עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by -JobNick-,

ואם כן איזה לינוקס DEBIAN RED HAT איזה? או אולי אני יכול להוריד מאפושהו דיסקת הפעלה של LINUX? אינ מתכוון כזה דיסקט כמו שיש לWIN 98 והאם אפשר להתקין לינוקס מההרדסיק?

• 17 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by AmitDanan,

הבנתי שמעכשיו אין אפליקציות חינם לאייפון או יותר נכון למערכת IOS מה שפעם היה רשום FREE עכשיו יהיה רשום GET מישהו יכול להסביר לי?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by mashas,

אני בונה כרגע אפליקציה מעל לינוקס, המטרה של האפליקציה זה קבלת אירועים דרך ethernet וניתוחם, הבעיה היא timers, אני צריכה מימוש של טיימר לשכבה מעל הקרנל, כלומר האפליקציה בהמתנה לאירוע מתחילת ההמתנה מאותחל טיימר ואם הוא פג לפני קבלת האירוע האפליקציה תעבור למצב שגיאה. מישהו התעסק עם הנושא כי מצאתי 2 סוגי טיימרים בלינוקס שאחד מהם מיועד לקרנל ככל הנראה, והשני שהוא זה שנראה מתאים אין מספיק הסבר והדוגמאות שמצאתי ברשת תמיד אחרי איתחול הטיימר הפעילו מנגנון שינה שאני לא זקוקה לוץ מישהו נתקבל בנושא?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  4. Started by shloosh,

אין לי יותר מה להרחיב לכם... אבל Idigital קצת בצרות. אני יודע ממקור ראשון(מישהו שהפך לנציג של אפל רשמי בארץ) שאפל הולכת לפתוח נציגות בארץ כולל חנויות תמיכה וכו'... לא ידוע בדיוק מתי זה יקרה אבל מדובר בשנה הקרובה. העניין הוא שאפל גילו סוף סוף שיש התעוררת במכירות והשיווק של מק בארץ. יכול להיות אפילו שהם אלו שישווקו את האייפון בארץ הקודש ולא Idigital.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Decktor,

לצפייה (27 דקות) עכשיו תסלחו לי, יש לי שלולית ריר מתחת לכסא שאני צריך לנקות.

• 63 תגובות
    • 8.9k צפיות
  6. Started by aerocool,

מקינטוש מריץ XP באופן רישמי וחוקי http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=369737&sid=127

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Enigma209,

לפי הכתבה הזאת http://www.tomshardware.com/hardnews/20050606_162637.html נאמר שאפל עוברים למעבדי אניטל והמעבר יושלם בתוך שנה... זה אומר שאפשר יהיה להתקין OSX על מחשבי X86????

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. http://www.apple.com/macosx אם מלמעלה ל200 תוספות חדשות כמו spotlight מנוע חיפוש סופר מהיר אם יכולות לחפש בemail calender docs ועוד הדפדפן החדש ספארי אם יכולות rss וגם גירסה חדשה לquicktime אם תמיכה בסטנדרת החדש h.264

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by omrij,

iMac חדש בגדלים של 21.5" ו27" ולראשונה גם עם מעבד מרובע ליבות (i5 http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/imac?mco=MTMzNzQ4NzA גם המק מיני שודרג, מגיע גם עם מעבדים חזקים יותר ואפשרות ל2 דיסקים קשיחים http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_mini?mco=MTMzNzQ4OTY ואחרון חביב, עכבר מולטי טאצ' (משהו אומר לי שזה גם טרנד שיתפוס אצל שאר היצרניות) http://store.apple.com/us/product/MB829?mco=MTA4MTQxMjg היה גם עדכון למקבוק אבל לא משהו ששווה לדבר עליו

