מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום איזה לוח אם כדאי בשביל סוקט 754, אשר יש בו אפשרות שליטה מלאה בערוצי PCI/IRQ ? והאם כדאי ללכת על VT800 כדי לקבל תאימות מלאה עם כרטיסי ATI? תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אתמול הצבתי בפורום מפרטים - מפרט הכולל מעבד AMD64 והיום שקראתי קצת לעומק הבנתי שלוח האם שמתאים ביותר למעבד זה הוא של סוקט מסוג חדש (979 או משהו כזה) השאלה עם הלוח האם שהזמנתי מספיק טוב או שכדי לחכות לוח האם הוא : EPOX 8HDA5J AMD64 תודה.... :-\
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לחבר שלי יש דרישות מוזרות ביותר שהוא קונה מחשב וכמו תמיד, אני מוצא את עצמי מחפש את החלקים. אז עכשיו הדרישה שלו היא ללוח אם לAMD, 333MHZ (או אולי 400, כרגע זה על 333) שיהיו בו 4 חריצי זיכרון DDR 3200 (כולל DUAL) תמיכה בATA133, AGPX8, כרטיס רשת בפנים, עדיפות גבוהה ביותר ללוח עם DUAL BIOS וכמובן שיתן ביצועים גבוהים מאוד (מתוכנן OC ממש נמוך, משהו כמו 10-20 תוספת לFSB) כמובן שלא יהיה יקר מידי (הוא לא נתן לי גבול, אבל אני מחליט לקבוע את זה על 1000 ש"ח) אני חיפשתי ולא מצאתי שום דבר שיתאים, אבל אני גם עייף וכבר נמאס לי לקרוא מפרטים שכתובים בכתב גמדי. אז אני מודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי לכולם ! אני רוצה לקנות מעבד AMD athlon xp 2500 (512k 333 ורציתי לדעת איזה לוח אם הכי יתאים לו בתקציב של עד 450 ש"ח , אני צריך לוח שיהיה עליו כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים וגם עדיף כרטיס מסך (עד שאני אקנה אחר). אני לא ממש צריך לוח שיהיה טוב לאוברקלוק רק שיעבוד טוב. אשמח לקבל הצעות
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חיפשתי לוחות אם מתאימים למעבד AMD Athlon 64 x2 4000 והסתבכתי מישהו יכול לעזור לי למצוא לוח בסביבות ה400-500 שח?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה לוח עם יציאת S-VIDEO לAMD מתלבט בין ASUS M2A-VM HDMI NVIDIA GeForce 6100 - Gigabyte A-M61VME-S2/ ALBATRON KM61S/ Foxconn 6100K8MARS איזה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
צריך תמיכה ב ddr 266/333/400 וagp 8x וכרטיס קול בסדר תקציב 500-600 ש"ח קצת קשה אני יודע אבל תתנו לוח שונתן גם אפשרות לoc
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athalon 64 3000+ אני רוצה לקנות לו את הלוח אם של Gigabyte GA-K8NNXP האם הוא טוב?? אם לא איזה לוח אם כדאי לי לקנות?? [glow=red,2,300]תודה![/glow] ;D עריכה: האם הכרטיסם קול בלוח אם כולל SPDIF IN/OUT?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
שלום, קראתי שלוח אם עם CHIPSET 785G משודך הכי טוב עם המעבד הנ"ל, האם זה נכון? תכננתי לקנות את הMA785GT-UD3H או MA785GMT-UD2H ואני מתלבט בינם לבין הMA-770T-UD3P AMD770 שהרבה פה המליצו עליו ביחד עם המעבד הזה. האם יש יתרונות ל785G על פני ה770? ראיתי של770 יש חלוקת כוח יותר טובה (8+2) מאשר ל785G י (1+4) ועוד כמה יתרונות. קראתי ביקורות טובות על שלושת הלוחות, מה הכי כדאי לקנות, שיעבוד הכי טוב עם המעבד? (הלוח והמעבד יעבדו עם 4GB DDR3 1333) מה ההבדלים בין ה770 ל785G? תודה לעוזרים! הנה הלינק: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2489&page=1
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הכי מומלץ בסביבות המחיר הזה? ואם מישהו יוכל גם להמליץ לי על חנות במרכז שמוכרת את הלוח והמעבד במחיר הזול ביותר (retail box) ועם אחריות אני אודה לו.
-
- 18 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם סטנדרטי, ללא צורך ביכולות OC מיוחדות, למעבד הנ''ל. אני מעוניין שיהיו 4 חריצי זכרון בלוח, בשביל אפשרות שדרוג. אך אני מתלבט איזה זכרון לקנות. אני חושב שעדיף DDR3 כיון שהוא יותר זול, וגם אמור להיות יותר מצוי בעתיד. מצד שני הלוחות שלו יותר יקרים, ואני לא יודע איך התזמונים הגרועים שלו ישפיעו על הביצועים. מה דעתכם? וגם, תעזרו לי למצא לוח מתאים, בבקשה? נ.ב. המחשב נקנה בסקאי.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם, עוד מעט אני קונה מחשב, ואני לא יודע באיזה לוח לבחור... תחילה רציתי בabit nf7 s2 אבל אמרו לי שהוא לא ממש מוצלח... בכל מקרה אני צריך המלצה על לוח אם במחיר של כ-450 שקלים. מה אתם אומרים על epox או gigabyte או אפילו על asus... מה הכי כדי במחיר הזה? * זה משמעותי אם הלוח תומך בsata או לא? תודה.
