לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
Hi, well as you see I dont have hebrew here, so my first question is how I can setup a layout switching? In Gnome I used Alt+Shift to switch from us -> il -> ru -> us and etc In openbox Alt+Shift don't work.. Another question is I dont see the caret when I type, this annoying | that blinks when you type something, how I can set it? Again language problem, PyPanel dont show hebrew instead it shows cubes :\ Is there a way to use screensaver and screen power saving without executing gnome-screensaver and gnome-power-manager? Sorry for that massive questions bombing and for english. Openbox is awesome btw Thanks a lot!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תכתבו את הקוד הזה בטרמינל וזהו אין תמיכה טובה בעברית אבל אפשר לסדר wget http://media.codeweavers.com/pub/crossover/chromium/cxchromium_0.9.0-1_i386.deb Now you have cxchromium_0.9.0-1_i386.deb package install this package using the following command sudo dpkg -i cxchromium_0.9.0-1_i386.deb
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אינ רוצה להתקין LINUX, ראיתי יש ים גרסאות מה אני צריך להוריד? יש בכלל הבדלים או שזה אותו דבר רק של קבוצות מפתחים שונות? אני כולה צריך מערכת הפעלה שתריץ לי ישומים כמו מחשב רגיל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם, האם ניתן להתקין מערכת הפעלה של אפל על PC רגיל? והאם ניתן להתקין את שנהם במקביל ולבחור בזמן BOOT? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה.... יש לי בעיה, אני מנסה להתקין את ההפצה של אובונטו 8.10 על XP. אין לי ולא היה לי לינוקס עד עכשיו השתמשתי ב VMWARE אז הבעיה: אחרי ההתקנה (WUBI) אני עושה ריסטרט ובאמת מגיע למסך ב BOOT שאני צריך לבחור בין ה XP ל אובונטו אם אני בוחר XP הכל עולה סבבה אבל אם אני בוחר את האובונטו אז המחשב חושב לשנייה ואז עושה ריסטרט שוב, ושוב מגיע לאותו מסך בחירת מע' הפעלה וחוזר חלילה.... ניסיתי להסיר את ההפצה, ולהתקין שוב, ניסיתי להתקין את 8.04 ניסיתי להוריד שוב מאתרי מראה שונים... קורה תמיד.... יש למישהו מושג מה קורה פה?!?!?!?!?!?! תודה רז
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום אפל השיקה מקים חדשים, מק פרו מבוססi7, איימק ומק מיני מבוססי Core 2. המק מיני החדש: 2.0GHz : 120GB :1GB החל מ599$. האיימק החדש: 20" : 2.66GHz : 2GB : 9400M החל מ1199$. 24" : 2.66GHz: 4GB : 9400M החל מ1499$. המק פרו החדש: החל מ2499$ למרובע ליבות נהלם, והחל מ3299$ לשני מרבעי ליבות נהלם (סה"כ 8 ליבות). למידע נוסף:http://www.apple.com/ לדעתי המיני החדש מאכזב ולא משתלם, הם היו אמורים להוריד לו את המחיר אם לא משדרגים אותו חומרתית משמעותית. האימק החדש נהדר ומשתלם, במיוחד ה24" שנהיה משתלם במיוחד. והמק פרו נישאר בערך אותו דבר רק עם נהלם במקום Core 2 וכרטיסי מסך חדשים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על המחשב היה מותקן ויסטה והתקנתי אובונטו ועכשיו זה הארור שאני מקבל.. ניסיתי לפעול לפי הלינק הזה https://help.ubuntu.com/community/RecoveringUbuntuAfterInstallingWindows ולא הצלחתי לפתור את הבעיה.. יש מישהו שבבקשה יכולה להדריך ? תודה.. כשאני מנסה להריץ gksu gedit /boot/grub/menu.lst עולה לי עורך ריק לגמרי.. כאילו אין כלום בקובץ.. מה זה יכול להיות?? עידכון הזוי לגמרי.. אחרי אין ספור ניסיונות וריסטרים ושום דבר לא עזר החלטתי לנסות לנתק את ההרדיסק שעליו התקנתי את לינוקס שאולי ויסטה יעלה איכשהו וזה כמובן לא עזור הוא פשוט נתן לי ארור אחר אבל אז שהחזרתי את ההרדיסק פתאום כן עולה לי התפריט של הGRUB .. רק שעכשיו הבעיה שמשום מה את הווינדואס הוא לא מסכים לעלות והלינוקס כן עולה.. הוא…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - יובונטו אולטימייט אדישן 2.1 [יובונטו 8.10] כרטיס מסך: 4870 ati 1-התקנתי את הפלאש של אדובי יש לי שמע במחשב, אבל באתרים כמו יוטיוב אין שמע [יש וידאו] התקנתי את הפלאש בתור: ubuntu-restricted-extras עשיתי גם את התהליך הבא: לאחר ביצוע 2 הפקודות היה שמע וגם וידאו לאחר ריסטרט - הבעיה חזרה לקדמותה. 2- הרצתי סרט כלשהו ויש מעין פליקרים שחורים כאלה ... הצעות לפתרון? ביצעתי את התהליך הבא[, לאחר שביצעתי אותו ולאחר ריסטרט - היובונטו קרס והייתה בעיה בXSERVER] ועדיין ללא הצלחה... שאלה נוספת - איך ניתן להתקין internet explorer על יובונטו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בונה HTPC מבוסס AMD ATHLON 2000+. מכיוון שאין לי סופר-מחשב מודרני, אני לא יכול להרשות לעצמי להריץ ויסטה ולנגן תכני FHD בצורה חלקה, וגם מכיוון שWIN XP לא מספיק חסכונית, יעילה, או נוחה מספיק - החלטתי לנסות הפצת לינוקס בשילוב עם MythTV (אשמח לשמוע המלצות לתוכנות דומות). בגלל שאני חדש ללינוקס (מעולם לא עשיתי שימוש נרחב בה), רציתי לשאול איזו הפצה תתאים לצרכים שלי ? אין לי בעיה להסתדר עם התקנות CMD, כל עוד יש README נורמאלי עם כל הפקודות...
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש של Win בערך כל חיי וכבר המון המון זמן עוברות לי מחשבות בראש על לינוקס. אולי כי פשוט נמאס לי מהשגרה, אולי כי זה פשוט מסקרן אותי, אולי כי סתם בא לי להכיר עוד משהו, אני רוצה לעבור ללינוקס. אך יש לי דברים שעוצרים אותי כמו: *האם יש דרכים להפעיל תוכנות של חלונות על לינוקס? *כיוון שאני "גיימר עלק" האם משחקים\סטים\וונטרילו יעבדו על לינוקס? *מה לגבי אנטיוירוס, זה עדיין נכון שאין צורך בהגנה כזאת או אחרת? מקווה לפתור כמה שאלות מתוך ההמון תודה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
התקנתי את האובנטו. הוא זהה את כל החומרה והתקין. כמו כן, התקנתי את כל העדכונים. אבל יש לי בעיות שנראות כמו בעיה עם הדריבר של הכ. מסך(x1650): כשאני פותח סרט, הסרט מרצד. בדפדפן, הגלילה עובדת לאט, העמוד "נמרח" (זה קורה גם בווינדוס כשהדרייבר לא מותקן). אני עובד ב-kde, כשאני ממעזר חלון ונכנס אליו, הוא בהתחלה שחור, וגם לפעמים כשחלונות נפתחים הם בהתחלה צבועים בכל מיני צבעים. מישהו מכיר את הבעיות האלה? איך פותרים אותם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי אנשים ! קיבלתי CD שמכיל תוכנת שרת כלשהי שנבנתה עבור לינוקס, הדיסק אמור להתקין DEBIAN ולאחר מכן להתקין את אותה תוכנת שרת (באופן עצמאי וללא התערבות המשתמש). המחשב שעליו אני מנסה להתקין הוא מסוג ASUS EEE PC 4GB (עם קורא כרטיסי SD וכניסות USB, אבל ללא CDROM מובנה). חיברתי CDROM חיצוני דרך USB וניסיתי להתקין, אבל קיבלתי שגיאה בחלק ההתקנה של MOUNT CDROM : ההתקנה כותבת שאינה מצליחה למצוא את ה-CDROM (אולי מפני שהוא USB ?) ושואלת אם אני מעוניין לספק דרייבר דרך "Removeable Media". חשבתי שהבעיה היא ב- CD שקיבלתי, אך כשהורדתי גירסת UBUNTU 7.10 "נקיה" וניסיתי להתקין אותה שוב קיבלתי את אותה השגיאה. שאלתי היא : א. האם קיים דרייבר כזה שאני יכול לספק לתוכנת ההתקנה ? איך מוצאים אותו ? …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמרו לי שכדאי לרוקן מדי פעם לעבוד בלי חיבור לחשמל... זה נכון? אחרת הסוללה הולכת...