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by yousux,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3610442,00.html אולי ההכרזה ב MACWORLD הבא שיהיה כבר MAC OS X לכל מחשב ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אז זהו, לכל אלו שרצו מאוד לרכוש את המיני של אפל, אך קצת פחדו מהמעבר לאינטל מ- ppc, אז העניין הסתיים היום, יש לנו מיני אינטלי. המק-מיני יגיע בשני קונפיגורציות, אחת מבוססת intel core solo1.5ghz, ליבה אחת, והשנייה מבוססת intel duo core1.66ghz, ליבה כפולה. המיני החדש מגיע גם עם דיסק 60-80 ג'יגה, הכרטיס גרפי משולב בצ'יפסט של אינטל gma950, כמו-כן המיני כולל את חבילת התוכנות המעולה ilife06, כמובן את מערכת ההפעלה המדהימה טייגר 10.4. הינה לינק לאתר של אפל, תהנו http://www.apple.com/macmini/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. למה הכל כל כך קשה? בווינדוס, ניתן להעביר לתיקיית הרקעים (C --Windows--Web--Wallpapers) את הרקעים או תמונות, ואז לבחור דרך תפריט הבחירה (כרגיל). אבל - ניסיתי להעביר את הרקעים שלי (אני חולה על wallpeprs - כן, דפוק, מה לעשות?!) לתיקייה User--share---background', אבל האפשרות "PASTE" כלל לא מופיע. אני מניח שזה קשור להרשאות..... יש דרך להתגבר על השטות הזאת? למה צריך להיות מהנדס תוכנה כדי להתשמש אפילו ב distro הכי פשוטה של לינוקס (Ubuntu)?!

• 22 תגובות
    • 7.1k צפיות
  13. אני ראיתי פעם אחת קופסה של MAC כשהלכתי ברחוב. זה הכי קרוב שהגעתי ל MAC.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אוקיי אז ככה : קודם כל סתם ככה אין לי בעיה עם לינוקס מה שכן יש לי בעיה איתו זה הקטע של המשחקים האם אני יוכל להריץ WINDOWS דרך אמולציה בLINUX ולשחק שם בצורה מספקת? או לחלופין האם WINE CADGEA יספקו את הצרכים שלי ויריצו משחקים בצורה אופטמלית? או שאתם ממליצים לי להתקין גם WIN בנפרד ? אם יש הוכחות של אנשים שהתקינו ועבד להם אני ישמח לראות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הלינוקס יכול לעשות בעיה כשאני בא להתקין windows חדש?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כבר נמאס לי מווינדאוס XP. כל יום ווירוס, כל יום פריצה, כל שבוע קריסה מוחלטת של המערכת וממש כבר מתחיל להימאס לי מזה. שמעתי שמערכת ההפעלה לינוקס היא חינמית ואין בה הרבה בעיות אבטחה כמו שיש בווינדאוס. אז החלטתי לנסות אותה. קראתי מדריכים באנגלית ומהאתר של פינגווין ועוד כמה אתרים, על התקנת לינוקס ועל המערכת (איך היא עובדת וכו') ואני חייב לציין שממש לא הבנתי כלום. אז בבקשה, קודם כל תמליצו לי איזה גרסה להוריד. אני לא מעוניין לשלם כסף על לינוקס, אני משתמש במחשב למשחקים, לראות סרטים ולשמוע מוזיקה וזהו (שימוש בתוכנות מסרים-ICQ...). המחשב הוא מחשב ביתי ולא שרת. אני לא רוצה את הגרסה הזאת מההפעלה רק מהדיסק. אני רוצה גרסה קלה לשימוש (שתהיה בעצם למשתמש המתחיל) אבל שתהיה מאובטחת וכו'. וכ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1.איזה לינוקס יתאים לי? (אני לא מבין ואף פעם לא עבדתי או התקנתי לינוקס) 2. יש לי מודם ה ALE 070 וראיתי שלמישהו ורציתי לדעת אם הוא יזהה אותו (זה מודם USB) אם צריך להתקין דרייבר מסויים? 3. אם יש מדריכים שיכולים לעזור לי לעבוד עם הלינוקס המתאים ביותר עם בבקשה אפשר להביא לי אותם(מומלץ עם אפשר בעברית אבל אין לי בעיה עם אנגלית)

