עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yuvalaba,

אני מתלבט האם לקנות לוח אם 945 או 965 מלבד מגבלת נפח הכרון ב945 ל 4GB ומהירות עד 667, האם יש פרמטרים נוספים שמצדיקים 965? תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  2. Started by BommBoomOn,

שבוע טוב לכולם שאלה לגבי תאימות לוח אם למעבד הנ"ל לאחר שהלוח הקודם של חבר נשרף. האם לוחות כדוגמת ‏EP41-UD3L או ‏G41M-ES2L יוכלו להוות פתרון כלוחות למעבד? ממה שנאמר לו הוא צריך לוח עם צי'פסט 965 על מנת שתיהיה תאימות בין הרכיבים.. האם הדבר נכון או שכל לוח עם סוקט 775 (כדוגמת הנ"ל) יכולים להתאים כיום? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by tiger2014,

קונה מחשב חדש המוכר הציע לי את הלוח הזה Asus b85m-g השאלה אם הלוח אם הזה ישן? והאם שווה להחליפו לדגמיים של h87 או z87? דגם המעבד: core i7 haswell 4770 עוד דבר: זיכרון האם כדאי g.skill aegis או g.skill ripjaws-x? מה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  4. Started by arbily,

שלום אני קונה מחשב ורציתי לדעת איזה לוח אם יתאים למעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box שהלוח אם יתמוך ב CrossFire לשני כרטיסיHD4890 עד 700 ש"ח

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by pumbatal,

שלום יש לי זיכרון F2-5400PHU2-2GBLA (sp2080) (זה 2X1GB 667) http://gskill.de/product_sp2080.html נסיתי את הלוח AB9 והוא לא עובד איתם (ABIT אמרו שלא תהיה תמיכה) תקציב עד 1000 ש"ח (עדיפות גבוהה ל OC, יש לי BIG TYPHOON) וחשוב מאוד SPDIF תודה נ.ב יש לי צורב DVD IDE 2 HD SATA ספק כוח ANTEC 500 NEO Geforce 7900GT "SONIC" 512MB הכול במארז SHARK

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  6. Started by dlogan,

Intel StrewsBury DG965SSCK אני לא בטוח אם אני אוכל להחליף אותו אז אני רק צריך לדעת פחות או יותר איך הוא יעבוד עם המעבד E6700 ואם OC יהיה בסדר?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by bluemail,

עקב ירידת מחירים ב22 אני חושב להחליף מעבד והייתי רוצה לדעת עם לוח שיש לי 8i945pl-g תומך ואיזה לוח אתם ממליצים לקחת ממקומו

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Revertigo,

אין לי מושג בלוחות אם וכל העניין של המון-אותיות-ומספרים-במודל לא אומר לי כלום יש משהו מומלץ בהנחה שאין דרישות מיוחדות?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by lazygecko,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב HTPC זול. האם קיימים לוחות אם עם יציאת TV ? מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם ל P4 מתאים ? עדיפות לגודל פיזי קטן. את המארז אני בונה לבד. תודה ! שחר.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by DAVIDKI19,

מחפש לוח למעבד הנ"ל קירור יש לי כבר MUGEN 2 2100 דרישות ללוח 1.OC של 4.4-4.5 CF או SLI לא מתוכנן מתוכנן כרטיס מסך GTX 570 צריך גם המלצה לזכרונות 4*2 1600 מגה הרץ רצוי ממה שהבנתי צריך שתזמונים יהיו כמה שפחות 7-7-7-21 ?? או שזה לא משנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by BoOoM2008,

האלן הייתי רוצה לעשות OC לQ8300 שלי חבל לי שהלוח אם לא תומך הייתי שמח עם הייתם מציעים לי איזה לוח לקנות מחיר:כמה שפחות יעוד:2.8ghz+יספקו אותי מאוד.. מפרט HD5770 Q8300 600W 4GB DDR2 תודה על העזרה :]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by surref,

יש לי מעבד Q6600 ואני רוצה לוח אם שיתאים ל OC בערך עד 3.6 איך הלוחות האלה DQ6 או IP35PRO או DS3R ? ויש לי עוד שאלה יש הבדל גדול בין הCHIPSET החדש עם תוסף R בסוף לבין DS3 ?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  13. Started by vorlon,

כמה אמור לעלות פחות או יותר? לא לאוברקלוקינג, משהו סטנדרטי... תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by INFERNO,

לא ממש משנה איזה חברה זה (רק לא Pc Avner או ECS או משהו כזה) וחשוב שיהיה אונבורד סאונד בתודה INFERNO אגב גם לא ממש חשוב אופציות OC (מחשב בשביל הקטנים)

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by itaysk,

איזה לוח הכי כדאי ל P4 (RDRAM) ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by teapot,

שלום, אני קונה מחשב חדש, מבוסס Q6600. חסר לי רק לוח אם, תקציב, עד 750 שקל. אני לא מתכנן לשחק, זה מחשב שהשימוש העיקרי שלו זה גרפיקה. מה שחשוב לי זה שיתמוך במעבד, וב Raid. ותהיה בוא תמיכה לדור החדש של המעבדים יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by Yaniv.E,

שתומך ב RAID ויש לו כרטיס מסף פשוט עליו. בסביבות 600 ש"ח יש חיה כזו?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by bronco,

האם הלוח הנ"ל ASUS P5B-V יכול לתמוך ב windows xp 64 bit האם יש צורך בחומרה אחרת מיוחדת לעניין בברכה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by Spider76,

שלום, חבר שלי מתעניין בלוח אם אשר ניתן להתקין עלי 2 מעבדים כפולי ליבה של אינטל כדוגמאת ה- 6600. הוא מעוניין לבדוק את האלטרנטיבה מבחינת המחיר. על הבורד להכיל גם את המחברים הרגילים כמו PCIE16 אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים כאלו אני מודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by nirorlev,

הי חברה, אני רוצה לעשות UPGRADE ל"עגלה" שלי, ולקנות MB ומעבד חדשים. אבל יש לי 1G של זיכרות SDRAM ישן שחבל לי לזרוק. יש לי הזדמנות להביא MB ומעבד מארה"ב בזול אבל אני צריך המלצה ל-BOARD שתומך SDRAM ישן (לא DDR). כמובן שתוספות כמו USB2.0 או ATA133, כרטיס קול ורשת וכ"ו, יתקבלו בברכה. אני לא גיימר ולא אוברקלוקר... אז לא חשובות לי יכולות ההמהרה והיציבות במתחים גבוהים. יש המלצות? תודה, ניר.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by lampit,

שלום שלום תודה על כל, הדגים. מהו הלוח אם המומלץ לE2160 בתקציב של סביבות ה400 ש"ח ? יש סיכוי לכרטיס מסך משולב גם במחיר כזה (דוגמת ה asus m2a-vm ל AMD וחשוב שתהיה לו יציאה דיגיטלית למסך הא כן נזכרתי, גם מארז בסביבות ה250 ש"ח יעזור לי מאוד תודות תודות ויום טוב

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by Jarhead,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש החודש ואני צריך את הלוח אם הטוב ביותר שיתאים לי למעבד E6600 ויפיק ממנו את מרב הביצועים.

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  23. Started by baraks78,

מחפש המלצות ללוח אם למחשב HTPC. המעבד שיורכב עליו: INTEL CORE 2 DUO E6750 המארז: ANTEC FUSION - לכן דרוש לוח אם עם FORM FACTOR - MICRO ATX אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך (כנראה SAPPHIRE RADEON HD2600 PRO/XT) כך שאין צורך בכרטיס מסך O/B. יש צורך ביציאת AUDIO O/B עם דגש על אופציה לחיבור לרסיבר בעתיד. המערכת תשמש 90% מהזמן לצפייה בתכנים שהורדו מהאינטרנט ויתר הזמן לסרטי DVD. אין שום כוונה לשימוש במשחקים או O/C. כמו כן אני אשמח להמלצות על זיכרונות (2 GB) ללוח הנ"ל. יום טוב ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by mazinya,

הלוח הכי זול ל I5 שראיתי זה הלוח הזה Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU והוא גם לא כזה זול אבל הכי זול לעומת הלוחות של גיגבייט ואסוס האם שווה לקנות i5 עם הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. Started by ILobeIL,

היי אני צריך לוח אם לא יקר בשביל GTX 560 TI + 2500K. חשוב לי רק שיהיה בו SLI ותמיכה בהארד דיסק SSD. איזה לוח אם יתאים לי? בנוסף אצטרך גם ספק כוח בשביל השילוש הזה. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.