מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
Intel Pentium 4 2.0A GHz "Northwood" (8k L1, 512k L2 תודה כמה FSB וכל זה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום פורום. אינני מבין גדול בתחום החומרה,אבל מעולם לא מאוחר ללמוד,אז שלום לכולם. שאלתי את השאלה באתר אחר,אך לא ממש קיבלתי תשובות,מה גם שאני מאמין שפה יותר מומחים בתחום החומרה. אני מתכנן לקנות מעבד ולוח אם חדש בקרוב והבנתי שיש צורך לפרמט את ההארד דיסק.עכשיו,אני ממש לא יודע איך מפרמטים וגם ממש חבל לי לאבד את כל המידע,תוכנות ומשחקים שיש לי כעת(320 ג'יגה שיחסית הרבה מנוצל). במקרה מצאתי את הדיון הבא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=28633106 בו מסבירים בשתי שיטות(השניה בהודעה האחרונה)כיצד ניתן להתקין לוח אם חדש בלי לפרמט.לא הבנתי כלום מהכתוב שם על מה שצריך לעשות. אני מאוד אשמח אם מישהו מכיר איזושהי דרך אחרת כיצד לעשות זאת,או להסביר לי …
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34918
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני בודק כרגע לוחות למעבד שלי - לא שיש לי כסף אבל לכשיהיה בכל אופן אני רוצה לוח טוב לOC , טוב מאוד! לצערי הASROCK איכז אותי קשות עוד משהו אני רואה שאין לוחות עם תמיכה בDDR!? (שיעשו 2,2 =\) אני סתם קניתי תFX =\ זכרונות כאלה מעולים בOC ולא נהנתי בהם , לא היתה לי האפשרות להנות מהם אם יש אני רוצה גם כרטיס קול איכותי מובנה -כמו של הGA זה שהאתר סיקר אותו לא מזמן.. כמובן שיהיה ביוס עשיר אפשרויות תציעו את כל מה שיש (אם בכלל =\) גם זולים וגם יקרים כמובן תומך PCIE ולא AGP
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מה עדיף לוח-אם Abit KV-85 או ASUS K8V-MX ?? עם מעבד AMD Sempron 2800 תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שמעתי משהו על PAGEFILE וששיש 2GB לא צריך אותו. בכל מכרה נכנסתי לזיכרון ורטואלי והגדרתי על 0 ז"א כלום. האפשרות האחרונה מטה. אבל אחרי זה משחקים לא עלו לי והיה כתוב שאני צריך זיכרון וירוטאלי.טוב מה לעשות?בנתיים שמתי את זה על 2 מינימלי ו3069 מקסימום כי היה הויינדוס המליץ לי על זה.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש והעברתי את לוח האם לשם. מסתבר שבמארז החדש הכפתור של הריסט, הפאוור וכל הפרונט פאנל מתחבר בצורה שונה מאיך שהם התחברו קודם. יש לי על הלוח-אם (דגם MX-03 של Dell) כניסה שחורה רחבה של 2 שורות של 17 פינים כל שורה שבשורה אחת באמצע חסר פין. איך אני יודע איפה בכניסה השחורה אני מחבר על חוט של הפרונט-פאנל?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=117473&highlight=rd600 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=118497 מי שזוכר, ויקטור היה זה שהיה עם הקנרו הראשון בעולם.
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 סלוטים על הלוח-אם לחיבור RAM. האחד ריק והשני תפוס עם 256MB מסוג DDR. אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב. מה אני צריך לבדוק בזכרון שאני קונה כדי שתהיה תאימות עם המערכת הקיימת ? * מצורף קובץ hardwrae2.pdf עם המפרט המדויק הקיים (המידע החשוב לדעתי מודגש באדום). [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מKSP לוח-אם Abit SG-80 ואת המעבד Intel Celeron D 346 עכשיו אם אני רוצה להחליף ללוח-אם Abit ?UL8? ולמעבד AMD Sempron 2600+ אולי אפילו Sempron 2800 יהיה כדאי לי לוותר על 10% מהמחיר של מה שקניתי ולהוסיף כדי לקנות תAMD ??? אתם חושבים שכדאי לי, יהיה שינוי משמעותי??? אמרו לי שעדיף AMD עכשיו אני לא יודע מה להחליט .... תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חברה אני הולך לרכוש מחשב חדש, רציתי לדעת איזה מהלוחות יותר טוב (עם אופציה לאובר עתידי) בפנדה טוענים שהQuad מעביר מתח יותר יציב למעבד מאשר הP5B, יש עיניין בדבר ?
-
- 50 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקיי.. אני מעויין לשדרג את המערכת שלי שיהיה בה 2 ג'יגה זיכרון. בתמונה הבאה אתם תראו את מה שיש לי: http://img301.imageshack.us/img301/6205/untitledfw8.jpg שני הכרטיסים שיש לי דומים ואני רוצה לקנות עוד שניים כאלו. אני יכול לקבל בבקשה מאיזשהו אתר לקנות? תודה. את הכרטיס הקודם שלי קניתי בנעה מחשבים אז זה יהיה נוח יותר אם אני אקבל את הכרטיסים משם שוב. עריכה: האם הכרטיס הזה שמצאתי שם מתאים ומשתלם?: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=645 אם לא משתלם אז בבקשה תמצאו לי משהו אחר.
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
נתונים: עד 500שח ללוח אם תואם ddr2 Amd athlon64 או sempron 1.כרטיס מסך 7600GT 2. זיכרון פנימי 1024mb 533mhz תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
מעוניין בלוח עד 700 + - (אם יש לוח שממש שווה לחרוג, אין בעיה) למפרט: 3800X2 DUAL CORE AM2 KINGSTON 512 (667) X2 7900GT אין לי דרישות בכלל מהלוח.. דברים מינימלים. 5.1 יש כבר בכולם... SLI אין צורך. OC ב-100% לא יהיה! תודה,
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חדש ומתלבט בין אינטל ל AMD מה עדיף יותר ? אשמחאם מישהו יכול לתת את היתונות חסרונות של כל חברה הכוונה היא למעבדים כפולי ליבה תודה
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איאלץ לוותר על "האיכות הגרמנית": http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=4875 ולבחור אחד מבין אלה: 1. GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ב-1885 ש"ח 2. PQI TURBO 1024MB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 X2 - ב-1440 ש"ח 3. SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4 - OC MEMORY + HEAT SINK ב-1760 ש"ח אני לוקח E6400 + DS4 ומתכנן OC בינוני. אגב, האם לנסות להשיג את ה-Cellshock בכל מקרה? האם האלטרנטיבות פה מספקות? תודה!
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח פיצוץ p5ld2 לצערי הרב גרסה 1. השקעתי הרבה כסף בכרטיס טלויזיה,כרטיס מסך זיכרון אדיר,הארד דיסק כמעט חצי טרה (2x250). אני מאוד מרוצה הכל רץ פיקס, הבעיה שצריבות ו קידודי סרטים הולכים יחסית לאט.(שוב רק יחסית) לפי רוב המבחנים אין כ"כ הבדל בין פנטיום 4 גרסה ....6 ופנטים d. הקפיצה הגדולה היא ה core 2. אז מה אתם אומרים? לחכות קצת ולהחליףלוח ומעבד? או לשדרג למעבד פנטיום d? ואז להתקע עם לוח ומעבד מדור הביניים? תודה רביב
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מתלבט בין ללכת על Digma Ultra 2GB 1066MHz 5CL (עולה 1750) לבין Cellshock 2GB 800MHz 4CL (עולה 1880) לוח P5B DLX הדיגמה זה ללכת על בטוח יותר, כי במילא הוא ייתן לי 533 FSB אז מה אכפת לי. לעומת זאת ה CELLSHOCK לא מבטיחים כלום אבל לפי תוצאות שראיתי הם מעולים, ולפעמים עם קצת מזל ובידיים טובות אפשר להגיע ל 1200MHz. מה כדאי לי ? ^^
-
- 14 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי שאלה. אני מעוניין לקנות לוח Asus A8V-MX VIA K8M800 939 ולפי מה שראיתי הלוח תומך ב SATA 2. הבעייה שהדיסק קשיח שלי הוא SATA 1.(הרגיל) אז השאלה האם הם יוכלו לעבוד יחד??
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
Intel P32_800T Pentium 4 3.2G 512kb FSB 800 Tray NORTHWOOD (LOW TEMP מישהו יכול לעזור לי לפרש את מה שכתוב
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי את ה ASUS P5W DH האם יש איזושהי בעיית תאימות עם הזכרונות OCZ DDR2 2GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 ? מתוכנן OC תודה
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מישהו יודע מנסיון האם על לוח ASUS P5W DH Deluxe ניתן להרכיב את גופי הקירור הגדולים כדוגמת Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ? פשוט הגוף קירור הזה כולל מאורר 120mm וזה מדאיג אותי האם הו יכנס שם או לא.
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ובחרתי את לוח האם הבא: asus p5b-vm (ומעבד core2 duo e6300) כך שיש עליו גם כרטיס מסך וגם כרטיס קול . רציתי לדעת האם למישהו יש המלצות או הסתייגויות לגבי לוח האם הזה? והאם למישהו יש המלצה לגבי לוח אם אחר שיש בו כרטיס מסך וקול בסכום של עד 850 ש"ח ? פשוט אין לי מושג רב לגבי הרכיבים שבחרתי והייתי שמח לשמוע חוות דעות לגביהם. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני מתכוון לחבר לו את הרכיבים הבאים : די.וי.די + צורב + כונן דיסקטים + CREATIVE PLATINUM שבא עם פאנל קידמי שממנו יוצא כבל רחב ( כמו IDE ) שאמור להתחבר ללוח. בנוסף אני מתכוון לחבר בחריצי ה - PCI כרטיס קול + כרטיס טלויזיה. האם ישנם מספיק חיבורים לרכיבים הנ"ל + מקום לשני הכרטיסים ? אם לא מהם הפתרונות ?
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-