עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mulderfox,

מבוסס NFORCE 2 ULTRA 400 הבנתי שתומך בSOUNDSTORM (שחשוב לי) מה התרשמותכם? האם הלוח עובד ביציבות? אף פעם לא התנסיתי עם לוח של אלבטרון, אז אני לא יודע למה לצפות. כרגע יש לי לוח NFORCE1 של MSI - ואני מאוד אוהב אותו, אבל המעבד שרכשתי בשבילו (AMD athlon xp 2600+) לא רץ עליו במהירות הרגילה שלו (אם מרימים את הFSB ל133 כמו שאמור להיות, מקבלים מסכים כחולים והמערכת נתקעת). אז אני שוקל לקנות לוח שיוכל להריץ את המעבד במהירות שבה הוא אמור לרוץ. האלבטרון זול, מציע הרבה, ונראה לא רע בביקורות. ובקשר להצעות לפתרון הבעיה עם הלוח הנוכחי שלי - אין צורך.. כבר ניסיתי הכול (עדכון ביוס, התקנת מערכת מחדש, החלפת ספק כוח לחזק יותר, ועוד ועוד) - הבעיה היא בלוח עצמו. תודה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by regby,

לאחרונה קיניתי מחשב חדש עם מעבד amd xp 2000+. איך אני יכול לדעת יזה ליבה יש לי? palomino או Thunderbird? אל תשאלו אותי איזה צבע יש לו כי אני לי יודע, המחשב בא מורכב מהחנות. האים יש הבדל גדול בין הליבות? זה משנה בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by Rocket_Pool,

מתי ייצאו לוחות של אסוס שתומכים בזכרונות ||| DDR החדשים?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  4. או שכדאי להשאיר 2GB עם אותה המהירות?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by eranx,

מאשר 512*2 ? אני לא עושה OC או משהו, הזכרונות כולם 400MHZ

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by Hitman_47,

לאחר ישבה ממושכת בכלא צבאי אני לא מעודכן בכלום מה יכול לעדכן אותי קצת בלוחות מעבדים מזה AMD 64 וכל מיני עידקונים

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by ofir2808,

שלום לכולם, יש לי התלבטות בין 3 המעבדים שמופיעים בכותרת, מבחינת מחיר, אני משלם על כל אחד מהם את אותו מחיר, אני קצת משחק, קצת עושה עריכת סרטים (ברמה בייתית, לא מקצועית) וכמובן שימוש רגיל (אינטרנט, אופיס, סרטים וכו') מעוניין לדעת מה הכי כדאי לי. בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by Anonymous1,

אמנם נתנו לי היום קישור לדף בנושא ציונים למעבדים, אבל קודם כל לא הופיעו ברשימה מעבדי Sempron ו Intel ובקישור לציונים למעבדים אלה יש כתבה בלבד, בנוסף לפי הבנתי זה רק נותן ציונים אבל לא נותן רשימת הקבלה. למשל כרגע אני מתעניין במעבד Sempron 3000+ לתושבת AM2. בתודה.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  9. הורדתי CPU-Z וגיליתי כמה דברים מוזרים במחשב שלי: המעבד אמור לעבוד על 3000 ומשום מה עובד רק על 2800.. ועוד משהו, בקטע של הזכרונות: הזכרונות במהירות 800, ולפי מה שהבנתי מפה אז הם עובדים במהירות 400? הלוח אם מגביל? (DUAL CHANNEL 2GB 800) מקווה שתוכלו לעזור תודה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by roadrunner,

512MB TwinMos TwiSTER DDR PC3200/400 או OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Rev 2 Performance שניהם בערך באותו מחיר

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  11. שלום לכולם. אתמול בלילה שדרגתי את המעבד בחמשב המשני שלי מאת'לון XP 2500+ ל 2800+ (שניהם בארטון) לא ממש הספקתי לבדוק את זה בגלל השעה המאוחרת וגם היום אני לא אספיק. האם מישהו יודע להגיד לי האם אני ארגיש עליה בביצועים או שזה לא אמור להיות מורגש? בסה"כ הבדל של 250 מה"ז לטובת ה 2800. הבדיקה היחידה שכן הספקתי לעשות היא עם 3DMARK 2001 (יש במחשב TI4600) וההבדל בתוצאות בין שני המעבדים היה קטן מאוד. בנוסף ה 2500+ ידוע כאוברקלוקר נפלא, האם גם ה 2800+ יהיה דומה או נחות יותר באפשרויות ההמהרה שלו? דיעותיכם בבקשה.

12. שלום יש לי מחשב AMD קצת ישן יש לו זכרון של 64M SDRAM האים זכרון של 256SDRAM יתאים למחשב .. אני לא יודע בדיוק את הסוג מעבד או לוח .. אבל אם תוכלו לעזור לי בתשובה אודה לכם ...

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  13. 1) האם יש הבדל בין מעבדי ה- Tray למעבדי ה- Box ???? ואם כן, איזה עדיף?? לדוגמא במעבד הזה: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, 2) איזה מעבד יותר טוב ועדיף??? Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray או AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by Rittberg,

כאשר אני משתמש בתוכנת Windows Memory Diagnostics ובודק שני סטיקים של Kingston 256 MB. אני מקבל את ההודעה Stride6 Failed. כאשר אני בודק כל סטיק בנפרד, הבדיקה עוברת בהצלחה. ניסיתי לשנות את מיקום הסטיקים בסלוטים, אך ללא הועיל. אשמח לקבל הסבר לתופעה, ודרכי פיתרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  15. אהלן אני צריך המלצה של מעבד - לוח אם - זיכרון למטרת שידרוג המחשב למטרת עיסוקים משרדיים כגון אופיס אינטרנט וכו' ובנוסף גם למטרת קידוד סרטים (בלי משחקים בכלל) כרגע חשבתי על הקומבציה הזאת של AMD AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1213 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪491 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1097 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ לקחתי מעבד 3 ליבות (עם פוטנציאל תיאורטי ל4) ולוח אם תומך DDR3 לאפשרות שדרוג עתידי יש קובינציה עדיפה בתקציב? (טובה י…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by climax,

http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=A4354017 זכרון PATRIOT .. וגם מה דעתכם על המחיר? אותו זכרון בדיוק של CROSAIR עולה 15 דולר יותר.. האם שווה לקנות אותו? ראיתי שהוא קיבל EDITOR CHOICE ב TOMS HARDWARE

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by Lev-UFO-Child,

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  18. מקור: http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=2

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב עם המעבד amd3700 מיליפני משהו כמו שנתיים וחצי! לוח אם: abit kn8ultra לפי הורסט זה הזיכרון שלי: Field Value Memory Module Properties Module Name Corsair CMX512-3200C2 Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 200 MHz 2.5-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) @ 166 MHz 2.0-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Not Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Supported Buffered Addre…

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by summer,

שלום, יש לי כרגע 2GB DDR800 עם XP. אני רוצה להוסיף עוד 2GB אבל לא יודע אם הם יעבדו טוב יותר עם עוד 800 או שזה לא משנה ואפשר להוסיף עוד 2GB של 1066. אני מודע לכך שבמקרה הטוב XP יזהה רק 3.5GB אם לא 3GB. עוד שאלה היא בנוגע ל WIN7... אולי עדיף לי כבר לקנות עוד 2x2GB ואז יהיו לי 6GB כי מערכת ההפעלה יוצאת בעוד מספר חודשים...

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by shlomi8,

האלן...יש לי במחשב ג'יגה זכרון, ואני יכול להשיג עוד חצי ג'יגה, רציתי לדעת אם אני ירגיש הבדל במשחקים בטעינות וכאלה...או שלא יהיה ממש הבדל?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  22. שלום, בימים האחרונים אני מתעניין ביבוא לארץ של מעבדים (לא סדרות חדשות) דוגמת E8400 E8500 E8600 לאחר התעניינות קצרה עם מפעלים בסין התקבלו הצעות מחיר מאוד זולות מהצד הסיני. פחות מחצי ממחירן בארץ. - האם מעבדי אינטל מיוצרים בסין? - האם ניתן בכלל לחקות טכנולוגיה שכזאת? - איך ניתן לבדוק דברים כאלה בכלל? אשמח לתשובות, תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by sarusi79,

אני רוצה אותו בעיקר לאוברקלוק אני מתלבט בין ASUS P4S533 לEPOX 4G4A+ מה עדיף לפי דעתכם???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mb512,

שלום לכולם אני רוצה לקניות מחשב נוסף ביתי לא משהו מיוחד מה עדיף אינטל ליבה כפולה e2180 או amd am2athlon 4600 תודה

25. המחשב ישמש לאינטרנט,סרטים/סדרות,משחקים חדשים.אם יעשה OC הוא יהיה קטן מאוד,משהו כמו מ2.6 ל2.8-2.9,משהו כזה. על מה אתם ממליצים? את המחירים יש לקחת מהחנות TMS - www.tms.co.il.בבקשה לא לחרוג מהתקציב. תודה:-)

• 4 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.