מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קראתי באתר כאן שכבר מייצרים לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים שהינם ברמה גבוהה - שיכולים להיות טובים לגיימר הבינוני. האם הדבר תופש תאוצה? לאחרונה קניתי כרטיס ATI Radeon 9550 . האם הלוחות המדוברים הינם עם כרטיסים ברמה כזו?
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה ימים אני מחפש לוחות אם שמגיעים עם מחלק 1/6 ל-PCI שבאמת עובד וקיים, כמובן למעבדי AMD ומבוסס על ערכת השבבים KT333, האם יש כאלה? תודה רבה, מישה.
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
א. אני זקוק להמלצה מבין שלושת לוחות האם הבאים בעלי מעבד גרפי מוכלל- GA-M55PLUS של ג'יגהבייט ושני הלוחות של אסוס, M2NPV-VM M2V-MX בעיקר בין 2 לוחות האסוס, כשההבדל העיקרי הוא צ'יפסט של ויה לעומת נוידיה, ההבדל במחיר הוא 150 שקל. כשמדובר במחשב עם מגבלות תקציב חמורות, האם התוספת שוה? יש איפהשהו בנצ' על לוחות מוכללים? ב. האם ספק 400W של CHEIFTECH שווה ערך לספק דומה של HEC? ג. אם קונים רק ג'גה זכרון, עדיף לקנות 2 סטיקים של 512 בשביל הDC, לא? או שכדאי לחשוש ממחסור עתידי בסלוטים? תודה! _____________________________
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
-
האם יש יבואן שמייבא באופן סדיר לוחות אם מתוצרת evga?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו מכיר לוח אם Albatron PX845PE Pro II האם יש כבר נסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. היום דיברתי עם מוכר בחנות מחשבים והוא אמר שלוחות אם של ASUS המסופקים בארץ עושים בעיות. האם זה נכון? תודה
-
- 11 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, ראיתי פה באתר את הפרסום ללוחות אם של Biostar. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזו - מישהו מכיר אותה? איזה לוחות יש להם מומלצים ל-Core i7? אני מחפש לוח למחשב חדש באזור ה-800-1000 שקל, והשאלה אם אתם מכירים את הלוחות האלו. איפה אפשר לקנות אותם בישראל?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אהלן אנשים טובים, אני הכנתי מפרט למחשב budget לחבר (תפרן רציני, ובנוסף הוא גם רומני משני הצדדים) וחשבתי לקחת את הלוח אם הזה Foxconn K8M890M2MA-RS2H לא לפני שאני מתייעץ עם מישהו פה , כי אני הייתי שמח לדעת אם יש סיבה מיוחדת שבגללה הם זולים מהלוחות של אביט, אסוס, ג'יגבייט... שמתחילים ב330\350 שקל. יום טוב ותודה מראש למגיבים. רוסטר. :-*
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
טוב, עשיתי מחקר קצר... רציתי לקנות גוף קירור XP-120 של ת'רמלרייט, ופתאום צצה דילמה, האתר שלהם אומר שהוא לא תואם ללוח שלי (GA-K8NS) בגלל שGigabyte שמים איזושהי לוחית מיוחדת מאחורי הלוח (בנוסף ללוחית של הלוח אם של המארז עצמו), השאלה היא כזו: אם אסיר את הלוחית, מה יקרה? זה משמעותי? זה שימושי? ידוע לי שרק ג'יגהבייט עושים את זה (זה נתון לוויכוח, לא בדקתי חברות אחרות, אבל ג'יגהבייט היחידים שיש להם את הבעיה הזו עם הגופי קירור של Thermalright) זאת אומרת שאין לזה פונקציונליות מויחדת כלשהי, ושאם אסיר את זה, זה לא יהיה קריטי. בכל אופן, בהמשך לשאלה, האם החורים של התושבת על הלוח עצמו (החורים של הברגים) הם סטנדרטים? כי אם כן, זה אומר שאני יכול להסיר את הלוחית, ולחבר את התושבת המיוחדת …
