עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום התלבטתי לגבי לוח האם GIGABYTE EX58-UD3R וראיתי במאפיינים שלו שה"מהירות" שלו היא 1600MHZ. אם אני אריץ עליו את כרטיסי הזיכרון DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel שמהירותו היא 1333MHZ, הוא ישתמש רק ב1600MHZ, ולא ב2666MHZ המלאים? :s05: תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. מעבדי אינטל החדשים מביאים איתם תושבת חדשה ובסקירה זאת נביט באחת האפשרויות שתהפוך למבוקשות בין דורשי המחשבים הלבנים - Z890 AORUS PRO ICE של GIGABYTE אשר ממשיך את האבולוציה של רכיבים שאפשר להלביןלכתבה

• 0 תגובות
    • 246 צפיות
  3. אם לא עד לאיזה מעבד הוא המקסימאלי בשבילו? תודה רבה לעונים שאלה: יש לי את המעבד E6750 מותקן וכבר חצי שנה עושה לי בעיות ניסו להחליף לי מעבד לוח אם והכול במחשב ועדיין עושה לי מסכים כחולים... יכול להיות שאני יבקש שיעדכנו לי ביוס זה יסדר לי את הבעייה הזו? עריכה: עם מעבד E2180 ( ניראה לי שזה היה הוא ) הכול עבד לי מעולה והוא היה הזמני רק שהוא עשה לי צוואר בקבוק ולא רציתי... והיה לי חצי שנה עם המעבד E6750 שלא עשה לי בעיות בכלל ומה ההבדל בין דואל קור לבין קור טו דו?

4. Z97X-UD5H הוא לוח האם החדש של גיגהבייט. הוא מגיע במחיר טוב ונושא תכונות רבות, אז מה הקאץ\'? לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewsmbgigabyte_z97x_ud5h_lga1150/

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by Grave Digger,

אין לי בעיה עם המחיר של הלוחות - כולם עולים עד 625 ש"ח. מה הכי כדאי לי לקנות יש לי את המפרט הזה: AMD Athlon XP 1800+ Kingston 256MB DDR PC-2100 Sapphire Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI LITEON 40x12x48 Microtek 16x48 הלוחות: ECS ELITEGROUP K7VTA3 EPoX 8K3A Gigabyte 7VRX Soyo KT333 Dragon Lite MSI KT3 Ultra MSI 745 Ultra נ.ב: הלוח הנ"ל של ECS ELITEGROUP הוא לוח חדש אז אל תזלזלו לא סתם שמתי אותו ברשימה יש בו RAID ATA 133 והוא בצבע סגול

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by LOLFTW,

כפי שרשום בכותרת - מה לוח האם הזול ביותר שאוכל לבחור למפרט הזה לביצוע OC בעתיד? תודה.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. היי, אני מתכנן לרכוש מחשב עבור עבודה משרדית וצפייה בסרטים (לא HD). המעבד הינו athlon X3 425. המחשב יריץ WIN7 ואני מעוניין בלוח עם OB שיעמוד בממשק הגראפי של מע' ההפעלה במחיר הזול ביותר. התקציב יכול להגיע עד 450, רצוי שלא. שאלת אגב. האם לוח G31 ומעבד E5XXX יהיו טובים יותר? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. האם אי פעם חלמתם ליצור מערכת עם יותר מעשר ליבות עיבוד בתצורת Mini-ATX קומפקטית? מהיום תוכלו לעשות זאת, תודות ל-X299M Gaming Pro Carbon לכתבה

9. Started by Cyanide,

אני מחפש לוח אם שיתאים למערכת הבאה: QX9650 4GB 8800GTS/9800GTX לא חושב שיש צורך בSLI כי המשחקים ישוחקו על רזולוציית 1280X1024. רייד ושאר ירקות יהיה נחמד. תקציב עד 900 שקל.

• 48 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. בבקשה המלצות

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by orir31,

אני קונה מחשב חדש השבוע והמעבד הכי משתלם הוא כמובן E6750. אני ממש מתלבט בין שני לוחות אם שמבחינת מחיר\ביצועים הם הכי משתלמים היום. ASUS P5B GIGABYTE GA-965G-DS3 השאלה שלי האם מישהו יודע האם ה GIGABYTE תומך או יתמוך ב 1333FBS ASUS פירסמה שהלוח שלה יתמוך על ידי עדכון ביוס. מישהו חושב שיש לוח אם ברמות מחירים הללו (עד 700 שח) יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. אהלן, בקרוב אני אקנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל (מרובע ליבה). שאר המפרט יהיה משהו כמו 2X1GB DDR2 800mhz כרטיס מסך לא חזק מדי, מתאים לעריכת וידאו אבל לא לצורכי "גיימר". אני מחפש את לוח אם שיתאים גם לשדרוגים עתידיים במסגרת תקציב של 650 ש"ח. הרבה תודה!

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  13. השחקנית הסינית עומדת להשיק את המכשיר החכם המודרני הראשון עם מסך 6.9 אינץ׳ לכתבה

14. Started by שמנואל,

שלום. על לוח אם של OCTEK שהפסיק לתפקד מצאתי ארבעה קבלים שנזל מהם חומר. אם זה חשוב- אז זהו טור של ארבעה מצד שמאל של המעבד. השכן שלי, אלקטרונאי מוכשר, שמע את הבעיה והודיע לי : "אין בעיה, תביא את המחשב ואני אחליף לך את הקבלים והכל יעבוד יופי". זה נכון? הוא יודע על מה הוא מדבר ? תודה.

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי לוח אם של ASUS P5Q DELUXE ושתי קיטים של 4 ג'יגה של OCZ מסדרת TUBE. שמתי לב שבביוס הלוח לא מזהה נכון את תיזמון הזיכרונות במקום 4-4-4-15 יש 5-5-5-15 הרי שילמתי בזמנו הרבה יותר בשביל לקבל CL4 והיום הדבר לא מנוצל. לכן הגדרתי את התיזמונים ידנית וגם את המתח לפי הגדרות יצרן 2.01 מה שקורה זה שהמחשב קופא תוך זמן מסויים הזיכרונות הם DDR2 800MHZ איך אני יכול לגרום ללוח לזהות את הזכרונות כמו שהם ולנצל את הזיכרונות שברשותי כמו שצריך ? תודה מראש טל.

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  16. לוח האם ב P-3-800 התקלקל האם אפשר לקבל המלצה לקנית לוח חדש שיתאים לזיכרון DDR בעלות של עד 650 ש"ח ? תודה

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  17. היצרנית הטאיוואנית משיקה לוח ראשון עבור הצרכנים בתצורת ה-STX הייחודית לכתבה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  18. שלום!! המעבד שלי הוא GigaByte GA-K8NF-9 לא להתבלבל, לא גרסת הULTRA ואני תוהה, מה המעבד הכי חזק שאני יכול לרכוש עבורו כיום?? (אשמח לקבל לינק לזאפ) תודה, איתן.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  19. לוח האם שלי P67A של GIGABYTE נכנס לבעיית בוט לופים. הוא פשוט עושה ריסטארט לאחר ריסטארט לאחר ריסטארט ושום דבר לא עוזר. בעבר זה היה קורה לי כשהייתי מנסה להכנס ל BIOS אבל זה היה מסתדר לאחר 10 דק' מנוחה. עכשיו כבר לא (: החלטתי שלא בא לי GIGABYTE יותר ואני רוצה לוח של ASUS. יש לי אולפן אז אני צריך משהו טוב. יש לי 8 ג'יגה זיכרון (אני רוצה להרחיב עוד) 1333 מהירות. I7 3600 שהתושבת היא 1155. חשבתי ללכת על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8056 ואם בכל זאת GIGABYTE אז זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7808 מה עדיף? ועם מה אין בעיות של ריסטארטים וכו'.......

20. טוב, זה הלוח אם שלי- Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 10/27/2003-SiS-648-6A7I0G0KC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S648(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 101 MHz (QDR) Effective Clock 404 MHz Bandwidth 3230 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 3 DIMM Integrated Devices Audio Form Factor ATX Motherboard Size 210 mm x 300 mm Motherboard Chipset SiS648 Extra Features EasyTune 4 Motherboard Manufacturer Company Name Gigabyte Technology Co., Ltd. Product Information http://tw.giga-byte.com/Mother…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אתמול ניסיתי לעדכן את הביוס במחשבי (פעולה שעשיתי כבר מספר רב של פעמים בהצלחה רבה). מסתבר שמשהו לא הצליח, ולאחר הריסוט פשוט שום דבר לא עלה (כלומר לא מופיע דבר על הצג, ואפילו לא שומעים את הביפ הראשוני). אני מניח שכנראה הביוס נדפק. ניסיתי לעשות Clear CMOS וזה לא עזר. מה עוד אני יכול לעשות? מפרט: PII 350Mhz (כרגע על 233 עם לוח 440LX שעובד ב 66FBS מקסימום ). ECS P6BX-A (ערכת שבבים 440BX). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by Vortex,

סתם ככה, הלך. איזה לוח זול אתם ממליצים בשביל Pentium 4 1.7GHz סוקט 478 עם זיכרונות SDR שיש לי ?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  23. שלום אני חדש, שמעתי תגובות טובות לגבי הפורום הזה ולכן באתי להתייעץ עמכם. אני מתכנן לקנות זכרונות חדשים - DDR400 ואני צריך לדעת אם לוח האם שלי בכלל תומך בזכרונות במהירות הנ"ל. הנה פרטים על לוח האם שלי: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Mo…

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by NTT,

מישהו יכול להמליץ לי על הלוח הכי זול,שיש לו שתי PCI-E 2.0 שכל אחד מהם עובד 16X בקרוספייר,וRAID?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  25. הרוב מסוכם בכותרת. זה עבור מחשב של חבר שכנראה שמת בו הלוח, לכן צריך משהו שיחליף המחשב משמש לאינטרנט בלבד ולכן אין שום רצון להשקיע במחשב הנ"ל. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.