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאות הודעה שמופיעה פעם כן יכולתי כבר שבועה אצלי ככה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, התקנתי c/c++eclipse על ubuntu ואני מנסה להריץ אפליקצית hello world ב c שכתבתי. כשאר אני לוחץ על run אני מקבל הודעת שגיאה Launch failed. Binary not found. ניסתי לעשות build ע"י ctrl+B וקיבלתי הודעה **** Build of configuration Debug for project test**** Nothing to build for project test למישהו יש מושג איך לקנפג את ה eclipse כך שהוא יקמפל לי קבצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מקווה שעשיתי בשכל.. הבנתי שיש בעיות עם האחריות. רכשתי נייד של מק הסטנדרטי ב 999 דולר. יש הגבלית על האחריות עם אני שם מדבקות עברית על המקלדת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - חברה של אמא שלי קנתה לעצמה Macbook Air, והביאה את זה אלי בשביל להתקין כל מה שצריך, להגדיר ולהחזיר לה. הגדרתי את החיבור, זמנית, לרשת שלי, כולל הסיסמאות והכל (והכל גם שמור), ומהרגע שהתחברתי (בזמן שאני מנסה להוריד כמה תוכנות הכרחיות) כל דקה (פלוס מינוס) הוא מתנתק מהרשת. מספיק שאני פותח את התפריט של הAirPort (שם נורא מוזר, ד"א) ולוחץ על הרשת שלי מחדש והכל פועל עוד פעם, לדקה הקרובה. הבעיה היא לא ברשת שלי, כי מחשבים אחרים שמחוברים גם הם בווירלס לא סובלים מבעיות כאלה חמורות, ואם ברגע שזה מתנתק אני לוחץ מחדש זה פועל תוך שניה מה זה יכול ליהיות? תודה, גיא. נ.ב אם אפשר הסברים מפורטים עד כמה שאפשר, כי אין לי יותר מידי ניסיון בOS X...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה רכשתי מחשב White MacBook 2.1 והתקנתי XP ואין לי דדריברים זה מחשב שרכשתי במבצע של אורנג ,דוגמה אין לי קול אני לא מצליח לאוצי דיסק.....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עברית למערכת LINPUS LITE שמותקנת על מחשב נייד של ACER. עשיתי קצת חיפושים בגוגל והעלתי חרס בידי... יש למישהו רעיון\מדריך\אתר עם מידע? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקבל (סוף סוף) מק בוק פרו חדש החודש (כן!!! מק בוק פרו 13" שיצא אתמול) היום בחלונות אני משתמש בתוכנת BS PLAYER שאני מאוד מאוד אוהב רציתי לדעת אם יש תוכנה דומה (או זהה) למק, זה אומר: תרגום בעברית עם אפשרות משחק בתזמון התרגום תמיכה בכל הקודקים עריכה: ולא VLC ששם התרגום עושה בעיות ואי אפשר לשחק איתו בקלות כמו בBS תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד בבית בלי כונן, רציתי לדעת האם אפשר להפעיל אובונטו דרך הDOK (גם את הLIVE CD וגם אם אפשר להתקין דרך הDOK)??? אם אי אפשר אשמח לעוד דרכים (אם קיימות) להפעיל את אובונטו במחשב בלי כונן... תודה.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לא ברור לי אם זה הפורום המתאים אבל לא מצאתי כזה שמתייחס לדפדפנים.הורדתי את המקסטון אלפא שבלחיצת כפתור ניתן לעבור ממצב ie ל webkit שספארי וגוגל משתמשים בו.הבעיה שאני לא יודע איזה הוא.אפשר לעבור ממצב אולטרה למצב רטרו אבל אז יש מסך ריק.מי יודע?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לא בטוח שזה קשור לפה. אני רוצה להוריד את מערכת ההפעלה MAC כדי לנסות אותה על VMWARE זה עולה כסף או משהוא?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואם כן, האם הוא חייב להיות של Apple? לא יודע אם זה חשוב אבל המחשב הוא בן 3.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטי את הויסטה שלי ובאתי להתקין את האקספי עכשיו אי אפשר להתקין את ה הקספי אני לא מצליח כאילו נשאר הבווט של הויסטה ואני לא יודע איך להסיר אותו הפירמוט לא מוחר לי אותו אין לי מושג מה לעשות עזרה מישהו ? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-