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כרגע אני מנסה לתקן מחשב בן כמה שנים שמבוסס על לוח אם של GIGABYTE וכנראה הלוח אם הוא הבעייתי, מה שאומר שעדיף כבר לקנות מחשב חדש מאשר להחליף לוח אם. לפני כשלושה חודשים מחשב שהזמנתי לאחותי שמבוסס על לוח אם של GIGABYTE,כרטיס הרשת שמובנה בו חדל לעבוד תוך מספר שבועות. עכשיו כשאני צריך להזמין לוח אם אני עומד בפני דילמה , אולי זה איזה משהו ידוע אצלם, אולי להעדיף את ASUS, לכן אני רוצה לדעת מה אתם חושבים, האם איכות הייצור של ASUS טובה יותר ולכן להעדיף אותה , כי אני מתכווין להזמין לוח תקציבי ביותר , המינימלי ביותר.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
הקבלים של הלוחות האלה נוטים להתנפח אחרי פרק זמן מסויים (זה יכול להיות חצי שנה, שנה ואף יותר - 3 שנים, כפי שקרה אצלי..) לאחרונה קניתי מחשב חדש עקב זה שהלוח הקודם שלי הלך לעולמו.. הלוח היה של Gigabyte דגם 7VTXE+ ומה שקרה זה שהקבלים שלו התנפחו... וכבר שמעתי הרבה שמועות וסיפורים על כך שהלוחות של חברה הזו לא אמינים במיוחד.. אפילו אמרו לי שהם בכוונה מייצרים לוחות שהקבלים שלהם יתנפחו אחרי זמן מסויים.. אבל זו רק שמועה. אני באופן אישי לא יתקרב יותר לחברה הזו, לא בלוחות ולא בכרטיסי מסך. רק רציתי להביע את דעתי, תודה. נ.ב. כמה הייתם לוקחים על מעבד Athlon XP 1600+ 1.4Ghz ? (יש לי אחד כזה למכירה אם מישהו רוצה, שישלח הודעה)
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הם נחשבים בסדר? ספציפית, יש משהו שאני צריך לדעת עליו לפני שאני קונה MSI P35 NEO?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
ראיתי אצל פנדה לוחות אם של SAPPHIRE .. איך הם הגיעו ליצור לוחות אם ??? ואם כבר, הלוחות שלהם שווים משהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני שוטטתי לי פה בפורומים (בעיקר בזה שמרכיב מפרטים) ושמתי לב למשהו מוזר, אף אחד לא המליץ על לוח אם של אינטל, בעצם, לא ראיתי אפילו איזכור אחד לטוב ולרע, מה העניין עם זה? יש משהו שצריך לדעת עליהם לפני שאני קונה מחשב עם לוח אם כזה? הרי הכי טבעי בעולם שמעבד של אינטל יילך עם לוח אם מאותה חברה, אז למה ממליצים בעיקר על אסוס\ג'יגבייט? אשמח לתשובה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש, והחנות בה אקנה מוכרת רק לוחות אם אינטל. לא מצאתי דיונים או ביקורות על לוחות האם האלו, ואתם בדרך כלל ממליצים על לוחות של חברות אחרות. אני תוהה מדוע. הם יקרים יותר? פחות עתירי פיצ'רים? מוגבלים אחרת? אם הבעיה היא במחיר בלבד, אני אקנה בחנות בגלל נוחות ושירות טוב שקיבלתי שם. אם הסיבה אחרת - מעדיפה לדעת ולבחון את החלטתי. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג (לא יודעת מה זה), והדרישות מהמחשב הן יחסית צנועות - עובדה שכיום אני עושה כל מה שברצוני לעשות על פנטיום 3 בן חמש, ואם לוח האם שלו לא היה גוסס הייתי דוחה בינתיים את השדרוג. ספציפית, מבין המוצע באותה חנות אני מתלבטצת בין שני לוחות INTEL DP 45SG INTEL BLK DG 45ID הראשון יקר יותר, אבל יש לו אפשרות לזכרון מתק…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם קיים לוח אם של אינטל, שישמש בעיקר למשחקים, ויתאים למערכת הבאה? Q9300 RADEON HD 4870 2GB DDRII 800 320GB WD X20 DVD-RW SONATA III אין צורך באוברקלוק או CF.
