מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מהם החברות והדגמים של הלוחות אם הכי טובים בעולם? למשל ותגידו לי אם אני לא טועה שASUS, GIGABYTE ולאחרונה הבנתי שגם A-BIT הם בין החברות הטובות ביותר.
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אסוס ו-Gigabyte מפתחות לוחות אם גדולים ומתקדמים במיוחד עבור דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שמיועד גם לצרכנים ביתיים לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש בימים אלה, ומפאת חוסר תקציבהתעניינתי בלוח SAPPHIRE PURE PERFORMANCE שמגיע עם X300SE מובנה וסלוט PCI-E פנוי, במחיר סביר לגמרי, מה שיאפשר לי לקנות כרטיס מסך טוב מאוחר יותר כשיהיה לי כסף או זמן לשחק... לאחר חיפוש ביקורות קראתי את הביקורת על ה-INNOVATION באננדטק, והתרשמתי מהלוח מאוד לטובה, הן מבחינת ביצועים, פיצ'רים, סאונד איכותי אונבורד, אופציות OC וכן הלאה. מה שמצחיק זה שלא ראיתי אותו נמכר בשום מקום בארץ בחנויות המוכרות, אין לי מושג מה המחיר שלו יחסית ללוחות NFORCE 4 ULTRA והאם הוא בכלל כדאי. בנוסף תהיתי על ההבדלים בינו לבין הPURE PERFORMANCE, שכן הגשר הדרומי שלהם שונה, והסאונד אונבורד גם הוא שונה, וגוגל לא הניב תוצאות כשחיפשתי ביקורות. האם מישה…
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אווה זה נראה ממש קטלני וחזק ... תסתכלו , אם למישהו יש מידע מתי זה יגיע לארץ .... תודה ותהנו ... תמונות אלו של ה EXTREME ... יש גם את ה FORMULA מאותה סידרה חדשה תמצאו אותו בגוגל
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
מה נחשב המעבד הכי חזק ומהיר כיום? ראיתי באתר שמציג את כל סוגי המעבדים והתכונות מעבדים שיש להם הבדל קטן מאד והם מקבלים שם דגם שונה נניח הבדל של 10 וולט במתח שלו. מה זה נותן בכלל ולמה בשביל זה להוציא מעבד חדש? ב. מה נחשב הלוח הכי חזק ומהיר היום ומה הבדלים עיקרים בין לוחות כי אני רואה לוחות במהירות גבוהה של 1333 שעולים 300 שקל ולעומת לוחת מהירים פחות שיכולים לעלות גם 1500 שקל איך זה ולמה?
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום,שמתי לב שבלוחות החדשים אין southbridge , היכן הוא עבר בלוח?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שתי הערות בקשר ללוחות החדשים של אינטל לכל מי שמעוניין לשלב אתם בבניית מפרט א. ללוח P35 אין יציאות רגילות של מקלדת ועכבר אלא רק USB נא להצטייד בהתאם .ואין חיבור על הלוח לכונן פלופי למרות שאינטל מספקת דיסקט התקנה לדרייברים של רייד להוספה במהלך התקנת XP (מה שנקרא F6 DRIVERS) ולכן מי שמעוניין במערך רייד מוזמן להוריד את התוכנה NLITE מהאינטרנט (היא חינמית וקלה לשימוש) וליצור בעזרתה דיסק התקנה שמשולבים בו כבר הדרייברים(אפשר להוציא את הדרייברים מהדיסקט בשימוש במחשב אחר או לחפש אותם להורדהברשת) ב. בלוחות מדגם G33 יש כמה דגמים ואע"פ שהם אמורים להיות מצויידים בכרטיס מסך מובנה בעל יציאת DVI לא כולם באמת מצויידים ולכן שימו לב לכך (בG33TLM יש DVI וVGA. ובG33BUC אין DVI אלא רק VGA רגיל)…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
GA-965P-DQ6: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 GA-965P-DS4: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהו ה-1 ומהו ה- 0 האם הכוונה שהם עובדים במירור? האם אפשר לעבוד עם 8 או 6 התקני IDE ? האם במירור חייב שני דיסקים זהים בגודל כמו בשרתים?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אסוס אמרה לאחרונה שיש מספר לוחות אם ישנים שלה שתומכים בלוחות החדשים. אני מעוניין לרכוש את ה E6750 ונניח את ה P5B שאסוס אומרת שהוא תואם. האם המעבד באמת יפעל על ההתחלה או שאני אצטרך להשתמש במעבד אחר בשביל להתקין את גרסת הביוס שאסוס אומרת שצריך (בשביל שהמעבדים יפעלו על 1333 FSB) ?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מה המצב אנשים חכמים? אז ככה,אני צריך לוחות של 940. וגם אני צריך מידע על ה - AMD Opteron Model 242 2-Way (940-pin) Box. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
1)שלום הייתי מעוניין לדעת איזה לוח כרגע הכי טוב ל AMD 64 ובאיזה לוח יש את ה OVER CLOCK הכי טוב. יש לי כמה לוחות שהציאו לי: EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Albatron K8X800 ProII ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 2)האם כדי לי אחד מן הלוחות האלו או משהו אחר אולי 3מה ההבדל בין ה EPOX EP-8KDA3 ל - EPOX EP-8KDA3J ?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי אנשים האם יהיו לוחות ל core2 גם בצ'יפים של ATI ו nvidia ? או רק אינטל? בדרך כלל הצ'יפים של NV הרבה יותר טובים ל OC ... ומשום מה כמעט ואין לוחות עם צ'יפים של NV שלא נדבר ATI שעל הנייר הצ'יפ שלהם הכי טוב.
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
המליצו לי על Foxconn מפני שAsus בזמן האחרון פחות אמינים - האם זה נכון? כמו כן אמרו לי שיש בFoxconn יותר פיצ'רים ובזול יותר. האם עדיף להשקיע יותר בשביל ddr2? או שלמעבדים הנ"ל בכלל אין אופציה כזו?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ישנה האפשרות שאני אקח מארז micro atx למערכת חזקה ורציתי לדעת איזה לוחות חזקים [ל - E6600] מתאימים .. ומה הכי עדיף בתקציב של עד 1600 ש"ח. תודה
-
- 7 תגובות
- 438 צפיות
-
-
מכיוון שאינטל גם מייצרת לוחות משלה רציתי לשאול איזה לוחות הכי טובים למעבדי אינטל? האם הלוחות שלה הם הכי טובים? כמו שהבנתי ה-ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset נחשב להכי טוב! האם אני צודק? תנו עוד כמה דוגמאות ללוחות ברמה הזאת למעבדי אינטל! איתי!
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
לוח מבוסס 865 יתמוך בכפולי הליבה פרסלר? אפילו אם זה ידרוש עידכון ביוס...
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין הלוחות החדשים שGB הוציאו? יש 4 עם שמות דומים: P35-DS3, P35-DS3P, P35-DS3R, P35C-DS3R. אני יודע שהאחרון © תומך גם ב-DDR3 בניגוד לאחרים. R קשור לגשר הצפוני? קצת פירוט יעזור. בנוסף איזה מהם מומלץ? תחילה חשבתי לרכוש את ה-DS3 הישן (מבוסס 965), ועכשיו חשבתי לקנות את המקביל מסדרה 3, רק שכל הדגמים בילבלו קצת. ה-DS3 עולה בסביבות 730 וה-DS3R כ-100 שקל יותר.
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
נתקלתי בלוח של ASROCK מבוסס x1250 עבור מעבדי אינטל (הם לא קוראים לו 690G אבל הוא זהה, עבור מעבדי אינטל). זה לוח אידיאלי עבור HTPC זול עם אפשרות OC שאין למעבדי AMD. http://www.asrock.com/news/show.asp?id=110 http://ati.amd.com/products/radeonxpress1250dsk/index.html AMD 690 Series Specifications מישהו נתקל בלוח כזה או של חברה אחרת בארץ? בכלל מוזר ש-AMD הוציאו גרסה לאינטל של צ'יפסט שאמור לתת להם יתרון יחסי. אני אישית שדרגתי מחשב ישן ל-AMD 3600x2 + ASUS M2A-VM HDMI רק בגלל שהקומבינציה הזו הכי זולה והכי טובה למחשבים עם כרטיס מסך מובנה. נראה לי ש-AMD יורים לעצמם ברגל.
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני לא צוחק, מערכת מחשב מבוססת לוח 865PE Neo-V של MSI עם כרטיס מסך FX5600U TD-128 גם כן של MSI, הוכנסו לתא בו שררה טמפרטורה של 70 מעלות במשך 4 שבועות! (כולל החום אותו פלט המחשב,כלומר הטמפרטורה לא עלתה על 70 מעלות). בזמן הבחינה המערכת הופעלה בתנאי מאמץ של 100% במשך כל זמן המבחן על ידי הרצת מספר יישומי מבחני ביצועים בו זמנית, הלוח נדרש להישאר תקין גם לאחר סיום המבחן. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20040907155400.html הערה: עכשיו הלוח יכול לקבל את "אות הפרסקוט", האמת היו צריכים להכניס גם את המשתמש לתוך תא הבדיקה, כי זה מה שקורה במציאות, הפרסקוט והמשתמש נמצאים באותו חדר, דו קיום חם, רועש ועצבני.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
האם שווה לחכות ללוחות מבוססי P35 במידה וכן מה יתרונונם, כי לפי הכתבות חוץ מ תמיכה ב DDD3 כלום...
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=789 חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-