לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
סרטים מהפיתוח של סביבת עבודה בלינוקס, רצים על מערכת לא חזקה במיוחד, איזה אפקטים.. אפילו ב LONGHORN לא יהיו כאלה (חלקם צפויים להיכנס ל WINDOW MANAGERS בעתיד): http://ftp.acc.umu.se/mirror/temp/seth/blog/xshots.html
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין linux vr על הקסיופאה שלי...זה מחק לי את הוינדוס ונתקע באמצע ההתקנה של הקרנל של לינוקס...עכשיו אין לי מערכת הפעלה, אין לי אחראיות ואין לי איך לנסות לתקשר עם המכשיר כי הוא לא מגיב... אתם חושבים שעכשיו אכלתי אותה ואני אצטרך להשתמש במסך היפה של הקסיו בתור מד טמפ למחשב או שיש דרך לסדר את זה?? תודה. ניסן.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין 2 מערכות על כונן אחד בהתחלה התקנתי XP פרו על מחיצה של 25GB (דיסק של 40) אחר בהתקנה של אובונטו (התקנתי במצב הגראפי לא במצב טקסט) שהוא שואל אותי איפה להתקין אני שם לו ליצור מחיצות באופן ידני ואז אני יוצא אחת של 1GB מסוג SWAP ועוד אחד עם כל הגודל שנשאר (19GB בערך) מגדיר אותה מסוג EXT3 ובMOUNT אני שם לו / אחרי כמה NEXTים הוא מתחיל להתקין הכל טוב ויפה שעוש מסיים הוא מוציא לי את המגש של הדיסק וכותב לי להוציא את הדיסק וללוץ אנטר כדי לעשות ריסט אני עושה וכשהוא עושה ריסט אני מקבל הודעת שגיאה מס' 17 (ERROR 17) ניסיתי להתקין את אובונטו שוב אבל אני מקבל אותה שגיאה אני ממש לא מבין בלינוקס אז בבקשה תסבירו לי כמה שהכי פשוט מה אני צריך לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין לינוקס.. עכשיו אני לא יודע איזה גירסא להוריד מה הכי עדיף איזה פאץ' תוספת וכל הדברים האלה.. אז אני צריך המלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי שרת Red Hat ובזמן ההתקנה לא בחרתי לו ממשק גרפי. אני רוצה עכשיו להתקין GNOME או KDE מתוך הדיסק התקנה ואין לי מושג איזה RPM-ים להתקין ובאיזה סדר. מחיפוש בגוגל מצאתי שמתקינים דרך yum אבל אין לי חיבור לאינטרנט מהשרת הזה ... ראיתי שיש בתוך הדיסק של Red Hat שיש ברשותי (red hat 6.0 x86_64 ) תיקייה בשם Packages שבה יש קבצי rpm. הפקודה להתקין היא rpm -ivh אבל אין לי מושג איזה rpm-ים להתקין ובאיזה סדר... אפשר עזרה ?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה מיוחד בגירסא החדשה של מקינטוש G5 ??? בבקשה תענו לי זה חשוב.... תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מה יתן לי לינוקס לעומת WIN 8 64
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי מכירים את זה שאתם מורידים *אהם* וזה מגיע במלא רארים שמחלצים אחר והכל יוצא...? התקנתי את כל חבילות הרארים שיכולות להיות אבל הלינוקס מסרב לשחרר... מה עושים?! :-\
