לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אובנטו ומדי פעם כשאני עובד עלייה היא קופאת לי בלי סיבה נראית לעין, המחשב לא מגיב, אפילו אי אפשר לעשות ריסטרט. ממה זה נובע? האם יש באובנטו משהו כמו סיים משימה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קראתי על העניין והבנתי שיש צורך בחומרה מתאימה להתקנת הקינטוש, וגם שלכל גרסת MAC יש חמורה שונה שיכולה לעבוד עליה ולהפך. אז אני מאמין שעדיף קודם כל לפרסם את המפרט שלי כדי לדעת אם יש על מה לדבר ורק לאחר מכן להתקדם בעניין. אז ככה : מעבד של אינטל I7 860 : http://ark.intel.com/products/41316/Intel-Core-i7-860-Processor-8M-Cache-2_80-GHz (כרגע על OC) לוח אם של BIG BUNG FUZION : http://www.msi.com/product/mb/Big_BangFuzion.html#hero-overview כרטיס מסך נווידיה GIGABYTE GeForce GTX 770 4GB אם צריך עוד נתון אני יוסיף. אשמח לעזרה! תודה [h=1][/h][h=1][/h]
-
- 14 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מי מכיר את זה? http://overclockix.octeams.com/ העם מישהו כבר עבד איתו? איך זה בדיוק עובד?
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שהגיע הזמן לנסות את לינוקס...הסיבה שלא ניסיתי אותה עד עכשיו הוא המשקל של הרצת משחקים, אבל בהתחשב בעובדה שלאט לאט התחום משתפר ושיותר מ60% מהמשחקים שברשותי בSTEAM אמורים לפעול על לינוקס החלטתי שהגיע הזמן לנסות. התוכנית כרגע היא להריץ על מחשב לפטופ ישן (רץ עליו כרגע XP) ולהתנסות במערכת ואז לעבור למחשב הראשי אם אופציה כנראה לDUAL BOOT עם WIN10 אם יהיה צורך בDIRECTX 12 . העניין שאני קורא כבר שבוע בערך (אני יודע שזה לא הרבה זמן..) על מערכות מומלצות לכיוון הGAMING וכל אחד ממליץ על מערכת אחרתועל דיסטורט אחר (שעדיין לא הבנתי מה ההבדל) ומזהיר מאחרת. למשל: Ubuntu Gamepack Sparky Linux Play-Linux Fedora Games Spin אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצה עם איזו מערכת ללכת, וכיצד להתחיל את כל התהל…
-
- 37 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום . אני משתמש ב Redhat 8 ובקרוב אעבור ל 9 . ברצוני להתחבר למחשב לא דרך SSH , Telnet and sons . אני רוצה את ה Xwindows דרך איזשוהיא תוכנה שתרוץ ב windows Xp , שתתן לי אפשרות לגישה GUI למערכת ( סתם ליופי בנוסף לגישה הרגילה ) .
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלומות. שאלה מהירה: איך אני נותן למשתמש את ההרשאה להשתמש בפקודה yum update? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי mandrake 10.1 community , ואני נמצא בד"כ ליד מחשבים עם מערכת הפעלה windows ,אני מחפש כלי בלינוקס שיאפשר לי לשלוט עליו כמו יכולת שליטה כמו שיש remote desktop בwindows , איזה תוכנה אני צריך להפעיל בלינוקס ואיזה תוכנה אני צריך windows , ואם אני אוכל להשתמש בremote desktop של windows זה יהיה מצויין, אודה לכם על הסבר מדיוק. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מה המצב רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג את קוד המקור של לינוקס תאני מיתכוון לקוד המקורי שלינוז הוציא בזמנו חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי כלום תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין לינוקס על המחשב החדש שקניתי. אני סטודנט ולכן לא משחק ולא צריך משחקים. לעומת זאת אני אצטרך לעבוד עם כמה תוכנות(autocad,matlab) .האם מישהוא יכול בבקשה להמליץ לי על איזו גרסת לינוקס כדאי לי להוריד? אני לא אשתמש בווינדוס, רק לינוקס. איזו תוכנה יש ללינוקס על מנת לצפות בסרטים עם כתוביות? תודה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי בעיה דיי קשה עם Ubuntu גרסא 8.04 התקנתי אותו היום, הרצתי לו את כל העדכונים שהיו לו בהתחלה.... הבעיה היא כל פעם שאני פותח פיירפוקס ,אחרי דקה של גלישה המחשב נתקע לגמרי ואין אפשרות לעשות שום דבר חוץ מללחוץ על הלחצן של ריסטרט. כשזה קורה הנורות Caps Lock ו- Scroll Lock במקלדת מהבהבות בלי הפסקה .... וכמו שאמרתי המחשב תקוע לגמרי ולא ניתן לעשות כלום. אני עורך קצת את ההודעה כי כנראה הבעיה היא לא רק מהפיירפוקס כמו שחשבתי....התקנתי על המחשב אופרה שהחזיק יפה לכמה דקות ואז הוא שוב נתקע. אשמח לתשובה ממישהו שנתקל בזה ואיך ניתן לפתור את הבעיה. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי טלויזיה חכמה טושיבה עם מערכת הפעלה אנדרואיד 5.1 וכרגע (וכנראה גם בהמשך) טושיבה לא מתכוונים להוציא עדכון גרסא למערכת ההפעלה. האפליקציות שניתן להתקין על אנדרואיד 5 די מיושנות מה שהופך את הטלויזיה ל"לא חכמה במיוחד". רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להוריד את אנדרואיד 6 או 7 ולהתקין אותה באופן פרטי בטלויזיה. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מערך רייד של 2 HD 300 גיגה RAID 1 אני רוצה לקנות 1 טרה שישמש אותי למכונת זמן, האם 1 טרה יתאים לי? האם לא תהיה בעייה למכונת הזמן לעשות גיבוי במצב RAID 1 ?
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האובנטו תופס לי איזה 14 גיגה במחשב...יכול להיות שזאת הסיבה והוא מאט לי קצת את השימוש ב xp הרגיל ? או שאין קשר ?? יש גרסה של לינוקס שתופסת פחות ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
התקנתי kubuntu-6.10-dvd-i386.iso והייתי רוצה את חוות דתעכם. ישנם כמה דברים שחשוב לי שיעברו איתי אם אני נשאר בלינוקס ומוותר על XP (כרגע אני עובד ב Dualboot). הנה רשימת תוכנות וחומרה אשר הייתי רוצה לשמוע מכם האם נראה לכם שיש חלופה מתאימה לכל אחד מהם. אם יש מחסור רציני, אאלץ להישאר עם וינדוס בשלב זה. הנה הרשימה: Software: Babylon - או כל מילון עברי אנגלי אחר Canopus ProCoder 2 - אני ממיר קבצי MPG שאני לוכד באמצעות כרטיס טלויזיה ל XVID Drive Image 7.0 - גיבוי IMAGE למחיצת מערכת ההפעלה Good Sync - תוכנה לסינכרון מידע עם ה DOK NetLimiter 2 Pro - שליטה על הקצאת רוחב פס לכל תוכנה אינטרנטית Tag&Rename - עורכת את המידע (TAG) של קבצי MP3 WinTV2000 - תוכנה ללכידת שידורי טלויזיה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיים דבר כזה? איפה אפשר לרכוש? (למסך מקלדת ועכבר אחד ל2 מחשבים אחד PC ואחד MAC)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בתחום? אני משתמש בWIN כרגע ורוצה לנסות להריץ לינוק מUSB כדי לנסות לעבוד איתה. גיגלתי קצת על הנושא ורציתי לשמוע אם מישהו ניסה את זה פה בפורום.. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פותחים את GIALM ובחלון הראשי בוחרים TOOLS ב TOOLS בוחרים ACCOUNTS ואז יופיע המסך הבא מסמנים את החשבון ICQ ואז לוחצים MODIFY בחלון שנפתח יש ללחוץ על החץ ליד SHOW ME MORE שם יש לשנות את הקידוד מ ISO-8859-1 ל ISO-8859-8 (שימו לב, בסוף יש 8 ולא אחד) יש לשמור לסגור ולפתוח (לצערי אין לי חשבון ICQ לכן לא אוכל לתת לכם תמונת מסך של AWAY אך אשמח אם מישהו יצלם וישלח אלי)
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לא יודע אולי לא צרבתי טוב?....(שאלת תם..) פשוט,אני מנסה להתקין והוא לא עושה BOOT מהדיסק,כלום פשוט מתעלם ממנו... זה עם mandrake 10.0 כנ"ל עם FC3 לא ידוע מה קורה מה גם כשכאני מכניס את הדיסק של מנדרייק בווינ הוא מציג לי חלון התקנה כזה ושטויו,אין לי מושג מה קורה כאן...
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.tuxs.org/ a friendly penguin to help you get started with linux יש שם גם מדריך לבחירת הפצה http://www.tuxs.org/chooser/
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
זה די מתסכל - כבר הצלחתי להפעיל את האינטרנט והכל.. ואז ניסיתי לשנות את סוג העכבר בהגדרות כדי לגרום לגלגלת לעבוד ובחרתי בטעות בסוג עכבר של חברה אחרת והוא פשוט התחיל להשתגע - הסמן זז בשיא המהירות רק למעלה ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות חזרה... מישהו יודע איך אני מחזיר להגדרות עכבר שעובדות? אולי איך אני גורם ללינוקס לעשות AUTO DETECT לעכבר? או אולי מישהו יודע את המקשי קיצור כדי לפתוח הכפתור השמאלי התחתון בTASKBAR? (כמו הSTART בXP) כדי שאני אוכל לנסות להגיע להגדרות של העכבר משם? בתודה מראש :-\
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה נכון שכל תוכנה שמיועדת למערכת הפעלה של וינדוס היא מתקינה ומפעילה? אם לא אז איזה תוכנת היא כן או לא מתקינה ומפעילה? אני גם מעוניין לדעת מאיפה מורידים את התוכנה הזאת למחשב ואיך משתמשים בה. תודה. אני מעוניין למשל להתקין את זה http://www.styleseven.com/php/get_product.php?product=Digital%20Clock-7
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קזית 2.1 היא גירסה עברית של KNOPPIX 3.6, לא? למה אני לא רואה שמות של קבצים ותקיות בעברית? איך אפשר לראות וליצור קבצים ותקיות בעברית בקזית, או לצורך העניין ב-KNOPPIX? קזית ו-KNOPPIX לא מאפשרים להעתיק קבצים ותקיות עם שמות בעברית. KNOPPIX מזהה קבצים ותקיות עם שמות בעברית כ-????????, ולא יכול להעתיק אותם.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המאווררים של IMAC שלי עובדים במהירות מקסימלית קבוע יש אפשרות לשקח עם עוצמת המאווררים הם פועלים במהירות מקסימלית אפילו שלא לצרוך
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-