עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 6kwar,

שלום יש לי לוח אם AB61 SHUTTLE הורדתי את העידכון לביוס והכנתי דיסק הצלה עם הפקודה format a: /s ופתחתי את הזיפ יש שם שני קבצים בשם: AB61S023.BIN Awd761.exe אז מה שאני עושה זה מכניס את הדיסק לכונן A ועושה ריסט המחשב עולה לדוס דרך הדיסק ורושם את הפקודה הזו a:\awd761.exe ab61s023.bin (\:a מסמן את אות הכונן) ואחר כך המחשב שואל האם לשמור ללחוץ Y לעשות ריסט להיכנס לBIOS וללחוץ F10 ולאשר את שמירת השינויים Y. ככה עושים? עוד משהו אין אפשרות פשוט לעלות דרך דוס ולהפעיל את הקבצים של העידכון מהדיסק הקשיח?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי בעיה אם הכבלים שלא מגיעים לסוף הלוח אם(NF7-M) מארז ריידמקס מוסטנג

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  3. Started by ShayGTi,

את זה ששני סטיקים של 512 עדיפים על סטיק אחד של 1G אני יודע. אבל אם אני ארצה לשדרג בעתיד? אז אני אצטרך לקנות שוב 2*512? לא עדיף לקנות עכשיו סטיק של 1G ואז כשארצה לשדרג עוד סטיק של 1G? :s05:

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  4. אני כיום עובד על מערכת 2000 SERVER ומערכת סלרון 1200 ומזכרון 512 ECC משרת יש לי הצעה לקבל לוח של MSI ושני מעבדים PENTIUM 3 933MHZ והזכרון שלי ב 1400 ש"ח או לקנות לוח מעבד XP 2000+ וזכרון DDR 256 במחיר של 2000 ש"ח כיום אני מריץ את המערכת הכוללת בקר SCSI שמפעיל 2 HD SCSI , בקר DXR2 לסרטי DVD כרטיס הרקולס XP, כרטיס טלוויזיה,כרטיס רשת. יש לי די הרבה עומס במערכת, ביחוד שאני מקודד סרטים מ DIVX ל VCD האם כדי את המערכת עם שני המעבדים או האחד החדש תודה

5. הלוח הוא ABIT iC7 תמונות דריייברים וכאלה .. תודה לעוזרים! ובמיוחד פירוט על הג'מפרים של הפנאל

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  6. 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC אלה או Mushkin DDR2 4096MB 2048x2 800Mhz CL4-4-4-12 ES תודה מראש

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. חבר שלי קנה לפני איזה שנה-חצי שנה מחשב. הוא סיפר לי שכתוב על הליבה: intel 1971041 spt 10-99-94 1/2 0126005 אתם יכולים לזהות איזה מעבד זה? אם כן, אז איך? תודה רבה לכל המגיבים!

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by kondson,

סליחה על הבורות מה זה NFORCE2 התכוונתי לשאול האם זה סוג של ביוס? האם כרטיס מסך???? ובמה זה טוב לעומת דברים דומים?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by poop,

שלום לכולם! אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שכאן מתאים. רציתי לשאול מי יודע מי היבואנית והמפיצה הרשמית והאמיתי של מוצרי ASUS (למשל לוח, כרטיס מסך וכו') בארץ? מור לוי? ספיריטוס? יש הרבה וכולום אומרים שזה הם. באתר אחר למשל של קינגסטון (בתור דוגמא) או קורסייר ועוד הרבה, כותבים ב- WHERE TO BUY בישראל, כותבים את המפיצים, ואילו באתר של ASUS חיפשתי הרבה ולא מצאתי כלום, חוץ מהאתר של רונלייט שמייבאים בעיקר מחשבים ניידים. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני בנושא, ואם זה לא המקום המתאים, אשמח אם הוא יוכל להפנות אותי לפורום המתאים לשאול זאת. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  10. שלום, בסביבות אוקטובר 2004 אני קניתי מחשב חדש... הלוח אם והמעבד נהרסו לי (שניהם מחנות PANDAS בקיסריה), והטכנאי שאיבחן אותם אמר לי שיש סיכוי שיש לפחות על המעבד עוד אחריות.. אתם יכולים בבקשה להגיד לי, אם אתם זוכרים, מה הייתה תקופת האחריות על מעבד Athlon 64 3000+ סוקט 754, וגם על לוח אם Epox 8KDA3+? אני כמעט בטוח שעל הלוח אם אין אחריות, וזה היה שנה אחריות בלבד. אבל על המעבד אני לא בטוח, יש לי הרגשה שזה היה שנתיים אחריות. אני אשמח אם תתנו לי תשובה לגבי האחריות של מעבדי סוקט 754 מאותה תקופה. תודה. אגב, במידה ולא תהיה אחריות, מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי כרטיס מסך GF6800 רגיל AGP. מה אני יכול לעשות איתו אם גם המעבד וגם הלוח נהרסו לי, וזה לא ייצא לי משתלם לקנות שוב פעם סוקט 75…

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by speed42,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן עם לוח אם מדגם gigagyte ga-96sp-d53 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2456#ov שם רשום שאני צריך זכרון ddr2 800 mhz מאיפה אני יכול להשיג זכרון כזה (עדיף 2gb לפחות) ? ראיתי ב ksp כמה דגמים איך אני יכול לדעת איזה מהם מתאימים? והאם יש מקום אחר זול יותר? (זה מהחיפוש שם) http://ksp.co.il/?txt_search=ddr2+800mhz&x=-145&y=-279 תודה !

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  12. אוקי כרגע זה המפרט שלי: P4 2.4B ASUS P4S8X 256MB 266MHZ DDR SPECTEK MSI RADEON 9800 PRO תוצאות בנצ'ים (התוצאה נמוכה כנראה בגלל הזיכרון) 3DMARK03 - 5800 3DMARK01SE - 12000 ! AQUAMARK 3 - 33000 הזיכרון פשוט הורס משחקים! אין כמעט משחק חדש שרץ לי ממש חלק... יש לי כרגע את הסכום כדי לקנות סטיק של 256MB ולהוסיף לשלי, אבל הוא ירוץ על 266 MHZ (בכל מקרה אני יקנה סטיק עם 400 MHZ שיהיה לעתיד) יש ברשותי בערך 250 שקלים אני יכול לחסוך כדי לקנות 512MB 400MHZ אבל אין לי ממש מקום להוציא את הכסף (הורים זה לא אופציה אצלי) , חשבתי גם לקנות בEBAY אבל אמרתי עזוב אין אחריות. אם אני יוסיף למה שיש לי את הסטיק הבא - ADATA 256MB 400MHZ האם המחשב ירוץ חלק (וינדוס בכללי) כמובן שאני מחפש…

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  13. 1)יש לי זיכרונות מעולים שעושים 660MHZ בתיזמונים של 2.5-3-3ומעבד וניס E3 עד כמה אני אוכל להגיע עם הלוח במצב סינכרוני (1:1 ) על T1 ?! 2)איזה ביוס של הלוח הכי מומלץ לTCCD ? 3) ברצוני להליף את הקירור לצ'יפסט אבל אני יודע שכרטיסהמסך יגביל אותי מהבחינה הזאת אז קראתי פה שעמרי אמר שאפשר לעבוד עם החריץ התחתון על X8 , איך אני עושה את זה ? אני יודע שצריך להתעסק בג'מפרים אבל הביטו רגע בתמונה כפי שאנחנו רואים יש 6 קבוצות של ג'מפרים האם אני צריך להעביר רק חלק מהם ל SLI או את כולם ל SLI (אני מדבר על לעשות שהחריץ התחתון יעבוד על X8

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by barakv,

בהתחלה חשבתי ללכת על 945p-s3 של ג'יגהבייט אבל אז ראיתי פה בפורום שאביט הם חברה טובה ללוחות אם אז החלטתי להסתכל גם על לוחות שלהם... ואני שמח שעשיתי את זה! קודם כל הם נותנים ביצועים גבוהים במחירים מעולים! אז ככה... יש 3 ששמתי עליהם כרגע עין: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW8D&fMTYPE=LGA775 או זה: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 מפרט המחשב שלי: פנטיום D (רוצה שהלוח יתמוך עד C2D לשדרוג עתידי) זיכרון סטיק אחד של ג'יגה בייט במהירות 667 (לפי מה שאני רו…

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by gtrippleg,

אני מתכנן לשדרג בקרוב את המעבד שלי: core i3 4130 המעבד המתוכנן: core i5 4570 או מעבד אחר ממשפחת i5 הנוכחית (haswell)... (כל שאר המפרט שלי מופיע ליד השם משתמש) א. בהנחה שלא התקנתי את הדרייברים של ה-HD graphic 4400, אני אצטרך להתקין מחדש את המע' הפעלה או משהו אחר? ב. הרעיון בשדרוג הוא לבטל לחלוטין כל bottleneck של המעבד על ה-R9 280X, אז אם עדיף לי מעבד אחר באיזור התקציב של המעבד המתוכנן, אשמח לפידבק.

16. Started by יהונתן,

אני לא סגור מה לקנות בין שניהם אני מכיר את אסוס בתור מפלצות.....

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  17. Started by shgec,

שלום. אחרי ניקוי והחלפת משחה טרמית לא הצלחתי להחזיר קירור למקום ושימוש בכח הניב תוצאה צפויה של שלוש פינים במקום ואחד שבור. עכשיו טמפרטורה של מעבד היא 50. אני רוצה לקנות קירור חדש. [h=1]Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 מתאים?[/h]באתר כתוב שיכולת קירור שלו 95W ובאתר אינטל כתוב ש TDP של E6400 זה 65W. זה כל הנתונים שצריך?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, יש לי כרטיס מסך radeon hd3650 512mb AGP ומעבד intel pentium 4 ו2 גיגה זיכרון של DDR2. לוח אם של pc-partner... אני רוצה להחליף מעבד וזיכרון. הבעיה שאני לא מצליח למצוא לוח אם שיש לו אפשרות לחיבור של עד 4 גיגה זיכרון מסוג DDR2 וגם כרטיס מסך מסוג AGP... אתם מכירים כאלה? אם כן איזה ? בתודה מראש! ליאור.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

מוזר מאוד.. התדר נע בין 1600MHz-1600.2MHz.. אתמול הוא קפץ בין 1600\2400 אבל עכשיו הוא תקוע על 1600MHz.. לדעתי חשוב לציין כי skypc ניסו לעשות לו OC אבל התקשרו אלי ואמרו לי שלא הלך להם (בגלל איזו בעיה במעבד), אז לא עשו בסוף.. יכול להיות שזה פשוט מאוד באג ב-CPU-Z.. טוב בקיצור אני צריך עזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by hjkdghj,

מהו המעבד הכי חזק של AMD שיצא למעבדים שעובדים רק עם AM3 לוח וכרונות DDR3 ואיזה זכרון DDR3 בתדר הכי גבוהה ניתן לשים לו

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  21. לוח האם שלי DP55WB התקלקל בשנית. פעם שנייה שמתקלקלים הספק+לוח האם במקביל. נקנו בSKYPC. פעם ראשונה התקלקלו לפני שהחנות נסגרה והוחלפו צי'ק-צ'אק במסגרת האחריות. עכשיו סקייפיסי התאחדו עם זד מחשבים. דיברתי עם שירות הלקוחות של זד, מסרו לי שהם נותנים אחריות ללקוחות סקייפיסי, אבל את הלוחות של אינטל הם שולחים לאינטל בהולנד ועד שהלוחות חוזרים לוקח לפחות חודש וחצי. נראה לכם תקין? אשמח לעצות כי לחכות חודש וחצי זה לא נקרא אחריות זה לומר ללקוח - לך תקנה חדש. אני חייב את המחשב ללימודי תעודת MCITP ולהרצת מכונות וירטואליות, אני לא יכול לחכות חודש וחצי. כמו כן אם למישהו יש קומבינות עם אינטל או חנות שיכולה לעזור לקצר את הזמן (גם בהחלפה ללוח אחר) אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Overkiller,

אהלן, איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיפים?, הDFI LanParty LT X48-T2R או הGigabyte GA-X48-DQ6 Intel® X48? או שבכלל עדיף ה ASUS Maximus Formula Intel X38? הסיבה שאני שואל מכיוון שבמקור הוזמן הלוח של ASUS אך הוא אזל במלאי, יש אפשרות לחכות זמן בלתי מוגבל, או לקחת אחת מהחלופות של GIGABYTק או DFI. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  23. האם אני יכול לעבוד בלוח אם שלי על שני הזכרונות יחדיו ? ה RDRAM מאוד מאוד יקרים יש לי היום סאמסונג 512MB כנראה 800 הרץ..(RDRAM) פנטיום 4 2.26. לוח אם שתומך גם בRDRAM וגם ב DDR MSI C-MAX 645 נדמה לי. הלוח מקבל את שניהם השאלה היא האם הם יעבודו ביחד ? :-\

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  24. הרכבתי לפני כמה ימים מחשב CONROE עם הלוח הזה, ואמרו לי שהוא בסדר. עכשיו קראתי בת'רד אחר ואמרו שהוא "מסורס" ולא תומך בזכרונות 667 (שהוספתי). האם זה נכון?

25. Started by Overshot,

שלום לכולם. ברשותי יש 2 מעבדים : P4 630 HT (3.0 ghz, 800fsb, 2 mb Cache, 90 NM) CELERON D 352 (3.2 ghz, 533fsb, 512 kb Cache, 65 NM) אני הולך להתקין אחד מהם ב-Asus maximus Formula X38. האם הCACHE משפיע? איזה מהם הייתם מעדיפים להתקין? (כולל OC). ומי יהיה יותר חזק במשחקים? Celeron Pentium 4 בתודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.