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי שיצאה אלפא 5 לאובנטו 7, יש למישהו מושג מתי זה יוצא?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי להתקין לינוקס למרות שאני נורא אוהב משחקים (שמעתי שהמערכת הזאת נורא לא אוהבת משחקים) האם כדאי לעשות דואל בות או שפשוט יש פיתרון טוב ונוח?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.macworld.com/article/131578/2008/01/cod4.html תהנו.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם האייטיונס החדש אני לא מצליח להעביר שירים, הם כן מופיעים ברשימה הכללית ואבל ב Device באייטיונס הם מופיעים באפור ולא ניתנים לשמיעה/מחיקה מישהו נתקל בתופעה או יותר לפתור אותה? תודה רבה,
-
- 13 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום אנשים לפני יומיים עברתי חלקית ללינוקס ואני שמתי לב שיש לי בעיה קטנה והיא: אני לא מוצא איך אני יכול לשלוט על המאווררים של המארז והכי חשוב של הכרטיס מסך האם מישהוא יכול להגיד לי בעזרת מה אני יכול לעשות זאת? נ.ב גרסת הלינוקס היא Mandriva 2008
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
איפה אני מוצא ערכות נושא לEmerald theme manager? ועוד איך אני מוחק את הפלאש פלייר המותקן לי עכשיו? אני רוצה למחוק את זה שיש לי עכשיו ולהתקין את זה של ADOBE... אני על אובונטו החדש.. 8.04... ועוד אחת.. יש אפשרות ליצור "לינקים" לקבצים? אני מתכוון שזה יהווה מן ממלא מקום לקובץ וכשמשהו יגש אליו הוא ישלח אותו למקום אחר לקובץ המקורי.. אני רוצה להכניס משחקים לסטים דרך WINE, אבל לא רוצה שיתפוס לי מלא מקום, אז אני רוצה לשים מן קיצור דרך לתיקיה של סטים המקורית שבווינדוס...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד איך להפעיל שרת לינוקס שינהל את הרשת ממש כמו SERVER 2003 וכולי . איזה הפצה כדאי לי להתקין ? תודה לעונים . אה ועוד משהו , ניהול שרת לינוקס זה דומה בכל ההפצות ? נגיד אלמד לנהל שרת אובנטו אז למעשה אוכל לנהל גם שרתי דביאן לדוגמא ? או שכל הפצה והשיטות שלה .
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
failed to connect stream:invalid argument מדובר במוזיקה סרטים , תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הנייד של ACER מדגם ASPIRE ONE שהגיע עם הפצת לינוקס שנקראת LINPUS. מכיוון שלא רכשתי את הנייד בארץ, אין לו עברית. להוסיף עברית על המקשים זאת לא בעיה אבל להוסיף עברית למערכת ההפעלה זה כבר סיפור אחר ??? האם ישנה "חבילה" כלשהי שפשוט אפשר להוריד ולהתקין ? איך בכלל מבצעים התקנות בלינוקס ? אשמח לקבל עזרה בנושא זה. חשוב לציין שאני לא צריך ממשק עברי מלא ל GUI, רק תמיכה במקלדת עברית והצגה של מסמכים , מסנג'ר ושאר האפליקציות הידועות. תודה רבה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה אני רוצה לנסות להתחיל בקטן במק, לראות אם זה מתאים לי, מצאתי מחשב imac דור 3 (350 הרץ, 128 מגה זכרון, 8 ג'יגה ) במחיר מאוד טוב, המטרה שלי במחשב הזה להציג סרטים על הטלוויזיה (דיויקס) זה אפשרי?? כמו כן זה שאני קונה ממנו את המחשב אמר שיש לו בעיה שלפעמים הסידירום הולך למנוחה... מישהוא שמע על הבעיה הזו? ורק עוד שאלה אחרונה , אם אני רוצה לשדרג את הדיסק הקשיח במק זה אפשרי עם דיסק קשיח רגיל (IDE)? תודה מראש על העזרה..
