מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד Core i7-860 ורציתי לקנות לו לוח אם. נכנסתי לזאפ וראיתי שישנם כמה סוגי chipset , ורציתי לדעת מה ההבדל בין P55, X58, H55 ו H57 ? תודה לכולם מראש, Z
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על המעבדים שאמורים לצאת ב22 ליולי מסדרת ה 6X50. כפי שאתם יודעים תדר הBUS במעבדים אלו הוא 1333MHZ ורוב הלוחות הנוכחיים אינם תומכים בתדר זה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אוקי אז אני מתלבט בין שתי לוחות האם האלו: GIGABYTE 965 DS3 REV3.3 ASUS P5B Deluxe 965 . ואם שמתם לב שתיהם תומכים באוברקלוק הכי טוב שיש. מה אתם מציעים לקחת כי ההפרשים במחירים הם גדולים!
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תגידו אם כתוב לי על הזיכרון pc2-5300u-555-12 אאז איזה מהירות הוא?667?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ישלי זכרון SDRAM 128 שפועל על 133 PC קניתי כרגע אחד שפועל על 100 PC והוא לא מזהה לי אותו מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 435 צפיות
-
-
יודע שהשאלה הזו יכולה להישמע קצת OLD SCHOOL ואני עצמי יש לי מחשב AMD כבר 4 שנים ואני סופר מרוצה אבל אני צריך להמליץ על מפרט מחשב - שנועד בעיקר לשימושי אינטרנט + מוזיקה ומשחקים מינימאלים ( כאלו שמספיק ON BOARD ככרטיס גרפי) ורציתי רק להתעדכן נכון להיום >> אם אפשר להיות שקט עם החברה הזו לדעתכם ? גם ב5 שנים הקרובות ? (כי מבחינת העלויות בכל זאת ישנם פערים של 25% בין שתי הטכנולוגיות בכל הנוגע ללוח האם והמעבד) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על הלוח אם ? ( עם כרטיס מסך ONBOARD, ללא מטרת OC)
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי בקישור פרטים על הלוח אם שברשותי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=xIQsDaYqaKM8aoNT אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב (כרגע ג'יגה אחד). איזה כדאי לי לקנות ? תודה, ניצן
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ברבע השני על כל איטניום אחד נמכרו עשרה אופטרונים. חברת סאן טוענת כי מדובר בנתון רשמי של גרטנר (חברת סקרי שוק), סאן מוכרת מעבדי אופטרון. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=18445
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ונתנו לי כמה הצעות לגבי לוח אם ! הם אמרו שהלוח אם של -Assus הכי טוב מה הייתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה נכון? המחשב הבא שלי (לוח זיכרון מעבד) הולכים להיות מבוססים על פנטיום 4 2.26 והrdram 1066.... שמעתי מלא שמועות על זה שיש איזושהי בעיה עם המערכות הפעלה של מיקרוסופט (win ...) שהם נתקעות עם המעבדים שמעל 2.26... האם זה נכון? בכלל שמעתם על זה??? אני דיי נלחצתי מזה....
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
זיכרונות RDRAM או DDR אינם צריכים להיות בזוגות נכון? (אני פשוט לא בטוח ב - 100%) - השטות הזאת של זוגות עברה מהעולם או שאני טועה?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227431,00.html ומבחני הביצועים ב anandtech http://anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2716 המעבד החדש Conroe מוביל על ה FX-60 ב 20% בממוצע ! הכתר חוזר ל INTEL אני כניראה אחכה עוד מספר חודשים כדי לשדרג.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי אתמול לדודה שלי מחשב בחלקים רק רציתי לשאול לפני הכל אם צריך לשים משחה טרמית בהרכבה? או שמשחה שמים רק שמחליפים את הקירור הקיים?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 1 ישן פרקתי אותו ואני רוצה לחבר אותו בחזרה יש לי בעיה בחיבור של כבל ה IDE אני יודע שבכבל פין מס' 1 נמצא במקום שבו הכבל צבוע באדום אבל בקונקטור שבלוח האם אין סימון לפין מס' 1 וכשניסיתי לחבר את הכבל התברר לי שאפשר לחברו לקונקטור בשני הכיוונים (כשהסרט האדום שלו בקצה אחד של הקונקטור או בקצה השני) תעזרו לי בבקשה לקבוע את דרך החיבור הנכונה תודה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 5200x2 ולוח msi-k9ngm עשיתי עדכון לביוס לגירסא של 3.60 זה ami bios עכשיו שאני ניכנס לווינדוס אני רואה במנהל משימות שיש לי רק ליבה אחת אבל שאני מדליק תמחשב כתוב שזה dual core ניסיתי להוציא תבטרייה של הביוס וזה לא עוזר עדיין זה נישאר אותו גירסא עכשיו אני עובד על ליבה אחת מה אני יכול לעשות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
הכרטיסים של היום עובדים במתח של 1.5V?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המפרט שלי: מארז: NZXT APOLLO BLACK NO PSU ספק: SeaSonic M12-500 PSU מאוור: NZXT Fan 120 Led לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Duo Processor E8400 3.0GHz 1333MHz 6MB LGA775 BOX איוורור למעבד: OCZ Vendetta CPU Cooler זיכרון: G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12 כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe הארד דיסק: Wester Digital 640GB SATAII 7200RPM 16MB השאלה שלי היא כזאת, יש איזה חומרה שכדי לי להחליף/לשדרג. האם כדי להוסיף משהו? אודה לכם על עזרכתם.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מאוד מתלבט בין ASUS לבין GIGABYTE אני רוצה לקחת את ASUS P5Q PRO בגלל שיש עליו קירור ליד המעבד (אני לא יודע איך קוראים לחלק הזה שמה) ויש גם את הEP43 DS3L של GIGABYTE ואין עליו קירור ליד המעבד . איזה השפעה יכולה להיות לזה? ומה כדאי כי אני כבר סגור על מפרט ?(אני הולך לשים כרטיס מסך 1 של NVIDIA זאת העדפה שלי) אני מתכנן OC אבל ממש בעתיד
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני רוכש שבוע הבא מחשב חדש המבוסס עך הפנטיום 2.4 800MHZ החדש ולוח אם GA-8IK1100... אני צריך לקנות 2 סטיקים של זכרון 256 מ"ב 400MHZ..והייתי שמח לקבל המלצה על זכרונות טובים ולא יקרים. לא מתוכנן OC בכלל!!! בחנות שאני קונה את המערכת אין יותר מידי אופציות בתחום הזול חוץ מה- GEIL 256 PC3200 400MHz הכחולים, שהבנתי על סמך ביקורות שהם די חרא... האם שווה להוסיף 60 ש"ח לכל סטיק ולקחת את ה MUSHKIN?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טוב כמו שאתם רואים בחתימה יש לי במחשב זכרון PQI 256MB DDR333, שני סטיקים, שפועלים בדואל צ'אנל. אני אומר לכם מניסיון שהדואל כן משפיע, עשיתי מבחני ביצועים ויש שיפור ביצועים בדואל של כ30%-40%, למרות שהמעבד פועל בבאס של 533MHZ בלבד. וכשאני באובר ל3GHZ + Dual, יש הבדל של 50-60% מסינגל בסטוק. לכן אני מתלבט, אם לקחת סטיק אחד של 512MB ולקבל פחות ביצועים מבחינת מהירות (או שלא, בגלל ג'יגה), או לקחת שני סטיקים של 256MB, אבל אז אין אפשרות לשדרג בעתיד [כלומר הסלוטים יהיו תפוסים]. פשוט הזכרון DDR זול מאוד בזמן האחרון ונראה לי שכדאי לנצל את זה , כי יכול להיות שהמחירים יעלו בקרוב. דרך אגב, אם אני אקח 2 סטיקים של 256MB של ADATA וישים אותם כזוג שני בדואל, מה הסיכויים שיתעוררו בעיות?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
רציתי לדעת האן אני יכול לשלב מעבד בארטון על לוח NF7 של אביט? אם כן עד איזה מהירות הלוח תומך? עוד שאלה : הבנתי שיש סטפחנג טוב של בארטונים ל- OC רציתי לדעת מה הוא? ועל מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, וחג שמח קיבלתי היום במתנה את הזכונות הבאים: Kingston HyperX 2GB pcs2-6400 CL4 240 והנוכחים שיש לי זה : OCZ 2GB PC2-5400 5-5-5-15 עכשיו, שמעתי שעם אני אוסיף את החדשים לישנים, זה יכול ליצור בעיות, נכון ? אני משתמש ד"א ב-XP SP3 אז מה כדי לי לעשות עם הזכרונות ? להוסף? להחליף אותם בנוכחים ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לוח אם שיחליף את ה- P4S800-MX חובה כ.מ מובנה וכל מה שיש ב- P4S800 הוא כנראה נשרף לדודה שלי. ואין כבר אחריות. תודה
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-