לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
השגתי את מערכת ההפעלה (יד-שנייה במחיר מאוד זול) והתקנתי אותה. רק עכשיו איך אני מתקין בה את האינטרנט? ואיך אני מתנתק מהאינטרנט אחרי שאני רוצה לכבות את המחשב? פרטים: כרטיס רשת מובנה על לוח אם ABIT NF7. מודם TERAYON TJ715X ספק: אינטרנט זהב, 1.5MB/16KB תשתית: כבלים, חייגן. IP לא קבוע.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם ל-KNOPPIX יש כלי המאפשר שליטה על מחשב אחר שמותקנת בו מערכת ההפעלה Windows XP Professional SP2? אני מחפש כלי במתכונת של NetBus או Back Orifice, אבל לשימוש פרטי עם שם משתמש וססמה שלא יפגע במחשב. יש לי ברשת מקומית מחשב עם Windows XP, ואני מעוניין לשלוט בו באמצעות מחשב אחר ברשת המקומית עם KNOPPIX. אני רוצה כלי שיאפשר לי לבצע פעולות שונות כמו העתקת קבצים מבלי לשתף תיקיות, מעין Client/Server. במידה ול-KNOPPIX אין כלי מתאים, אז האם קיים Distribution אחר של Linux שמאפשר לבצע זאת?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה יותר טוב לינוקס הוא יוניקס ומערכות הפעלה אחרוות? שהיה גם קל כיף יפה מהיר לשימוש משהו שדומה ל Windows Xp Proffesional אולי יש לחים מה שהוא להמליץ לי על מארחית הפלה אחרת שאני לא מכיר שלא עושה בעיות ומהירה..הוא כול דבר אני ישמח לשמוע...
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין לינוקס ב VMWARE או תוכנה דומה ? אני זוכר שיש עוד תוכנה דומה של VMWARE אבל אני לא זוכר איך קוראים לה אבל זה לא עקרוני , השאלה אם ניתן להתקין אותה בצורה כזו?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ואיזו גירסה מומלצת? המודל הוא ACER TRAVRLMATE 720 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.apple.com/macosx אם מלמעלה ל200 תוספות חדשות כמו spotlight מנוע חיפוש סופר מהיר אם יכולות לחפש בemail calender docs ועוד הדפדפן החדש ספארי אם יכולות rss וגם גירסה חדשה לquicktime אם תמיכה בסטנדרת החדש h.264
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפל לא מספקת מארזים ריקים של המחשבים שלה. ובארצות הברית מי שרוצה מארזים ריקים מחפש אותם אצל חנויות קטנות שמוכרות מחשבי מקינטוש ומוכנות לעבור על ההסכם שלהן תמורת שוחד צנוע. למישהו יש רעיון איפה אוכל להשיג את המארזים המיוחדים בארץ?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מי מכיר את זה? http://overclockix.octeams.com/ העם מישהו כבר עבד איתו? איך זה בדיוק עובד?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ניסיתי את השאלה בפורום רשתות ואף אחד לא הצליח לעזור לי... אני מקווה שפה אצליח... יש לי רשת עם מערכות הפעלה WIN98 ועמדה 1 עם לינוקס איך אני רואה את המחשבים ברשת דרך לינוקס וההפך מWINDOWS? תודה מראש נ.ב ואיך משתפים תיקיות בלינוקס נ.ב.ב לינוקס מקבל כתובת IP
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי מה קורה אחים שלי איך מישתמשים ב-MD5sum לבדיקת תקינות הקובץ ,קראתי באתרים שמצאתי ב-google אבל לא הבנתי ואיך צורביםאת ההפצה linux phlak שמורדים מהאינטרנט ?? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים אחד C ואחד D על C מותקן windows xp על D יש לי כמה דברים ו12 ג'יגה פנוי שלום אני צריך שתעזרו לי בהתקנת Fedora גירסא : Version: Fedora Core 3 (Heidelburg) אני רוצה להתקין את פידורה על D אבל הוא לא נותן בגלל שהכונן לא ריק איך אני יכול להתקין את פידורה על D גם כשיש לי עליו עוד דברים ? בהתקנה לחצתי לו על Next עד שהגעתי לחלק של אחרי השפות...והוא לא רצה לעשות לי NEXT כי הוא חיפש כונן ריק הכוונה לחלק הזה : אם זה חשוב אז הורדתי את זה מפה : http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=64 בבקשה תעזרו לי להתקין את פידורה על כונן D בלי לפרמט אותו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
?... מה מיוחד בה מה אפשר לעשות בה ?..... קוד פתוח....המתחילים לא מבין כלום בזה... איזה תוכנות יש שם ? איזה שרתים אפשר להפעיל ? אפשר אתר או הסבר למה השימוש שלה ?!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למה אין בארץ אתר מראה ל - SUSE ? מתי תצא גירסה SUSE 9.3 PRO ? היא בחינם ? אם כן איפה אפשר להוריד ? אם לא כמה היא עולה ? ומה אתם אומרים על SUSE יש הפצה יותר טובה ? יש הפצות יותר טובות אבל בחינם ? את האינטרנט קל להגדיר כמו ב - WINDOWS ?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
למה אין בארץ אתר מראה ל - SUSE ? מתי תצא גירסה SUSE 9.3 PRO ? היא בחינם ? אם לא כמה היא עולה ? ומה אתם אומרים על SUSE יש הפצה יותר טובה ? יש הפצות יותר טובות אבל בחינם ?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ניסיתי הכול עשיתי את כל ההגדרות כמו שצריך כדי שהראוטר יזהה והוא לא זיהה עשיתי איתחול לשרת וגם זה לא עזר ואני כבר לא יודע מה לעשות. בבקשה בבקשה עיזרו לי זה מאוד חשוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
סרטים מהפיתוח של סביבת עבודה בלינוקס, רצים על מערכת לא חזקה במיוחד, איזה אפקטים.. אפילו ב LONGHORN לא יהיו כאלה (חלקם צפויים להיכנס ל WINDOW MANAGERS בעתיד): http://ftp.acc.umu.se/mirror/temp/seth/blog/xshots.html
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אז ככה ניסיתי להתקין THEME חדש בשועל ואז הוא אמר לי להפעיל מחדש את הדפדפן אז הפעלתי ועכשיו הוא לא עולה הוא כותב איזה בעיה עם הבנייה של הXML ונסגר מייד אז רציתי לדעת איך אני יכול להחזיר אותו לTHEME המקורי או הקודם שהיה לי בלי לפתוח אותו בתודה עידו ובבקשה תנסו לעזור מהר אני שונא !! את הקונקי
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, התקנתי פדורה 3, אבל אני לא יודע איך להתקין את המודם שלי, מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המודם הוא מודם ADSL של חברת rotel , בחיבור usb (מבזק בינלאומי) תודה.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם - גרפיקאים או\+ בעלי ידע בחומרה, איך נראה לכם ה"מיני לעניים" החדש של אפל (492$ min/) והאם הוא מספיק חזק (עם max. הגדלה של הזיכרון) לעבודה על עיצוב תמונה בפוטושופ, עיצוב אתרים בפלאש ואולי גם ג'אווה בעתיד. מפרט טכני מהיר: 1.25GHz PowerPC G4 256MB DDR333 SDRAM ATI Radeon 9200 with 32MB DDR video memory 40GB Ultra ATA hard drive Combo drive DVI or VGA video output תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשימת השמעה אחת למשל למוזיקה אקוסטית שממנה יצאו הרבה רשימות השמעה של אומנים הקשורים בנושא. איך אני עושה זאת? צירפתי תמונה שאולי תסביר מה אני רוצה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית נתחיל במבוא: ברשותי מחשב פנטיום 4, 1.5 גיגה הרץ, לוח אם INTEL D845PESV, כרטיס קול Creative Sb live 5.1, כרטיס מסך רדאון 9800SE, זיכרון פנימי שבע מאות שישים ומשהו PC2100. כמו כן ברשותי שני הארדיסקים, האחד Seagate 40GB, והשני Maxtor 30GB. לפני כחודש ימים קיבלתי את המקסטור במתנה, כאשר לפני כן היה לי אך ורק הסיגייט, והסיגייט היו לו 4 מחיצות עם מערכת הפעלה WIN XP. לאחר שקיבלתי את המקסטור, החלטתי (היות ואני כבר הרבה זמן רוצה להתקין לינוקס) להתקין לינוקס מנדרייק 10.1, חשבתי להתקין את המנדרייק על ההארד דיסק החדש, ככה שלא יהיה חשש להתנגשויות במערכות ההפעלה. פירמטתי את ההארדיסק החדש בעזרת נורטון פרטישן מג'יק 8, ועשיתי מחיצה ללינוקס EXT2 בגודל 10 גיגה. התקנתי הכל…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
>>> מה יותר טוב??? לינוקס או XP .<<< אם אתם יכולים תפרטו ..... פשוט אני מתלבט איזה מערכת הפעלה לשים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי להדקין את הגרסא red hat 9 במחשב שלי, אז הגדרתי את הביוס שיאתחל מהסידירום, והוא אכן מאתחל משם נגיד בהדקנת ווינדוס אבל שהכנסתי את הדיסק הראשון של רד האט ועשיתי ריסטרט הוא מתעלם לגמרי להבוט שלו ולא מעלה את התוכנית הדקנה! מה אני יכול לעשות??
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה הזו שפעם הייתה ידועה כ- Lindows קיבלה ציון של 9 מתוך 10 בסקירה זו. זו גם אפשרות למתחילים בלינוקס למרות שהמערכת אינה חינמית. http://www.windowsbeta.net/articles.php?action=show&id=32
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אז ככה בגלל הסדגה כאילו כדי להריץ חלק מהמשחקים אני צריך לעלות כרוט ואין לי כוח להעביר משתמשים כול הזמן אז החלטתי לעבוד תמיד על רוט אבל הבעיה היא שהוא בדיפולט מעלה לי את המשתמש הרגיל כול הזמן אז רציתי לדעת איך בסוסה 9.2 אני משנה את המשתמש שעולה עם עליית המערכת?? בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-