-
שלום אני בקרוב הולך להתקין פדורה 2 KDE אני מתכנן להתקין את זה על הארד דיסק נפרד של 20GB.... 1)חבר שלי שהתקין אותו דבר ואמר לי שבהתחלה צריך לעשות הגדרות RAM?הא? 2)יש פוטושופ\אימיול\ביטורנט ללינוקס 3)אני מחובר ברשת להאב שמחובר לאלקטל תהיה לי בעיה כל שהיא? 4)שאר המחשבים בבית הם וינדוס....=בעיה? הארות ורעיונות יתקבלו בברכה..... תודה גדולה לעוזרים! איתן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני משתמש בjetson nano עם מערכת הפעלה ubuntu 18.04.05 LTS, ניסיתי לתקין את דפדפן brave לפי ההוראות של אתר החברה (קישור https://brave.com/linux/) הכנסתי את הפקודות לטרמינל 1 ל-1. לאחר הפקודה האחרונה אני מקבל את השגיאה: E: Unable to locate package brave-browser מה שמוזר לי שאחרי שאני מכניס לטרמינל את הפקודה sudo apt update מופיע שיש רפוסוטרי של brave. אשמח מאוד לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מצטער, אם השאלה נשמעת לכם טיפשית או משהו. אני ממש משתמש טרי (מלפני יומיים). אם אפשר לעזור לי ע"י כך שתגידו לי איפה אני יכול את הדבר הנ"ל. אם כבר מדברים על זה יש גם תמיכה לכול סט התוכנות של MICROMIDEA? FLASH and stuff? תודה רבה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא מחובר בUSB, אני משתמש בSUSE 10 כעיקרון אני לא רוצה ממש לנסות להגדיר משהו בשביל לא להרוס =\ אני מחובר דרך HOT וספקית בזק בין לאומי. מישהו יודע מה אני צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
התלבטות בין 2 ה imacs Apple 27" iMac with Retina 5K Display (Mid 2015) 27" Retina 5K IPS Display 5120 x 2880 Native Resolution 3.3 GHz Intel Core i5 (Haswell) 8GB of 1600 MHz DDR3 RAM 1TB 7200 rpm Hard Drive AMD Radeon M290 GPU (2GB GDDR5) 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0 2x Thunderbolt 2 and 4x USB 3.0 Ports FaceTime HD Camera, Dual Mics, Speakers Mac OS X 10.10 Yosemite לבין האיימק 2013 הרגיל Apple 27" iMac Desktop Computer (Late 2013) 3.4GHz Intel Core i5 Quad-Core (Haswell) 8GB of 1600Hz DDR3 RAM 1TB 7200rpm Hard Drive NVIDIA GeForce GTX 775M (2GB) 27" LED-Backlit IPS Display 2560 x 1440 Native Resolution 802.11ac/a/b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0 Thunderbolt, USB 3.0, SDXC C…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים תקפתי את ההפצה של לינוקס אובונטו בכך שהיא לא עובדת טוב עם כ. רשת של אדמיקס EW 7108PCG, PCMCIAעם צ'יפ RT61 של רעלינק. ובכן, מסתבר שהבעיה הייתה בכרטיס ולא במערכת ההפעלה. תמיד חשבתי שהכרטיס פחות טוב מכרטיסים המובנים ללפטופים ולכן יש לו קליטה נמוכה במערכת ההפעלה חלונות, אולם היום הכנסתי כרטיס זהה לנייד בחלונות ודברים עבדו הרבה יותר טוב, זאת לאחר שבמשך מספר שבועות סבלתי מבעיות עם הכרטיס הנ"ל בחלונות, בעיקר של ניתוקים. מסתבר שהכרטיס פשוט תקול, הוא עדיין לא התפגר סופית. היום לא בחלונות ולא בלינוקס הצלחתי לקלוט איתו רשתות. למשל: עם הכרטיס התקין, כשאותו דרייבר מותקן, אני מסוגל לקלוט בחלונות/לינוקס משהו כמו 8 רשתות בשכונה. עם הכרטיס התקול אני מסוגל לקלוט רק את הרשת …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול: מהי הדרך הכי בטוחה לגלוש בסביבה עוינת : ? אבל לא רק באתרי פורנוגרפיה, אלא גם באתרים עוינים ידועים - כמו אתרים שמספקים seriel, קודים, משחקים פרוצים, פירטיות, ושאר דברים כאלה. השאלה שלי היא כזאת: 1. האם גלישה במערכת הפעלה Linux עדיפה תמיד על גלישה באמצועת Windows? 2. האם גלישה במערכת הפעלה Linux באמצעות Virtual Drive תספק את ההגנה הטובה עוד יותר? 3. האם גלישה באמצעות מערכת הפעלה קלת משקל הרצה על ה RAM בלבד (כמו Linux puppy, למשל, או אפילו Ubunutu כאשר זאת רצה מהדיסק בלבד) עדיפה עוד יותר, ותהיה האפשרות המומלצת ביותר? ההנחה שלי לגבי נקודה זאת, היא שכאשר גלישה תתבצע באתר זדוני כאשר המערכת הפעלה רצה מה RAM, לא תתאפשר הדבקה של המחשב בנגיף או רוגלה, וא…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-