לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, קראתי שאפל הולכים לפתוח חנות רשמית בישראל. אם זה נכון אז מתי? http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=405204&sid=127
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם למישהו יש רעיון לכותרת טובה יותר לנושא זה - מוזמן לשתף אותי אז ככה, כשאני נכנס לאתר זה HWZONE.CO.IL,יש ניצול 100% CPU כל עוד אני נמצא באתר. הבעיה לא קיימת כשאני נכנס לכל אתר אחר. ההפצה היא ubuntu 6.10. לדעתי הבעיה קשורה ל-flash, כרגע מותקנת גרסא 9, אך גם עם 7 הייתה אותה בעיה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?l
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקנתי את מנדריבה FREE 2007, אחרי ההתקנה הגראפית, אני מגיע רק לשורת פקודה. כיצד מפעילים את הממשק הגראפי?
-
יש משהו שאני צריך להגדיר? כי הוא לא נכנס
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש גרסה של לינוקס משהו שיראה כמו WINDOW והיה בעברית תנו לי שם של גרסה ומאיפה להוריד אותה
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הנה בלוג של בחור ששונא מק הוא טוען להבנה בחומרה תכנות ותוכנה 64 ביט ועיצוב מחשבים מדובר בבחור שטוף שנאה למוצרי אפל כמובן שגם הוא לא מקשיב לאנשים שמנסים לתקן אותו בטעויותיו אגב הציעו לו לכתוב כאן אבל הוא חושש שתקטלו אותו http://overhorach.blogspot.com/
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קודקים לסרטים לסוסה 10.2 וגם תוכנה שניתן להפעיל איתה סרטים עם תרגום עברי אשמח גם להסבר על ההתקנה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים לפני כמה זמן התקנתי את סוזי בגרסה האחרונה שלה והיו לי כמה בעיות: קודם כל תפריט ההתקנה היה לי די מסובך אבל הסתדרתי בסוף כשהמערכת פעלה סופסוף לא ראיתי את הסמן של העכבר והשתמשתי בעכבר באופן "עיוור" לא הצלחתי לגלוש באינטרנט למרות שהמערכת הגדירה את כרטיס הרשת שלי זאת היתה הפעם הראשונה שלי שניסיתי לינוקס והתאכזבתי כי אני דווקא בעד כל הקטע הזה של המהפכה והשיתןף. מישהו יכול לעזור בעניין הזה?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שנים שאני מפנטז על מחשב נייד של אפל, עכשיו מצאתי מימון, אני מתלבט מה לקחת הרי אין לי תקציב בשביל משהו גרנדיוזי מצאתי את הדבר הבא שהוא במחיר די גבולי בשבילי אבל ניחא. לקחת? http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=59&products_id=766 או יש לכם המלצה אחרת? סתם הבהרה, אני לא רוצה נייד למשחקים כבר יש לי מחשב רגיל שמריץ משחקים כמו שצריך, ובסך הכל חלום ילדות מחשב נייד של מקינטוש כבר כמה שנים ועכשיו שהם עברו לאינטל המחירים צנחו קצת זה הכל..
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב עם כ. מסך של NV דגם 8800. לאחרונה רק הצלחתי להתקין אובונטו עם המערכת הנ"ל, והכל עבד כרגיל. הורדתי KDE-Desktop ומאז כל פעם שהמחשב עולה הוא מגיע לשורת טקסט של LOGIN. הפתרון היחידי שלי לקבל את קובונטו חזרה הוא לרשום כל פעם מחדש sh NVIdia... ולהתקין מחדש את הדרייבר. גם נסיון לרשום sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg לא עוזר. אני נכנס למערכת כ ROOT. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת.. לכל מי שיש ADSL של אלקטל על לינוקס שיעזור לי בבקשששההה....
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיתמו בהמוניכם! http://www.mac-it.co.il/petition/ איזה מספר אתם? אני 92 8) ועמרי, אם אתה עובר פה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד SONY - VAIO דגם PCG-FRV26 יש מצב שאני יכול להתקין עליו מערכת מאקינטוש? אם כן, זה התקנה כמו של ווינדוס (BOOT) או משו מיוחד. עוד שאלה. ראיתי פה שכותבים דברים על תפוחים.. זה סוג של מקש? אם כן בPC איזה מקש זה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי בו אובונטו בהצלחה עם 192 רם (128+64) ועכשיו אני מבין שאני לא מצליח להתקין פה תוכנות >< ואם כבר מדברים.. מאיפה אני מוריד את כל התוכנות שכתובות בנעוץ? יש אתר מסוים?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאני מעלה את הדביאן או אובונטו הוא מבקש ממני שם וסיסמא בדוס ואני כותב את השם משתמש ואז סיסמא אפשר ללחוץ רק אנטר מה עושיםם?
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
א. הורדתי את קובץ הלייב סידי וצרבתי אתו כאיימג' אבל כשעשיתי בוט מהסידי הוא העלה לי את הווינדוס? מה עושים.. ב. ובעניין מערכת הקבצים...אני חייב את הפאט או שאני יכול להשאר עם הNTFS? ג. יש אמולטורים בשביל דברים שעובדים רק על ווינדוס? אם אתם יכולים לעזור לי..תודה רבה
-
- 43 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך 8800 של NVIDIA. כאשר אני ניגש להתקנת אובונטו 6.10 32BIT, אני מקבל הודעה כי לא ניתן להפעיל את ה-X SERVER ולא ניתן להפעיל את ההתקנה. אני מניח שזה אולי בגלל שזה כרטיס יחסית חדש או משהו כזה... היש למישהו עצה? ניסיתי לחפש פתרונות בגוגל, אבל כל מה שמצאתי זה פתרונות לאנשים שכבר מותקן להם לינוקס והם החליפו את הכ.מסך, אבל אף אחד עם הבעיה של אי הפעלת ה-X SERVER בהתקנה עצמה... נ.ב. אני מתקין לינוקס במקביל ל-WIN... ניסיתי גם ב-SAFE MODE אך השגיאה חוזרת על עצמה... עריכה: הפעלה של sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg ובחירה של VESA או NV אינה עוזרת!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אותי אישית זה מאוד שיעשע
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי אני יודע שהנושא הזה נטחן בלי סוף עשיתי חיפושים השתמשתי בסקריפטים(כל מה שמצאתי פחות או יותר) אני פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי step by step? החיבור שלי הוא מהמודם ישירות לכרטיס רשת, מחשב אחד ללא ראוטר. תודה
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נמאס לי מכל הבעיות המחורבנות עם הקרנל איך אני עושה HARD FORMAT לHD? ככה שימחק הכל הכל שיהיה לי HD חדש דנדש
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 64 RAM ואני לא מצליח להתקין עליו אובונטו גם לא LIVE יש הפצה יותר קלה שתתאים למחשב?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלינוקס עשה לי 2 מחיצות אחת של G18 ואחת של 143M איך אני אפרמט אותם אם אני לא יודע איזו אות זאת? :-\ כי יש שגיאה שלא מביאה להעלות CD אלה רק FLOPPY
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק,הכל טוב ויפה (יש לציין שהמחשב אחרי פירמוט ואין בו שום מערכת אחרת) בחרתי שפה ואמרתי גם כמה "כן" לא שאל אותי כלום על מחיצות,והתחיל להתקין אבל הוא תקוע כבר שעה ב starting up the partitioner ב52% ואני לא יודע מה לעשות עשיתי ריסטרט וניסיתי להתקין שוב אבל הוא מגיע לזה שוב ונתקע ב52%
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם יש אפשרות כזאת במק צילום מסך, אז משהו יכול לומר לי איך עושים את זה?...
-
- 2 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנוי באינטרנט זהב, שלא תומכים בלינוקס. מה שניסיתי לעשות ולא הצלחתי: הורדתי את הסקריפט של החייגן של נטויז'ן, שיניתי את מה שצריך כדי שיתאים לזהב והרצתי. הבעיה: צריך בשלב מסויים לשנות את הקובץ pap-secrets ע"י הפקודה הבאה: echo "<username> cable.netvision.net.il <password>" >> /etc/ppp/pap-secrets וברגע שאני מנסה לעשות זאת (או מריץ את הסקריפט האוטומטי שמנסה לעשות זאת), אובונטו טוענת שאין הרשאות לשנות את הקובץ, ולכן בשורה התחתונה, עדיין אין לי אינטרנט. אני המשתמש היחיד במערכת (ולכן אדמיניסטרטור), וגם ניסיתי לחפש איך לשנות את ההרשאות של הקובץ, ולא מצאתי. מה אפשר לעשות? תודה למי שעוזר...
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-