לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
מידי פעם קובץ מסוים ננעל ואני לא מצליח להעתיק עליו או למחוק אותו איך אפשר לשחרר נעילה ברשת נובל ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להכין לי גיבוי, מסודר במקרה ו... עכשיו אני יודע איך, לקבל את כול החבילות שמותקנות, והלכניס אותן לקובץ. על ידי שאני עושה ככה dpkg -l > ~/packconf אבל זה נותן לי כזה קובץ Desired=Unknown/Install/Remove/Purge/Hold | Status=Not/Installed/Config-files/Unpacked/Failed-config/Half-installed |/ Err?=(none)/Hold/Reinst-required/X=both-problems (Status,Err: uppercase=bad) ||/ Name Version Description +++-======================================-==================================================-============================================ ii acpi 0.09-1 displays information on ACPI devices ii ac…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
אוקי יש לי ככה כונן של 40 גיגה עם הלינוקס (אובנטו בריזי) עליו וכונן של 80 גיגה עם הווינדוס עליו עכשיו יש boot loader של grub ששם אני בוחר עם לקחת תווינדוס או תלינוקס קיצר אני רוצה לפרמט תכונן 40 ולהעיף תבוט לואדר איך עושים את זה מבלי לפרמט ? כי יש לי מידע מאוד חשוב על ה80 גיגה והוא שוקל 40 גיגה ואין מצב שאני יצורב 10 דיסקים של dvd
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
איך אפשר לכתוב על כוננים בלינוקס כינרת גירסה 0.7.3? ניסיתי לשנות את ההרשאות של הקריאה/כתיבה במאפיינים של הכונן, אבל קיבלתי הודעת שגיאה: "שינוי מאפייני קבצים אינו נתמך עם הפרוטוקול devices".
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה כזאת ? יש לי 2 ארד דיסקים אני יכול ליראות את שניהם מהOSX אבל לא יכול ליראות אז זה של הOSX על חלונות
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מודם ALE 070 USB ניסיתי את הדרייברים של ה-ECI מהסטיקי אבל הם לא עובדים האם יש דרך אחרת להתחבר ללא הדרייברים של ECI?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
זה קצת מעצבן כל פעם ללחוץ מחדש על הסיסמא! וחוץ מזה אף אחד לא מחטט לי במחשב כך אין לי מה לדאוג! למשהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר להחליף את השפה במק על ידי קיצור במקלדת?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
התחדשתי ב-MacBook Pro ואני יכול לכתוב רק באנגלית במקשים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה השולחן עבודה כרגע: (עשיתי אותו קצת בסגנון של mac כי אני אוהב את זה) איך אפשר להוסיף ויג'טים כאלה מגניבים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתיקייה של Home, בנוסף לכל המסמכים האישיים של המשתמש, שמורים גם כל מיני הגדרות של תוכנות. אם כך, אז איך אפשר לשתף מחיצת Home, כך שהיא תהיה משותפת לשתי הפצות לינוקס (או יותר) שבשתיהן יש אותו שם משתמש?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אתמול הגדרתי בפדורה שלי iptables פתחתי פורטים למה שאני צריך הכל עובד יופי אבל יש לי PS4 שיש לו אפשרות לנגן מוסיקה מפדורה דרך הרשת בבית הגדרתי בפדורה אפשרות של sharing המובנה שבא אם המערכת פעלה האמת זה ממש נוח בוחרים תיקייה מעבירים למצב on וזה עובד הבעיה היא שאני לא מוצא על איזה פורט עובד sharing כדי לפתוח ב iptables כדי ש הPS4 יראה את התוכן ניסיתי לפתוח פורטים של samba זה לא עובד איך אני יכול לבדוק על איזה פורט עובד ה sharing המובנה בפדורה? אגב מדובר בפדורה 22 גרסת 64 ביט
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
ראיתי אנשים עם כתובת mac@ עכשיו אני חופר במקבוק שלי ואני לא מוצא איך הגדרתי את הכתובת שלי ואיך אני פותח בחשבון.. בקיצור איך אני מסדר את זה? שאני פותח את התוכנה של המייל אני צריך לרשום כתובת וסיסמא ופשוט אין לי מושג מה לרשום. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש ליwhoppix 2.7 LINUX גירסה live CD ויש לי כרטיס רשת wireless של D-LINK RALINK RT2500 את הדריבר הורדתי מהאינטרנט אני לא ממש מכיר את לינוקס איך אני מתקין את הדריבר
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי אובנטו. ניסיתי להתקין את הדרייבר שמותאם ללינוקס מהאתר של ATI אבל הקבצים שאני מוריד נפתחים לי בכתבן! איך אני מתקין? וגם ניסיתי לשמוע מוזיקה אבל אני מקבל שגיאה שאין לי מקודדים מאיפה אני יכול להוריד?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וגם איזה דרייבר מתאים???? הכרטיס מסך הוא FX5200
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השגתי את מערכת ההפעלה (יד-שנייה במחיר מאוד זול) והתקנתי אותה. רק עכשיו איך אני מתקין בה את האינטרנט? ואיך אני מתנתק מהאינטרנט אחרי שאני רוצה לכבות את המחשב? פרטים: כרטיס רשת מובנה על לוח אם ABIT NF7. מודם TERAYON TJ715X ספק: אינטרנט זהב, 1.5MB/16KB תשתית: כבלים, חייגן. IP לא קבוע.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מערך הכוננים הוא כזה: 1. INTEL SSD 80GB 2. מערך RAID0 ל500GB X2 3. כונן רגיל של 320GB תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ, לא יודע מה לעשות איתו.תודה
-
- 12 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-