עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. קניתי מחשב חדש, ומיד התקנתי עליו אובונטו שיחקתי קצת במשחק שבכותרת, אבל הוא רק למשחקי רשת. יש משחקים טובים אחרים ללינוקס שהם לא רק לרשת? מדובר במשחקי 3D ואסטרטגיה. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by ronbubl,

ובכן בזמנו שאלתי לגבי המשחק והתקנתו באייפד וסיפקו לי מספר תשובות. כרגע הדבר היחיד שניתן להתקין דרך האייטיונס הוא IHEROES שזה בעצם המשחק הראשון. בחיטוטי באינטרנט מצאתי את האתר הבא: http://www.theappleapps.net/2011/07/heroes-of-might-and-magic-2-12-ios.html המאפשר הורדה HEROES 2 למכשיר בצורה ישירה ( קובץ IPA) שלמיטב הבנתי (חדש בעסק IOS) ניתן להתקינו רק במכשיר שעבר פריצה. לכן יש לי 2 שאלות: 1) האם אני צריך לפרוץ את האייפד שברשותי על מנת להתקין את המשחק? 2) מה יקרה עם כל התוכנות אשר קניתי בכסף לאחר הפריצה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by adlanm,

יש דרך להשיג אותה בחינם (חוקי, לא חוקי)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Elad_m,

שלום אני רכשתי מסין מכשיר טבלאט smarq v7 מכשיר שמגיע עם 3 מערכות הפעלה לינוקס אובנטו, אנדרואיד, וwin ce . השאלה שלי אליכם מומחי לינוקס איך אני יכול להתאים את הלינוקס במכשיר לעברית שלפחות יהיה קריאה של עברית בדפדפן (מידורי)? מפרט טכני: http://en.smartdevices.com.cn/Products/V7/200912/04-40.html נ.ב המערכת מבוססת מעבד arm. אודה מאוד על עזרה כי אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כל מי שיודע על תוכנות/פקודות/סקריפט בבקשה לשתף אותנו מה שידוע לי זה הפקודה הזאת שנותנת מידע על המעבד cat /proc/cpuinfo

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. ערב טוב לכול המשתמשים של האתר : התבקשתי על ידי משתמש בשם בני , לפרסם פה תרא'ד שעוסק בלינוקס והרד דיסקים : אז הנה השאלה : "שלום לכולם וערב טוב , ברצוני להתייעץ איתכם תותחי התמיכה של פורום תוכנה , אני רוצה לפתוח קובץ ISO שהורדתי מהאינטרנט להHD , (סתם לידיעה מדובר בISO של LINUX ) (הסיבה לכך היא שאני בעוונותי לא רכשתי צורב ) אך איני יודע כיצד ניתן לעשות זאת , אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי" השאלה היא : האם ניתן להתקין לינוקס מתוך ההרד דיסק ? מודה לכם על כול תשובה ועזרה ..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Ash Binary,

כבר הרבה זמן שמתי לב לתפועה כזאת ב KDE : בכל גרסה חדשה, יש איזה שהוא פיצ'ר קטן שנעלם או מקבל downgrade דוגמאות : וידג'ט מצב סוללה בלפטופ - אי שם באיזור 4.4 הפסיק להראות כמה זמן נשאר אלא רק %. ב 4.9 עפו כל ה power management profiles וניתן לשנות רק הגדרות של מצב סוללה וזהו ה zoom של הדסקטופים (לרקע אם משבצות) - נעלם אי שם במעבר ל 4.3 וידג'טים של מוניטורים וכדומה - אי שם ב 4.3 נעלמה האפשרות להראות או לא להראות חלק מהמידע אפקט desktop grid - בסביבות 4.7 הוסיפו 2 כפתורים גדולים ומכוערים של + ו - בתוך האפקט...... הייתי צריך את האפקט בלי כפתורים בשביל משהוא, הייתי צריך לערוך את הקוד מקור ולקמפל (לא מסובך מידי, פשוט להוסיף כמה /* */ במקומות המתאימים אבל מעצבן) אופציית file size …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי לינוקס מנדרק 9 בעבר הייתי באינטרנט רגיל והכל עבד. התקנתי אינטרנט בכבלים של תבל עם אינטרנט זהב. המודם שלי MOTOROLA USB SB4200 SURFBORD ולינוקס KDE מזהה אותו. איך אני מגדיר את ההתחברות? ניסתי כמה דברים אך כל נסיונותי העלו חרס.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מנסה להפעיל דרייבר כלשהוא (KEXT) אך הוא אומר לי את הדבר הבא: מה אוכל לעשות כדי שהוא יפעיל אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אהלן! אני חדש בלינוקס ואני מת על לינוקס איזה גירסת הפצה כדיי לי?(למתחילים) יש לכם אתרים ללימוד לינוקס? אתם יכולים לכתוב לי איזה כמה דברים בסיסיים ולתת לי כמה לינקים וזה ממש יעזור לי ותודה! :AR15:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אז ככה, אחרי הרבה שנים שלינוקס זה בגדר קונספט אצלי בראש, החלטתי להסיר את הכפפות ולראות על מה כל הרעש. יצרתי מחיצה וארגנתי DUAL BOOT עם הוינדוס שלי טיפ טופ. עכשיו הכל טוב ויפה עד שהבנתי שאני פשוט לא מבין איך מתחברים לאינטרנט, לגמרי אין לי מושג מאיפה להתחיל. הלכתי להגדרות רשת,לאלחוטי ושמתי את הSSID של הרשת אבל שומדבר לא קורה.. יש מצב שזה קשור לכרטיס האלחוטי שלי (Linksys WMP300N PCI)? אשמח אם תזרקו לי כיוון על מה הולך פה בגדול, ולזכור שאני לגמרי חדש בסצנה תודה לכל מי שמקדיש מזמנו לעזור עריכה: בסוף נאלצתי לחבר לחוטי ומשמה מצאתי דרייברים תואמים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ChronoDog,

