עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 1gnition,

שלום לכולם, אני חדש כאן וכרגע אני מרכיב את המפרט של המחשב הבא שלי. יש לי שאלה לגבי זכרון פנימי: מה עדיף? שני זכרונות של 512MB או זכרון אחד של 1GB? אנא פרטו מדוע עדיף כך או אחרת ואם יש לכם לינקים מעניינים בנושא, אתם מוזמנים. תודה.

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by Crown,

יש לי ספק כח בלי 24 פינים יש לו כבל אחד של 20 פינים וכבל נוספת של 4 פינים. איך אני אמור לחבר אותו? צירפתי תמונה, האם חיברתי נכון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 510 צפיות
  3. שלום ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט k8nf-9 ועליו 2 סטיקים של 512 DDR 400 של ADATA אשר עובדים בדואל צ'אנל. תהיתי, במידה וארצה להוסיף עוד גי'גה ראם, האם עליי לרכוש גם A DATA זהים לאלו שיש לי כרגע כדי שהכל יעבוד בדואל ? או שמספיק עוד זוג של ג'יגה של חברה אחרת, כלומר 2 של ADATA ושניים של חברה אחרת למשל... טווינמוס.. זה יעבוד בדואל צ'אנל ? או שזה יתפקד בסינגל צ'אנל ? אשמח לקצת הסברים.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. שלוט אני מרכיב מחשב למשחקים, ורציתי לדעת איזה לוח אם בתקציב של 550 שקל בערך יש לAMD Athlon64x2 (AM2) 3600 חשוב לי שהיה לוח אם עם ביקורות טובות, ושיהיה לו יכולת לעשות OC לא גדול... אם תוכלו לתת לי 2 שמות של לוחות אם שמתאימים לדרישות שלי אני אשמח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 401 צפיות
  5. Started by ofir38,

שלום.. ברשותי לוח אם ecs 661fx-m .. כיצד אני יכול למצוא את מפסק הclear cmos ? אני לא מצליח למצוא אחרי 15 דקות חיפוש בלוח אם..

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  6. יש את אלה -MUSHKIN http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7066 ויש את אלה - SUPERTALENT http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 כמובן שתי סטיקים שתיהם לא במלאי והבנתי מSKY שקשה להם להביא תSUPERTALENT הם אמרו שאפילו היבואן לא יודע מתי הוא ישיג אבל הם אמרו "אנחנו מקווים לאמצע-סוף השבוע" -שיהיה עוד דבר מוזר כשנכנסתי ללמיר וחיפשתי תזכרון הזה(לא דרך חיפוש) הוא לא היה שם.. מוזר

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by idan007,

חשבתי שזיכרון DDR2 667 זה אומר שהוא עובד ב667 MHZ טעיתי?

• 13 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by sashakrik,

שלום ! מתנצל בפני הנהלת הפורום שפתחתי מחדש את התרד. חשוב לי לדעת את ההבדל בין עבודה במצב 1T לעבודה במצב 2T, כרגע אני עובד במצב 2T, האם מעבר למצב 1T יעלה את קצב העברת הנתונים בין הזיכרון לבין בקר הזיכרון או שיפור אחר ? והאם יש חיסרון כלשהו בעבודה במצב 1T ? תודה, אלכס.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by redersh,

אני מרכיב מחשב לילד בעל דרישות בסיסיות מאוד (איסיקיו מוסיקה אינט' אימיול..... וכד') האם מחשב כזה יסתפק בסטיק סביר של 512 או צריך סטיק של 1024 הזכרונות שחשבתי עליהם הם של SUPER TALENT 667 סטיק בודד מעבד Sempron 3000 AM2 לוח כולל כ מסך GIGABYTE GA-M51GM-S2G האם יש לכם הערות שינויים ? תודה, עומר

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  10. אני מחפש את אחד הלוחות האלה , הם לא רשומים ב ZAP או אפילו בחיפוש ב GOOGLE , מישהו אמר שיש ב KSP אבל מה שיש להם באתר זה AW8D....

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

שלי, אפשרי???

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  12. אז ככה... 1. יש היום הרבה מעבדים ולוחות אם. שלכל אחד מתאים משו אחר... אז למשתמש ממוצע שרוצה את המחשב בעיקר לשימוש ביתי+ (זתומרת אינטרנט ומשחקים מדי פעם והורדת סדרות וסרטים וכאלה אבל לא ברמה הכי גבוהה) מה עדיף? אינטל? AMD? ולהמשך האשכול... באות שאר השאלות מה זה DUAL CORE ומה זה SATA1 או SATA2 וכל מיני תמיכות ודברים כאלה שיש לרכיבים השונים. ומה זה קונרו? ואיזה לוח תומך ואיזה לא? ומה עדיף בשביל שתהיה אפשרות בשנה שנתיים הקרובות גם לשדרג את המחשב ולא להתקע עם טכנולוגיה שנהיה מחוייבים להחליף את כל המחשב בשביל לשדרג אותו. תודה.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  13. Started by pazer005,

אני מחפש זכרון DDR2 2GB 800Mhz עם עדיפות ל-CL4 עד 1600 שקל. מה שמצאתי בזאפ זה כאלה של G.Skill, האם אתם מכירים עוד כאלה מחנויות אחרות או מיצרנים אחרים. אני מחפש פשוט חנות קרובה לבית כדי ללכת להביא את זה כבר. החנות שיש בזאת זאת נועה.... אני גר בפ"ת. מחפש פשוט חנות באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by ofir38,

שלום... אני צריך ממישהו חוות דעת על הלוח אם P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב?(זה לא הדלוקס) והוא ייתן לי OC טוב עם intel e6300?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by mrbig,

שלום אני מחזיק בלוח 775 DUAL של אסטרוק עם מעבד 6300 הלוח הישן שלי הוא ABIT ציפסט 865 אני רוצה להחליף בין הלוחות והמעבד בלי לפרמט את ההרד דיסק שלי אני קראתי פה בפורום שאפשר לנסות יחסית בקלות ע"י הסרת דריוורים כיבוי והפעלה עם הלוח החדש. יש מישהו שיכול להראות לי איזה דריוורים אני צריך להסיר ? אני נשאר עם כל החלקים שלי (כרטיס מסך AGP וכל שאר הדברים). תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by krabby,

..

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  17. מישהו מכם בכלל עושה שימוש בחריצים האלה ?

18. חשבתי בהתחלה לקנות כ.מסך לAGP (7600GT , אבל חשבתי לעצמי שזה לא קניה נכונה ועדיף כבר להשקיע במשהו לעתיד הרחוק יותר .., אז אני מתכוון לקנות 7600 בPCI E המעבד הנוכחי שלי CPU Type Intel Pentium 4 530, 3.0 MHz (15 x 199) עם זיכרון 1 ג'יגה של קינגסטון DDR1 .., קיצר על איזה לוח אם ללכת ..אם יש פתרון זול יותר מ600 ש"ח , אני אשמח . והאם יש כאן מישהו שחושב שעדיף לי לקנות כ.מסך AGP ולוותר על שדרוג של הלוח אם ..? הלוח הנוכחי שלי MSI 865PE Neo3-F ) קיצר אני אוכל סרטים קשים .. תודה .

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by y_a_n_i_k,

בS&M על ביצועי המערכת??? או על המערכת עצמה.

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by ofir38,

שלום.. אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב.. וההתלבטות שלי היא בבחירת הלוח אם.. התקציב שלי ללוח אם הוא עד 700 ש''ח וראיתי שתי לוחות אם... מה מהם יותר טוב? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 או... DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E intel שתיהם בסביבות ה650 ש''ח.. מה יותר עדיף ויעבוד יותר טוב עם מעבד intel e6300 conroe?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by גיימרית,

יש לי לוח אם ASUS P5LD2, עם מעבד Intel pentium D 2.8 וג'יגה זיכרון בדואל של סמסונג. שקלתי לרכוש מעבד core duo - השאלה היא האם לוח האם שלי מתאים או שזה אומר לקנות גם לוח אם חדש, והאם מעבד הדואו הקטן שיש (1.8 אני חושבת, לא?) חזק יותר מהמעבד הנוכחי שלי. אם לא, האם שווה לי להגדיל זיכרון? (ואם זה לא מובן מאליו, המטרה היא לשפר ביצועי המחשב למשחקים כבדים ועבודה עם יישומים כבדים). תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NJorl,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=14732 ומה נותנת לי התוספת בשם הדגם "Energy efficient 65Watt" (כי יש דגם זהה מעט יותר זול ללא התוספת הנ"ל) ומה מציעים ב-אינטל במחיר הנ"ל

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  23. מה אתם אומרים על הלוח והזכרונות הבאים? זכרונות : TRANSCEND 512DDR2 667MHZ -- החברה מוכרת למישהו???...היא טובה, סבירה, משהו<? לוח אם : GIGABYTE GA-M55S-S3 -- הלוח האם הזה טוב??

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  24. יש לי כיום Pentium 4 Dual Core במהירות 3.4 ג'יגה הרץ. אני רוצה להחליף אותו למעבד החדש Core 2 DUO. באיזה מהירות אני צריך של המעבד החדש כדי לקבל ביצועים שאינם נופלים מהביצועים של המעבד שלי? האם 3.4 ג'יגה הרץ או אני יכול להסתפק במהירות נמוכה יותר למשל 1.86, 2.4? בקיצור איך אני יודע לעשות הקבלה מבחינת ביצועים בין שני דורות המעבדים.

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אשמח לקבל הסבר על הפרמטר CR = Command Rate. מה היתרונות והחסרונות בעבודה במצב 1T אל מול 2T ? תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים