מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 Duo E7200 הוא Intel Core 2 Quad Q6600 ואני משחק הרבה במשחקים וארבה מוריד דברים
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני בתהליך בחירת מפרט למחשב חדש שצריך לשמש גם למשחקים. לוח האם שאקח כנראה יתמוך רק ב PC2700 וכנראה אקח 256MB (נראה לי שזה מספיק לאפליקציות ביתיות, ומשחקים, דעתכם?) זכרון Mushkin 256 PC2700 עולה 550 שח זכרון Corsair CM256 2700 C2 עולה 690 שח האם יש סיבה טובה ללכת דווקא על הזיכרון היקר? לזכרון Corsair יש עוד דגם במחיר זהה עם סיומת האותיות PT, מה ההבדל מהדגם ללא הסיומת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
pc 2700 איך ניתן בעזרת הגדרות בביוס לעשות שזה יותאם למעבד שלי מסוג 1900 אי אמ די לעבוד ב333? כי אם אני ככה סתם מכניס לסלוט ומעלה את המחשב עם הזיכרון החדש הוא פשוט לא עולה וכותב הודעת שגיאה.. טען פה פעם מישהו שאפשר להגדיר את זה שהלוח אם פשוט ימלא את החסר ברוחב פס ויעלה את המחשב.. אז בבקשה עזרה נ.ב יש לי לוח מסוג 7vrxp ver 1/1
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ברשותי הנייד הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2368181 אני רוצה להוציא את הסטיק של ה 512 ולהכניס במקומו 2GB וכאן באות השאלות: האם ללכת על סטיק אחד של 2GB או שני סטיקים של 1GB ? האם להישאר במהירות הקיימת 667 או לקחת של 800MHZ ? יש סיכוי גם שבשלב כלשהוא מערכת הפעלה תשודרג מ XP HOME ל WIN7 תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום ! אני מדבר על זכרונות מושקין (לדוד שלי..) הוא כרגע מתלבט (הבדל של 80 שקל) האם לקחת 1GB של זכרון BASIC (ואולי לשים לו CAS2 שיהיה קצת נורמלי..) או 512MB של זכרון BLACK או BLUE.... חשוב לציין שהמערכת לא מיועדת ל-OC ואולי יהיה בעתיד - ואם יהיה הוא יהיה מאוד קטן. לכן כרגע השינוי היחידי יהיה בתזמונים , וגם זה בספק. מה עדיף ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט בין הדגם הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 לבין הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 האם יש הבדל גדול בנהים ששוה לשלם את ההפרש ? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
נניח ואני מעוניין לקבל רמת ביצועים/אמינות/עמידות/וכו' של E8400 : איזו מהאופציות הייתם בוחרים (או בעצם, מה יותר זול על מנת לקבל את הביצועים): א) קנייה של E5200, לוח אם שיתאים לOC המבוקש (איזה?), איוורור(?) ב) קנייה של E8400 BOX עם קירור stock, לוח אם פשוט וטוב (GIGABYTE EP43-DS3L או שהייתם ממליצים אחרת?) בהנחה שהפונקציונליות(יציאות/כניסות/וכד') של לוח האם לא רלוונטית, וכל מטרתו לצורך השאלה היא הביצועים. תודה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי כרגע Kingston 1024x2 DDR2 800Mhz ואני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 2048 MB גם DDR2 800Mhz ואני שואל אם כדאי. מבחינת מחירים מצאתי כבר מחיר טוב.
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אם הלוח שלי תומך עד ddr 333 ואני קונה ddr 400 יש לי שתי ddr 400 והלוח שלי תומך רק עד Pc 2700 אז מה המהירות 333 ? יש לכם אתר מרוכז בעעברית על שאלות מסוגים כאלו ? ושאלה שנייה מה זה זכרונות tcd או bh5 לא ממש הבנתי תקטע של זה
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני מתכננן ליבנות HTPC ורציתי לדעת איזה יותר כאדיי לי ביגלל שאני לא הבנתי ממש את ההבדלים בינייהם כי A7N8X-VM תומך בDDR 400 והA7N8X-VM/400 צומך ב400 FSB אבל עד DDR 333 - 2700???? איך זה יכול להיות. *שניהם של ASUS למי שלא יודע ואם אתם מכירים לוחות אחרים טובים מבוססים NFORCE 2 תגידו לי
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הזה חבר'ה? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=c19zNYHCAXhCqBPq&templete=2
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לא הרשים אותי במיוחד ... נראה את המחיר שלו ואז נדבר http://www.nordichardware.com/Reviews/?page=1&skrivelse=489
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב לבד מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים ולמולטימדיה. מחפש לוח אם שתומך במעבד E8400. מעדיף לוח אם של אזוס. חשוב לי מאוד שמערכת השבבים תהיה כזאת שהוכחה כאיכותית ומועילה ושיהיה יחס טוב בין המחיר לתועלת. רצוי שיתמוך בOC בשדרוג עתידי אבל נכון לעכשיו אין לי צורך בכזה. FBS גבוה. תומך dual channel memory. תומך לפחות עד 8 ג'יגה DDR2-800 זכרון ומעלה. תומך RAID על סוגיו. חשוב ביותר שיהיה מרובה חיבורים חדישים פנימיים וחיצוניים ושיתמוך כמה שיותר בשדרוג עתידי (בעיקר של הזכרון והדיסק הקשיח). חשוב לי שיהיו חיבורי SATA2 USB2 ESATA FIREWIRE וכמה שיותר סוגי PCI חדשים. תקציב: 400-700 ש"ח.. שווה לי להשקיע כל כך בלוח אם אני לא גיימר כבד... ? (בהתחשב בעובדה שאני רוצה לקנ…
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זה המפרט שאני עומד לקנות: מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL 78 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אני שואל פעם אחרונה לפני הזמנה האם הזיכרונות האלו יספיקו לי? אני רוצה משחקים כבדים וOC עד ל 3.5 אולי טיפה יותר! אני שואל כי הם נראים לי ממש פשוטים ולא הכי טובים מה גם שאין עליהם שום קירור, אז זה די מוזר!
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php - אינטל ?GIGABYTE? - ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?. יש לי פה זכרון חדש DDR 400MHZ, 512. השאלה שלי, האם זה יעבוד בלוח אם הזה? כי לא רשום לי על הזכרונות DDR2.
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
האם שווה לי להוסיף ג'יגה זכרון ובכך לבטל את הדואל צ'אנל אבל להרוויח יותר זכרון? האם אני ארגיש הבדל לעומת 2 ג'יגה או שחבל על הזמן ולקנות כבר 2 ג'יגה נוספים למרות שאני לא עובד ב 64 ביט ולהשאר עם דואל צ'אנל, או לקחת סטיק אחד של 2 ג'יגה וגם ככה הדואל צ'אנל לא ממש מועיל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי 8600gt/512mb ויש לי לוח ציפסט 945g בשלב של ספירת הזכרון של כרטיס המסך המחשב עושה ריסטרט הציפסט אמור להיות בעיה? נ.ב-ביטלתי כרטיס מסך מובנה בביוס
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי לוח אם גרוע בהחלט (PCPARTNER) אבל בכל זאת אין כל רע בעדכון הביוס.. אבל השאלהה שלי היא כזאת הורדתי את העדכון ובו יש כמה כמה אפשרויות שמותאמות כל אחת לצ'יפ I\O אחר.. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לגלות מהו סוג הצ'יפ... תודה רבה למי שיכול לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
I have 370CPU adapter that came with Intel Celeron 466 (PPGA) (the bord is slot 1) can i use this adapter with p-III 866(FC-PGA)?(the bord i use have both slol 1 & pga 370) I want to use the slot 1 option instead of the socket 370(i think that i have promblem with that)
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
(גרסאת דלוקס אם זה משנה) משום מה רק כרטיס רשת אחד אני מצליח להתקין והשני לא מופיע לא מותקן ולא נימצא ברשימה של ההתקנים שלא מותנים, אבל יש לי עוד משהו מוזר שניראה כמו כרטיס רשת אבל לא עובד. הגעתי עד מצב שאפילו עדכנתי ביוס כדי לפתור את הבעיה אבל לא עזר אני נותן תמונה כדי שתבינו במה מדובר על הכרטיס רשת הימני מוגדר אי פי 192.168.1.101 255.255.255.0 והוא מחובר לאינטרנט ב ADSL הדבר השני (השמאלי) מוגדר אי פי 192.168.1.100 255.255.255.0 והוא לא קשור לעולם ואם אני שם אותו על לא פעיל הוא מנתק אותי מהאינטרנט (למרות שהראשון מחובר לאינטרנט) כרגע שתי החיבורים תפוסים אחד ל ADSL ואחד לרשת LAN אבל גם שהרשת LAN לא היית מחוברת ב"שתי" הכרטיסי רשת שמותנים לי היה ניראה כאילו הם מחוברים…
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין אם יש 12MB לבין 6 ? במה ההבדל מתבטא ?? כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות בין הפיינרין המרובעי ליבות החדשים ...
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
דף המוצר: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_13041,00.html דף המחירים: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 הערה: זהו, עידן חדש, ריבוי מעבדים במחשב ביתי בתוספת עלות שולית ביחס ללוחות כפולי שקעים.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כמו ששורת הנושא מרמזת אני רוצה לקנות לוח אם חדש (לAMD) ולפני שאני יבחר איזה לוח אני רוצה לבחור CHIPSET אני יודע שיש 2סוגים עיקריים 1)KT600 2)nForce2 השאלה שלי איזה מהם יותר טוב ??? ??? בבקשה לענות קצת יותר מ זה יותר טוב תודה רבה לכול העונים
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הורדתי BIOS ואני לא סומך על האתר שממנו הוא בה האם הביוס יכול להכיל ווירוס והצריבה שלו לג'וק תהיה אם וירוס? (טרויני למשל) והאם האנטי ווירוס יגלה את הוירוס בסריקה של הקובץ לפני ההתקנה??? ועוד שאלה האם ניתן להוריד וירוס מהביוס??? (אם ניתן להחדיר לו בכלל)
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני חולהה מחשבים ויש לי ידע רב על מחשבים(חוץ מכל החלקים שלו............) אבל אולי זה ישמע מצחיק אין לי ידע אפילו כללי על חלקי המחשב. אני לא יודע מה זה לוח אם....על מעבד וזכרון אני יודע רק שהם אחראים על המהירות של המחשב שלי.......וזהו יותר מזה אני לא יודע שוםםםםםםםםם דבר. כיצד אני יכול לקבל מידע מקיף בעברית על מעבדים לוחות אם וזכרונות. האם יש איזה מדריך שמסביר על כל החלקים והמאפיינים של לוחות אם מעבדים וזכרונות. תנו לי פה קישורים למדריכים בעברית על החלקים הנ"ל. מי שיעזור לי אודה לו מאוד. אני מאוד רוצה לדעת הכל. זה מייאש לראות מה שמדברים פה שאתה לא יודע שום דבר.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-