עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elladb,

אני מחפש לוח אם עד 850 ש"ח. הכי יציב הכי טוב. לא חובה ל OC. תודה.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  2. מחב' טובה עד 800 ש"ח רצוי ממי שהתנסה בלוח שהוא ממליץ

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by paton1973,

נתונים: עד 500שח ללוח אם תואם ddr2 Amd athlon64 או sempron 1.כרטיס מסך 7600GT 2. זיכרון פנימי 1024mb 533mhz תודה מראש

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  4. אני לא בטוח אם משתלם לקחת כרטיס גראפי נפרד או לחפש לוח אם עם שבב גראפי מובנה. השאלה היא עד כמה פוטושופ וחלונות 7 גרסה 64 ביט יעשו שימוש נאות בכרטיס גראפי נפרד. רוב העבודה על המחשב תהיה באופיס 2007 וגלישה ברשת, אך מדי פעם גם עריכת תמונות וקטעי וידאו קצרים כנראה עם Sony Vegas. כמו כן יורץ חלונות XP ועליו אופיס ישן בסביבה וירטואלית. חשבתי על: Intel Core 2 Quad Q8200 ו-Gigabyte GA-EQ45M-S2 אך לא עמדתי על טיב השבב הגראפי שם. אני צריך IDE אחד על הלוח-אם. תנקס!

5. Started by nottheguy,

דבר ראשון, אחלה פורום. רואים שמדובר באנשים רציניים שמבינים עניין. אז ככה, יש לי MB ישן עם ציפסט GB450 של אינטל. מעבד 1.3G וזכרון 256 RDRAM. על פי האתר של אינטל, לוח האם תואם למקסימום מעבד 2.0 עם 256KBIT. השאלה היא איפה אפשר להשיג מעבד כזה? בטח אי אפשר, אז השאלה היא על איזה שילוב MB -מעבד-מארז (1200~ ש"ח) אתם ממליצים ככה שאני אוכל להעביר את שאר החומרה (כולל הזכרון RDRAM אם אפשרי)? תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by nemesisx2,

הי חברה, אני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים, גלישה ברשת ולראות סרטים. על איזה מעבד אתם יכולים להמליץ לי? אם זה לא בעיה אז גם לוח אם טוב, ושביחד זה לא יעבור את ה2000 ש"ח. ואם זה לא בעיה גדולה מדי, מישהו יכול להסביר לי מזה כל הsockets האלה וגם מזה AGP וPCI-e ומה יותר טוב. תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. עד 1500 ש"ח ללא החלפת זכרונות !!!! אנא בדקו המפרט הקיים-אפשרי שדרוג מעבד בלבד! לא מקבל ביצועים מיטביים במשחקים תודה

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by Crash5,

יש לי כיום את הזיכרון הבא: CORSAIR 256MB - DDR 333/400Mhz - CMX256A - 3200 CL2.5 והגיע הזמן להרחיב את הזיכרון. אני צריך זיכרון טוב ואמין עם אפשרות לאוברקלוק. כיום אני מריץ את הזיכרון שלי ב400MHZ אבל לא ניתן לצפות מה יקרה בעתיד. כמו כן, אשמח אם תגידו האם כדאי לי למכור את הזיכרון שיש לי כרגע ולקנות במקום 512מ"ב בהתחשב בכך שלוח האם שלי אינו תומך בDual Channel DDR. או לחילופין להשאר עם הזיכרון הנוכחי ולהוסיף עוד 256MB.

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  9. שלום, אני טס לארה"ב באפריל ורוצה לקנות שם כמה חלקים (כן אני לוקח את הסיכון של החוסר באחריות). אני מחפש לוח X58 טוב במחיר טוב. בגדול אני איש של ג'יגהבייט כבר כמה שנים טובות אבל אני רואה שהלוחות X58 של eVGA או XFX שנותנים כמעט את כל מה שנותנים הלוחות ה"גבוהים" של ג'יגהבייט ואסוס והלוח של MSI שקיבל פה באתר ביקורת מצוינת, במחיר של יותר מ50 דולר פחות. האם שווה לקחת אחד משני אילו, או להשקיע יותר באחת משתי החברות המובילות בשוק? תודה לעוזרים.

10. Started by com555,

ברצוני לדעת קצת בפרוט מה זה: הגשר הצפוני, גשר דרומי, ושער ראשי. במילול מפורט שלכם, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, רכשתי זוג זיכרונות של Corsair DDR2 1024MB 800MHz 6400 CL4. בלוח אם יש מקום ל - 4 זיכרונות, ורציתי לדעת מה זה אומר שהזיכרונות עובדים ב - Dual Channel. האם אני צריך להרכיב אותם פיזית על הלוח אם בצורה מסויימת או שאני לא עושה כלום ומערכת ההפעלה מבצעת את מה שנדרש. בנוסף ארבעת הסלוטים שעל לוח האם מורכבים בזוגות, האם אני צריך להתקין את הזיכרונות בכל זוג בנפרד על מנת לקבל Dual Channel, או שאני יכול להתקין כל זיכרון היכן שבא לי. תודה,

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by BIGWOLF,

שלום, מה היתרונות של ה OPTERON בשרת (ספציפית OPTERON 146 )? אני חושב על 2 מפרטים: AM2 DUAL CORE 3800 + ABIT או על TAYAN TOMKAT K8E + OPTERON 146 מה דעתכם ? שווה לשלם יותר עבור המערכת עם ה OPTERON ? יש עוד המלצות למעבד + לוח לשרת בינוני ?

• 135 תגובות
    • 10.1k צפיות
  13. Started by ofer40,

היי כשהמחשב עולה אני רואה שכתוב מהירות מעבד 200MHZ ובביוס יש אפשרות להעלות את זה. יש לי מעבד AMD 64 3000 ואני רוצה לדעת אם זה בסדר כמו שזה או שצריך להעלות. הלוח המדובר הוא GIGABYTE K8NS REV.2.0 ו AWARD BIOS תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  14. אני מנסה להבין מה ההבדל בין לוח DRAGONTAIL של INTEL ללוח GA-EP35DS3P של GIGABYTE ת'כלס עד כמה שאני מבין הפיצ'רים די זהים מבחינת מה ניתן לחבר אז מה הבדל ולמה ממליצים על הלוחות של GIGABYTE בעוד שעל לוחות INTEL לא ראיתי המלצות? צריך לברוח מלוחות INTEL? תודה

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  15. אני מנסה להבין כמה דברים לגבי מהירות הזיכרון בעבודה עם מעבדי אינטל מעבדי אינטל כמו ה-E6420 עובדים בבאס של 1066Mhz איזה מהירות זיכרון מומלץ במקרה כזה? האם המעבדים הנ"ל יודעים לעבוד ביחס של 1:1 עם זיכרונות במהירות 1066Mhz? האם ההבדל יהיה מורגש לעומת 800Mhz או 667Mhz האם יש סיבה לקנות 800 או 1066 חוץ מ-OC? כל מידע או הפניה למאמר יתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מדוע שני המודולים הללו לא יכולים לעבוד על אותו לוח אם (לא ביחד, אחד עובד והשני לא...) מה ההבדל ביניהם, מלבד הנפח והמהירות?...

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by Aviram,

אני רוצה לדעת למה כדאי לקנות AMD 64BIT במקום INTEL חדש של 32BIT? (אם בכלל?) חברים שלי אומרים לי שAMD לא יציב. אתם הצעתם למישהו שאני מכיר לקנות מחשב למשחקים: AMD 64BIT 3000+ ATI Radeon 9800 Pro 128MB 512DDR חבר שלי אחר קנה: Intel Pentium 4 3.6Ghz ATI Radeon 9800 256MB 512DDR רציתי לדעתם למי יש מחשב יותר טוב - למשחקים. לפי מה שהבנתי מחבר שלי זה שAMD 64 יותר טוב. מישהו יכול להסביר לי בקצרה ולעניין למה? תודה.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by Pitzinyelo,

בהוראות של הלוח אם שלי רשום שהFSB הוא 400. כיצד ייתכן שבביוס, בשורה ההיא שבה אני מעלה את המכפלה בשביל OC, רשום 100? מה ההבדל בין שני הנתונים האלה?(400,100) שניהם תחת המושג FSB.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  19. עיינתי בנעוצים ולא קיבלתי את מבוקשי. השאלה היא די פשוטה: נאמר לי שיש מעבדים שהם הדמיה של ליבה כפולה ויש כאלו שהם כפולי ליבה אמיתיים. האם זה נכון? אם כן, אז מה ההבדל? למי מהחברות אינטל/AMD יש מעבדים כפולי ליבה אמיתיים ומה הדגם/שם של המעבדים? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. המעבדIntel Pentium 4 630, 3033 MHz 15 x 202 והלוח MSI 915G Neo2 Platinum אני רוצה למכור אותם לרגל מעבר לE6600 כנראה. כמה הם שווים היום? (דרך דוד שלי אני מוכר שהוא טכנאי מחשבים)

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by Tomerm,

שלום לכולם. קודם כל, אני מוכרח לציין שיש כאן אחלה אנשים, עזרתם לי הרבה בכל מיני דברים, ועל כן תודה. אני מבקש לדעת על "שילוש קדוש" חדש, לשם משחקים ללא OC כללת של INTEL (לא AMD בבקשה). כמה שיותר הצעות יתקבלו בברכה. ועוד יותר חשוב טווח מחירים, כדי שאדע בערך לאיזו הוצאה אני מכנס. הרבה תודה מראש, תומר.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by d-undertaker,

התקציב לחוץ לא לעבור בבקשה.. אין עדיפות מסויימת לחברה..(מתוכנן אוברקלוק) ושלא יתן צוואר בקבוק לכרטיסי מסך מהדור הנוכחי אם אפשר..אם לא, תרשמו בכמה צריך להעלות תקציב

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  23. אני יודע שהלוח אם ישן אבל רציתי לדעת אם יש מעבד סביר שיוכל לעבוד לי על הלוח אם. (עכשיו יש לי E2140) תודה

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  24. אני רוצה לבנות לי מחשב משרדי (אופיס, סרטים באיכות רגילה ואינטרנט) איזה זוג עדיף? ‏Pentium E5400, 2.7GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray‎ http://ark.intel.com/Product.aspx?spec=SLB9V ‏G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI- http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov או ‏Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box‎ http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=594&f1=AMD+Athlon\%e2\%84\%a2+II+X4&f2=&f3=&f4=512&f5=AM3&f6=C2&f7=45nm+SOI&f8=&f9=4000&f10=False&f11=False&f12=True ‏MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio, GBL‎ http://www.gigabyte.co…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. חברה שלום, עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את ההשוואה הרצויה, ולכן אני שואל אתכם: איזה לוח יותר טוב GA-7S748-L או GA-7VT600-L? שני הלוחות הם פשוטים ועולים בסביבות ה-400 ש"ח. למעשה הם כמעט זהים מבחינת המפרט, ההבדל הוא ב chipset. ב-GA-7S748-L ה chipset הוא SiS 748 chipset וב-GA-7VT600-L ה chipset הוא VIA KT600 chipset. איזה מהם, לדעתכם, הוא יותר טוב? האם אפשר לקבל הפנייה להשוואה בין הלוחות? תודה על התגובות. עריכה: מצאתי את ההשוואה הזו: http://www.digit-life.com/articles2/roundupmobo/sis748-chipset.html לא מדובר בדגמי הלוח שציינתי, אך ניתן לראות כי ה KT600 מהיר קצת יותר מה Sis748, אך ה NVIDIA nForce2 Ultra 400 עוקף את שניהם בכל המבחנים. כמו כן מצאתי את הבדיקה הזו של ה Chipset: ht…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.