סרט שנקרא MacHeads, מראה עד כמה משועממים ומושפעים אנשים יכולים להיות. להלן הטריילר:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. טוב אז חיפשתי המון ולא מצאתי, מישהו מכיר תוכנה לubuntu שמראה לי את מידע על ה process הזכרון הזמין שפנוי מחיצות עומס CPU וכל השאר כמו ב system monitor רק בlayout שקוף כזה ברקע כל הזמן ,ראיתי את זה בסירטונים שונים ולא מצאתי איך עושים את זה ודבר שני איך עושים dock כזה לתוכונות למטה כמו ב MAC OSX ? שאלה שלישית עשיתי אפקט של קוביה תלת מימד איך אני שולט בה ידנית , הכוונה לא שאני לוחץ על workspace וזה עובר לבד לצד המתאים (או גורר לצד) אולה כפתור שמראה את הקובייה ואני מסובב אותה איך שאני רוצה ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by lordgod,

עם wine או דרך אחרת ? כי לפעמים צריך (אם אני ימחק את ווינדווס )....................................

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. התקנתי כדי לשחק קצת עם זה וללמוד, הגדרתי שהסיסמה תהיה Pa$$w0rd ויוזר administrator אבל שאני מעלה ומזין זה אומר שגיאה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני עומד להתקין מנדריבה 2009 GNOME על מחשב שכבר קיימת בו ויסטה SP1, ואני הייתי רוצה ששניהם יפעלו בDUAL BOOT. המפרט הוא זה שבצד, על ה160GB נימצאת הויסטה והProgram Files שלה, על 500GB נמצא כל המדיה, עבודות, DATA וכו' ועל ה120GB הייתי מעוניין להתקין מנדריבה. האם צפויות להיות בעיות? ואיך לפרמט בדיוק את הכונן של ה120GB? במידה ואני ארצה העתיד למחוק את מנדריבה ולהשאר רק עם ויסטה, מה עלי לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי ידע לא רע בלינוקס. אני משתמש באבונטו 8.1 בגירסא עברית והפונט העברי קצת מכוער באתר ובכללי אני לא מת עליו ואוהב את "אריאל" של ווינדוס, קיימת צורה להחליף את הפונטים או משהו? שתים, אני רוצה להתקין ברייל כדי שהממשק וכל המראה הויזואלי של המערכת יהיה מגניב ויהיה "MAC" או ויטסה שכזה עם אופציית הקוביה וכל מיני דברים גרפים נחמדים שכאלה. הבעיה היא שלא הבנתי לגמרי כיצד אני מוריד את זה ומתקין על המערכת לינוקס. ממה שהבנתי אני צריך לפנות למנהל ההורדות ושם לבצע מהו או דבר דומה. הרבה תודה רבה על כל העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dimashk,

FreeRADIUS 2.0.5 לא מצליח להתחבר ממחשב בחיבור WIFI בclients.conf יש הגדרה עבור הAP... חוץ מזה הקונפיגורציה כרגע בברירת מחדל, חוץ משינוי default_eap_type מmd5 לpeap בeap.conf מבדיקה מקומית sudo radtest testuser password 127.0.0.1 1812 testing123 האוטנטיקציה תקינה Sending Access-Request of id 201 to 127.0.0.1 port 1812 User-Name = "testuser" User-Password = "password" NAS-IP-Address = 127.0.0.1 NAS-Port = 1812 rad_recv: Access-Accept packet from host 127.0.0.1 port 1812, id=201, length=20 DEBUG של RADIUSD rad_recv: Access-Request packet from host 127.0.0.1 port 49780, id=201, length=60 User-Name = "testuser" …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. איך אני מוסיף למנהל החבילות תוכנות נוספות למשל תוכנה לגיבויים כמו ghost זאת מהסטיקי g4u כי הורדתי כמה תוכנות ללינוקס למשל aquamarine-0.2.1.tar.bz2 ואין לי מושג איך להתקין את זה איך אני בכלל מוסיף מנהלי חבילות אחרים כמו rpm

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by TGP,

שלום רב, לאחרונה החלטתי לקנות מחשב נייד לשימוש יום-יומי. החל משימוש בתוכנות שיתוף דרך תוכנות מסריים מיידיים, מעט תוכנות גרפיקה, מוזיקה, סרטים. כששמעתי לראשונה על ה-Macbook עם מעבד האינטל, התלהבתי לגלות שיש תמיכה די מלאה בווינדוז הרגיל והמוכר. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, במיוחד כשמדובר במחשב קומפקטי ומעוצב עם ביצועים מעולים ומחיר זול יותר בהרבה מכל מחשב נייד אחר באותה רמה, השאלה היא, האם מחשב המק יכול לתפקד כ-PC לכל דבר בלי כל בעיה. האם ישנן בעיות תאימות? אני מעוניין לעבור למאק ואין ספק שהמחשב הנ"ל יהווה גשר, אך עיקר השימוש במחשב יהיה באמצעות ה-Windows Xp. אשמח לשמוע דעות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Xebu,

שלום לכולם, יש סיכוי שזה לא קשור לפה, אם לא אז אודה אם יהיה ניתן להעביר לפורום המתאים.. פירסמתי פה בגלל הקשר למע' ההפעלה. יש לי שאלה מאוד מוזרה שאני מאמין שהיו אנשים שחשבו על זה, אבל לא מצאתי שום דבר על ד"ר גוגל... יש לי מכשיר GPS יחסית ישן, דגם NQ503 שאין בו כבר צורך - עם עידן הסמארטפונים גם אין ממש שוק יד2 למכשירי GPS יעודיים.. לכן חשבתי אולי להסב אותו לבערך מכשיר PDA יש לו מעבד יחסית חדש (500Mhz מבוסס ARM11 ) וזיכרון flash של 2GB והרחבה לMICRO SD ונכון להיום הוא מריץ את Windows CE .NET 6 חיפשתי אולי דרך כלשהו לגשת לקבצים של המכשיר על מנת להתקין עליו מע' לינוקס שתוכל לעבוד עם הממשק מגע (חשבתי של Debian בגלל שהמע' בעלת דרישות נורא נמוכות) אבל לא הצלחתי למצוא שום אפשרות …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MadEddy,

דוד שלי קנה בצרפת את ה-iMAC '20 עם מעבד G5. קודם כל על המסך יש כל מיני ארטיפקטים, כאילו הכל קרוע כזה. הסמן של העכבר והאייקונים נראים קרועים. כמו כן אחת לחצי שעה המסך הופך להיות אפור והמחשב מבקש ללחוץ על כפתור הכיבוי. ממחקר שעשיתי הבנתי שמחשבי iMAC שנרכשו בתאריכים מאי 2005-אוקטובר 2005 עם מספר סיראלי המתחיל כך : EMC 2056.... זכאים לתיקון חינם. המחשב נקנה בספטמבר 2005 וכמובן שיש לו את ההתאמה במספר הסיריאלי. בבקשה אשמח לעזרה לגבי שתי הבעיות הנ"ל, כמו כן לדעת האם יש חנות מקצועית או נציגות רשמית של מקינטוש בארץ שאפשר לפנות אליה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by arik23,

יש ברשותי שרת SUNBLADE 100 במצב מצוין לכל המעוניין ניתן לפנות אלי ל- aag902@gmail.com

24. אני רוצה לבחור בקליינט של אזוארס שיפתח את הטורנט הזה אני בוחר OPEN WITH והוא לא מופיע ברשימה יש לי אפשרות של BROWSE במחשב אבל אני לא יודע איזה קובץ לבחור . יש לציין שדרך הפיירפוקס יש לי בעיה הזאת אבל אם אני מוריד את הטורננט למחשב , ועושה OPEN WITH אז האזוארס מופיע [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Galos,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים שאני מעונין לשתף בינהם מידע , שיתוף קבצים , כמו כן יש לי ראוטר של D-LINK 624 ששניהם מחוברים אליו (חוטית) ולשניהם יש גישה לאינטרנט , כך מה שנותר זה שיתוף קבצים בין אחד לשני (לא באמצעות RDT) . אני מעונין ליצור רשת בינהם שאחד יוכל לראות את הכונן של השני. מה הדרך הקלה ביותר והנוחה ביותר לעשות זאת. עשיתי חיפוש ומצאתי את SAMBA (גרסה 3.0.27 )אך ללא הועיל בעניין התסבכתי קצת... האם יש דרך יותר פשוטה\נוחה ? במידה ואין דרך אחרת ועלי להתשמש בSAMBA מישהו מוכן להסביר מהן הפעולות הנחוצות שדרוש לעשות בצורה פשוטה , קראתי את המדריך שיש שם באתר וזה לא ממש מובן ... מפנים אותך כל פעם למקום אחר במקום להסביר... תודה מראש , גל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים