עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. איך ניתן לערוך קבצי פלאש בלינוקס? אלו הנתונים של הקובץ מהפקודה file $ file spajt.swf spajt.swf: Macromedia Flash data (compressed), version 7

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by DrTeo,

אני כלכך מאושר אבל עוד לא קיבלתי אותו - הזמנתי אותו ברשת באג ואבוא לקחת אותו ביום חמישי. כרגע אני חורש על סרטי unboxing ביוטיוב 8) יייאיייייייי!!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by רועי כהן,

התקנתי היום פדורה 3 ביחד עם הווינדוז... אני רוצה להתקין פונטים חדשים... אני יכול פשוט להעביר את הפונטים מווינדוז?!?!?... יפעל?!?!... כי אני ראיתי פה שכן... http://www.penguin.org.il/wiki/index.php?title=%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA חוץ מזה, אני בכלל לא מצליח לגשת לכונן של ווינדוז... הוא מוגדר כfat32... זה אפשרי בכלל?!?!?... ואם אי-אפשר להכנס לכוננים של ווינדוז, אבל אפשר להשתמש בפונטים של ווינדוז, אז פשוט להעביר בדיסקט?!?... =P בתודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Spook,

נתקלתי בזה בכתבה של הארץ על יבונטו: http://www.transgaming.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=2&meid=-1 מישהו ניסה את זה? זה שווה משהו?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by Double_N,

כאשר אמור להפתח חלון הקשור לחלון הפעיל, אני צריך ללחוץ על החלון הפעיל כדי לראות את החלון החדש, הוא לא "קופץ" אוטומטית". ככל הנראה שיניתי בטעות את אחת ההגדרות בBeryl ועכשיו אני לא מוצא איך מסדרים את זה..

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  6. פיניתי למניאק כונן שלם של חצי טרה והוא כותב כל מיני דברים על רוט וכו'. מה עושים?

7. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני כבר כמה ימים מנסה להבין מזה מקינטוש? אני בדקתי בחוקים של הפורום אבל לא כתוב שם כלום על זה וגם עם חברים אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על מה מדובר... בתודה מראש yosda-boy

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Menuval,

אהלן, הצלחתי להעלות את באטלפילד 2 די טוב.. מישהו מכיר משחקים איכותיים שיעלו בצורה סבירה על המקבוק 2.4 שחור, 2 ג'יגה זיכרון, הכרטיס המעאפן של אינטל ? תודה[br]פורסם בתאריך: 28.03.2008 בשעה 11:20:32 גם עם בוטקאמפ כמובן...

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. בלינוקס אצלי בדפדפן האינטרנט של גוגל כרום שאני רוצה לסמן עם העכבר כתובת אתר אינטרנט כדי להעתיק אותה אז שאני לוחץ בעכבר לחיצה ימנית אז במקום לראות את התפריט עם האפשרויות של העתק הדבק, יש במקומו מסך שחור האם גם בשאר סוגי מערכות ההפעלה של לינוקס יש את הבעיה הזאת? אם כן אז למי כדאי לפנות כדי שהבעיה הזאת תתוקן?

• 47 תגובות
    • 9.5k צפיות
  10. Started by stone cold,

אני צריך תוכנה שפועלת על אותה הרשת בדרך כלל אני מוריד דרך טורנטים ובזה אין לי בעיה בכלל אבל יש כמה דברים שאין בטורנטים ככה שאני צריך מקביל אימיול ללינוקס בתודה לעוזרים קרירין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by -sivi-,

היי, ^ כותרת.. למה אין את Centos ב "הפצות וסביבות עבודה מה כדאי ולמי - עודכן 30/4/08 "? מערכת מצוינת לשרתים. שרתי אחסון במיוחד.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  12. היי אני רציתי לדעת קצת יותר על מקינטוש, אני חדש בפורום הזה זה מחשב ששונה מבחינת החומרה שלו או שעל כל מחשב אני יכול לטעון את מערכת ההפעלה של מקינטוש? (מחשב חזק אני מתכוון) יש לי מחשב AMD 2400+ זיכרון 512 DDR כרטיס מסך 9800 פרו האם אני יכול להתקין את מערכת ההפעלה של מקינטוש במקביל למערת ההפעלה ווינדוס XP? ומה ההבדל המהותי בין ווינדוס למקינטוש אני יודע שמקינטוש אינו תומך במשחקים ואם כן אז בבודדים, האם תוכנות ואפליקציות אחרות של עריכה גראפית לדוגמא תעבוד טוב יותר על מערכת מבוססת מקינטוש? תודה רבה, טל

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אני חדש כאן, (לא בדיוק חדש באתר) אבל כמעט ולא כותב בפורומים. סוף סוף לא מזמן eciadsl הוציאו את הNortek, היחידי שתמך במודם שלי ALE130 ורצתי להתקין לינוקס כדי לראות אם זה באמת עובד. הצלחתי להגדיר את זה בפדורה קור 1, גם כן אחרי הרבה בעיות, מכיוון שזוהי גרסאת alpha זה לא כל כך יציב ורק אחרי שדיברתי עם Kolja שיצר את הסקריפט ואחרי שהוא יצר לי קובץ synchx.bin חדש הצלחתי להתחבר. בקיצור, יש לי שני מחשבים בבית, זה שמחובר לאינטרנט זה המחשב שמריץ לינוקס והשני הוא ווינדוס XP Pro אם זה משנה. לגבי שיתוף קבצים, זה לא בעייה, אני משתמש בקליינט וסרבר של smb בשביל זה, אין יותר פשוט מזה. שיתוף אינטרנט כבר קצת יותר בעייה. ניסיתי לעשות את זה עם קינפוג של NAT ושימוש ב IP Maquerading. קודם כל הגד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by coorva,

