עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני עומד לקנות 2גיגה של זיכרון יש לי אפשרות לבחור בין 667 ל800 האם ה 800 שווה את ההפרש? או כדאי לחסוך את ההוצאא ומעבר לכך אני יכול לבחור בין kingston ל pqi מה ההבדל ומי עדיף(ה pqi זולים ב 20 דולר) תודה!

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by 114508534,

צהריים טובים בשעה טובה הרכבתי מערכת חדשה - הזכרונות שבאתי לקנות הם Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 (4 סטיקים) בעקבות מחסור במלאי בKSP ביום הקניה - קניתי סטיק 1 ונאמר לי שאני יכול להזמין עוד 3 . עכשיו מסתבר ש KSP לא מביאים את זה יותר ולא יהיו כאלו זכרונות. השאלה היא כזאת- האם אני יכול לשים זכרונות אחרים ( שאני לא ממש רוצה ) ואלו כן יתאימו ושאלה נוספת זה האם מישהו מכיר חנות שכן מוכרת את הזכרונות האלו בארץ או שאני אצטרך להזמין מ EBAY ( גם אופציה פחות רצוייה ) תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by WiSe-Man,

אם כן של איזה חברה והאם ניתן לקנות בארץ תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by Ninja,

אני יודע שטכנית שניהם מתאימים...אבל נראה לי שצריכים לעדכן ביוס ללוח. אז ככה זה המעבד : AMD Sempron 2800 Socket 754 Box Palermo וזה הלוח : Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 מה אתם אומרים? כי הרכבתי הכל וזה לא עובד...אין לי שמץ למה הכל מחובר כמו שצריך

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by guyfaran,

אם יש לי לוח אם שתומך ב200 ומשהו מגה הרץ לזכרון ויש לי כרטיס זכרון תואם מתאים של 256 מגה בייט אני יכול להוסיף לו כרטיס נוסף גם של מ256 מגה בייט אבל שתומך ב-400 מגה הרץ? עוד שאלה באותו נושא: אני יכול להכניס לאותה הסיטואציה כרטיס זיכרון שתומך ב200 ומשהו מגה הרץ אבל שהוא 512 מגה בייט?(זאת אומרת שונה מ256 מגה בייט) אני מקווה שלא בילבלתי אותכם תודה : )

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by McCohen,

שלום, אני מחכה למשלוח של המעבד המצוין בכותרת, ותהיתי לגבי קירור שיתאים לו (אני רואה לא מעט ברשת שמציינים שהוא מתחמם הרבה יותר מהקודמים) השאלה שלי אם קירור אוויר מסיבי של Noctua Nh-D15 יעשה את העבודה (אין לי כוונה לבצע overclock) או שאין מנוס מללכת על קירור נוזלי למעבד... כדי לחסוך את השאלה של סוג המעבד, המחשב מיועד בעיקרו לעבודה, עריכות וידאו ועבודה עם אפטר אפקטס וכדומה... אשמח לתשובה בנושא

7. אני מתלבט בין שני הצ'יפסטים האלו של EPOX .. הVIA יותר יקר אבל מי יותר טוב? אני מחפש ביצועים נקיים ולא מעוניין בOC. אם אתתם ממליצים על לוחות אחרים בתחום המחירים הזה (עד 900-800) אנא אימרו כי שמעתי שהאלבטרון פרו 2 לא מומלץ. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by or2077,

ראיתי את זה עכשיו בIQPC.. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4053 זה הגיוני? קינגסטון כאילו הם די סבבה לא? למה זה כל כך זול?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by Anonymous1,

היי לכולם, יש לי כרגע את ההרכב של מעבד לוח אם וזיכרון דלהלן, כנראה שהלוח התקלקל ולכן אני רוצה להחליף מעבד ולוח. AMD Ryzen 5 5600X 3.7Ghz, Gigabyte B550M DS3H AM4 DDR4,HYPERX DDR4 3200 MHz 2X8 GB השימוש העיקרי הוא כללי (אינטרנט, סרטים ומשרדי), אבל כן הייתי רוצה אולי אפשרות למשחקי מחשב כמו Mortal Kombat 1, Crysis 4. על מה הייתם ממליצים? בתודה מראש.

10. Started by BlackDiablo,

האם הזכרונות האלה הם זכרונות TCCD ? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-524&depa=1 ואם כן הם יותר טובים מאלה? : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-231-006&depa=1 כמובן שאני מתכוון בOC תודה לעוזרים :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 449 צפיות
  11. Started by aofer,

השאלה שלי היא כזאת.. אני נמצא עכשיו בתאילנד.. ויש פה קניון ענק של אלקטרוניקה.. המחירים לא טובים הרבה מאלה של הארץ חוץ מזה שיש פה כל מיני דברים קטנים ונחמדים שקשה למצוא בארץ כמו מאוררים ספייר לכרטיס מסך וכו'.. בין היתר מצאתי גופי קירור לזכרונות.. הם נראים לא רע.. והמחיר נחמד השאלה שלי האם שווה לקנות בארץ זכרונות רגילים ולהוסיף להם גוף קירור... זה ייתן לי משהו??

• 4 תגובות
    • 414 צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

אמממ בעיקר OC , אם לא נכנס בתקציב משהו טוב לCF אז שיהיה בלי CF .. HD4870 של GIGABYTE E8400 2GBX2 800MHZ KINGSTON אם צריך עוד משהו תגידו תודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by zobb,

אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה לוח ומעבד הוא הכי טוב למשחקים. עכשיו אני לא יודע אם למשחקים כבדים כדאי לעשות OC או בלי OC אם כדאי AMD או Intel תביאו לי את הלוח והמעבד הכי טובים שאפשר בשביל משחקים. תיקון : תקציב 2000 ש"ח מקס

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by kostik,

אני פשוט רוצה ליקנות CORSAIR TWINX512 LL ואני לא יודע הרבה על הזיכרון אתם יכולים לספר לי עליו פשוט אמרו לי שהוא טוב לOC? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by ofeky1,

שלום מדובר במעבד E6750 הוא עובד בתדר של 2.66GHZ ואני רוצה להביא אותו ל3.2GHZ הוא יהיה במחשב של אחי שיש לו ספק ג'נרי האם זה יהיה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  16. אני קונה מחשב לעריכה בתוכנות premiere, after effects (לא לפרנסה. אני לומד קולנוע- אני צריך לערוך פעם בשבוע שבועיים) בנוסף יהיו שימושים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט או שימוש בתוכנות אופיס. התקציב ללוח-אם הוא עד 450 ש"ח, עדיף כמה שפחות. המפרט: מעבד: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB כרטיס מסך: Zotac 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E זכרונות: 2X2GB Kingston Value כונן קשיח: WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II + עוד כונן מהמחשב הקודם שלי WD 80 גיגה צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA *בנוסף, אני אקנה גם כרטיס firewire שצריך להתחבר ללוח. ****חובה לוודא שהלוח אם נמכר בחנויות KSP, שם אני קונה את המחשב! אשמ…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  17. אני מחפש מפרט לשדרוג בסכום 2500 שקלים. אני צריך לוח אם , מעבד , וזיכרון. את כל השאר כבר יש לי. אני מתכוון להריץ על המחשב הזה לינוקס, ווינדוס ומשחקים כבדים. אני לא יודע עם ללכת על AMD או אינטל?? ואיזה לוח אם מומלץ ?? תודה מראש על העזרה tryf

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  18. אני מתלבט בין: 1. ?Gygabyte K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II? 2. ?Gygabyte K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394)? הם בערך אותו מחיר... מה ההבדל ביניהם בעצם? הלוח כמובן צריך להתאים למפרט שאני קונה.... : Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 512Mb 400MHz AData Gygabyte 6600 256MB DVI, TV, PCI-E - RETAIL WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6A21 400W תודה לכל העוזרים והמייעצים!

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by ofir981988,

חברה טובה לזכרונות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Yuron,

שלום. ברצוני לדעת את ההבדלים בין המעבדים של אינטל מדגמים I 5, I 3 והדגמים הישנים שיצאו לפני אלו, והאם המרובעי ליבה עדיפים. בקיצור מה יותר טוב לקנות למחשב ביתי ממוצע? משקים סרטים אינטרנט ופוטושופ. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by bad-sector,

אז ככה, יש לי מעבד פלומינו XP 2000, יש לי אופציה להחליף את המעבד ל 1700 עם הליבה החדשה וה 0.13 מיקרון, עד כמה שהייתי רוצה OC, אני לא מאמין שאני אגיע רחוק עם GIGABYTE ו 512DDR PC2100, ככה ש OC גבוהה לא מתוכנן, השאלה מי מהמעבדים יותר חזק... נניח אפילו בלי OC בכלל... ? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  22. האם יש USB 3 או לא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4833&CatCode=601 איך הלוח אם? מישהו יכול להמליץ (בצירוף עם מעבד CORE I5 750)? מהו מתח העבודה של הזכרונות (לא מצאתי)?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by polyron,

רציתי לדעת מהם היתרונות בשמוש בזכרונות אלו... וכיצד ניתן להבדיל בן זיכרון Double Sided לזיכרון רגיל

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by computer_freak,

המעבדים מהדגמים החדשים מעבירים את הנתונים בקצב של 800 מגהרץ זאת אומרת 800000000 פעולות בשניה אבל הם פועלים בטכנולוגיה של 32 ביט בפעימה אז קודם כל מה ההבדל בין מהירות העברת הנתונים במגהרץ לביטים ואם עושים 800000000 חלקיי 32 יוצא 25000000 זה לא הגיוני שזה מספר הפעימות בשניה אז מה כל העניין עם הביטים??

25. Started by Booooome,

שלום, יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם 512 DDR ממה שאני מבין, הלוח יכול להיות מכוון ל- DDR 266 במקום ל- DDR 333. שאלתי היא, איך אני בודק את זה, ואם אכן הוא מכוון ל- 266, איך אני משנה את זה ל- 333. תודה. ביי

• 4 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.