עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Stingray,

I have one HDD installed, spitted to two NTFS partitions, 20GB for Windows on the first partition and around 90GB for Stuff on the second partition, and only 1.5GB for linux installation/partition. is there any way to add an extra 20GB from the 90GB NTFS partition to the 1.5GB EXT2 ubuntu installtion partition? thanks .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. הדפסת ממוצע גודל הקבצים בספריה בלי script

3. Started by intel suck,

אני בוחר באפשרות הראשונה המערכת טוענת לכמה שניות מופיעה לי LOADING LINUX KERNEL ואז המסך נכבה המחשב ממשיך לדלוק כשאני מדליק את המסך מחדש הוא נכבה מחדש ואני לא יכול לעשות כלום אני חייב לעשות ריסטרט מישהו יודע מה הבעיה? אני משתמש בלינוקס UBUNTU 7.04

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  4. אני מוריד קבצים ברשת משיתוף עם שרת/מחשב חלונות ברשת מקומית והמהירות שאני מקבל נמוכה מאוד ניסיתי כלמיני תוכנות ואני מקבל בערך עשירית מהמהירות בחלונות.. אני עם SNOWLEOPARD10.6.5 מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור?

5. Started by TeaTime,

חבר שלי מחפש את הנרייטור של המק (כמו בוינדוס שאתה לוחץ על טקסט והוא מקריא אותו) רק לוינדוס הוא אומר שקוראים לו פרד או משהו כזה והוא בא עם אחת התוכנות של המק... מישהו מכיר?

6. Started by omerdvd,

שלום לכולם, אני מחפש נגן פלאש לאובונטו שלי, אבל בארכיטקטורה של 64 ביט. למקרומדיה אין עדיין תמיכה ב64 ביט.. האם מישהו מכיר נגן פלאש כזה? תודה...

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  7. Started by eladhor7,

חברה התקנתי עכשיו ubuntu 7.10 , ההפצה החדשה וההכי מעודכנת שיצאה, ואני מחפש תוכנה לאובר קלוק לכרטיס המסך של nvidia שיתאים ל ubuntu. מישהו יכול להביא לי קישור להורדה תוכנת אוברקלוק לכרטיס המסך nvidia ל ubunu?, אני בכל אופן לא מצאתי כזאת תוכנה. האם בכלל ה riva tuner מתאימה גם לubuntu 7.10? בתודה אלעד

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  8. Started by shaks,

יש לי לפטופ של סמסונג סדרה 7 (740U), אני מעוניין שהמסך מגע שלו יעבוד בלינוקס (אני משתמש בelementary OS). אשמח אם מישהו יכווין אותי איך לסדר את זה, לא מצאתי בגוגל משהו שימושי שעזר לי

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Yehudaa,

שלום , בהתחלה היה לי אובנטו , אחרי זה התקנתי ווינדוס , אז הגרוב נמחק , מצאתי בגוגל דרך לשחזר את הגרוב , אבל מה הבעיה , שעכשיו אני לא יכול להכנס לווינדוס , כלומר אין לי בגרוב וווינדוס איך אני מוסיף את הווינדוס לגרוב ?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  10. במערכת הפעלה redhat 6 מבלי לפגוע בשאר הנתונים שרצים בשרת ? תודה,

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  11. Started by urielka,

i need a program that can open .pak and .uha files in windows i have unpak an unuha but this program are in Windows nt charcter mode so it not work either with cedega or dosemu so which program can open this files or which program can run windows NT charcter mode(windows xp on dos style) thx ;D

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by BA,

מאיפה אפשר להוריד בצורה נורמאלית לינוקס רד-הט באחת הגרסאות האחרונות (7,8)?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by rshadwtd,

היי קניתי כרטיס מסך ati radeon HD3650 ואני לא מצליח עם ubuntu 9.04 מישהו יכול לעזור לי. האם יש לינוקס אחר שה ati יעבוד טוב מאוד. תודה

14. צריכה המלצה לכרטיס רשת שיעבוד עם הישומים הבאים aircrack-ng Xiaopan OS Reaver compat-wireless או לפחות עם REAVER + aircrack-ng הייתי מעוניינת בכרטיס רשת USB שמתאים או ראוטר שיתמוך.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה להתקין לינוקס על VPC2007 יש למישהו ניסיון בנושא? יש דרייברים או דברים שאמורים להכין מראש? הפצה מומלצת? (המטרה היא עבודה בסיסית, ולאחר שאלמד מספיק ספרות מקצועית, להתחיל לנסות לתכנת ליבה)