-
- 6 תגובות
- 519 צפיות
-
-
איך הלוחות אם של אינטל ? לא מבחינת OC מבחינה של רכיבים איכות מוצר סופי . חבר שלי עבד בבאג מחשבים והוא אמר לי שהלוח הזה בעייתי מלא מסכים כחולים והממשק של הביוס שלו קצת בעייתי לא כמו בלוחות הרגילים יש לי אפשרות לקנות ASUS / GIGABYTE G31 לוח אבל שמתי עין על הלוח של אינטל G31 http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg31pr/dg31pr-overview.htm מה אתם אומרים עליו ? הוא קצת יותר יקר 270 ש"ח . ואני אזמין איתו זכרונות 2GB 800 *2 של סמסונג סה"כ הנזק 490 ש"ח לא כולל משלוח .
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ראיתי כמה לוחות אם של אינטל באתר SKYPC במחירים זולים יותר מהחברות המוכרות האחרות מומלץ לקחת לוח זול של אינטל או שעדיף להוסיף כסף ולקחת של חברה מוכרת אחרת כמו אסוס\ גיגאבייט? http://skypc.co.il/pl_product~BLKDH67BLB3~10~0.htm לוח של אינטל 453שח בי3 http://skypc.co.il/pl_product~BLKDH67CLB3~10~0.htm לוח של אינטל 476שח בי3 מבקש ייעוץ אני לא דורש חיבורים מיוחדים מהלוח וכדומה תודה חברים
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום ועברתי קצת על המלצות שלכם למפרטי מחשב שמתי לב שלוחות אינטל לא מומלצים ע"י חברי הפורום והמנהלים בכלל האם יש סיבה לכך מלבד זה שהם מגיעים בשקית מחורבנת ולא בקופסה עם באנדל מינימלי סיבה נוספת שחשבתי עליה אולי זה העניין שלא ניתן לבצע עליהם OC אשמח לתגובות תודה
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום כיצד הלוחות אם של אלבטרון? איזה לוח אם כדאי לקחת? עם תושבת של AGP או של PCI או שניהם יחד על הלוח (לשדרוג עתידי)? אני מעוניין בלוח עם סוקט 775 עבור מעבדי פנטיום 4.
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ערב טוב! אני יכול להשיג לוחות אם של אסוס במחירים מצחיקים יחסית. רציתי לשאול שני דברים א. איזה מהלוחות הבאים כדאי יותר למעבד AMD 64 S939 3000+ (לא ל- OC!) : A8N-E Socket 939 A8V-E Deluxe Socket 939 A8V Deluxe Socket 939 A8V Socket 939 כולם בין 100$ ל- 120$! אני ממש לא בטוח שאני רוצה לשלם עוד על PCI_E כי הסיכוי שאני אשדרג את כרטיס המסך הוא אפסי. ואני ממש לחוץ בכסף. אני יודע שאסוס הם יחסית יקרים אבל עדיין, בגלל ההנחה אני לא רוצה להתפשר על הMotherBoard/ ודבר אחרון.. איך הצ'יפסטים שלהם? (Via) המחשב הוא לעיבוד תמונות וסרטים, לא לאובר קלוקינג ולא למשחקים כבדים מדי. אבל אני רוצה לקנות משהו איכותי. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אוקיי היום אפשר להשיג את הלוחות הבאים: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI בחיר של 1700 שקל ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI במחיר של 2100 שקל כמה שאלות: א)משהו יכול להביא ביקורות על הלוח הראשון? ב)האם הוא לוח טוב באוברקלוקינג? ג)האם ידוע שיצא לוח חדש מסדרת ASUS Digital Home Series עם הצ'יפסט הנ"ל ???(וביצועי OVER כמו הP5W בערך)??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה להוריד CAS LATENCY בלוח אם של ג'יגה בייט שלו והוא לא יודע איפה האפשרות בביוס. הוא אומר שאמרו לו שבלוחות האם של ג'יגה בייט מסתירים את האופציה הזאת כדי שמשתמשים ממוצעים לא יתעסקו עם זה. משהו יודע איך להגיע למקום המסתורי שבו זה מוחבה? ;D :-* תודה מראש! :-X
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
:s05: האם יש שיטה בכל הצרופיה אותיות שאחרי הציפסט ? (לדוגמא UD1 UD2 UD3- UD2H UD3H למשל אם אני רוצה לראות את כל הלוחות שתומכים ברייד 0 עם USB3 ושיש או אין להם ESTA - האם יש טבלת השוואת פיצרים ותכונוות שכזו ?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-