לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לשתף קבצים בין לינוקס לווינדוס איכס פי ??
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
hallo everyone..... in israel i didnt had a chance to work on a mac and here i needed a computer so i wont to our friends here and they have a old imac and i have got to say it is really fun and now i will take a good thought on getting me one.... well that is all for now.... Eytan
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל להשתמש בלינוקס הבאנתי שמנדרייק גם הפצה טובה למתחילים וגם תומכת בעברית(תקנו אותי אם אני טועה) אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב יהיה לו מעבד A64 עכשיו השאלות שלי הם: (תסלחו לי אם הם טיפשיות) 1.האם יש גרסאת 64 ביט? 2. אם אין אז האם אפשר להריץ על מעבד 64 ביט מנדרייק 32 ביט? 3. אם יש גירסאת 64 BIT היא צריכה דריברים שונים מגירסאת ה32 BIT? גיל.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אולי זאת שאלה מטומטמת אבל למה אי אפשר להתקין מקינטוש על כל מחשב? למה רק על מחשבים של apple אפשר? המערכת הפעלה מזהה חלקים שונים או משהו? האם כל התוכנות שפועלות על ווינדוס יכולות לפעול גם על מקינטוש?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות אותו אבל האם משהו יודע מאיפה מורידים או קונים את האמולטור הזה? עריכה: מקף בכותרת. כן, אני יודע שאני קפדני... (Prog.)
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאום אם אתם מכירים אולי אתר-מוזיאון למחשבי מק, כי אני רוצה לראות את הדגמים של מק הקודמים.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת, ראיתי את המחירים של הניידים שך מקינטוש באתר שלהם, ובמקביל ראיתי את המחירים בארץ (בכל מיני אתרים שהבנתי לכאורה שאסור להזכיר כאן את שמם ). המחירים כאן בארץ לפי החישוב שלי יקרים בהרבה, ולכאורה מה מונע ממני לרכוש את המחשב בחו"ל ? יש למישהו נסיון בעניין ?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע הרבה על לינוקס ולכן אני לא ממש מבין אבל.... בכל זאת אנסה להסביר. התקנתי תוכנת ראוטר (ipcop) שמבוסס על לינוקס על מחשב ישן שעובדת בסדר אבל הוא לא מזהה את אחד מכרטיסי הרשת. אני רוצה להגדיר את הדרייבר שלו דרך ה command line הורדתי את הדרייברים שלו מאתר הבית שלו. הצלחתי לעשות את מה שצריך עד שלב 3 בקובץ ההוראות שבא עם הדרייבר אבל את שלב 4 אני לא ממש מבין מה בדיוק אני אמור לעשות או שאני בכלל לא בכיוון זה מה שכתוב בקובץ צירפתי את כולו בכל מקרה 3) untar the archive file: tar xzvf rhinefet-4.11.tar.gz cd rhinefet-4.11 4) Compile the driver source files and it will generate rhinefet.o, and …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בדביאן ואני לא מצליח למחוק כלום ! מה אני יכול לעסות ?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה אני רוצה להשתמש ב NO IP ואני התקנתי אותו דרך המנהל חבילות וכשאני ניגש לפתוח אותו אז הוא לא מגיב לא כלום וחהר שלי אומר לי שאני צריך להגדיר אותו להפצה שלי מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש חדש בלינוקס והתקנתי את suse 9.3. אחרי ההתקנה התקנתי את הדרייברים של ati עם האשף שלהם והכל הלך בסדר. עשיתי הפעלה מחדש והכל עבד מצויין. אחרי כמה זמן הפעלתי את המחשב מחדש והעליתי את לינוקס, אבל הפעם הוא הכניס אותי לקונסול ולא לKDE. כשאני מנסה להפעיל את startx אני מקבל הודעה על שגיאה בקובץ xorg.conf, משהו כמו "Mouse[1] must have a driver line" ואי אפשר להמשיך. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לאחרונה החלטתי שאני רוצה ללמוד ולהשתפשף בלינוקס (בנוסף לחלונות כמובן) וגיליתי שאין לי ממש מושג איך זה הולך שם... אז אני זקוק לעזרתכם : אני רוצה שתסבירו לי איזה גירסאת לינוקס מומלץ להתקין, מאיפה, ומה ההבדל בין לינוקס ללינדוס. דבר שני, אם יש דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני התחלת התהליך, אני אשמח לשמוע. גם על תהליך ההתקנה ו/או העבודה אני אשמח לשמוע. מצטער שזה כ"כ הרבה שאלות, אבל זה די דחוף... תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז המערכת מאד נחמדה והכל אבל. הסמן של העכבר לא מופיע, העכבר עובד והכל כי הוא "מדגיש" את האיקונים שהוא עובר מעליהם. עברתי על כל מיני הגדרות של העכבר אבל לא הצלחתי. בקיצור אם למישהו יש רעיון או שמכיר את הבעיה אני אשמח לשמוע פתרון. כאמור הפצת SUSE 9.3 ב LIVE DVD.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש נייד ג'י 3 64 זיכרון דיסק קשיח 8 ג'יגה סידירום רשת ומודם.... לא ידוע מהירות... זה שווה את ה 999 ש"ח? אפשר להתקין על זה את המערכות החדשות כמו הטייגר וכדומה...?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
anyway, after a reinstall of fedora core 4 and manual partioning' i've noticed that my system doesnt use swap file. my partitions are set up as follows: /hda1(belongs to windows) ntfs /hda2 as /boot 100mb size /hda3 as / with 13gb /hda4 size of 512mb, which should work as swap problem is, that it doesnt any ideas? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו פיתרון לפתיחת החלונות החדשים באינטרנט אקספלורר?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
לא קיבלתי תשובה בפורום רשתות אז אולי מישהו כאן יודע!! אז ככה יש לי מחשב ישן celeron 800 mhz עם 160M של זיכרון 2 כרטיסי רשת כמו כן יש לי hub הייתי רוצה שזה יהיה מחשב שתמיד יהיה מחובר לאינטרנט, וששאר המחשבים שבבית יתחברו דרכו לאינטרנט הכוונה שלי היא שכרטיס רשת אחד של המחשב יהיה מחובר ל מודם של הכבלים והכרטיס השני יהיה מחובר ל hub אל ה hub אני רוצה לחבר מחשבים אחרים כדי להעביר מידע בינהם ולגלוש באינטרנט האם זה אפשרי? ואם כן איך ובאיזה תוכנה לעשות זאת? אני מקווה גם ללמוד קצת על רשתות דרך התהליך
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
מודם Terayon TJ715X דרך USB ולא כרטיס רשת!! אני יודע שהוא תמך דרך כרטיס רשת מה אם USB? שאלה שתיים: איזה לינוקס ניתן להתקין (התקנה בסיסית בלי משחקים וכל השטויות המיותרים) על 1.5 גיגה?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום , יש לי ספר פקודות ביוניקס ואני רוצה להתחיל לתרגל . יש לי וינדוס XP . האם אני צריך תוכנה כלשהי ? אם כן אז מאיפה אני משיג ? האם אני צריך להתחבר לשרת כלשהו ? אם כן אז איך ? בכלל , מה עלי לעשות בכדי להתחיל להריץ פקודות ביוניקס ? תודה רבה למי שמוכן לעזור
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
התקנתי ב-Windows 2000 את Gaim 1.3.1. הגדרתי ב-Gaim שני חשבונות ICQ. כאשר אני מנסה להתחבר עם חשבון אחד, אני מקבל הודעת שגיאה 'Your account is currently suspended'. מדובר בחשבון חדש שיצרתי ב-ICQ ועדיין לא השתמשתי בו. כאשר אני מנסה להתחבר עם חשבון שני, אני מקבל הודעת שגיאה 'Incorrect nickname or password'. מדובר בחשבון ישן שהשתמשתי בו בעבר ב-ICQ2Go. בדקתי את ה-Password, והוא נכון. מה ההבדל בין Screen Name ל-Alias? אין לי אפשרות להכניס מספר ICQ. האם ה-Nickname יחודי לכל משתמש? כלומר, האם לא יכולים להיות שני משתמשים שונים עם מספר ICQ שונה שיש להם את אותו ה-Nickname ב-ICQ? שאלה נוספת לגבי ICQ: איך אפשר לשנות Nickname ב-ICQ2Go, או למחוק חשבון ICQ במטרה להשתמש בכתובת אימייל כדי ל…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד חדש בכל הקטע של הלינוקס והייתי רוצה לנסות להשתמש במערכת ההפעלה ולראות מה היא שווה... החלטתי שאני רוצה להתקין את ההפצה של SUSE... ויש לי שאלה: מה עדיף לי - להוריד את הגרסא להתקנה על ההארד דיסק או את גרסת ה Live? אני משתמש מאוד חדש בלינוקס ועוד אין לי מושג זו תהיה הפעם הראשונה שאני אריץ לינוקס על המחשב אז אני רוצה לדעת מה עדיף לי לעשות האם להוריד גרסת התקנה או הרצה.... עכשיו לא מצאתי מאיפה להוריד את הגרסא המלאה של SUSE 9.3 .... אם למישהו יש ליניק או פתרון אחר לתת לי אשמח לשמוע! הפורום מאוד עזר לי להחליט החלטות חשובות לגבי תחילת דרכי בלינוקס... תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תוכנה טובה שמיתחברת לשרתים של ICQ ו MSN ו IRC שתומכת בעברית עם יש למישהו בבקשה שיתן לי תשם ולא את GAIN היא חרא
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין Open Office ל-Star Office, מלבד העובדה ש-Open Office היא חינמית בעוד ש-Star Office נמכרת בתשלום? איזה פיצ'רים יש ל-Star Office שחסרים ב-Open Office? האם פורמט המסמכים של Open Office ו-Star Office תואם, והאם הם תואמים את הפורמט של Office XP, ולהיפך? עריכה: אני מעוניין להרחיב את הדיון גם ל-KOffice ול-GNOME Office.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים ניתן להתקין לינקוס על mmx 200MHz על מה אתם ממלצים חוץ מwin 98
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-