עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elad76,

מה אתם חושבים על הIntel Bad Axe 975?? האם נחוץ כל כך מהירות זיכרון 800MHZ לשנתיים הבאות??כי הלוח תומך עד 667MHZ מה אתם חושבים עליו בכללי??כי קראתי ביקורות עליו והוא בכלל לא רע

• 18 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by kingpin,

http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=1575&CatCode=77 הנתונים שלו די טובים המחיר טוב הבעיה שאני לא מבין בגיפים אז תגידו אם הגיפ טוב אולי מישהו מכיר לוח בערך אם אותם נתונים רק אם גיפ יותר טוב שיראה לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by lior@s,

intel Bonanaza 875 800 mhz dual ddr

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by xorense1,

זה מחשב בעיקר למדיה עריכת מדיה, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק וזה בקטנה למשחקים כי אני לא גיימר או משהו מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 818 צפיות
  5. שידרגתי לוח אם ומעבד קניתי מאמזון אז יצא קצת יותר זול מהארץ.:) הדבר הבא שאני אולי אעשה זה להוסיף שם כרטיס msata כי בלוח יש את זה. היואסבי מחובר לכרטיס הרחבה כי לא הצלחתי לחבר אותו ללוח אם זה היה מסובך מאוד משום מה אבל זה לא משנה כי זה עדיין יואסבי 3.המארז הוא Antec p9 והספק הוא edg750 של 600 שקל מפלונטר. http://www.antec.com/product.php?id=706904&fid=5022136&lan=uk

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. AMD Athlon XP 1900+ Gigabyte 7VRX KT333 Samsung 256MB PC2700 Maxtor 60GB 7200rpm ATA133 נו, מה אתם חושבים? ניסיתי לבחור את דה בסט אוף דה בסט והכל ביחד עולה לי כ- 2600 שקל, לא רע נכון? זה משתי חנויות שונות באינטרנט. אבל אני כנראה אעשה שידרוג רק בעוד איזה חודש בערך ואז כנראה יהיה משהו יותר טוב ויותר זול בשוק...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זה המפרט שלי כרגע: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 1333MHZ 2GB DDR3 x4 Gigabyte HD7850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 רוצה לשדרג את השילוש לזה ולתת את השילוש שיש לי עכשיו לאח שלי הקטן: Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray עולה: 1100 Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI עולה: 490 Corsair 1x4GB DDR3 1600Mhz XMS3 CL9-9-9-24 פעמיים עולה: 324 אני לא מתכנן אובלרקלוק השילוש מיועד לגיימניג ברזולוציה 1920X1200 למשחקים כמו BF3 SC2 אשמח לשמוע את דעתכם.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by elad76,

קיבלתי תמחשב!! ובגלל של היה במלאי שמו זיכרונות Transcrand PC2 5300DDR2 1GB 667Mhz אני ביקשתי הינקס אבל לא היה במלאי. הבנאדם אמר לי אם אתה רוצה להחליף אנחנו נחליף לך בנוסף גם שמו לי סםק טרמלטק 500W (הוא נראה חזק,אבל אמרו לי שזו חברה גנרית) אמרתי לא את זה והוא אמר לי שהם מביאים את הספקים האלה מחשבי על באוניברסיטה. מה אתם חושבים על הזכרונות והספק. אם הזכרונות לא טובים אפשר המלצה לזיכרונות גג 700 -750 . אפשר בבקשה אם אתם מביאים זיכונות שונים לכתוב האם ההבדל גדול והאם זה שווה. תודה ויום טוב! הלוח של DFI INFINITY 975 CORE 2DUE 6300

