרגע לרשת האינטרנט (יחובר תוך מספר ימים אני מקווה). אני מעוניין לראות את האפקטים של המערכת הזאת, יצא לי לראות הדגמה של ה-Beryl וממש התרשמתי, סביבת עבודה מעוצבת הייטב עם אפקטים ויזואלים מרשימים ביותר. יש לי מחשב: סלרון 950 מגהרץ 512 זיכרון SDRAM כרטיס מסך גיפורס 2 MX 400 למיטב ידיעתי (תקנו אותי אם אני טועה) הצעד הראשון בדרך הוא להתקין דרייבר מעודכן לכרטיס המסך שלי ואז התקנת ה-beryl לדוגמה. תיאור הבעייה שלי: הורדתי את הדרייבר הכי חדש של נוידיה ללינוקס וכשניסיתי להתקין בטרמינל קיבלתי שגיאה שאני צריך לצאת מה-X Server על מנת להתקין, יצאתי מה-Xserver (הגעתי למשהו כמו דוס) ורשמתי ע…
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
couldn't display ***************** install ובהוספת תוכניות : צריך סיסמה מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
I'm writing from the live CD so i'm sorry for my terrible english i want to install grub or ntloader to windows only through the live cd can anyone help me please? i don't have any OS loader program right now
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
אוקיי הורדתי VMWARE PLAYER ו WORKSTATION ואני מעוניין לנסות מערכות הפעלה חדשות עכשיו לפי מה שאני הבנתי צריך מערכות הפעלה מיוחדות כדי להריץ אותם סתם ככה בVIRULIZATION משו סיומת של VMR אני מעוניין שתמליצו לי על מערכת הפעלה כזאת עם קישור להורדה בבקשה או אם אין אני כבר ידאג להשיג חוץ מזה אני ראיתי שם באתר שלהם שיש תוכנה שעושה את זה שאתה תוכל לעשות SIMULATION למערכת הפעלה שאינה בסיומת מיוחדת אלא ISO רגיל מתוך דיסק והשאלה שלי היא האם יהיה אפשר גם מקובץ ISO שנמצא על המחשב? ושכחתי איך קוראים לתוכנה אז אם מישו מבין תזכורת תוכל להועיל הרבה וגם חומר בנושא בעברית/אנגלית מאוד יועיל ולפי מה שאני הבנתי כל זה מיועד לאגונים שרתים וכו' האם זה גם שימושי לבית? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי תשובה, אני רוצה לדעת מהן דרישות המערכת המינימאליות שדרושות כדי להריץ ubuntu עם beryl. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3 1000 עם קובנטו 6.10, ו Xp, הלוח אם שלי הוא Intel® Desktop Board D815EEA בביוס יש אפשרות לאפשר Usb Legacy וגם כל דבר אחר שקשור לUsb מאופשר שם, המקלדת עובדת אחלה ב XP וגם ב Linux אבל לא פועלת בכלל בGrub אין צורך לומר שזה מציק... [ הביוס מעודכן לקובץ העידכון האחרון ביותר שיש P11 ,לפי האתר של אינטל] האם מישהו נתקל בבעיה דומה או מכיר אפשרות לפתור אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק IDE בפורמט NTFS עם הרבה חומר עליו הרצתי LIVE CD ואני רוצה לגשת לכונן הזה 1.איזה פקודה מוציאה את רשימת ההרדיסיקים המותקנים ? 2.איך לעשות mount לכונן הזה דרך LIVE CD תודה !
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין את easy ubuntu, וכשאני מנסה להתקין אותו הוא אומר ''יש להריץ את התוכנית בתור מנהל root.'' מה זה אומר? מה אני אמור לעשות? תודה רבה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
Sun Java Desktop System 2003 קראתי קצת על המערכת החדשה של SUN השאלה היא האם זה מערכת הפעלה עצמאית כגון WIN XP או LINOX , או שזה רק DESKTOP שמולבש על מערכת קיימת, בקיצור... :? אם יש מישהו שיאיר את המעבד הראשי שלי בקצת מידע על התוכנה הנ"ל, וכמובן איך היא :?:
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תומך טכני בעל ידע בלינוקס. - ידע מתקדם בניהול, אבטחת שרתים והתקנות(cron job, incoub ועוד) בסביבת לינוקס. לפרטים נוספים: סלולארי 054-567-4879 EMAIL: EILON12121@GMAIL.COM MSN: EILON99@HOTMAIL.COM ICQ: 769555 עריכה: אני חדש וכאן ובדקתי ואני חושב שהפורום מתאים במידה ולא אשמח אם תעבירו. תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני צריך חייגן ללינוקס אובונטו (UBUNTU) לכרטיס רשת ADSL !!!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
איך אני יכול לתת הרשאות של העתקה או מחיקה של קבצים בכונן שהוא כונן D שזה לא כונן שהכנתי עם הלינוקס אלא עם הוינדוס ועוד שאלה האם אפשר לפתוח קבצי exe בלינוקס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
טובאז ככה הורדתי את הדריברים של אנוידיה לכרטיס מסך שלי ללינוקס עכשיו בשביל להתקין אותם צריך לסגור את הx server אני עושה ctrl+alt +f2 עובר לקונסול ורושם init 1 עד כאן סבבה ומכאן כשאני מתקין הוא מתחיל לדבר איתי על דברים של הקרנל שלא טובים וכל מיני כאלה מה הבעיה מישהו מוכן להסביר לי איך מתקינים את הדריברים אני מוכן לדבר בטלפון אם צריך אגב פעם שעברה זה נגמר בפירמוט של הלינוקס הדריברים לא הותקנו כמו שצריך והxserver לא נפתח לי ועשיתי הכול והוא לא התקנפג לי טוב
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קראתי פה באחד הנושאים שצריך לעגון את המחיצות של XP כדי שיהיה אפשר לגשת אליהן מלינוקס. איך עושים את זה? או שיש פיתרון אחר? תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
קבצי .o.out ו.irv זה קבצי לינוקס? אם כן איך אני יכול לערוך אותם?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את כרטיס ה WIFI שלי אל FC6, המערכת לא מוצאת את הדריבירים של כרטיס ה PCMCIA שלי ולא הצלחתי למצוא שום RPM לכרטיס, יש הצאות? כרטיס של EDIMAX - EW7108PCG תודה,
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לעשות את זה? ואם כן, יש לי הארד דיסק אחד שמחולק ל2 מחיצות C וD אם אני מתקין את האובונטו על D בעוד שהXP על C יקרה משהו? זה אפשרי בכלל? תודה
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ניסיתי הכול עשיתי את כל ההגדרות כמו שצריך כדי שהראוטר יזהה והוא לא זיהה עשיתי איתחול לשרת וגם זה לא עזר ואני כבר לא יודע מה לעשות. בבקשה בבקשה עיזרו לי זה מאוד חשוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-