לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באתר הזה: http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?lang=fr&modem=17 שהוא תומך בלינוקס...אבל אני לא יודע איך מתקינים... אם זה חשוב יש לי מנדרייק10 וred hat FC2
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
התקנתי את המודם רשת שיש לי והוא מצליח להכנס ל http://cables.matavtv.net הורדתי את הדיילר של 012 מפה http://cables.matavtv.net/ISPpages/012/012linux.tar.gz ושם יש 3 קבצים שאין לי מושג מה לעשות איתם תודה מראש למי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אנשים אני בור בלינוקס אבל ממש בור בזה, חבר שלי הבא לי לנק ואמר שזה מתאים למעבד שלי ושמתי לב ללוגו של הAMD 64 אז הבנתי שהוא צדק אז יש לי כמה שאלות : 1) איך המערכת הזו בכללי? 2)האים יש לה תמיכה גם ב אינטל? (לצורך הדיוק מעבד 2.6GHz ו-450MHz ) זיכרון 512 ו-256 (בהתאמה) ?? 3)איך מתקין אותה, כלומר איך לצרוב אותה על הדיסק? 4)איך אני מתקין אותה על מחיצה נפרדת במקביל לXP? 5) מאיפה אני מסיג אימולטור (או איך שלא קוראים לזה) למערכת?, כדיי שאני יפעיל את התוכנות שפועלות לי כבר על המחשב הנה הלינק שקבלתי ממנו תודה עריכה: מצאתי גירסת live cd של SUSE Linux 9.1 שווה הורדה? יש לזה 64 ביט? (אני חושב שלא אבל אני רוצה להיות בתוח) האם זה פשות להפעיל? שוב תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתקין על מחשב חדש, ואני רוצה לדעת איזה לינוקס כדאי לי להתקין (ביחד עם XP). זה מחשב נייד, בסדר גמור מבחינת חומרה, אני לא מתכוון לחבר אותו לרשת אלא רק להשתמש בו לעבודה (לפחות בחלק של הלינוקס) על איזה לינוקס אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפל הוצאי לפני כמה שעות בודדות את הimac g5 החדש אני לא מת אל העיצב אבל תראו איך כל המחשב נכנס לתוך דבר כזה קטן מדהים! דבר כזה לא היה http://www.apple.com/imac/
-
-
יש לי בעיה להתחתחבר לאינטרנט עם MAC מופעל במערכת הפעלה OSX. האם מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אתמול את הלינוקס הראשון שלי, SuSe 9.1. המערכת מותקנת על מחשב ישן, שמחובר להאב הביתי ללא צג, מקלדת או עכבר. אני רוצה שאיך שהמערכת עולה (עושה Boot ישר ל-KDE), יעלה שרת ה-VNC, כך שאוכל לשלוט במחשב מרחוק (המחשב השני), ולא אצטרך להוציא כסף על מתג KVM או להזיז את הצג, המקלדת והעכבר כל פעם. אין לי מושג ירוק בלינוקס, אני רק מתחיל ללמוד, והייתי שמח לקבל עזרה בנושא כמה שיותר מהר תודה מראש, שי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחיות פנטיום 1 166 (לא MMX) עם 64MB זיכרון RAM , דיסק של 3GB וכרטיס גרפי ATI עם 2MB זיכרון. ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי הודעה ובה מוזכרת מערכת עם חומרה דומה המריצה MADRAKE MNF 8.2 אך בכל זאת אני מעוניין להתקין את ההפצה האופטימלית לחומרה (הענתיקה) שלי. אם צריך דיסק גדול יותר אז יש לי אפשרות להחליף את ה-3GB ב-8GB. האם מישהו התנסה (במערכת עם חומרה דומה) בהפצות נוספות ומוכן להמליץ או לתת טיפ לגבי יתרונות וחסרונות של אותה הפצה? אני מעוניין במימשק גרפי ידידותי וכן גלישה באינטרנט (ע"י חיבור LAN למחשב עם XP שמחובר ל-ADSL, מקווה שזה אפשרי). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המשחק(מי שיודע איך שיסתום ומי שלא יודע שלא ישאל ) ויש לי לינוקס הרצתי את זה בעזרת CEDEGA וזה עובד!!! אני משחק את זה על 1280*1024 לא יודע איזה הגדרות אבל זה ממש מרשים וזה על מעל 30FPS כי זה לא נתקע הדבר היפה הוא שHALF LIFE 2 מזהה את הכרטיס מסך שיש לך ומרנדר עם DIRECTX לפי הכרטיס שלי אצלי הוא רינדר עם DX6 (קצת מוזר אבל הוא יודע) וזה נראה בידיוק כמו בתמונות ברחבי האינטרנט מדהים!! שתבינו המפרט שלי הוא: p4b 2.4ghz ecs pvaxd266 512mb pc2100 266mhz GeForce MX440 64mb זה פשוט מדהים זה הרבה יותר טוב מDOOM3 ולא צריך מחשב חזק וזה עובד בלינוקס(אמנם עם CEDEGA אבל זה עובד(גרסה אחרונה 4.0.1-1 )) ולמי שישאל מה מטרת התראד זה להגיד שHL2 שיצא יעבוד בלינוקס פשוט מדהים ד"א גם …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