הרקע שלי במחשבים הוא שעברתי קורס טכנאי pc ב"סיוון" לפני מספר שנים. אני מעוניין ללמוד בצורה רצינית להיות מנהל\מהנדס רשתות LINUX עם שאיפה לתואר LPIC. מתלבט בין ג'ון ברייס לסלע יוניברסיטי או מכללת היי טק בהרצליה. אשמח לקבל המלצות. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Yehudaa,

הלינוקס והיוניקס קורץ להרבה אנשים מהרבה סיבות אולי ת'ראד זה יאיר עינים לרבים שלא יגידו נואש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by urielka,

אני רוצה לכתוב מדריך להתקנת מנדרייק 10 ואולי אחר כך של הפצות אחרות(אני מתחיל במנדרייק כי הוא פשוט מושלם) ורציתי לדעת איזה תוכנות אתם משתמשים בתדירות כדי שאני יכלול אותם במדריך שלי לדוגמא WINAMP WINDOWS MEDIA PLAYER וכו` אני יכלול תחלופות לתוכנות שתתנו שיעבדו בלינוקס ואני יכלול תוכנה הכי חשובה לדעתי כדי לעשות מיגור מווינדוס והבאגים שלו CEDEGA 4.0 AKA WineX בתודה אוריאל

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  17. זיכרון ram פיזי נפח HD מהירות מעבד סוג מעבד כמות מעבדים תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. החלטתי לעשות סדר בכל השאלות המעצבנות שרצות פה 24\7 ולרכז הכל במקום אחד (מין המשך לנושא הזה רק יותר מסודר). אם למישהו יש הערות\הארות או כל דבר אחר - אך ורק פה תוכן עיניינים: הפצות מומלצות למשתמש המתחיל: אובונטו openSUSE Fedora הפצות מומלצות למשתמש המתקדם: Archlinux, Chakra project Zenwalk Debian Debian עברי לא נראה מעודכן הפצות למי שרוצה ללמוד דברים חדשים ויש לו זמן פנוי ( ): ג'נטו Linux From Scratch BSD - הכי קרוב ליוניקס: DESKTOP BSD Live Cd - לנסות בלי דאגות: אובונטו Chakra project SLAX Damn Small Linux FreeSBIE סביבות עבודה: Gnome KDE SC Lxde XFce fluxbox openbox IceWM מנהלי חבילות …

• 9 תגובות
    • 21.7k צפיות
  19. אז ככה אני הכנתי להם מדבקות ולכל גירסה יש צבע שונה של מספר. (קובץ פוטושופ)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by LazyBoy,

התקנתי את אובנטו על מחשב עם שני HD. על אחד יש WIN2000 ועל השני מותקן אובנטו. (הכונן השני מחולק למחיצות בשביל הSWAP) איך אני מסיר את אובנטו בלי לדפוק את הBOOT לWIN? Grub BootLoader מוגדר כרגע (ברירת מחדל) להפעיל את אובנטו. תודה,

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

איך אני משתפ תקיה בבמערכת הפעלה WINDOWS יוכלו לראות אותה ולכתוב לתקיה הזו יש פקודות תוכנה משהו ?

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by yanme,

שלום רציתי לדעת אם אני עושה ריסטור לאייפון כל הזיכרונות בספר טלפונים נמחק לי?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by fp581,

אם אני קונה את המחשב שלי מחו"ל (macbook pro) יהיה לי עיברית במערכת ההפעלה? ואם לא איך אני יוסיף?למיקלדת זה לא בעיה אפשר לחרוט

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Ido.G,

היי..... עד השבוע הייתה מותקנת אצלי מערכת Mandrake 9. החלטתי לעבור ל Red hat....... הסרתי את המנדרייק וכו'... הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הרד האט ההתקנה נופלת. היא נופלת בשלב שבו היא מחפשת האם יש התקנה קודמת של Red Hat. מה לעשות? תודה.

25. Started by dids22,

המערכת שלי היא דאפר. יש לי בעיה עם הגרסה האחרונה של הקרנל (2.6.15-26-386) , כשאני בוחר בגראב את הגרסה הזו אני מקבל שגיאה בהמשך זה קורה לי רק עם הגרסה הזו של הקרנל (בנתים אני עובד ב2.6.15-25-386) הנה הפלט של הקובץ xorg.0.log: X Window System Version 7.0.0 Release Date: 21 December 2005 X Protocol Version 11, Revision 0, Release 7.0 Build Operating System:Linux 2.6.15.7 i686 Current Operating System: Linux chch-desktop 2.6.15-26-386 #1 PREEMPT Thu Aug 3 02:52:00 UTC 2006 i686 Build Date: 16 March 2006 Before reporting problems, check [url]http://wiki.x.org[/url] to make sure that you have the latest version. Module Loader present Markers: (--) probed, (**) from config…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.