מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי 2 סטיקים, מה יקרה אם אני אוסיף עוד 2 סטיקים זהים למה שיש לי? עד כמה שהבנתי לא תיהיה פגיעה בדואל צאנל אבל או שהתדר ירד ל 333, או שהזכרונות ירדו ל T2 מה מבינהם נכון, ומה אפשר לעשות נגד זה? (אני עם הגירסאת ביוס העדכנית מאתר היצרן). תודה!
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!! מצורפת תמונה של הלוח M שרכשתי ורציתי שמישהו יסביר לי איך מתבצעים כל החיבורים בלוח M. כולל כל היציאות ממנו לרכיבים וכל הכניסות אליו תודה....... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני עכשיו עובד עם שני סטיקים של 256 מגה DDR400 שעובדים לי בדואל צ'אנל אני רוצה לשים עוד שני סטיקים של 512 מגה, אז הם גם יעבדו לי בדואל צ'אנל? (אני בעיקרון רוצה שיהיו שני זוגות של דואל צ'אנל, אחד של 256X2 ואחד של 512X2)
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה ללוח אם, וכרטיס מסך טוב למשחקים במחיר סביר! יש לי מעבד 3.0, ו2 סטיקים של 512 400MHZ, של CROSS. מחפש לוח אם זול, אבל שיספק את העבודה, בעיקר למשחקים, כנ"ל לגבי הכרטיס מסך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני בתהליכי בניית מחשב חדש. המחשב יעבור OC ולכן חשוב לי שיהיה לי זכרונות מעולים. המחשב יהיה מחשב אולפני כלומר יעבוד עם תוכנות של מוסיקה שדורשות שימוש נכבד בזיכרון. האם אני ירוויח מזכרון גדול יותר או שאולי מזיכרון מהיר יותר? המפרט: P5B-DELUXE CONORE E6300 כרטיס מסך ASUS Extreme AX700 Silencer/TD/256M (הוא שווה משהו בכלל?) אשמח אם תענו לי על השאלות ואולי אפילו תמליצו על דגם מסויים של זיכרונות
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה אני לא ממש מבין בעיניין האוברקלוק ורציתי לדעת עם אני יכול להאיץ את המעבד e6300 על לוח 945p-s3 .. ועם אני יכול להגדיל את המכפלה או רק את התדר לפחות למהירות 2.2 (ועכשיו הוא על 1.86) ודרך אגב אני בלי קירור מיוחד יש לי את הקירור הרגיל של אינטל שבא עם המעבד..
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם!! קודם כל רציתי לשאול האם הכרטיס זיכרון 1GB Spectek שווה ?? ובנוסף רציתי לשאול האם אני יכול לחבר בלוח M שתי זכרונות 1GB Spectek ובמה זה יועיל ?? אשמח לתגובות מפורטות תודה......
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6267 מה דעתכם עליו? שווה ב 700 ש"ח? (זה PQI "רגיל", לא Turbo)
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel יש לכם מידע על הזיכרון הזה? אני מתלבט עם KINGSTONE..
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי זכרונות למחשב - שני סטיקים של CORSAIR 512MB CL2.5 400MHZ VALUE סה"כ 1GB בקיצור התקנתי חלונות ויסטה, ו1GB לא מספיק לי ... (החלונות תופסות 512MB מהזיכרון תמידי) עכשיו השאלה שלי עד כמה יפגע לי בביצועים עם אני יקנה עוד 2 סטיקים של 512MB ? והאם זה חשוב שהם יהיהו מאותו דגם של הזיכרונות שיש לי ? והאם אני יקנה CL2 זה ישפר לי ביצועים ?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, מקווה שהכותרת מספיק מפרטת את הבעיה יש לי כרגע במחשב שלושה סטיקים של 256 מגה כול אחד ורציתי לשאול האם ניתן להחליף אחד מהם לסטיק של 1 ג'יגה או 512 מגה לדוגמא? האם המחשב יקבל את זה ויפעל בלי בעיה? ??? (יש לציין שבכול מקרה אני מתכון מאותו סוג, במקרה שלי DDR 433 ) בתודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי עוד מעט יגיע לארץ הQUAD CORE החדש של אינטל QX6700 ולעומות יש את הDUAL CORE 2 X6800 בהנחה שכסף לא משחק (יכולים להרשות את שניהים), מה תעדיפו? הDUAL פועל במהירות שמתקרבת ל3 ג'יגה הרץ לעומת ה4 שפועל על 2.66 וכמובן יש את הבדלי הליבות (2 לעומת 4)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שייתן לי לי לעשות OC טוב בקיצר משהו מפלצת שייתמוך בקונר ואם אפשר גם זכרון טוב בתקציב של עד 800 שח בעיקר ל OC
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
זכרון טוב ל OC בתקציב של עד 1000 וכרטיס מסך טוב בתקציב של 1700 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם? ב-64Bit אני יקבל ביצועים יותר טובים? כיום המשחקים והתוכנות תומכות ב-64Bit?למה אני לא רוצה להיתקע. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי התלבטות בין 2 זיכרונות: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4 F2-6400CL4D-2GBPK SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 איזה מהם עדיף ל-OC? או שאולי יש זיכרונות אחרים שיתנו ביצועים טובים יותר עד 1700 שקל (לא חייב 2 ג'יגה, אפשר להתפשר גם עם 1)? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד קונרו 6300 איזה לוח הכי טוב יהיה בשבילו עד 800 ש"ח(לא לO.C)
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, רניתי מחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון TWINMOS 667 משום מה גיליתי שזה עובד רק על 533. מה אני צריך לשנות בביוס כדי שזה יעבוד על 667? לוח P5B תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מכיוון שיבואן Kingston אינו מיבא לארץ קיטים של שני מודולי זיכרון יחד ולטענתו אין שום הבדל בביצועי המחשב בהרכבת שני מודולים נפרדים רציתי לדעת האם זו גם דעתכם (נסיונכם) דורון
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול האם הלוח M הזה:945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E יתמוך בכרטיס זיכרון הזה: 1GB Spectek תודה ........
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
משום מה לוקח הרבה זמן למחשב לבצע POST אפילו כשאני מכוון את הכל בביוס להגדרות מפעל. יש בעלי P5W DH שנתקלו בתופעה ?
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שמעתי שהמעבדים העתידיים של AMD גם יהיו בסוקט AM2 .. וכל הלוחות AM2 יתמכו במעבדים החדשים ע"י עידכון הביוס. זה נכון ? אם כן, הייתי ממליץ לכל מי שחושב לשדרג את המחשב (כנ"ל לגבי) את האופציה של AMD, מכיוון שבעתיד יתאפשר שידרוג טוב יותר ללא שידרוג לוח האם..
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-