מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
2 שאלות לפני רכישה: 1. רשום באתר של היצרן שהוא תומך בזיכרון DDR2 במהירות של 800/667 האים הוא יתמוך גם בתדר נמוך יותר? 2. רשום שהוא תומך במערכת אקס פי ו ויסטה אבל באתר של היצרן יש דריברים גם לווינדוס 7 שזה סטירה, האים לא יהיה שום בעיה בהתקנת ווינדוס 7? עריכה: בנוגע לשאלה הראשונה לא משנה כי אין DDR2 בתדר נמוך מ667, אים אפשר להיתיחס לשאלה השניה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי לפורום הנכון... יש לי FIFA 07 שלא רץ על במחשב שלי (לעומת MADDEN וNBA שרצים חלק), ואחרי התכתבות עם EA וכל מני נסיונות, הם אמרו שיכול מאוד להיות שהמשחק לא ירוץ עם שני מעבדים ביחד, ואני צריך "לנטרל" אחד מהם - הנה מה שכתבו: you run a dual core CPU, such as a Pentium D or AMD X2, or even a Pentium 4 with HyperThreading, you may notice that the game is quite jerky even at high framerates or even crash. Things seem to run fast and slow randomly - this is because the game has compatibility issues with dual core CPUs. So not only is there no performance boost with dual core CPUs, there are actually issues which require the following steps to be resolved: Setting Pr…
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
רקע - החלפת לוח אם, מעבד, ומארז למחשב. לגבי הלוח אם: ========= מה לדעתכם לוח האם שיתאים לצרכיי שהם: - יותר מ 2 מקומות לזיכרון (רצוי 4) - מהירות FSB 533MHZ - 512kb cache - נועד לפנטיום 4. - של ASUS, INTEL, וכדומה. - מחיר סביבות 500-600 ש"ח. אני לא מבין גדול בתחום, אבל האם יש אפשרות שהזיכרון הקיים אצלי (SDRAM 133MHZ) יתאים גם ללוח האם החדש? יש לי כ 512MB אז לא רציתי להשקיע בזיכרון חדש... אם בכל זאת אני צריך זיכרון חדש אז מה תוכלו להמליץ ומה המחירים? (גודל ~ 256-512MB) לגבי המעבד: ========= האם Intel P4 2.4MHz 533MHz FSB 512MB cache ב 1392 ש"ח בפלונטר זה טוב? (מבחינת המעבד, התאימות ללוח אם, והמחיר) בכל מקרה אודה על המלצות על חומרה אחרת מזה שכתבתי. סה"כ הדרישות של משתמש מקצ…
-
יש לי לוח אם Intel Garibladi D850, ומעבד פנטיום 4 1.4 גי'גה הרץ. משידרוג המחשב האחרון: +256 MB RDRAM, ו GeForce 4 ti 4600 (יקר, יקר!) קיבלתי ביצועים נחמדים. אבל אני רוצה גם לקנות לוח אם דואל (לשני מעבדים) של פנטיום 4. אני גם רוצה שיתמוך בבאס של 533 מגה הרץ ושיהיה לו אפשרות שידרוג לעתיד. אני גם רוצה לחבר לו את המעבד הישן ולקנות 2.53 גי'גה הרץ חדש! למי שיש המלצה כל שהיא בבקשה שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה לקנות :-\ בתודה MooMoo
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים חכמים? אז ככה,אני צריך לוחות של 940. וגם אני צריך מידע על ה - AMD Opteron Model 242 2-Way (940-pin) Box. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז ככה , מעבד E8400 , יחזיק לוח אם עם CF של שני כרטיסי מסך Hd4830 ?? ואיזה לוח אם יש עם הכנה ל CF ?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון אני מזמין מחשב מFOXPC. הזכרונות שבניתי עליהם הם אלה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1386. אני חושד בהם בגלל מחירם הזול (רק 130 שח). מספיק להשוות את מחירו לזכרונות אחרים באתר כדי לראות שמחירו זול פי 2 ממחיר זכרון 2 גיגה טיפה טוב. האם מישהו התעסק עם הזכרון ויכול להגיד שהוא טוב ולא איזה דרעק? שאלה שנייה. נכנסתי לאתר הרישמי של הזכרון הנ"ל והלוח אם שלי לא מופיע ברשימת הלוח אם הנתמכים רישמית (P5QL PRO). האםזה אומר שהוא לא מתאים או רק "לא מתאים רישמית". דרך אגב המעבד הוא Q6600 שיומהר ל3 GHZ. הזכרונות לא יעצרו אותי נכון? לא הצלחתי לתת קישור לאתר הרישמי אבל בדף של פוקס פיסי יש קישור.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לדוגמא הלוח אם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2921&ProductName=GA-EP45-UD3R מה נותן ה- Ultra Durable? יש גם לג'יגה-בייט לוחות אם Ultra Durable 3 למעבדי I7.. מה זה נותן? תודה לעוזרים D:!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע הרצתי בדיקה ב-CPU-Z ושמתי לב שהזיכרון עובד ב-Single Channel. כידוע לי, הלוח אם שלי תומך ב-Dual Channel וגם הזיכרון מותאם למערך זה (GeIL 512MB PC3200 * 2). לאחר חיפוש בגוגל, חלק מהאנשים אמרו שכדי לקבל Dual Channel יש לחבר את הזכרונות ל-DIMM3 ו-DIMM2, חלק גם אמרו שיש לחבר אחד ל-DIMM3/DIMM2 ואת השני ל-DIMM1. בלוח אם עצמו, DIMM3 ו-DIMM2 צמודים ו-DIMM1 נמצא בנפרד מהם, לפי ההגיון אפשר להבין ש-DIMM3 ו-DIMM2 נועדו ל-Dual Channel, אבל משום מה ב-CPU-Z כתוב שהזיכרון עובד ב-Singel Channel. בקיצור, מה צריך לעשות כדי שהזיכרון יעבוד במערך Dual Channel? http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=105765
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
המעבד שלי הוא די ישן (e8400), והוא די מונע מה- 460gtx שלי לספק את מירב הביצועים שלו, גם אחרי אוברקלוק... הלוח אם שלי תומך בסוקט 775 , ואני מתלבט אם לשדרג ל Core 2 Quad Q9650 או משהו בסגנון. או שאני פשוט אחליף את הלוח אם לאחד שתומך ב i3/i5/i7 ואקנה מעבד מהגירסאות האלה. אני מוכן להשקיע 1200-1300 שקל. מה אתם אומרים? ואם אפשר אז גם המלצות על מוצרים ספציפיים... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום חברים האם טמפרטורה של 45 מעלות ללוח במנוחה זה בסדר ? הדבר המוזר הוא שכאשר אני מפעיל את הEPU הלוח מבצע downclock למעבד ומגיע למצב שבו המעבד יותר קר מהציפסט המעבד 42 מעלות והציפסט ב45 מעלות. יש לצייין שאני משתמש בקרור של זלמן למעבד CNPS8000-OEM http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=CNPS8000-OEM&affiliate=zap
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של Gygabyte 965sp-ds3 עם מעבד core 2 duo 6320 1.86GHz שכבר לא ממש סוחב דברים.אני רוצה לקנות מעבד חדש,השאלה היא עד איזה מעבד הלוח אם תואם.הבנתי גם שלחלק מהמעבדים אני יצטרך לשדרג את הביוס.האם הE7500 מתאים? אשמח לדוגמאות של מעבדים שיתאימו
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מה יותר משתלם וכדאי? הבנתי ששניהם בעלי 4 ליבות ומתאימים לסוקט 1156. הסיבה שאני שואל - אני קונה מחשב עם המפרט הבא: Motherboard - Intel P55WB CPU - Intel core I5 760 Memory - Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Display - GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Hard Drive - HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG Case - Compucase 6k31 500w ואני מתלבט כרגע אם להחליף את המעבד הקיים במפרט לאחד מהשניים i5 660 / 661. (לא אכפת לי להחליף אם מדובר בתוספת של בסביבות ה- 50-100 שקל). לפי הבנתי, מדובר במעבדים ששמים דגש על גרפיקה...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי אם אני צריך לחבר גם את הatx וגם 24 פינים? כי שחיברתי רק atx הוא לא עבד ושחיברתי רק 24 גם לא עבד... שחיברתי 20 (לא 24..רק 20)וגם atx אז הוא עבד כמו שצריך... איך לחבר?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם 8GB של זיכרון בשני סטיקים. האם יש בעיה להוסיף לו שני סטיקים של 8GB כל אחד כך שבסוף יהיה לו 24GB ? בהנחה שהמפרט של כל הזכרונות דומה (מבחינת מהירות, latency וכל זה), האם יש בעיה עם זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה, כשאני משנה את ה CPC מ-2T ל-1T אני מקבל שגיאות בMEMTEST. עד כמה שהבנתי זה לא נחשב OC, והייתי רוצה לדעת למה המערת לא מסוגלת לעבור ל 1T. המערכת לא ב OC. המפרט שלי הוא Asus m2n-e 3800x2 2x1G ram http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_value_pro_series תודה.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel E6400 . עכשיו.. לפני התמונה הוא עובד ב1600MHZ האם זה בסדר? (כי כתוב Original:2133mhz) או שאוורסט מזייף או משו? ואממ.. הוא לפעמים קופץ כזה לשנייה ל2133.. מזה?! תודה!!
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום! אני בונה מחשב שעיקר שימושיו הם לאינטרנט, משחקים מדי פעם, עבודה עם תוכנות קלות-בינוניות וכו'. אני רוצה לדעת אם יש הבדל מורגש בעבודות שציינתי בין DDR2 533 לבין DDR2 667 ? אני רוצה גם שתמליצו לי על לוח טוב במחיר לא מופרז המחשב לא יעבור אוברקלוק, ולא יהיה בו משחקים עם הביוס תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני לא מבין את כל הקטע הזה.... הRDRAM עובד במהירות של 800MHZ והDDR עובד ב333MHZ או 400 בלוחות החדשים.... והRDRAM לא יקר בהרבה (חוץ מהדגמים של ה 1066 שהם ממש יקרים) אז למה אנשים הולכים על DDR הRDRAM יותר מהיר לא??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר טוב ויותר מהיר ?: Asus cusl2-c + p3 1000Mhz או AOpen ak73 pro + AMD T-Bird 950 Mhz איזה מהם יותר טוב לאוברקלוק? הבנתי שהאסוס מוגבל מבחינת סוג הזכרון (non-ECC SDRAM ) מה זאת אומרת? האם יש את אותה הגבלה בלוח של AOPEN? פירוט לוחות האם: Asus cusl2-c AOpen ak73 pro תודה מראש, RnGKay.
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. לפני כמה חודשים העלתי פוסט ובו רציתי לדעת איך עושים o.c למחשב שלי.. לאחר דיון הוחלט לשדרג את החומרה... נוסף דיסק קשיח מסוג ssd וזיכרון שודרג מ-4 גיגה ל-8 גיגה. קניתי דיסק קשיח מסוג ssd samsung evo 840 וזיכרונות מחברת gskill ripjaws. לאחר חודשיים בערך התחילו לי בעיות במחשב כל שנייה המחשב נתקע ולפעמים פתאום עושה ריסט לבד.. בהתחלה חשבתי שמדובר בכונן ssd לא תקין לאחר כמה פעמים שהרצתי בדיקות סטרס על המערכת (pc check,memtest) גיליתי שהבעיה באה מהזיכרון.. הוחלף הזיכרון למה שהיה לי בעבר וראיתי שהתקלה לא חוזרת על עצמה.. עם הזיכרונות הגעתי לחנות ksp שמשם נרכש ומסרתי אותם אליהם במסגרת האחריות.. לפני יום קיבלתי הודעה שהמוצר נבדק ויצא תקין... יש למישהו מושג אולי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58656 המחיר הוא 110 דולר, נראה לוח חביב למדי לאוברקלוקרים עם תקציב נמוך.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים האלה E8400 או Q6700 למחשב חדש. המחשב הוא בעיקר לסרטים ומשחקים... והפעלת מס תוכניות בו זמנית. תנו את דעתכם מבחינת ביצועים, התחממות, ואובר קלוקר יותר טוב...
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-