עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MC Misha,

אני צריך למצוא לוח אם שיתאים למעבד Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box של AMD במחיר סביר (400-500) תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by benking,

אני קונה מחשב חדש עם מעבד phenom II x4 940 ואני צריך לוח אם למעבד הזה מהחנות KSP. אין לי מושג ואני לא מבין כלום בלוחות אם. עכשיו יש לי כמה אפשרויות ללוח אם PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL‎ 2N68-AM SE2 AM2+, nForce 630a, DDR2 1066, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan‎ ‏M61PME-S2P AM2+, nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan‎ אני לא עושה OC או CLI ואני בסך הכל צריך לוח אם טוב למשחקים. מה עדיף מבין השלושה?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by HaimBi,

שלום לכולם המחשב שלי נכבה, מבדיקה עולה כי הכאבלים (או איך שלא רושמים את זה) מנופחים... עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם, בחנות מחשבים שראיתי אין להם בטענה שהוא ישן והם רוצים 850 על החלפה ללוח אם של אינטל+מעבד+זכרונות. לא הגיוני לי המחיר... אני רוצה לקנות רק לוח אם את ההרכבה אעשה לבד, זה שטויות. ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11711 האם הוא מתאים? אם לא אשמח לכיוון...תודה!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by shizik,

נשרף לי לוח האם יש לי מעבד amd athlon xp 2500. השאלה שלי היא האם עדיין ניתן למצוא לוח אם למעבד הנ"ל (חדש או לא, ממש לא חשוב) ואם כן מה המחיר של הלוח בערך?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  5. Started by zaaza,

רכשתי את המעיבד הנ"ל אתמול בחו"ל במחיר שניראה לי סביר בקישור: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=9494388&sku=UMD-102759617 בכל מיקרה אני רוצה לרכוש לו לוח אם מתאים והאמת אני לא עוקב אחרי AMD כבר שנים. אשמח לעזרה בנושא. את הלוח ארצה לירכוש בארץ אם אמצא. אז תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shmatul,

אני מעוניין לקנות לוח אם מתוצרת EPOX דגם 8K9A9I (מספיק לי דגים פשוט ובסיסי זה) עד היום עבדתי עם לוחות של GIGABYTE ולרוב הם היו בסדר (ב-90 אחוז), מדובר על כ-10 עד 15 לוחות שהתקנתי לאנשים שונים. רציתי לדעת איך הלוחות של EPOX- אמינים? טובים? יש דגמים בעייתיים? תודה ליאור

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by hj4ever,

אני צריך המלצה ללוח אם למעבד 4800+ של AMD, 450-500 ש"ח. לא מתוכנן OC, ונחמד אם יהיה מקום לשדרוג בעתיד... למשל למרובעי ליבות של AMD וכאלה. אני רוצה שיהיה בו כרטיס קול כמה שיותר איכותי, כי אני גם מתכוון לקנות רמקולים 5.1.... אמממ.. השימושים של המחשב יהיו קצת משחקים קצת סרטים קצת הכול, ושוב, בלי OC.

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  8. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, שאלה פשוטה איזה לוח אם אני צריך לקנות למעבד שרשמתי בכותרת

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by omerha,

היי, אני רוצה להרכיב כונן nvme למחשב שלי. השאלה אם יש לי אפשרות להחליף רק לוח בלי לשדרג מעבד למשהו טוב שיש לו nvme ראיתי שעל לוחות אם חדשים רושמים שזה עבור מעבדים של דור 8 ומעלה ולכן אני שואל תודה

10. Started by dasdas32,

אני מעוניין לרכוש מעבד e6300 ויש מגוון של לוחות אם.. אני מעוניין בלוח אם מסוג ASUS התקציב בסביבות ה500 .. שני הלוחות ששמתי לב אליהם הם : - 1. p5vda p5lmx 2 אשמח אם תעזרו לי בבחירה... דגש על לוחות מבוססי אינטל..

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by Tomersoni,

ייתכן שאחרי ירידת המחירים של אינטל ויציאת e4400 לשוק הוא יהיה המעבד המושלם מבחינתי...משאיר אופציית oc פתוחה (אני מעוניין אולי בoc קטן) ונותן ביצועים טובים מה4800+ ויעלה כמוהו... בקיצור, אני מעוניין בלוח שיתאים אליו, יהיה בסדר לoc (ממש לא משהו רצחני...גם כמובן שלא אקנה זכרונות 800),ויתאים לצרכים שלי שהם משחקים ועיצוב גרפי (3dsmax). המערכת שלי תיהיה: e4400 (כך נראה כרגע) 8800gts 320mb זכרונות 1 ג'יגה (חודש אחר כך הוסיף עוד אחד) של g.skill 667mhz liberty 400w 6a21

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by yotamavi,

הציעו לי 2 לוחות אם .. ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? ואחד של אינטל לא בדיוק הבנתי איזה אבל רשמו לי 965 INTEL אז איך הלוח אם הראשון? הוא יתאים לאוברקלוק? ויש בו כרטיס קול? ואתם מצליחים אולי במקרה לזהות מהזה הלוח השני?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by DMK,

איזה לוח אם אתם ממליצים??

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. Started by nicirnTAL,

שלום לכולם, מתכנן לקנות מעבד g2030 ומחפש לוח-אם - אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי למצוא לוח אם זול ומתאים. אין כוונה ל-OC או משחקים. (יש לי כבר vengeance 8gbX1 ו-Samsung 840 120gb-רגיל). בעזרת המפרטים המומלצים הגעתי ללוח הבא: Gigabyte GB75MD3V. אהבתי את המחיר (300~), אבל- האם הוא מתאים לתמיכה "עתידית" (כמה שאפשר כמובן...) וכו'. תודה, טל

16. Started by twizansk,

מחפש המלצות ללוח אם למעבד i3 2100. צרכים משרדיים (פיתוח תוכנה, צפייה בסרטים וכו). אין צורך בגיימינג. כרגע אני הולך על ASUS P8H67 LE אבל אני לא ממש מכיר את כל האופציות. תודה.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  17. שלום! אני מחפש לוח אם למעבד I5 2400, שישמש לרוב עבודה משרדית + משחקים. והלכתי לעיבוד עם סוגי הציפסטים והקומבינציות שיש... לכן אני צריך המלצה או לפחות כיוון איזה ציפסט אני צריך. הבנתי שהP67 והZ68 זה יותר בשביל מעבדי K. הדרישות שהיו לו: יציאה לפחות אחורית של USB 3. חיבור PCI אחד. חיבור IDE אחד. (על IDE וPCI אני מוכן לוותר אם זה מייקר יותר מידי את הלוח). רצוי שהיה לו גם PCI Express ×4 לכ.הרחבה. אני אשתמש ב8GB לפחות זיכרון לכן מבחינה הזאת כל לוח יתאים. וכ.מסך ככל הנראה ישב עליו זה 6850 או GTX 460. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by kalda01,

אין צורך בוידאו מובנה. מחיר עד 500 ורצוי צ'פסט P67.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by fenix5545,

אני צריך המלצה ללוח אם למעבד I5 2500K עד 700 ש"ח (אפשר לחרוג טיפה) כמובן שיש בו USB3 ותמיכה בזיכרונות DDR3 ותמיכה במכפלה הפתוחה אני מעדיף אחד שיש בוPCI ולא רקPCI-E (אם יש הבדלים גדולים או סתם ששווים אז גם רק PCI-E יהיה בסדר) חייב כרטיס קול איכותי שתומך ב5.1-7.1 (זאת אחת הסיבות העיקריות שאני מחליף לוח אם) תודה רבה על העזרה בKSP המליצו לי על הלוח אם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=12552 מה דעתכם? יש לי האמת טיפה עדיפות לגיגה ביט אין לי מושג למה אבל כן קצת לכיוון גיגה ביט למרות שאני יודע שגם ASUS וMSI מעולים

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by mmzda,

עברתי כאן על כמה אשכולות וכבר בלבלתי את עצמי מרוב אופציות. המחשב ישמש למטרות משחקים, לא צפוי OC (בטח שלא מקצועי שדורש לוח אם מיוחד, אולי בעוד כמה שנים על מנת לסחוט עוד כמה אחוזי ביצועים בעתיד הרחוק) אני לא מתכנן crossfire/sli (אם יהיה שדרוג עתידי אני פשוט אקנה כ. מסך חדש נראה לי) אני לא חושב שאני צריך sata 3 אבל אשמח לשמוע דעות בנושא. USB 3 דווקא נראה לי סביר לעתיד הקרוב (למרות שכרגע אין לי שימוש בכונן חיצוני בעל חיבור USB) האם ישנה חשיבות ליציאת eSata? אני לא רואה כל שימוש עתידי בRAID אין לי מושג אם כדאי לי h55 או p55 וגם איזה דגם בדיוק לאחר שאבחר צ'יפסט האם יש מידע נוסף שאתם צריכים על מנת להמליץ לי על הלוח המתאים ביותר? כמו כן לאחר חיטוט קצר במפרטים של ג'יגהבייט ישנה הע…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by UAF,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש עם מעבד 750 i5 וכרטיס מסך HD 5770 (אם זה לא היה ברור מהכותרת) אני רוצה להבין איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות. כרגע יש אצלי לוח DH55TC, כתוצאה מסיפור ארוך שלא מעניין אתכם, אבל אני יכול להחזיר אותו ולקחת לוח אחר בלי שום קנס כספי. יש לי גם 2 זכרונות בנפח 2GB ומהירות 1333HZ השאלה היא האם כדי להחליף את לוח האם בכזה שתומך ב CrossFire, במהירות זיכרון גבוהה יותר, וכו'. מבחינת מפרט GA-P55A-UD3 נראה לי מגניב, אבל אני לא באמת מבין בלוחות אם, ואני לא יודע עד כמה כל הפיצ'רים באמת יועילו לי שאלות יותר ספציפיות: 1) בנושא CrossFire - נראה שלוח האם של GIGABYTE מאט את ה PCI שלו לX4 בכל מיני מקרים. אם אני מבין נכון זה אומר שהוא לא משהו לשימוש עם CrossFire.…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by pompon,

שלום, איזה לוח אם מומלץ לעבודה עם מעבד I7 למטרת משחקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by zik125,

שלום לכולם אני מתלבט איזה לוח אם לקנות למעבד הזה: GIGABYTE GA-EX58-EXTREME או Asus P6T Deluxe V2? מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין הלוחות האלו,שמעתי דברים טובים על הלוח של גיגה אבל אשמח לחוות דעת תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Cahiml,

מתכוון לרכוש מערכת מחשב חדשה שייעודה רינדור כבד. הפלטפורמה תהיה מבוססת על המעבד i7-3930K בעל 6 הליבות. מעוניין בלוח אם מתאים במסגרת תקציב של 1000 ש"ח (חריגה 20% אם אין ברירה). עם אפשרות OC למעבד, אין צורך בלוח אם עם תכונות מיוחדות ו/או כמות חיבורים גדולה. האם הכרחי לוח אם מבוסס על X79 או שניתן גם לוח אם מבוסס Z68 ? מה ההבדלים בין הלוחות ? תודה מראש על כל עזרה ו/או הכוונה.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by vourt,

הי, האם הלוח של Asus P8Z77-V מומלץ למערכת למטרת Gaming שכוללת מעבד 3770K וכרטיס מסך יחיד ATI 7970? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.