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by avinim8,

אין לי מושג מה אני הולך לקבל מול העיניים. ז"א שאין לי מושג קלוש בלינוקס ואיך לעבוד איתה. בווינדוס אני די מבין (כמו כולם ואולי גם טיפה מעבר) אבל לא יותר. יש למישהו המלצות...? הערות...? תודה בכל אופן. אני די אודה לכם אם תענו לי לתיבה הפרטית כי אני לא אהיה כאן כמה זמן ואני רוצה לקרוא את התגובות שלכם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Cyb3rGhost,

שלום אני רוצה להתקין לינוקס... אבל אני לא יודע איזה גירסה של איזה חברה עדיף לי להתקין אתם יוכלים לעזור לי ?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. השאלה שלי האם ניתן לעשות דואל בוט בין WIN לTIGER, אם כן, אז איך עושים? פעם הייתי עושה דואל בוט בין WIN98 לWINXP ולפי מה שאני זוכר מומלץ לשים כל מערכת הפעלה בכונן אחר, כלומר XP - C, 98-D האם צריך גם פה? מישהו מוכן להדריך אותי בהתקנה? האם היא מסובכת? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. תוכלו להסביר לי איך בדיוק עושים את זה? צריך להוריד ולצרוב לCD ומשם להתקין כמו ווינדווס?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  22. שלום רב בזמן השירות הצבאי שלי עבדתי על מק בתוכנה שנקראת מק דרו אני מעוניין לעבוד עליה ב pc 1. איך ניתן להריץ תוכנה למק ב פי סי..? 2. למה אני לא מצליח להכניס דיסקט של מק לכונן של פי סי (המחשב אומר שהדיסק לא מפורמט) אודה לכל מי שיחכים אותי בנושא עריכה: איות ופיסוק בכותרת (Prog.)

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אני מתכוון לפרמט מחר את המחשב, להתקין XP ולהתקין Linux לאחר מכן. ההארדיסקים שלי בנויים כך 320GB IDE שעליו יש גיבויים ועליו אני אתקין את ה- Windows 160 GB Sata שישמן לאיכסון 40GB IDE שעליו אני אתקין את 7.04Ubuntu לפי מה שקראתי הבנתי שצריך קודם להתקין את ה- Windows ורק לאחר מכן להתקין את ה- Ubuntu. השאלה שלי היא אם אח"כ ה- Boot ידע שיש לי גם Windows על הארדיסק אחד וגם לינוקס על הארדיסק אחר ויתן לי את האפרשות לבחור אני יודע שרוב הסיכויים שלא יהיו לי שום בעיות, אבל זו הפעם הראשונה שלי עם לינוקס ולכן אני זהיר. ד"א אשמח לטיפים אם יש לכם תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  24. על איזו גרסה אתם ממליצים Mandrake (Mandriva?) ?? או שאתם ממליצים על אחרת? אם אתם ממליצים על Mandrake, איזו גרסה להוריד? Commercial או את ה- "Download Edition" ? שמעתי שההתקנה די מסובכת אז אודה לכם אם תוכלו לתת לי מדריך או להסביר לי איך מתקינים את ה- linux. יש לי מודם של GlobeSpan ALE 130 (ADSL) אתם חושבים שאני אוכל להתקין אותו בלינוקס? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי חברה, יש לי פרטישן שלם של mp3, ואני רוצה לגבות אותו לפני שאני מפרמט את כל ההארדיסק שלי ומנקה אותו מכל זכר כלשהוא לחלון או שניים , השאלה הבאה שלי היא , עם איזה תוכנה אני יכול לגבות לקובץ אחד, שגם אני אוכל להשתמש בה בלינוקס? הבנתם את השאלה?!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים