מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ברשותי gigabyte x48 ds 5 על מנת לחבר אותו יש את השקע הרגיל של 24 פינים ויש עוד שקע קטן בצד של 8 פינים. עד עכשיו הוא היה מחובר בשניהם. השאלה שלי, האם חובה לחבר אות שניהם על מנת שהלוח אם יעבוד, מה ההבדל בין שני השקעים ולמה יש לוחות אם רק עם שקע של 24פינים. ספר ההוראות לא שפך אור בנושא. אני יכול לצרף תמונה אם זה משנה... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מחשב שכרגע בנוי על : מעבד : AMD ATHLON X2 64 bit 5200 socket AM2 2.66GHz 90nm לוח אם : ASUS M2N-MXCE NFORCE 6100 DDRII 1066MHz זכרון : TRANSCEND 2G DDRII 800MHz המחשב כמו שהוא היום משמש לעריכת וידאו עם ADOBE PREMEIRE ולא ממש סוחב (הCPU על 80-90% רוב הזמן, 100% בזמן רינדור). מה אפשר לשדרג במינימום השקעה ומקסימום תועלת למטרה הזאת ? (לא משמש למשחקים).
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מתלבט בין שני לוחות אם: MSI B450 A PRO Asus TUF B450 GAMING חשוב לי שהלוח יהיה ATX מלא, לא מעניין אותי RGB המעבד יהיה Ryzen 5 3600 והזכרונות Corsair 2x8 3200 16CL. איזה מהלוחות כדאי לי לקחת? מחשב בעיקר לגיימינג ושימוש יומיומי רגיל
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי זכרון מסוג ocz 1GB 667. השאלה שאלה היא האם ניתן להוסיף זכרון של חברה אחרת ומהירות אחרת ?
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע Crossfire של 2 כרטיסי מסך בלוח אם זה: http://www.tms.co.il/product/12628 אם לא אז אשמח לדעת אילו לוחות אם תומכים בפיצ'ר הזה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם איך שאני מדליק את המחשב כל ארבעת הPHASE LEDS שעל הלוח אם דולקים, עד שמגיע הLOADIND של הוינדוס ורק אז הם נכבים. זה בסדר שישר כולם דולקים?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, אז ככה- כשאני מנסה לעשות OC למעבד הלוח מאפשר לי מהירות באס של מקסימום 333MHz (כמובן שזה נמוך מאוד).. עכשיו, כשאני מסתכל באתר של MSI אני רואה משהו שקשור למהירות של הבאס (לא ברור לי מה זה) שאומר 800/1066MHz.. אני יכול איכשהו לסדר את זה? כי 333MHz זה מאוד נמוך.. הינה קישור לטבלת מאפייני הלוח שלי מהאתר של MSI: http://us.msi.com/index.php?func=prodmbspec&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=265#menu בקשר לזיכרונות, מדובר בזכרונות חדשים של OCZ מסדרת הפלטיניום בתדירות של 800MHz, כאשר המתחים באתר (לפי מה שהבנתי הם 2.1V). מדובר במתחים גבוהים מאוד ביחס לזכרונות נכון? איך זה יכול להשפיע? שאלה אחרונה, כשאני מסתכל בCPU-Z אני רואה שהזכרונות עובדים בתדירות נמוכה …
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והבטיחו לי שמהירות הזכרון הוא 333 אולם לא רשום שם כלום ומשום מה יש לי הרגשה שעבדו עלי בנושא. הזכרון שלי: Samsung M368L3223DTM-CB3 הורדתי את sandro Pro 2003 אולם לא מצאתי שום מקום שמצויין שם מה המהירות שם הזכירון הזה, כמו כן ניסיתי להיכנס לאתר היצרן אבל לא הבנתי מזה כלום . אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מדובר על לוח שיתאים למעבד אינטל P4 או P D.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין מה זה בדיוק כפול ליבה? חשבתי, ואני עדיין חושב שלמשל עם המעבד D805 זה 2 ליבות שרצות בתדר 2.6 ג'יגה הרץ, אז זה אומר 2.6GHZ*2=5.2GHZ? האם אני צודק? אם לא אז מישהו יכול להסביר לי? ולא מצאתי בנושאים הנעוצים.. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התבלבלתי לגמרי עם כל החידושים אז מה יותר טוב? Model Intel® Core2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm Thermal Design Power 65W Thermal Specification 72.4°C VID Voltage Range 0.85V 1.3625V Warranty Life time Model Intel® Core2 Quad Processor Q6600 Processor Number ? Q6600 Architecture 65 nanometer technology L2 Cache 8M Clock Speed 2.40 GHz Front Side Bus Speed 1066 MHz Other Intel Technologies Intel® 64?, VT±, Execute Disable Bit°, EIST*, Quad-Core Package FC-LGA Chipset Intel® 975X Express Chipset, Intel® P965 Expr…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם מסוג abit kn9-s שתמוך בזיכרון מסוג ddr 2 במהירות של עד 800mhz. העניין הוא שיש לי כרטיס מסך חדש (ati 4580) ומעבד בסך הכל בסדר (amd athlon x2 64 bit 4200) אבל משחקים לא כל כך רצים לי בגלל שיש לי רק 1gb זכרון וגם הוא כולה במהירות של 677mhz. לאחרונה לקחתי לאחי מהמחשב עוד כרטיס זכרון של גיגה נוספת כדי לבדור אם יש שינוי ואכן המשחקים רצו הרבה יותר טוב. השאלה שלי בעצם עד כמה גיגה הלוח אם שלי תומך, כי פשוט חשבתי לתת לאחי את כל הזכרון שלי ולקנות איזה 4-6 גיגה (יש לי 4 סלוטים של זיכרון) למחשב מהסוג שהוא תומך( 800 הפעם במקום 677), ועל הדרך לעבור לויסטה כי ממה שהבנתי הxp לא תומך ביותר משני גיגה. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא....תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן וביקשתי שישימו לי זכרונות של Infineon (שני זכרונות ב-Dual Channel). אתמול הרצתי את Sandra וקיבלתי את המידע הבא על הזכרונות: Memory Module 1 : Xerox 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC3200U-344-650 (CL3 up to 200MHz) (CL2.5 up to 167MHz) Memory Module 3 : Xerox 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC3200U-344-650 (CL3 up to 200MHz) (CL2.5 up to 167MHz) גם AIDA32 ו-CPU-Z מחזירים מידע דומה. האם הזכרונות שלי הם של Infineon או של Xerox? האם Xerox בכלל מייצרת זכרונות? בתודה מראש! הערה: על הזכרונות יש גוף קירור של Thermaltake (הוא בא עם הזכרונות, אני לא ביקשתי אותו) שמסתיר את שבבי הזיכרון (ולא ניתן לראות מה כתוב עליהם).
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוחות אם התומכים ב USB 3.1 GEN 2 ? תקציב מינימלי - האם קיים לוח כזה זול , םחות מ500 שקל ? * הסתכלתי על ASUS MAXIMUS VIII ולא רשום באתר האם תומך בGEN2... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני יודע שבדרך כלל לא יודעים את הדברים האלו אבל לאחרונה שמעתי שמישהוא מדבר על זה. פרט לזה, אני קונה מחשב חדש בקרוב, חשבתי על הכפול ליבה של אמד 4200 X2, אבל למען האמת, 3800 שקל למעבד זה קצת יקר, אז אם יש בקרוב ירידת מחירים אני אשמח לשמוע ולחכות - אם לא - אני אצתרך לקנות ב3800. (הקטע פשוט שגם ככה אני קונה חלקים טיפה יקרים אז יחד זה יוצא יותר מידי למחשב....) תודה רבה!!!.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
אני מעוניין ללוח אם טוב לOC. איך הלוח הזה יחסית למחירו(600) ויחיסית ללוחות אם אחרים? MSI P35 PLATINUM איזה זיכרונות עדיף ללכת-800 או 1066 תודה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כותרת... AMD Phenom X4 9550 או Intel Core2Duo E8400 מצאתי באותו מחיר ( לא משנה איפה) אני פשוט רוצה לדעת מה מביא ביצועים יותר טובים ( למשחקים כמובן !) תודה על העזרה !
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שווה לי לעשות את הצעד הזה?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב המיושן שלי (פנטיום 3, לוח אם של Biostar M6VCG, וודו 3). יש כאן 256 מ"ב זיכרון SD-RAM בשני סטיקים של 128 כל אחד מהם. אני מעוניין להוסיף עוד סטיק אחד של 256MB. אבל אני רואה בחנויות שיש One-Sided Memory שעולה בערך 350 ש"ח ו-Double Sided שעולה מעל 500 ש"ח. מה ההבדל ומה אני צריך? האם לוח האם שלי בכלל תומך ב-Double Sided? מה היתרון בו והאם זה משתקף במחשב כה ישן ?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חברים... יש לוח אם 965P-Ds3 Ver3.3 לפי האתר של גיגבייט הוא תומך בזיכרונות DDR 2.....זאת אומרת שאם אני קונה זיכרון DDR3 אני לא יוכל לחבר אותו ללוח אם שלי?... תודה רבה על ההסבר!
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני עומד לקנות מחשב חדש עכשיו רציתי לדעת איך הלוח אם הזה: MSI P67A-C45 B3 P67 Chipset http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2580 התקציב של המחשב הוא 4000 שקל האם זה לא יקר מידי? האם הוא טוב? ואם יש טובים יותר או כמוהו במחיר זול יותר? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ירגיש תהבדל בין זיכרון 667 CL5 לבין 667 CL3 ? הזיכרון הוא של חברת PQI TURBO
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! אני לחלוטין לא מתמצא במה שאני הולך לשאול: אז הוזהרתי, שלפני שאני מעדכן דרייברים לחומרה כגון כרטיס מסך, או לווינדואס חדש, עלי להיות רגיש כלפי לוח האם. אם ברצוני לעדכן לווינדואס 8.1 מווינדואס 8, איך זה עובד? אני מעדכן לווינדואס החדש ולאחר מכן דרייברים מתאימים ללוח האם וכרטיס מסך? מקווה שאני ברור, תודה.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני לא חזק בהבנת חומרה כמו רוב החברה כאן...וגם יש לי מחשב יחסית ישן ....אז בבקשה לא לצחוק עלי או להגיד לי לקנות חדש. למרות שהמחשב יחסית חלש ..אני עובד עם ישומים דורשניים ברמת הגרפיקה, כמו 3DMAX ותוכנות תלת אחרות... אני נתקל בזמני רינדור ארוכים במיוחד (למרות שהמחשב יציב ולא נופל) אני יכול לחלק את השאלה שלי לשתיים: 1) איפה צוואר הבקבוק לפי מפרט המחשב שלי- זאת אומרת, מה כדאי לי להחליף\להגדיל (זכרון, מעבד,כרטיס מסך) ? 2)איזה חלק ספציפי (זכרון, מעבד,כרטיס מסך) אני יכול לקנות שיתאים ללוח האם ? המפרט: [pre] Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-