לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/562360-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%AA%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%93-10000-%D7%A9-%D7%97/page2?p=5042103&viewfull=1#post5042103 האם יש מערכת הפעלה שמתאימה יותר לישומי REAL TIME ולהפעלה במקביל של כמה ת'רדים בלתי תלויים? חשבתי על איזו הפצת לינוקס, אבל שמעתי שיש עוד מערכות הפעלה מתאימות יותר... תודה
-
- 21 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להיכנס לעולם הלינוקס. אם יש למישהו איזה מדריך (רצוי בעברית) טוב למשתמש המתחיל אני מאוד אודה לו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , הורדתי LIVE CD של BACKTRACK שמעלה מ.הפעלה של לינוקס ואני לא מצליח לגלוש באינטרנט יש לי מודם AZTECH 600E אני מחובר לבזק בינלאומי מי שיכול לעזור אני חדש בתחום של לינוקס
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל התוכנות שראיתי הן או בתשלום או ללא תמיכה באודיו. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד על לינוקס ויש לי איזה מטלה כזאת של לעשות דברים עם פקודות בסיס ויש כמה דברים שאני לא מצליח למצוא איך לעשות כמו למשל : - מיון קובץ טקסט בסדר אלפביתי יורד ועולה - הדפס תאריך ולוח החודש נובמבר של שנת 2007 - חזור לתקיית בית בשתי דרכים שאתה מכיר מישהו יכול לעזור לי עם הדברים האלה בבקשה? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן אני כבר עם אובונטו אבל יש לי בעיה קטנה עם מציאת תיקייה בתיקיית הבית שלי הורדתי Amule והורדתי שיר והוא סיים להוריד. ראיתי שבהגדרות הוא שומר את זה פה /home/user/.aMule/Incoming וכשאני נכנס לתיקייה הזו אני רואה רק את התיקיות הבאות: examples, PDF, Public, וידאו, מוסיקה, מסמכים, שלוחן עבודה, תבניות, תמונות כשאני פותח את המיקום בפיירפוקס הוא מוצא לי שם את התיקיות הנ"ל וגם את התיקיות החסרות אבל כשאני נכנס דרך דפדפן הקבצים אני לא רואה אותן נראה שאלו תיקיות מוסתרות אבל לא הצלחתי לפתוח אותן כדי שאני אראה אותן. איך עושים זאת? תודה לעוזרים גל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את זה היום:http://www.eoslx.9k.com.ar/ זה מערכת הפעלה חמודה יש גם גרסה שיכולה לפעול על ווינדוס זה לא גמור אין תמיכה עדיין בDirect X או OpenGL אבל זה נראה מבטיח מאוד
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ניסיתי סתם ככה לשנות את הממשק ל-Drake וזה לא עבד, אז חזרתי ל-KDE ועכשיו יש לי 9 שולחנות עבודה במקום 4, וגם מעין טבלה כזאת של 3X3 בצד ימין למטה שמציגה את השולחנות עבודה. בנוסף לכך, בתפריט Log Out אני יכול לעשות רק End Session, ואי-אפשר לעשות Restart ועוד משהו. כמו-כן, היה לי בחלונות אפקט מגניב כזה שמתי שאני מזיז חלון אז הוא נע בצורה גלית כזאת כאילו שהוא גמיש, ועכשיו יש רק אפקט שקוף עלוב כזה. איך אני מתקן את כל זה? דבר נוסף -אחרי שאני סוגר את פיירפוקס, אני לא יכול להפעיל אותו מחדש לפני אתחול (לוג-אאוט גם לא עוזר). אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or rest…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מספר קבצים גרפיים ממחשב MAC בסיומת/פורמט .SIT האם יש דרך כל שהיא להמיר אותם לפורמט כל שהוא JPG/BMP/PSD שניתן לקרוא על מערכת חלונות כרגע אין לי גישה למערכת MAC אחרת הייתי ממיר אותם עליו ניסיתי עם פוטושופ ללא הצלחה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה אשר עניינה אותי רבות, אני לא משתמש במקינטוש, אני עם מיקרוסופט אך נושא מסויים עניין אותי.. האם אפשר להתקין ב MACINTOSH את Microsoft Framework .NET ? והאם אפשר להריץ קבצי EXE אשר פותחו בסביבת ה .NET? תודה רבה. המשך שבוע נעים..
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניתן להתקין קובץ DMG על ווינדוס?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
:-* ;D || /\ [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
proftpd לא זמין לאחר logoff למרות שיש פינגים לשרת ללא הפסקה. המערכת היא דיביאן שמותקנת על VMWARE מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הנייד dell inspiron 7720 מחשב חזק מאוד ומאמין שעוד שנה + אני יעבור לאפל אבל אני רוצה להתקין על המחשב הנייד שלי עכשיו os x כדי להתחיל להתרגל ולראות אם אני באמת רוצה לעבור האם זה אפשרי להתקין אם כן איך? איזה גירסה אני יכול להתקין? ולכל מי ששואל בדקתי גם בגוגל וגם באתר ולא הבנתי מה רוצים ממני לגבי כל מה שקשור לזה
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. למי שלא שמכיר את התוכנה Truecrypt, זו תוכנה שמאפשרת ליצור קובץ מוצפן שבתוכו נמצאת מערכת קבצים שלמה. כאשר פותחים את הקובץ באמצעות התוכנה ומקלידים סיסמא, התוכנה עושה mount למחיצה ואפשר להשתמש בה כמו מחיצה רגילה. יש ברשותי שרת VPS עם Ubuntu 12.04 שרץ בסביבת OpenVZ. אני מעוניין לשמור עליו קבצים מסוימים במחיצה מוצפנת כזו. אך מכיוון שמדובר בסביבת OpenVZ נתקלתי במגבלות הבאות: 1. אין לי אפשרות ליצור partiton חדש, לכן גם אין לי אפשרות להצפין partiton שלם כמו שהוא. 2. ניסיתי להשתמש בתוכנת Truecrypt ונתקלתי בבעיה : התוכנה מבוססת על מודול שנקרא FUSE שלפי מה שהבנתי, מאפשר לה לעשות mount לאותו קובץ. זה דורש שינוי מסוים בקרנל שלפי מה שהבנתי, בלתי אפשרי בסביבה מבוססת OpenVZ. ניסיתי …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מקבוק יוניבודי בן 3 חודשים עם בעיה קלה ומעצבנת. התצוגה של המסך איננה חלקה, היא אפילו מעט רועדת או מעט מרצדת וצבעים בהירים כאילו משנים גוון מעט מאוד, משהו שנראה כמו refresh rate נמוך במסכים הישנים. זה לא מאוד קריטי,אבל זה מפריע לעין לקרוא טקסט ולעבוד שוטף בעיקר עם תמונות שנראות מרצדות. אני חושב שזה לא קשור למסך של המחשבף כי אני מבחין בזה גם עם מסך סאמסונג t220 חדש. לפי דעתי זה קשור לכרטיס מסך 9400m באיזה צורה. עוד שמתי לב שזה יותר חמור כאשר המחשב מחובר לחשמל או הוטען הרבה זמן. אם אני עובד עם סוללה כמה זמן זה משתפר. יש לכם רעיון מה לעשות? בהסתכלות ראשונות הכל נראה תקין,אבל אם עובדים עם המחשב מתחיל לכאוב לי העיניים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש איזו תוכנה virtual pc נראה לי שככה כותבים את זה, אבל מאיפה מורידים ? אם יש לי דיסק של windows אבל אין לי מושג מה לעשות איתו. חוץ מזה: זה יכול ליצור בעיות וינדוס על מק? הכל רץ כשורה, בלוטף רשת על חוטית מקלדת עכבר כונן דיסקים והכל? ולפני שאני שוכח, איך מחליפים שפה במק, לכתוב את האשכול הזה היה סיוט שאין לתאר כל פעם להחליף שפה בסרגל כלים למעלה, אין איזה מקשי קיצור??
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סרבר ביתי וחשבתי לנסות להתקין עליו לינוקס הייתי שמח לקבל על המלצות להפצה שתתאים לתפקיד ותהיה קלה לשימוש תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים במסגרת לימודיי אני צריך ללמוד LINUX. מישהו מכיר תוכנה טובה ללמידה שאפשר להתקין אותה מבלי לפגוע ב-WINDOWS?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנה ועזרה בהגדרת לינוקס על-ידי חברי המועדון הירושלמי http://www.websamba.com/landmn http://jlc.iglu.org.il/forums/
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקנתי את דביאן 3.0 אחרי שהורדתי את הdebian netinstall ואני לא מצליח להתחבר דרך הרשת הביתית למישהו יש הצעות? כרטיס הרשת הוא: Realtek RTL8029(AS) PCI תודה מראש לכולם עריכה: הכרטיס תואם ne2000 וניסיתי להתקין את הדרייבר המתאים בהתקנה אבל ההתקנה שלו נכשלה (הוא נותן את ההודעות הבאות: /lib/modules/2.2.20-idepci/net/ne.o: init_module: Device or resource busy Hint: indmod errors can be caused by incorrect module parapeters, including inva /lib/modules/2.2.20-idepci/net/ne.o: insmod/modules/2.2.20-idepci/net/ne.o failed /lib/modules/2.2.20-idepci/net/ne.o: insmod ne failed Installation failed. לא הזנתי אף פרמטר בהתקנת הדרייבר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צרבתי את השלושה דיסקים של ההתקנה (גירסה 8) אני מתכוון להתקין על המחשב הישן שלי( 600MHZ עם 256MB זכרון פנימי והארד דיסק של 40 גיגה 5200) איזה שינויים אני צריך לעשות בהארד דיסק לפני ההתקנה (שמעתי במעורפל שצריך לחלק את הכוננים בצורה מיוחדץ) איך מסירים את הלינוקס במקרה שאני לא רוצה... ? ואם אני יכול להתקין את הלינוקס עם עוד מערכת הפעלה (Windows XP) ככה שאני יוכל לבחור כל פעם עם איזה מערכת לעבוד לצורך העניין אני סתם מתקין את הלינוקס כדי לראות על מה כולם מדברים ואם יש עוד דברים שאני צריך לעשות\לדעת לפני ההתקנה תעדכנו אותי בבקשה בתודה מראש VLimiT
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני רוצה להתנסות במחשב של אפל, מה דעתכם על הדגם הזה כהתחלה לסטודנט? אני לא מתכוון לשחק בו משחקים עם גרפיקה כבדה, יותר בשביל אינטרנט. ראיתי שמוכרים אותו גם במבצע של נטוויזן וזה יוצא לי נוח מבחינת התשלומים שם, כדאי לקחת? אני מאמין שלא יהיו לי ממש חסרונות מנייד רגיל נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוד לא עבדתי אף פעם עם לינוקס, ואני רוצה להוריד, אז איזו הפצה כדאי (חשוב שתהיה נוחה לשימוש). כדאי רדהט או מנדרייק או בכלל משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצלחתי לגרום לכך שהקוביה מסתובבת ומחליפה סביבת עבודה מיידית , אך אני רוצה גם את האפקט שהקוביה "מרחפת באויר" ורואים אותה באופן כללי וגם הכיוונים של למעלה ולמטה כשהיא מרחפת. תודה מראש לעוזרים. עריכה: היסתדרתי.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-