את האמת חיפשתי כבר איזה שנה איך להתחבר עם המודם הזה של בזק, אך ללא הצלחה. אולי כאן תוכלו לעזור לי? זה מודם פנימי (pci) שנקרא GlobespanVirata PACI ADSL WAN MODEM. תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היום סופסוף הצלחתי להתקין לינוקס לצד ווינדוס אקספי. אך הבעיה היא כזו, כיביתי את המחשב וכאשר אני מדליק אותו ומנסה להכנס ללינוקס, הוא טוען את הכל כרגיל אבל הוא דורש ממני מעין Login כזה בפורמט דוס, אני מעוניין לשוב לממשק הגרפי, ולא לכל ממשק הפקודות.. מה עליי לעשות? בבקשה תעזרו לי כי כל הלילה מחקתי דברים ע"מ לפנות מקום כדי לבנות מחיצה ללינוקס... ד.א. הלינוקס שברשותי זה Mandrake 9.2 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני עבדתי רק במשך שלושה ימים עם לינוקס כשמותקן בה האינטרנט, היה מדובר בלינוקס מנדרייק 10. אבל ההפצה הזאת עשתה לי מלא בעיות: תקיעות ושיבושים על ווינדאוס, אז עברתי היום ל-SUSE 9.1 ואני ממש מרוצה ממנה. היא ממש נוחה למשתמש החדש, והיא זיהתה את כל החומרה שיש לי במחשב. אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר בה לאינטרנט. במנדרייק, אני הורדתי את ארבעת הקבצים של האשף הישראלי, נכנסתי ל-Konsol, ורשמת: urpmi file 1 urpmi file 2 urpmi file 3 urpmi file 4 file- מסמל את שמות ארבעת הקבצים שהורדתי. אז התקנתי את ארבעת הקבצים, אז רשמתי את הפקודה "IWIZ" והגדרתי את החיבור, ואז "IDIAL" ויצא לי חלון ההתחברות והתחברתי כרגיל. אבל עכשיו, ב-SUSE 9.1, אני לא מצליח להתקין את קבצי האשף הישראלי. ניסיתי לעשו…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני אף פעם לא התקנתי לינוקס ורציתי לדעת האם המודם ADSL שלי יעבוד בלינוקס, המודם הוא מהסוג הזה: ECI B-focus router 270PR (זה מה שכתוב על המודם) האם הוא יעבוד בלינוקס? ואיזו הפצה של לינוקס אתם ממליצים למתחיל כמוני?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
למכירה ציוד לסטודיו לגרפיקה, עם חיבורי סקאזי, כולל: * 2 מחשבים מקינטוש QUADRA 650 * 1 מחשב מקינטוש QUADRA 850 * 2 מסכים של אפל 16 אינטש MACINTOSH * 2 כוננים חיצוניים של מאג 2 ג'יגה כ"א * דיסק חיצוני E 525 DCDM24 * סורק UMAX UC 840 * מדפסת שחור לבן LASER WRITER PRO 600 * תוכנת פריהנד 3 + תוכנת פריהנד 4 (כולל רישיונות) * עשרות דיסקטים אופטים 128 מגה + 3 כוננים * כל המערכות פועלות, ומושמשות לעבודה יומיומית * מתאים לבתי דפוס, לשכות שירות, אולפני מוסיקה וגרפיקאים או לאספנים... למכירה בהזדמנות כחלקים או כמערכת מושלמת! 03-7318111 או 050-6509333
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקין לינוקס במקביל לחלונות (כמו האופציה של חלונות לבחור גירסה בתחילת ההפעלה של המחשב)? אם כן איזה גירסה עדיפה לי אם יש לי AMD 64, שמעתי שיש גירסת לינוקס למעבד זה.? ואיפה אני יכול להוריד אותה. תודה
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אינטרנט בכבלים עם אינטרנט זהב בחבילה של 1.5MB, עם חייגן. מודם terayon tj715x MANDRAKE 10 OFFICIAL לפני יומיים הצלחתי להתקין סוף סוף את האשף הישראלי. אחרי שהתקנתי אותו והגדרתי את החיבור שלי ואת הכל, אני נכנסתי כ-ROOT והקלדתי IDIAL. הופיע לי חלון, ובו לחצתי על "התחבר". לחצתי על התחבר, אבל הופיעה לי שגיאה: urpmi dhcp-client [root@localhost modgod]# idial which: no dhcpcd in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin :/usr/local/sbin) which: no pump in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin:/ usr/local/sbin) Killing DHCP client for eth0 1007 Internet Software Consortium DHCP Client V3.0.1rc13 Copyright 1995-2002 Int…
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להפעיל את ווינדוס XP על לינוקס מין אמולטור כזה...... שעושה שיש לך ווינדוס XP עם יציבות של לינוקס זה נכון? זה מסובך? זה מומלץ? האם זה שווה?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חברה שלי רוצה להביא לאחותה מצלמת אינטרנט, לאחותה יש מקינטוש (משנת 2002) והיא גרה בחו"ל ככה שלראות ולנסות לחבר לא כ"כ עובד לי. השאלה היא האם למקינטוש יש חיבור USB והאם אפשר לחבר מצלמת אינטרנט פשוטה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי עד עכישו פדורה 2 עכשיו החלטתי להתקין גם SuSE אתם יודעים בשביל ההתנסות בכל מיני הפצות אז התקנתי והכל היה שלו ונחמד התקנתי הרצתי את הSuSE בפעם הראשונה הכל נחמד ויפה עכשיו עשיתי ריבוט וצפיתי שיעלה לי המסך הכחול הזה של הGRUB כדי לבחור אם להעלות את הפדורה או הSuSE אבל במקום זה עלה לי איזה משהו ירוק כזה שנותן לי 2 אפשרויות Linux או Failsafe ואני לא יודע איך להעלות את הפדורה יש לי את כל הפרטישנים שלו הסוואפ הבוט והכל וגם נכנסתי לקבצים האלו דרך הסוס אז איך אני מעלה את הפדורה? בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף לי דבר ראשון תודה רבה לכולם שעזרו לי להתחיל עם הלינוקס פתרתי הרבה בעיות מעיון בפורום הזה ועכשיו יש לי בעיה אחרת ניסיתי למקפל איזה תוכנה(kthememanager( אם זה משנה גמרתי…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, התקנתי Mandrake 10.1 Beta1 הרזולוציה, שמשום מה, נקבע אוטומטית היא 800x600 על מסך של 1024x768, כלומר, הdesktop יותר גדול מהמסך ותנועה עם העכבר לקצה המסך תזיז את החלון. ניסיתי לקבוע רזולוציה חדשה דרך xfree86config וזה לא עזר. יש משהו אחר שאני יכול לנסות? בטח איזה משהו נורא בסיסי ופשוט שאינני מודע לו : רב תודות, עלז י. שנהר
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
i need a program that can open .pak and .uha files in windows i have unpak an unuha but this program are in Windows nt charcter mode so it not work either with cedega or dosemu so which program can open this files or which program can run windows NT charcter mode(windows xp on dos style) thx ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הוא על כרטיס רשת של teryon (כבלים)וטחנתי כבר אלף מדריכים הוא תואם הכל לא מבין איפה הקושי. אני חושב שאני אצטרך להחליף גרסא... נ.ב מישהו מוכן להכין לי makefile העבודה הזאת = בעעעעעעעעע(לפרוייקט גמר...)
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש את הנרייטור של המק (כמו בוינדוס שאתה לוחץ על טקסט והוא מקריא אותו) רק לוינדוס הוא אומר שקוראים לו פרד או משהו כזה והוא בא עם אחת התוכנות של המק... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תאור המצב רשת עם 8 מחשבים .אחד מהם עם וינדוס מקושר לאינטרנט ולרשת הפנימית כולם מתחברים לאינטרנט דרכו - במחשב זה מופעל ICS . לצורך הדיון - זהו השרת. ברשת הפנימית יש גם שיתוף קבצים ומדפסות. לקוחות הרשת - מחשבי וינדוס וגם לינוקס. המטרה -להחליף במחשב השרת את מערכת ההפעלה ללינוקס ( כפי הנראה דביאן ). מה צריך להתקין בו ולהגדיר בו כדי שימלא את אותו תפקיד של שרת ה - ICS ?.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-