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  16. Started by asaf556,

שלום אני רוצה להתקין את גרסת הפיתוח של גוגל כרומיום הגרסה של כרום ללינוקס עשיתי את זה פעם אבל אני לא זוכר איך אשמח אם תיתנו לי מדריך

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bitzikc,

הי, יש לי מחשב ישן (p3-500 MHz, 512 MB ram), שאני חושב להשתמש בו עבור HTCP (רק השמעה של DVD, Divx, mp3). נתקלתי בהפצה GeeXboX, ועל פניו נראה שהיא מתאימה לכך. http://geexbox.org למישהו יצא להתנסות איתה? מישהו מכיר? מבחינת ביצועים על מחשב חלש, עדיף אותה או ubuntu?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  18. Started by Audi180,

<צונזר>

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by plonter,

http://maccentral.macworld.com/news/0202/27.macvpc.php

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by Lyoko,

1. עברית בWINE? אין עברית.. זה עושה כל מיני סימנים שונים.. מה הדרך הכי קלה להוסיף תמיכת עברית לWINE עצמו? 2. עברית הפוכה בפלאש.. נראה לי כבר שאלתי פה פעם מצטער שאני שואל שוב, כדאי להתקין פלאש אחר או להשתמש בפלאש של אדובי שיש לו את הבעיה? 3. מכירים את Minecraft? עשיתי לו חבילת DEB ואני רוצה לפרסם את החבילה, חשבתי על code.google.com אבל יש שם הגדרות LICENSE ושיט כזה.. איפה אוכל לפרסם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, ברשותי כונן SSD וכידוע ערך המקום הפנוי לא יסולא בפז, אז כמובן שגם לא באפל ויתרה מכך תוכנות שאינן דורשות מהירות... האיזור שכרגע הitunes שומר את הקבצים C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Apple Computer כיצד ניתן להעביר את התקייה הזאת לכונן אחר? (הitunes בכלל מותקן בכונן אחר והוא עדיין שומר דברים על C) תודה מראש על העזרה, ערן.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  22. Started by PeaS,

תכננתי לעבור\להתנסות בלינוקס כבר מזמן, ועכשיו התפנה לי קצת זמן, אז אני לא דוחה יותר. אשמח אם תענו על כמה שאלות שלי בנוגע ללינוקס והסביבה שלה. ד"א - קראתי הרבה מאמרים וFAQ's (כולל ה"אולטימטיבי" באתר הפינגווין ), אז אנא אל תפנו אותי לאחד מהם . ולשאלות: BSD בהשוואה ללינוקס קראתי רק מאמר אחד לא ממש אובייקטיבי (לטובת הBSD), ולא הבנתי כמה דברים - מה מטרותיה? מה ההבדלים המאד כלליים שלה מלינוקס? האם אני צודק שאני מתעניין או שהיא לא ממש תחסר לי בשלב זה? ההפצה ההמלצות למתחילים הן רד-הט (או בשמה הנוכחי פדורה אם הבנתי נכון) ומנדרייק. הבנתי שייחודן הוא שהן יותר "יוזר-פרינדלי", אבל זה על חשבון המהירות והאפשרויות. אני מתכוון להשקיע קצת זמן, אז אני אוותר על היוזר-פרינדליות קצת, ואני מניח…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  23. Started by tal_amir,

אני לא אזבל לכם את המח יותר מדי. פשוט תיכנסו ותתרשמו בעצמיכם. כל מילה נוספת מיותרת. http://whatsup.co.il

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by xzibit,

שלום, ליד הבית שלי יש גן ילדים שתרמו להם iMac (הישן) הם לא מבינים למה הם לא מצליחים להפעיל אפליקציות של ווינדוס (גורדי...) והסברתי להם למה אי אפשר אבל כפי שידעתי כבר מראש ש-Virtual PC יכול להפעיל את מערכת ההפעלה WINDOWS ... שאלתי היא: 1 - האם יש הבדל בין גרסאות התוכנה? 2 - מה הם דרישות המערכת של Virtual PC? תודה לכל העונים! :-*

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by avz,

שלום התקנתי אובונטו ואשמח לדעת האם יש ואם כן היכן ניתן למצוא "ספר הדרכה" שמדריך ומסביר ממש מהיסודות את השימוש וההתאמה שלה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.