• 10 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by asta,

יש לי לוח nf7-sl v-2 שהחריץ agp שלו נידפק הציעו לי ב-ksp לוח epox 8rdaei ב-135 שח העניין הוא שהלוח הוא מה שהם קוראים לו מה -- ''מציאון '' והם נותנים לו שבוע אחד של אחריות בילבד ללא אפשרות הארכה מצד אחד המחיר מפתה אולם מצד שני האחריות המוגבלת מאוד מרתיעה יחד עם זאת אני יודע מניסיון אישי שלוח מבית טוב שעובד שבוע רצוף בלי בעיות (ואני כמובן חושב להריץ עליו prime 95 במשך השבוע הזה) אזי רוב הסיכויים שהוא ימשיך לעבוד עוד הרבה זמן בלי בעיות. מה אתם חושבים שווה לקחת אותו או לא?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by Holography,

שכאמור יכלול שמונה ליבות קטנות בתוכו במהירות שעון של 4GHZ כיצד AMD ואינטל יוכלו להתמודד איתו לפי דברי IBM הDothan Dual Core לא ממש ישווה מתחרה בשבילו (זה לא נאמר במפורש אך לפי התחזיות...)

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by xpl0it,

כל מה שאני יודע שזה הדור הבא של המעבדים מ-AMD, שזה גם ארבע ליבות ושזה אמור להוות תחרות קשה לאינטל. אני מחפש אבל פרטים כמו - לאיזה שוק זה מיועד ? איזה דגמים יצאו ? באיזה מחירים ? והאם שווה לחכות במקום לקנות עכשיו אינטל (למשל E6600 או Q6600) ? תודה לעונים

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי מחשב עם לוח אם Intel Maryville D850MV (מעבד פנטיום 4 1700 מגה"צ), עם 4 חריצי זיכרון, ששניים מהם תפוסים ע"י שני מודולים של סמסונג 128 מ"ב כל אחד מסוג RDRAM. (נראה לי שדואל צ'אנל אבל לא בטוח). עכשיו: כשקניתי את המחשב (לפני 4-5שנים), המוכר אמר לי שRDRAM זה הכי טוב, אבל עכשיו אני רואה שלשדרג עם עוד מודול כזה זה ממש יקר לעומת DDR. ואני גם מבין שאי אפשר להוסיף זכרון DDR, וצריך RDRAM, זה נכון? קיצר: מה כדאי, לוותר על השדרוג, או לשלם הרבה כסף על 256 מ"ב RDRAM? (או שאולי כדאי כבר לקנות 512 DDR ולהחליף...) תודה למי שעוזר...

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  13. שלום! יש לי הזדמנות לרכוש את המעבד INTEL Core 2 Extreme QX6850 Quad-Core Processor 3.00GHz, 4x2MB, 1333MHz FSB, LGA775 Socket T במחיר 2048.25972 ש"ח עכשיו השאלה שלי היא עד כמה אני באמת צריך אותו? השימוש העיקרי שלי הוא משחקים כבדים. אני יודע שהיום לא מומלצים מעבדי 4 ליבות מכיוון שבעתיד כשהכל יתחיל לתמוך ב4 ליבות המעבדים של היום כבר יהיו חלשים ולכן עדיף לרכוש 2 ליבות גם כי הם יותר טובים למשחקים וגם כי באותו זמן כשהכל יתמוך ב4 ליבות יהיה אפשר לשדרג וכך עדיף. אבל האם המעבד הזה יהיה חזק גם באותו הזמן כשהכל יתמוך 4 ליבות ואני לא אצתרך לשדרג?.. המפרט שלי: :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. את הזיכרון הבא מצאתי אצל חבר שלי, אין לי מושג איזה סוג הוא (ככל הנראה DDR ), אבל רציתי לוודא. גם רציתי לדעת האם מדובר בחברה איכותית, ובכלל מה אתם יכולים להגיד לי על הזיכרון הזה. תודה [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני צריך לדעת מאיזה חברה הלוח אם, וכל דבר אפשרי אחרי שאפשר לדעת עליו. איזה סוקט זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש עם מעבד אינטל 2.8 D ואני לא יודע איזה מבין הלוחות האלה כדי לקנות, ד.א. אם יש לוח שאתם ממליצים עליו יותר אתם יכולים לכתוב. תודה רבה תומר

