עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה להחליף את הלוח אם שלי המעבד ואת הזיכרון ראם. יש לי כבר לוח אם הדגם הזה: 775 dual 880 pro astrock intel p4 1066 MHZ וזיכרון ראם יש לי את הדגם הזה: DDR 2 512 MB 533 MHZ כל מה שאני צריך זה מעבד שיתאים לכל זה. מעבד פנטיום 4 אבל שלא יהיה יקר (עד 500 בערך ) אבל הכי חשוב זה 64 ביט. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  2. שלום. אני משתמש רגוע יחסית (רשת, וורד, סרטים, מוזיקה), אבל שונא lag (איטיות בכלל). מפרט המחשב שלי מצוי מימין, אבל אציין שאני משתמש ב Celeron G530 (דו ליבתי), ובליבה הגפרית המובנית בו, ואני מבסוט. עם זאת, אני משתמש בכונן SSD Sata 3 מהיר (550MBPS R/W). השאלה שלי היא כזאת: מכיוון שכרגע יש לי נטבוק (עם Atom, אין לי מילה אחרת מלתאר אותו מאשר - מאעפן!) בנוסף לשולחני - דבר שדי מעצבן אותי - עניין אותי לדעת האם לדעתכם כדאי לחכות ל Surface של מייקרוסופט כתחליף ראוי גם לשולחני וגם לנטבוק. אני סטודנט, ובשיעורים אני לרוב על וורד. אך תמיד (תמיד!) גם גולש בצד לאתרים אחרים. כאשר אני מגיע לבית, אני אך ורק על השולחני, וגם שם - בעיקר ברשת. אז שקלתי לרכוש Chrombook החדש, ובסוף ירדתי מה…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by 3liran,

אני בונה HTPC ורציתי לדעת האם ה-DG33TL של אינטל (http://www.intel.com/products/motherboard/DG33TL/index.htm) יהיה בחירה טובה? יש באפשרותי להשיג אותו במחיר זול מאוד. אני מתכוון לחבר אותו למסך LCD 32 דרך DVI ל-HDMI יש לכם אולי המלצות אחרות בנוגע ללוח דומה? שווה להשקיע יותר כסף בלוח אחר? תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by nir_ofer,

יש לי מעבד ישן יחסית: Intel Pentium 4 2.4GHZ/512/533/1.525v קודם כל רציתי לדעת האם הוא שווה משהוא?? ורציתי להתאים לו לוח אם וזכרונות (1024) תקציביים... לשימושים ביתיים מתונים עם קצת משחקים תודה ניר

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by RBH,

מעבר להכנסת הכרטיס באחד ה- slots הפנויים, יש לו גם כבל דק המורכב משני חוטים שאמורים להתחבר לשני פינים/ג'מפרים עג"ב לוח האם. כיצד אוכל לדעת לאילו שני פינים להצמיד את הכבל? בתודה מראש, RBH

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by ron56,

יש לי מחשב פנטיום 4 לוח MSI PM8Z/3-V S775 800 MHZ THZV ,היום יש לי 750 זכרון, יש בלוח 2 חריצים לזכרון. מה כמות הזכרון המקסימלי שמתאים ללוח הזה.לא הצלחתי למצוא. הזכרון הוא DDR1 תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by kob27,

יש לי מעבד AMD 64 3500 ועליו מערכת קירור של זלמן ללא בורר מהירות כך שהמאוורר אמור לעבוד על מקסימום תמיד, אך לא כך המצב, המאוורר מעלה את הRPM שלו כאשר המעבד מתחיל "להזיע", במנוחה המאוורר הוא בסביבות ה 1500 RPM ובמאמץ הוא מגיע ל 2800 RPM, בדקתי בביוס אם האופציה COOL N' QUIET עובד אך לא, הוא על DISABLE. וגם שמתי לב ב CORE CENTER שהמחשב ב LOAD המעבד עושה OC אוטומטי, הוא קופץ מ 2210 ל 2250 MHZ ויותר. לא נגעתי בביוס מאז שקיבלתי את המחשב ולא עשיתי לו OC . אני רוצה שהמאוורר של הזלמן תמיד יעבוד על מקסימום ושהמעבד לא יקפיץ את עצמו, מה עליי לעשות? האם יש קשר ל N' TUNE (למרות שאין לי מושג מה זה), ואם כן איך אני מבטל אותו? תודה. עריכה: קראתי עכשיו שיש ללוח הזה CORE CELL CHIP שהו…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. לדוגמא... GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory או שאני לוקח פשוט 2 של 512 נגיד של אותו חברה אבל שהם לא באים באריזה משותפת... זה ביצועים שונים כאילו?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  9. מעבד: מה ההבדל בין הגירסאות ומה עדיף לקחת? AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 577.25 616.86 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU לוח אם: מה ההבדל הגדול בינהם ומה עדיף לקחת? ראיתי שיש הבדל בין SATA ו ATA ואני ממש לא מבין בזה.... Epox 8RDA3+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X,5.1 Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, [581.5 ¤ ](USB 2 ) Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, [514.11 ¤] LAN,USB 2) [488 ¤ ] Epox 8RDA3I v2.1 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Sound, LAN, USB 2.0) אשמח לתגובות ורציתי לדעת גם אם אני יכול להרכיב את החלקים בעצמי...בבית..יש לי נסיון בל…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  10. אז ככה התחלתי עם 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר נכנסתי למאפיינים" במחשב שלי" והוא הראה לי 1 ג'יגה RAM היום הוספתי עוד שני ג'יגה של קורסייר נכנסתי שוב למאפיינים "במחשב שלי" והוא מראה לי 2.93 ג'יגה RAM סך הכל והשאלה היא: הוא לא אמור להראות לי 3 ג'יגה עגול ? ב CPU-Z הוא מראה לי 3072MBYTES משהו פה לא מסתדר לי מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה אולי נפלתי על פגם ביצור? אני רוצה לדעת אם ללכת עכשיו להחליף!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  11. יש לי לוח אם די ישן Msi KT3 Ultra2 VIA Chipset KT333 עכשיו השאלה שלי היא מה המעבד המקסימלי שיכול להתאים לו מחברת AMD

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by ori24,

אני מתלבט לקחת זיכרון פנימי של 1GB ב2 סטיקים של 512MB של חברת KINGSTON או של חברת סמסונג. איזו חברה עדיפה?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  13. אני קונה מערכת חדשה שתכלול מעבד QUAD 6600, כרטיס מסך 8800GTS G92 ו 4 ג'יגה זכרון DDR2 800mhz. מחפש לוח אם חזק עם כרטיס קול איכותי ביותר ביחס לכרטיסים מובנים על הלוח שיכלול יצאה אופטית וקוקסאלית באיכות גבוהה. שתומך במערך RAID ובזכרון DDR3, עם המון יציאות USB2 והמון חיבורי SATA2. מתוכנן OC בעתיד. רק ASUS או ג'יגבייט באים בחשבון. תודה.

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  14. Started by isoTop,

בגבול ה600 שקל

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  15. שלום. קניתי לפני חודש בערך מחשב חדש עם מעבד AMD Phenom II X3 720 2.8GHZ. המעבד ממש מהיר והכל טוב ויפה. כשאני פותח למשל קובץ RAR של 500 מגה לוקח לו 18 שניות להיפתח, ואני רואה שהמעבד מתאמץ ב35%. (אני רואה את זה בTask Manager, ב CPU Usage). אחרי שפתיחת הכיווץ נגמרת, המעבד חוזר לעבודה ב2% מיכולתו. עכשיו, אני שואל, למה שהמעבד לא יתאמץ ב90% או לפחות ב70% וככה יכפיל/ישלש את מהירות העבודה שלו? הדוגמה הייתה רק על תוכנת WINRAR אבל הכוונה שלי זה גם בהעתקת קבצים גדולים, הפעלת תוכנות כבדות וכו'. תודה !

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  16. שלום יש לי לוח של אסוס P9X79 מעבד I7 3930K וזכרונות של CORSAIR VENGEANCE 32 GB ניסתי לעשות בדיקה של MEMTEST והופיעו לי הרבה שגיאות השאלה היא האם הבדיקה הנ"ל עדיין רלווניטית לזכרונות האלו והאם יכול להיות שזה בגלל אוברקלוק שעשיתי למעבד והאם זה יכול להיות קשור למיקום של הכרטיס או לבעיה בלוח

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by alergic,

אני מרכיב מחשב חדש וצריך מידע על הלוח כדי לדעת אילו ג'מפרים להדליק,מה לחבר והכל הבעיה שאין על הלוח שם (ישן מאוד-378) זה כל מה שכתוב עליו: pc133 gfx pro ht2543cb1 taiwan canada class-b ices-003 אז אין לי מושג איפה לחפש-יש CHIP של SIS וAUDIO של CMEDIA...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Parallel,

אני לפחות חושב שיש לי rdram בסנדרה כתוב לי:RIMM1 RIMM RAMBUS 128/16 at 400mt/s ויש לי עוד 3 שורות כאלה ובכל מקרה גם הייתי רוצה לדעת את ההבדל תודה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by SaM]U[Rai,

יש לי 1 GB במהירות 333MHZ האם בשביל תוספת של 1 GB RAM כדאי לי להישאר במגבלה של 333MHZ? אני חושב על לקנות 2-4 GB נוספים

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by leoleo,

מה ההבדל בין TRAY ל-BOX במעבדים? ומה קונים למחשב ביתי?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by a1a1a1a,

קראתי הרבה השוואות ואני לא מצליח להחליט איזה מעבד לקחת, התקציב שלי הוא 1200 בערך, אני מוכן לשלם עוד 200-300 לשדרג ל940\9550 אם זה שווה את זה. השימושים שלי הם משחקים כבדים וסרטי HD. לא מתוכן OC כרגע לכן זהו לא שיקול לבחירה. איזה מעבד הכי מתאים לי מארבעתם? ואם אפשר גם לוח אם שמתאים לבחירה. תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by LaCostE,

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=670 הוא תומך בזכרונות 800MHz ? אם לא עידכון ביוס או משהו יכול לפתור את זה ?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. השחקנית הטאיוואנית ממשיכה לדחוף קדימה את תקן ה-Mini-STX הטרי בעזרתו של דגם שאמור להיות עממי הרבה יותר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.