-
- 10 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני צריך לוח למעבד amd althon הכי קטן שאפשר (ממש קטן) לא משנה המחיר אבל אם אפשר תראו מגוון מחירים תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני במהלך בניית מפרט לHTPC, עכשיו אני צריך המלצה ללוח אם לAMD (כנראה 4850E), שתומך בלפחות 4 PCI (מודם 56K, כרטיס טלויזיה, כרטיס קל ואחד נוסף), 4 סטה (צורב DVD, בהמשך BLUE RAY, שני הארדיסיקים), וכניסת IDE אחת לפחות. 450 ללא חריגה (בטווח הסביר זה בסדר) עד לעמוד 2 תגובה ראשונה דובר על לוח MICRO ATX נ.ב אם אפשר לוח גם בעל אפשרות תמיכה בCF HYBRIDE (שילוב של הכרטיס מסך של הלוח אם יחד אם כרטיס מסך אחר), זה יהיה נחמד אפשר לחרוג ל550 אם יש את הכרטיס.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Albatron K8X800 ProII איך הלוח הזה? (בבקשה בלי לתת הערות על מחיר, אתה לא צריך את זה וכו') יש לכם המלצות?
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אחד מאלה שגילו את הפורום לקראת קניית מחשב חדש. ובכן, שלא כהרגלי, נראה שהפעם אקנה מחשב עם מעבד כבכותרת, ולא פנטיום. אחת הסיבות לכך היא עניין 64 הביטים. לאחר שתצא מערכת הפעלה (של מיקרוסופט, מה לעשות...) של 64 ביטים, אוסיף למחשב זיכרון כך שבסה"כ כמות הזיכרון בו תגיע ל 4GB. הבעייה היא שלפי www.kingston.com, נראה שעדיין אין לוחות אם התומכים בכמות כזו של זיכרון במהירות 400MHz, אלא רק בכזה של 333MHz. מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה עומד להשתנות? ואולי בכ"ז ישנו לוח אם המאפשר אופצייה זו? תודה, אלי
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב, אז העניין הוא שאני יכול לקבל מחירים טובים מאוד עבור לוחות של ASUS, והלוח חייב להיות שלהם. המחיר משחק כאן תפקיד ואני מעדיף לא ללכת על הלוחות היותר יקרים, אבל אני ממש מעדיף לא לאבד אפשרויות לביצועים ולoverclock. חוץ מזה, יש לי כרטיס קול והתקן רשת אלחוטי ואני לא מתכוון להשקיע בדיסק קשיח שעובד בSATA, ככה שהתכונות האלה ממש לא חשובות לי. יש לי גם geforce TI 4400 ואני לא מתכוון להשקיע בהחלפה למשהו שתומך בAGP 3. וכמו שציינתי בנושא - אני הולך על Barton 2500+ ועל זכרון אני עוד לא סגור (זה שדרוג של לוח-מעבד-זכרון בלבד, לא יותר מזה) עכשיו לתכלס - הבאתי רק מחירים של לוחות nforce 2, אבל יש מצב גם ללוחות עם KT600 או KT880 (יש טעם בכלל לשקול אחד כזה?) A7N8X 50 דולר A7N8X Deluxe 80 ד…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 920, ומתלבט איזה לוח אם לקנות. אני לא מתכוון לעשות OC אינטנסיבי, ולא צריך DUAL GRAPHIC. אז הבחירה ההגיונית נשמעת לי צ'יפסט 945P (אני רוצה תכרטיס קול הטוב יותר של הצ'יפסט הזה) עכשיו השאלה היא , האם הלוח הכי זול של ג'יגה בייט יספיק, האם שווה לקחת את גירסת הפרו? והאם שווה לשלשם את התוספת לאסוס (מקריאה ספורום הבנתי שהלוחות של אינטל לא מאפשרים OC). התוספת לאסוס היא של 100 שקל על הפרו והפרו הוא כ200 שקל יותר מהרגיל. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
עקב ירידות המחירים החלטתי לשפר את השילוש. המעבד היה או 930 או 3800X2. הבעיה שיש לי AGP דיי חדש וזה מבטל את ה-AM2 בגלל שלא מצאתי בארץ לוחות AM2 אם AGP. רציתי לדעת איזה לוח אם הכי טוב ל930 ול3800X2 בסוקט 939 עד בערך 500 שקל. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
התקציב 550 שקל אני לא עושה OC רצוי של ג'יגבייט או אסוס כי הם יותר זולים מהחנות שאני קונה ממנה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
רוצה בבקשה המלצה ללוח אם של epox שמתאים לe6300?.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הE6550 ואני מחפש לוח אם זול יחסית בסביבות ה500 שח שיתאים לו ולזכרונות של 533MH 2GB , האם יש לוח כזה??
-
- 13 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם ל E8400 ללא SLI, לא מתכונן OC כרגע אולי בעתיד וגם אז במידה מזערית. חשוב יציאה אופטית! אין בעיה של תקציב , אבל אני מחפש לוח שנותן יחס של עלות מול תועלות מקסימליים. הלוח ייקנה בארה"ב. תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-