• 9 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by moshe55501,

?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. החלטתי לכתוב שוב ברור {אמנם שיניתי בשני אבל כבר לא יכנסו אליו} אני בשלבים לקנות מחשב אמנם זה עוד שבועיים אחרי שיוצאים הכרטיסי מסך החדשים אני רציתי לקחת מעבד QOUD של INTEL מהחדשים {לא זוכר בדיוק ת'שם} ומי שעוזר לי בזה אמר שאולי כדאי לקחת את המעבדים המשולשים של AMD ביגלל שהמהירות של INTEL במרובע הוא-2.6 ו-{לפי טענתו} מגיע רק למהירות של 1.2 או משו כזה ושל AMD מנצל את כל היכולת ועוד שאלה -ביחס של עלות תועלת ה-AMD עדיף {בערך 700 שקל}? או שאם אני יקח את המרובע הכי חדש {יעלה "לי" 1500 שקל}-{עוד שאלה איך קוראים להכי חדש?} תודה

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by SUPER300,

שלום לכולם, לא שיגעתי לכם את השכל כבר הרבה זמן, אז חזרתי. ניסיתי להבין הרבה זמן מה הקלוק של המעבד קובע, וזה מה שהבנתי: במעבד צינור עיבוד נתונים, הקלוק קובע מתי הפקודה תעבור ממחלקה למחלקה. מכיוון שכך, אם הקלוק יהיה מהיר מדי, אז החישוב לא יסתיים (הקלוק ״ידחוף״ אותו החוצה), ולכן יש הגבלה לקלוק. הבנתי גם שלכל פקודה לוקח מספר קלוקים לא קבוע, אלא זה תלוי במעבד. אז זה לא ממש מסתדר לי- אם הקלוק לא משנה לזמן שלוקח לכל פקודה להתבצע אז איך הקלוק משפיע? ועוד שאלה: אם במעבד מסויים יקח לפקודה מסויימת שני מחזורי שעון לבצע את הפקודה, ואז אני אכפיל את הקלוק של המעבד- אז יקח לפקודה חצי מהזמן?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. קראתי את הכתבה http://hwzone.co.il/news/1217803368/72973/ וראיתי שיש לא מעט שמועות על כך שNVIDIA הפסיקה לייצר את הלוחות SLI שלה מה זה אומר לגבי תקלות למי שיש לו את הלוח(780i) ואם NV באמת מפסיקה עם ערכת השבבים, זה אומר שלא יהיה יותר SLI?

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  21. שלום , אני קונה מחשב וכבר מספר פעמים אומרים לי לקחת את ה 3470 ולא את ה3570 (למרות שזה בסך הכל 100ש"ח הבדל). מה ההבדל? אני אשמח ללינק עם מידע על ה 3570 כי לא מצאתי כלום (אני לא מתכוון לעשות OC , אז ה 3570K לא בתמונה) תודה

22. מה יותר משתלם וכדאי? הבנתי ששניהם בעלי 4 ליבות ומתאימים לסוקט 1156. הסיבה שאני שואל - אני קונה מחשב עם המפרט הבא: Motherboard - Intel P55WB CPU - Intel core I5 760 Memory - Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Display - GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Hard Drive - HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG Case - Compucase 6k31 500w ואני מתלבט כרגע אם להחליף את המעבד הקיים במפרט לאחד מהשניים i5 660 / 661. (לא אכפת לי להחליף אם מדובר בתוספת של בסביבות ה- 50-100 שקל). לפי הבנתי, מדובר במעבדים ששמים דגש על גרפיקה...? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כי האחרונים שהם הוציאו אפילו לא מתקרבים לביצועים שלהם

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  24. אני הולך עוד מעט לKSP לקנות ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE?, אבל לא רשום איזה סטפינג זה, אני משער שזה גם TRAY במחיר הזה אז אני יוכל להציץ על המעבד ולבדוק מה רשום עליו איך אני מזהה מה E3 ומה E6 ? תודה רבה !!! נ.ב: כן כן ערכתי חיפוש גם E6 וגם BW לא מצאתי על זה כלום

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.