עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Shasoosh,

אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הקרוב. אחרי קריאה מרובה ברשת הבנתי שמתוכננים לצאת מעבדים חדשים בחודש יוני & לוחות תואמים. מה הקונצנזיוס? שווה לחכות? לפי דעתכם תיהיה ירידה במחירים? טעות קריטית לרכוש עכשיו מחשב חדש? תודה

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by maazg,

שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים השאלה האם עדיף לי לחכות לסדרה החדשה של אינטל או שזה לא ישנה כל כך ועדיף לקנות את ה-sandy bridge ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ronik56,

יש טעם לחכות עד אפריל - מאי (אם אני לא טועה זו ההשקה. עד שזה יהיה בארץ זה כנראה יולי - אוגוסט) בשביל לקנות מעבדי HASWELL? אני מתכנן לקנות I5 3470 בשביל גיימינג בעיקר, אבל נזכרתי שיוצאים די בקרוב HASWELL. ביררתי בגוגל והמקור היחיד שמצאתי זה שיפור של 5% - 15% באותו התדר. תדר של 200MHZ - 300MHZ נוספים לא ישנה כלום ואני לא מאמין שה-HASWELL ישפרו את התדר ביותר מ-400MHZ, אז נהיה לארג'ים ונניח שהשיפור יהיה בין 10% ל-20%- ממוצע 15%. שווה לחכות עד אז בשביל לקנות HASWELL? אם הוא באמת ישפר 15% לא נשמע לי ממש משתלם. מצד שני חבל לקנות ולהתבאס אחרי זה שהמעבדים החדשים חזקים בהרבה משלי... למישהו ידוע משהו על המעבדים האלה? האם שווה לחכות להם? במידה ואחליף מחשב זה יקרה עוד 3 שנים בע…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by rafi_d,

אינטל פרסמה שה5300 /4300 בדרך - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218672.0 מה עושה מי שרוצה לקנות היום מחשב DUO 6300 ? א* מחכה? ב* קונה לוח 965 + 6300 ומצטער אח"כ ג* קונה לוח 965 (945 ?) עם סלרון ב200 ש"ח ומחליף אח"כ CPU ? ד* הצעה אחרת ? ???

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by NiMo1771,

בקרוב אני קונה מחשב חדש, כנראה עם מעבד I5 760 שווה לחכות לSandy Bridge? האם המחירים שלהם יהיו בסדר הגודל של המעבדים כיום? והאם הם יובילו להורדת המחירים של המעבדים הנוכחיים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני כבר מיואש.. לא יודע מה לעשות, נסגרתי על מפרט עם 6600 (אני לא אוברקלוקר), וההנחה הזאת ביולי קורצת לי מאוד..... הבנתי שאין טעם לחכות לגרסאות ה6X50.. ושה6600 יכול לקחת אותם בכיף... השאלה היא, האם גם מחיריו של ה6600 ירדו? או של הX6800 או שאולי הQ6600 יעלה במחיר סבבה..... אני אבוד עצות.. עזרו לי בקשה.. תודה

• 79 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. אהלן, אני יודע שבדרך כלל לחכות זה טיפשי ותמיד דברים משתנים. אבלך אני מפחד שאתחרט שאני לא קונה לוח עם pcie 4 . ואלה שיש עכשיו יקרים והכי מפחיד אותי זה המאוורר השטותי הזה.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by Lapua23,

שלום, אני מתכנן קניית מחשב חדש , לדעתכם יש טעם לחכות למעבדים החדשים של אינטל? תכננתי על ה8700k , האם המצב של שוק המעבדים כמו המצב של כרטיסי המסך ברגע זה? שלא כל כך משתלם לקנות את הסדרה האחרונה כי עומדת לצאת עוד אחת והמחירים ירדו. מה לדעתכם הפער בין ה8700 ל9700 שיצא? מה לדעתכם התג מחיר של הi9 9900 ? תודה

9. הסיבה העיקרית לעליה בשימוש מעבדי AMD היא האפשרות לOC שלא כמו במעבדי אינטל אם הבנת טוב ואם לא אז אתה יותר טמבל ממה שאתה חושב ! ןבפעם הבאה שאתה קם הפוך לך לפורום אחר חוץ מזה שעד עכשיו דווקא אינטל שלטה כביכול בשוק המעבדים בגלל מניעים עסקיים של מיקרוסופט בארץ וכשל שיווקי ידוע שלAMD חוץ מזה שלא צריך בנצ"מרקים מספיק לטייל ברשת כדי להבין ש AMD היא מתחרה קשה של אינטל מזה שנים והיום תופסת את מקומה בשוק הישראלי בחו"ל AMD מחזיקה נתח שוק מכובד שלא נופל מאינטל ואפילו עולה עליה בכמה מדינות הסוף למונופול של אינטל+מיקרוסופט הגיע אלינו גם בברכה שתוק ולמד הפורומים באתר הטובים ברשת יום נעים לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. Started by atlass,

אני מרכיב מחשב עם המעבד i7-2600K , אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר) השאלה שלי האם אני יכול להרכיב מערך מחשב עם הCPU הזה וללא כרטיס מסך נפרד על מנת שיתאפשר לי שימוש טוב לדוגמא במסך 23" full HD .. אם מישהו יכול לתת לי כרטיס מסך שהליבה הגרפית משתווה לו אז זה יהיה מצויין תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by epichorus,

לא כל כך הבנתי האם הליבה הגרפית המובנית במעבדי INTEL החדשים עובדת רק כאשר עובדים עם כרטיס מסך ONBOARD או שהיא אפקטיבית גם כאשר מותקן כרטיס מסך חיצוני. אשמח להבהרות בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by tberger,

שאלה לי: האם לצרכי אינטרנט ומשחקים פשוטים (בעיקר FLASH) ליבה כפולה תועיל או אולי אפילו תאט. נניח השוואה בין 3Ghz ליבה בודדת לבין ליבה כפולה 1.8Ghz. כלומר האם מערכת ההפעלה והתוכנות הרגילות משתמשות בליבה הכפולה או שרק באחת ואז יצא שכרי בהפסדי. תודה

• 16 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין מעבד dual core לבין core 2 due ראיתי בעיתון למכירה שני מחשבים כאלה אני יודע שזה כפול ליבה אבל הdual core היה מהירות 3 גיגה הרץ ואילו core2 due היה מהירות 2.2 גיגה הרץ אבל עלה יותר מהראשון.. למה זה ומה ההבדל בינהם

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by redti,

אני קונה מחשב למשחקים..מבוסס ליבה כפולה מה עדיף מעבד כפול של אינטל או של AMD ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eran1,

לאחרונה אני קורא פה הרבה בפורום על ליבות כפולות שעומדות לצאת למעבדים. מזה אומר בדיוק?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by bozi,

שלום לכם חיפשתי בכל ההודעות ולא מצאתי תשובה מספקת. יש לי 2 מחשבים של DELL . optiplex gx280 optiplex gx520 לא ברור לי איך אני יודע לאיזה מחשב יש ליבה כפולה. השתמשתי במספר תוכנות שמומלצות,עדיין איני יודע איך ניתן לבדוק בוודאות. האם ניתן לבדוק גם ללא תוכנות[דרך ה-XP ?] לפי הבדיקות ה-GX280 [מעבד2.8 GHZ ] עם ליבה כפולה 32BIT ,וה GX520 [מעבד 3.0 GHZ ] ליבה בודדת 64BIT . איך יודעים בוודאות??? תודה אחים שלי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום חברים, קיבלתי צילום מדהים של מעבד, שצולם במיקרוסקופ אלקטרוני, בהגדלה שמאפשרת כבר לראות את המעגלים. תהנו [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amitle22,

שאלה חשובה כמה ליבות יש במעבד אינטל ‏Core 2 Duo E6750? וכמה יש בQ6600???

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by Dimebag Darrell,

היי אני בדיוק מנסה לבנות לעצמי מחשב כדי לקנות ואני מהסס בקטע של המעבד תיכננתי על INTEL CORE 2 DUE E 8400 BOX שעולה איזה 850 כך והמוכר בחנות שאני קונה ממנה הציע לי מעבד INTEL Q 6600 שהוא אצלו יותר זול מהמעבד של ה2 ליבות שבחרתי וגם זה 4 ליבות. ועוד משו אני שקלתי את הINTEL CORE 2 DUE E 8400 BOX יחד עם לוח של GIGABYTE EP43-D532 או על זה יותר בעצם: GA-EP43-DS3L שהרבה ממליצים על זה ודווקא על ג'יגבייט... אז המוכר אמר ש INTEL Q 6600 עם INTEL 35MB EVA COVE שזה יותר טוב מהלוח של ג'יגבייט איזה מעבד יותר טוב? (בהנחה שאני גם עושה בעתיד גם אובר קלוק) דעתכם על מה השמוכר מקשקש? דעות לשיפור/שינויי הלוח אם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לאחר ההשקה הטרייה של דור מעבדי 14 ננומטר חדש עם תושבת מעודכנת ואותן ליבות עיבוד שמלוות אותנו משנת 2015 - נראה כי אינטל פונה להתמקד במעבר אל טכנולוגיות חדשות ומעניינות יותר לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. גרסה מוקדמת של דגם משושה אשר אמור להיות חלק מדור ה-Core האחד עשר של יצרנית השבבים נצפתה ברשת לכתבה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  22. האם שאלתם את עצמכם איך יתכן שמעבד בעל ליבה כפולה הכוללת למעשה שני מעבדים מושלמים, מסוגל לעמוד בגבולות ההספק של המעבדים הקיימים בעלי הליבה הבודדת? מסתבר, שמעבדי ה- Opteron בעלי הליבה הכפולה צפויים לרוץ בתדרים נמוכים משמעותית מהמעהדים הקיימים בעלי הליבה הבודדת! מדובר על תדר הנמוך ב- 600MHz עד 1GHz!!! עם זאת, לטענת AMD, השיפור הכולל בביצועים יהיה 30% עד 55% במקרה האופטימלי. מקור: http://www.tomshardware.com/hardnews/20041005_205914.html

• 50 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by aquarius,

איזה ליבה יותר טובה קלוהאמר או ווניס

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. Started by סער_שי,

http://hwzone.co.il/news/1152571900/90744/ אינטל מצאו דרך לאכול סנדוויץ' של 32 שכבות בלי לנקוע את הלסת preorder מישהו?

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by nnfyrbsnss,

מוכר מחשבים בחנות אמר לי שאם אני לוקח מעבד כפול ליבה אז אני צריך שני מקלות של זיכרון אחרת התוכנות במשב יזהו מעבד חד ליבה. אותו הדבר לגבי מרובעי ליבה שאני אצטרך לקחת 4 מקלות זיכרון ואם אני אקח 1/2 אז התוכנות יזהו את המעבד ככפול ליבה/חד ליבה אני אומר שהוא טועה לחלוטין מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.