עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by stingeR-,

כרגע הוא רוצה זיכרונות שיתאימו לגיגהבייט DS3 והוא כרגע רוצה ללכת על GSKILL PK 512X2, עכשיו.. יש לו עד 135-140 דולר לזיכרונות מארה"ב חייב 800מגהרץ ועדיף שיגיעו כמה שיותר רחוק באוברקלוק.. מNEWEGG. אז אני חשבתי אולי אפשר כבר ללכת על הזיכרונות הכי זולים שיש שם ל800מגהרץ ולשים במקום הDS3 איזה P5B-DELUXE עסיסי... ואם כבר קונים לוח בארץ ב950 פלוס מינוס.. אז ללכת על הP5B-E... אז חברים.. מה אתם אומרים.. הבחירה כאן קשה.. יש לו עד 1600-1650שקל לזיכרונות ולוח כאשר הלוח נקנה בארץ והזיכרונות בארה"ב דרך NEWEGG.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  2. לא מתוכנן OC האחד הוא: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ASUS השני הוא: ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? למה כולם אומרים ללכת על הלוח הזה של ג'יגה בייט? מישהו יכול להסביר לי מה השוני ביניהם, מה יהיה אפשר לחדש בעתיד בלוח של ג'יגה בייט ולא אצל ASUS. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  3. שלום בלינק הזה http://guru3d.com/newsitem.php?id=4591 אפשר לראות את המעבדים החדשים של אינטל שמתוכננים בקרוב, כפי שרואים אינטל תעביר את השוק של חלקי ממעבדי הליבה כפולה לFSB של 1333 מגה הרץ! בכול מקרה, למה אינטל ממשיכה להשקיע בשוק כפולי הליבה? למה לא לעבור לשוק של מרובעי ליבה?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://www.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&STATUS_FLAG=B&SITE=US מי שמכיר את raju מ-DFI STREET, הוא עידכן לגירסא הזאת, ושימו לב לתוצאות: http://img292.imageshack.us/img292/4893/i41ghzxw0.jpg נראה לי שהוא הגיע לתוצאה הזאת עם V מוד, או מה שזה לא יהיה.. הוא אמר שקשה לעבור את ה-435FSB בלי המוד, מי שמפחד לעדכן כי זו גירסאת בטא, שיחכה לגירסא הרשמית של DFI...

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  5. Started by tronado,

אני מעוניין לקנות את אחד משני הלוחות האלה כרגע יש לי את המעבד שבמפרט אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק ובעתיד לקנות את אחד ממעבדי הC2 איזה מבין שני הלוחות האה עדיפים והאם SONIC TOWER עם שךושה מאוורים יתאים ללוח תודה.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  6. ממש חשוב לי לדעת איך הלוח 945G-S3? האם לוחות עם כרטיס מסך מובנה בOC מגבילים רק כשמנסים להעלות מתחים או גם לפני? ובזאיה רמה של איזה כרטיס.. הכרטיס מסך Media Accelerator 950 ? ובאיזה רמה הכרטיס Media Accelerator X3000 ?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by Skippy,

שלום, אני מחפש לוח אם שיתאים לe6300 לאוברקלוק ושלא יחרוג מ900 ש"ח חשבתי על הג'יגה בייט S3-965 מה דעתכם על ה- Abit AB9 Intel® P965 Socket 775? אני אשמח לקרוא המלצות על לוח, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  8. שלום רציתי לדעת איזה לוח אם יש לי כי אני לא יודע אפילו של איזה חברה חחח נ.ב. הרכיבו לי ת'מחשב ואני יודע את שאר החלקים,אבל ת'לוח אם לא please help me!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי את הזיכרונות הנ"ל: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special 3-4-4-10 שתיי סטיקים של 512, כיום ישנם כבר משחקים/ובקרוב מערכת הפעלה שדורשים יותר מזה (ואני כבר מרגיש את זה). אני כבר משתמש בכול הג'יגה שיש, ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה (שני סטיקים של 512) שיעבוד בדואל.) עכשיו השאלה שלי אם הזיכרונות האלו: OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 יעבדו בצורה טובה עם הזיכרונות שיש לי, יש לציין שאלו DDR2 ומה שיש לי זה DDR. אני לא רוצה שזה יתנגש אחד עם השני או משהו דומה לזה. יש לציין שמהחנות שאני קונה את הזיכרונות לא הצלחתי להשיג עוד שתיי סטיקים של מה שיש לי כי לאותו הזמן זה היה מהדורה מוגבלת שאותה חברה שחררה (OCZ) אז אלו הזיכרונ…

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  10. יש לי תתוכנה אברסט... יש לי שם משו כזה: real clock 200mhz effective clock 400 mhz מה מהם הוא הנכון...? ושאלה נוספת האם שווה לי לחבר כרטיס של 512 +1024 במהיריות שונות? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  11. ללוח ASUS P4U800-X עדיף אחריות לכל החיים כמו של kingston למשל

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. Started by lirancoh85,

אהלן יש ברשותי מעבד אינטל 820 DC עליו אני הולך לשים לוח אם של אסוס P5B DELUX עם 3 GB זכרונות של 667 מערכת קירור טובה במארז ועל המעבד יש קירור של TT GOLDEN ORB II שאלתי היא כמה רחוק אני יכול להגיע עם המעבד הזה ? זאת אומרת אחרי אוברקלוק טוב לאיזה מעבד אני יכול להשוות אותו..מהחדשים כמובן... תודה...נ.ב אם אתם חושבים שיש לוח אם שיתן תמורה יותר טובה בתחום ההמהרה אז שתפו אותי

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by havlin,

שלום רציתי לדעת איך לעדכן בביוס את התיזמונים 4 4 4 12 מה שייך למה? ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. מה ההבדל בין GA-965G-DS3 ל GA-945G-S3? 1. מה ההבדל במאיץ הגרפי שלהם ? (ON-BOARD) ? 2. מה ההבדלים האחרים והמשמעות ?

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  15. שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם ידוע לכם מה האיכות של המאוורר +צלעות קירור של המעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ומה עוצמת הרעש שמפיץ המאוורר שלו והאם שווה להשקיע בפתרון קירור אחר בשביל המעבד??? תודה ..........

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם יש פה מישהו שנתקל בבעיה עם עידכון ביוס דרך Winflash? או מכיר מישהו? אני פשוט מהסס אם לעדכן את הביוס, יש לי DFI אינפינטי 975X\G, ויצא ביוס חדש שמאפשר 430 FSB בשקט... הבעיה שלי היא שאני פוחד שיהרס לי המחשב, למה אם העידכון לא מצליח, נדפקת האחריות לא?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by havlin,

שלום יש לי לוח p5b deluxe ואני לא מוצא בביוס את הכיוונים של התיזמונים של הזיכרונות אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאד. נ.ב יש לכם אתר יוצה מן הכלל אחד הטובים בארץ.תודה מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. כל פעם שמחליפים לוח למחשב צריך לפרמט אותו מחדש? ואם כן חייב את כל הכוננים או רק את כונן C?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  19. אני קונה משומש, מידיד ממה שידוע לי הזכרונות עובדים בצורה טובה, מקסימום אם לא אז אני מחזיר. יש לכם את המפרט שלי...

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  20. נהרס לי הלוח.והמוכר אמר לי לחכות שבוע עד שיגיע לו הלוח(945P ) הגיוני לחכות שבוע?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  21. נראה לי שבינואר המחירים של הזכורונת יעלו בגלל הביקוש לויסטה,אז עדיף לקנות עכשיו?

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  22. שבת שלום לכולם , אני רוצה להתקין vista ואני רוצה להוסיף למחשב 2GB זכרון (כרגע יש לי 512MB). יש לי את הלוח אם הזה: http://www.baber.com/baber/411/asus_p4s533-mx.htm עכשיו אצלי יש 2 מקומות להכניס את הזכרונות הנה דוגמא: איפה שמסומן איקס אין לי את בלוח שלי .. אתה יכולים להמליץ לי על זכרונות טובים ומתאימים? תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by dor700,

יש לי זיכרון 512MB CL5 667MHZ ויש לי רק שני סולטים אם אני קונה עוד 1GB מאותו סוג CL5 667MHZ רק חברה אחרת ואני לא יודע את התיזמונים של שנהים (לא שאני מבין בזה משהוא) זה יעבוד ? אותה שאלה גם אל 512MB במקום ה 1 GB ?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by Sarlula,

מה דעתכם על 965P-S3? יש סיקור\מאמר\משהו עליו? ביקורות טובות? ומה בקשר ל-OC?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  25. Started by zaroor,

יש את אופצייה ה VT בביוס לפעיל או לא פעיל אם אני אאשר לפעיל מה זה יתרום או לא מדובר ב CORE 2 T7200 של נייד חדש כרגע הוא לא פעיל

• 5 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.