לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום , הורדתי LIVE CD של BACKTRACK שמעלה מ.הפעלה של לינוקס ואני לא מצליח לגלוש באינטרנט יש לי מודם AZTECH 600E אני מחובר לבזק בינלאומי מי שיכול לעזור אני חדש בתחום של לינוקס
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... אני מנסה להפעיל את הגרסת לינוקס ל-Gmail Notifier שניתן להשיג פה: http://gmail-notify.sourceforge.net/index.php אבל משום מה אני מקבל את השגיאה הבא: Gmail Notifier v1.6.1b (2007/07/12 10:28:24) ---------- xmllangs: Error parsing XML file. Traceback (most recent call last): File "./notifier.py", line 409, in ? gmailnotifier = GmailNotify() File "./notifier.py", line 54, in __init__ self.configWindow = GmailConfig.GmailConfigWindow( ) File "/a/fr-01/vol/home/stud/buffer/gmail-notify/GmailConfig.py", line 33, in __init__ self.readConfig() File "/a/fr-01/vol/home/stud/buffer/gmail-notify/GmailConfig.py", line 199, in readConfig self.lang = self.langs_parser.…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מנסה בדרך הרגילה זה עושה לי דבר כזה... יש למישהו פתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש איזה אפשרות לגרום ללינוקס שלי שמוגדר לו לעלות ישר ל-X. לעלות בצורה טקסטואלית? פשוט ה-X עולה לי בצורה מחורבשת ואני לא רואה שום דבר על המסך. ההתקנה היא חדשה ולכן גם אין לי אפשרות להיכנס דרך TELNET או SSH. מישהו יכול לעזור לי? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני חדש בלינוקס ואני מת על לינוקס איזה גירסת הפצה כדיי לי?(למתחילים) יש לכם אתרים ללימוד לינוקס? אתם יכולים לכתוב לי איזה כמה דברים בסיסיים ולתת לי כמה לינקים וזה ממש יעזור לי ותודה! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיקרוסופט מתכוונת לפתוח בגל תביעות נגד משתמשי לינוקס (כל הגירסאות חוץ מ-SuSe שיש להם איתם חוזה). בגלל שקרנל (הקוד מקור של הווינדוס- הליבה) מפר פטנטים של מיקרוסופט.. אני יתקין עוד מעט Ubuntu אבל שקודם יתבעו אותי על הווינדוס http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3330778,00.html http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=408836&TypeID=1&sid=127
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד את עיניין שיתוף הקבצים במערכות הלינוקס ורציתי לדעת האם ישנו עקרון דומה בכל הפצות הלינוקס ? או שזה משתנה בין הפצה להפצה ? כלומר לא שתסבירו בדיוק מה לעשות , רק תתנו לי הנחיה איזה נושא ללמוד ד"א בלינוקס אי אפשר לזוז בלי הרשאת אדמיניסטרור , האם אפשר למשל לסדר שיתוף קבצים לכל filesystem ללא הגבלה כלשהי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי שלוש מערכות הפעלה LINUX XP VISTA . המערכת הפעלה שהותקנה ראשונה היא XP אז LINUX והיום VISTA עם הלינוקס היה לי GRUB LOADING של הBOOT ושם יכולתי לבחור XP או LINUX עכשיו שהתקנתי את הויסטה משום מה היא השתלטה על הBOOT LOADER ואני יכול לבחור או ויסטה או XP , איך אני מחזיר/משנה את זה למצב שבו אני יוכל לבחור מבין שלושת מערכות ההפעלה המותקנות על המחשב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד ניתן לגרום לFIRESTARTER להיטען עם עליית הUBUNTU ללא שידרוש סיסמת ADMIN?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
when i log on using GNOME is show me this Error activating XKB configuration. It can happen under various circumstances: - a bug in libxklavier library - a bug in X server (xkbcomp, xmodmap utilities) - X server with incompatible libxkbfile implementation X server version data: The X.Org Foundation 70000000 If you report this situation as a bug, please include: - The result of xprop -root | grep XKB - The result of gconftool-2 -R /desktop/gnome/peripherals/keyboard/kbd
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL של בזק, דגם : b-focus 270pr ויש לי 2 מחשבים בבית, אחד עם WINXP ואחד עם אובונטו. קניתי SWITCH. קינפגתי את המודם להיות ראוטר. חיברתי את המודם/ראוטר ל SWITCH ואת שני המחשבים גם כן ל SWITCH. האינטרנט במחשב עם WINXP עובד מצוין, וגם במחשב עם אובונטו הוא עובד מצויין כשאני מעלה בו בדואל-בוט, WINXP. אבל אם אני מעלה בו את אובונטו, אז רשת יש לי אבל אינטרנט כמעט ואין. אני מרגיש כאילו 1% מהאינטרנט עובד. כלומר, למשל ICQ עובד, וגם google.com עולה אבל שומדבר אחר לא. אם אני עושה פינג לאתרים אז התשובה מאוד איטית אם בכלל מגיעה. מישהו יודע איך לפתור את זה? נ.ב. מעניין שלמשל בגרסת היוניקס Belenix שמשתמשת בגרעין open solaris אין את הבעיה הזאת.או PC BSD שמשתמשת בקרנל של FREEBSD …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מוסיף למנהל החבילות תוכנות נוספות למשל תוכנה לגיבויים כמו ghost זאת מהסטיקי g4u כי הורדתי כמה תוכנות ללינוקס למשל aquamarine-0.2.1.tar.bz2 ואין לי מושג איך להתקין את זה איך אני בכלל מוסיף מנהלי חבילות אחרים כמו rpm
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים זאת פעם ראשונה שאני עובד עם מערכת לינוקס (האובונטו בא בילד אין בתוך הנייד אז אין ברירה ) איך אני מגיע למסך שמראה לי איזה חומרה מותקנת במחשב - איזה מעבד - סוג וסדרה וכו ? אני כבר יום שלם משוטט במערכת ולא מצליח להגיע לזה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכול המשתמשים של האתר : התבקשתי על ידי משתמש בשם בני , לפרסם פה תרא'ד שעוסק בלינוקס והרד דיסקים : אז הנה השאלה : "שלום לכולם וערב טוב , ברצוני להתייעץ איתכם תותחי התמיכה של פורום תוכנה , אני רוצה לפתוח קובץ ISO שהורדתי מהאינטרנט להHD , (סתם לידיעה מדובר בISO של LINUX ) (הסיבה לכך היא שאני בעוונותי לא רכשתי צורב ) אך איני יודע כיצד ניתן לעשות זאת , אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי" השאלה היא : האם ניתן להתקין לינוקס מתוך ההרד דיסק ? מודה לכם על כול תשובה ועזרה ..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה - אני רוצה לשים בחדר שינה שלי מחשב שיהיה מחובר ב WIFI למחשב המרכזי שלי ויוכל לנגן ממנו שירים לרמקולים בחדר שינה. זה בתכלס כל מה שאני רוצה - השאלה איזה הפצה אפשר להתקין על P2 64MB ושיהיה לי תמיכה בכרטיס רשת אלחוטי (54MB/S) אשמח לרעיונות / הצעות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ומיד התקנתי עליו אובונטו שיחקתי קצת במשחק שבכותרת, אבל הוא רק למשחקי רשת. יש משחקים טובים אחרים ללינוקס שהם לא רק לרשת? מדובר במשחקי 3D ואסטרטגיה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו התקין את open office 2 בעברית כבר על הלינוקס שלו? הורדתי את קבצי ההתקנה פתחתי אותם ואז אני מקבל מלא קבצי rpm שאיני יודע מה להתקין ומה לא. אם מישהו הצליח להתקין אני אשמח לסיוע
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שמתי לב לתפועה כזאת ב KDE : בכל גרסה חדשה, יש איזה שהוא פיצ'ר קטן שנעלם או מקבל downgrade דוגמאות : וידג'ט מצב סוללה בלפטופ - אי שם באיזור 4.4 הפסיק להראות כמה זמן נשאר אלא רק %. ב 4.9 עפו כל ה power management profiles וניתן לשנות רק הגדרות של מצב סוללה וזהו ה zoom של הדסקטופים (לרקע אם משבצות) - נעלם אי שם במעבר ל 4.3 וידג'טים של מוניטורים וכדומה - אי שם ב 4.3 נעלמה האפשרות להראות או לא להראות חלק מהמידע אפקט desktop grid - בסביבות 4.7 הוסיפו 2 כפתורים גדולים ומכוערים של + ו - בתוך האפקט...... הייתי צריך את האפקט בלי כפתורים בשביל משהוא, הייתי צריך לערוך את הקוד מקור ולקמפל (לא מסובך מידי, פשוט להוסיף כמה /* */ במקומות המתאימים אבל מעצבן) אופציית file size …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.apple.com/imac/ http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&node=home/shop_mac/family/imac&sf=wHF2F2PHCCCX72KDY אותם מחירים, אבל עכשיו לחומרה חזקה יותר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מעלה את הדביאן או אובונטו הוא מבקש ממני שם וסיסמא בדוס ואני כותב את השם משתמש ואז סיסמא אפשר ללחוץ רק אנטר מה עושיםם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל דרייבר כלשהוא (KEXT) אך הוא אומר לי את הדבר הבא: מה אוכל לעשות כדי שהוא יפעיל אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סרבר ביתי וחשבתי לנסות להתקין עליו לינוקס הייתי שמח לקבל על המלצות להפצה שתתאים לתפקיד ותהיה קלה לשימוש תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל מי שיודע על תוכנות/פקודות/סקריפט בבקשה לשתף אותנו מה שידוע לי זה הפקודה הזאת שנותנת מידע על המעבד cat /proc/cpuinfo
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-