מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר לוח טוב? אני פשוט רוצה לחבר את הלוח לרסיבר שלי
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן בשינויי החומרה האחרונים הבנתי שזה SOCKET 775, אבל אני לא בטוח שכל הלוחות בתושבת זו מתאימים לו, כי רק בחלק מצוין שזה Conroe Supported... איזה לוח אם (עם כרטיס קול מובנה), הכי משתלם למעבד זה? תודה..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומהם מדרגות המכפלה של כל אחד מהמעבדים C2D ?
-
- 17 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
כותרת
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
Core 2 E6300 1.8 בערך לכמה שווה בפנטיום? נגיד P4 4.5 לכמה?
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, האם גרסת הביוס 0614 ללוח P5B DLX המופיעה באתר שלהם (http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us) היא גרסא רישמית ומתאימה ל- WINXP?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קניתי 1024 DDRII 667 ורשם Frequency 333MHZ יש תמונה למטה זה אמור להיות 667? או זה לא קשור או שעבדו עלי? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
?UL8 s939 ULI 1689 ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? האם אמורה להיות מנורה קטנה דולקת גם שהמחשב מכובה? המנורה נמצאת ליד החיבור לספק והיא דולקת נונסטופ כשזה מחובר גם שהמחשב מכובה. לא שומעים את הצפצוף של הביוס בזמן העליה. חוץ מזה הכל נראה עובד פיקס.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בדף המוצר של DS4 ו-DQ6 באתר של GIGABYTE כתוב בשורת הפירוט על חריצי ההרחבה (בסוגריים): Expansion Slots 2 x PCI Express X16 slot(run @ x16, x4) 3 x PCI Express X1 slot 2 x PCI slots לא רשום במפורש על מערך CF או SLI שאפשר לבנות, זה אפשרי? עם חריץ אחד שעובד ב-X16 והשני ב-X4 זה אפשרי? ומה בנוגע ללוחות האלו?
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אותו זיכרון עם CL4 ועם CL5 ומה יותר טוב... ומהם התזמונים? האם הם הCL? ומה הם הדברים האלה: 4-4-4-12 משהו כזה.. תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב אחרי שחלק מאיתנו יודעים, נפחה נשמתו של הלוח שלי (P5ND2-SLI), ההלוויה תתקים במארז המנוח שכרגע מושבת :'( בעזרת השם אני קונה לוח חדש, אשמח להמלצות (צריכים להסתכל על חצי הכוס המלאה, עדיין יש זכרונות כרטיס מסך HD ומעבד ) אבקש רק לוחות שתומכים ב C2D, בשביל אפשרות שדרוג עתידי. אשמח גם כן להצעות ל AMD (לוח + מעבד) אבל בלי קירור. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב, החלטתי לעדכן, ובהחלט יש שיפור. שמתי ישר FSB על 350, וBOOT כמו שצריך בלי בעיה. הרצתי 3DMARK06, ולא היו שום בעיות, אבל אחרי זה הרצתי 05 ובCPUTEST הראשון המחשב נתקע באמצע... עשיתי REBOOT, הרצתי שוב פעם, ועוד פעם נתקע בCPUTEST, הפעם בTEST השני... כנראה שזה יותר מדי אוברקלוק(או שיותר מדי עם כל המתחים בSTOCK) אז שמתי על BUS של 333, הרצתי שוב פעם, והפעם לא היו בעיות... יכול להיות באמת שזה בגלל שאני לא מעלה מתחים? או שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק מינורי(מ666 ל700) לזכרון? אם מישהו זוכר מנסיון העבר שלי, אז הזכרון שלי כנראה לא כל כך אוהב אוברקלוק... לכל מקרה עשיתי כמה פעמים REBOOT בשביל לבדוק האם עושה BOOT בלי בעיות, ואכן בעית הCOLD BOOT נעלמה... אולי הבעיה אצלי ספציפית בגלל כמה ס…
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום , לחברה שלי יש את לוח אם msi-850e (אינטל צ'יפסט) ,לוח די ישן שמיועד לעבודה עם זכרונות RDRAM . יש לה שני סלוטים של זכרון בגודל 64MB כל אחד ,ולאחר מאמץ רב נמצא מוכר של שני סלוטים נוספים של 256MB. השאלה היא אם אפשרי לחבר את כולם ביחד ,סה"כ 4 סלוטים ,מבחינה של פגיעה פיזית בזכרונות או בלוח ? (לא אכפת שהמהירות תהיה לפי הסלוט האיטי ביותר) חתימה טובה !
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני קונה מחשב.. ואני לא יודע עם שווה לקחת כרטיס אחד של זיכרון 1GB או שתי כרטיסים של 512MB אז מה יותר טוב? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין 2 סטיקית של 512MB DDR2 667MHz לבין סטיק אחד של 1024MB DDR2 667MHz ואם כן אז מה בעצם עדיף?
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ה-CPU-Z מראה מתח של 2.5 כנ"ל לגבי אוורסט.. אפשר איכשהו לסדר את זה..? זה חיישן מזייף נכון? (כי הטמפ' במנוחה היא סביב ה-40) שמעתי שיש כמה חישנית.. או שאני טועה?
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזו אופציה בביוס של ה 965p-DS3 גורמת להורדת המהירות של המעבד אוטומטית? ומהי הטכנולוגיה של אינטל וירטואליזישן?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד DFI infinity nf4 ultra רציתי לקרוא חוות דעת עליו? רק למי שיש את הדגם או היה!!!
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ההבדל במחיר זניח. רציתי לדעת מי עדיף, מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ואיזה מעבד אתם הייתם לוקחים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח ויש לי 2 RAPTORS ואני רוצה לחבר בRAID 0 אותם לאן צריך לחבר? פשוט אבד לי הספר של הלוח ואני לא זוכר לאן צריך לחבר.. חוץ מזה יש לי עוד 4 הרדיסקים... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
CORSAIR TWIN KIT DUAL DDR2 2048MB 800MHZ PC6400 CL5 או G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ תודה!
-
- 7 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום חברה אני חדש כאן! אני בונה מפרט שכולל C2D E6600 ומחפש לוח אם תואם עד800 שח שתהיה אפשרות ל OC טוב הרי זה מה שכל כך טוב בC2D עד כה מצאתי את ה ASUS P5ND2-SLI שעובד על 1K FSB אבל באתר של ASUS לא רשום שהוא תומך ב C2D... תודה לכם!
-
- 11 תגובות
- 672 צפיות
-