מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מעבד 3000+ 64bit ולוח אם של GIGABYTE K8N-ULTRA ו-WINDOWS XP SP2 מזהה שהוא רץ רק על 1800MHZ הוא אמור לרוץ על 2000MHZ מה אתם חושבים הבעיה ואיך אני אמור לפתור אותה ?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך הלוח הזה ב600 שווה? איך זה לעומת . GIGABYTE 945PS3
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חבר שלי קונה לוח ומעבד חדשים. הציעו לי מעבד פנטיום 4 2.6 של אינטל ולוח אם : Intel Rock עם צ'יפ של אינטל. האם כדאי לשדרג את המעבד ל 2.8? איך הלוח?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי כרגע ווינדוס ויסטה 32BIT עם 2048MB זיכרון.. [G.Skill 2048MB CL4 800MHz 4-4-4-12] ותמיד אומרים שאם יש 4 ג'יגה זיכרון אז אני אצטרך לפרמט את המחשב בשביל להתקין ויסטה 64BIT על מנת תעבורה טובה יותר ומהירה יותר.. קודם כל אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון? או אם אפשר להוסיף ג'יגה זיכרון?? [זה אפשרי 3072MB?] תודה ;]
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם מעבד core i7 תומך בלוח GIGABYTE GA-EP43-DS3? איזה תושבת הוא? תודה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אף אחד לא מוכר AMD בארץ !! מה קורה עם זה אמרו לי עוד חודש !! מישהו מכיר מקום שמוכרים ?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
זה מה שכתוב החוברת : The CPU supports 100MHz system bus. The SDRAM DIMMs and DDRs can synchronously work with 100 MHz or operates over a 266 MHz system bus. זה או 100 או 133? ואם כן אז לה כשאני שמתי ddr 400 זה עובד רק על 100? תודה אחים שלי!
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המעבד. המפרט שלי בצד. אני חשבתי על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1475 האם הוא יתאים לי? האם ההבדל משמועתי מהמעבד שיש לי? האם לא כדאי ללכת על הנ"ל ועדיף 7200 מבחינת תקציב? או שעדיף 5200? כמו כן אני מתכנן לקנות ספק חדש של 500W וכרטיס ATI hd4850. מה אתם אומרים? האם הייתם משנים משהו בקנייה? תקציב סביר אבל רוצה לחסוך כמה שאפשר
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שאלתי היא : בלוחות שיש ארבעה סלוטים אם אפשרות לשים זיכרונות DUAL ,לרוב הסלוטים הם : שניים בצבע אחד ועוד שניים בצבע שונה האם יש חשיבות היכן שמים כל זיכרון וזיכרון ,או שכל הסלוטים שווים ואין חשיבות למיקום הזיכרון ב- DUAL ?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה הקטע של זיכרון דו ערוצי ? ז"א ... אני מבין שחזרנו לשיטה של שתי זכרונות ... אני מניח שזה לניצול יותר טוב ... וממה שמשתמע מהשם לשתי ערוצים מקבילים של זיכרון ... מה זה : DDR2 ? האם אותו כנ"ל ? האם הדבר הבא בזכרונות ? .... כל השאלות הנ"ל כנראה בגלל שאני מזדקן ... טל. ;D ??? :-[
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2X256 ואני רוצה להוסיף עוד 512M זכרון האם יש יתרונות משמעותים ל-2X512 ? (בהנחה , ש-4X256 יהיו מאותו יצרן ואותם תיזמונים )
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני יודע שיש שני חיבורי PCI-E בלוח הזה. מה היא המהירות של חיבורים אלו?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה היתרונות בזה?מה החסרונות בזה?האם זה נותן ביצועים גבוהים יותר?
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הסיבה לשאלה: אני קונה מחשב שלא דורש ביצועים, כלומר יהיה בו 2GB. כמו כן הוא ללא אופק שידרוש ולכן הלוח בו עם תושבת זיכרון DDR2. אולם לעת עתה (מספר חודשים) אני הוא זה שישתמש במחשב ולכן אני צריך שם 4GB. לאחר מספר חודשים המחשב הנוכחי מתוכנן לעבור דירה לראשון להיות המחשב של ההורים ולעצמי אני רוכש מחשב פיתוח / משחקים חזק. לכן חשבתי לקנות את המחשב הזה עם שני סטים של 2 GB בתושבת DDR3 ולאחר מספר חודשים לשים את הזיכרון הזה במחשב החדש. השאלה היא האם ניתן לשים DDR3 בלוח שתוכנן לעבוד עם DDR2 ? תודה, מקסים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה: אם אני קונה מעבד Q6600 מחנות כלשהי איך אני יודע שהסטפינג של אותו מעבד הוא G0 ולא B3? כמו כן אני מודע לגבי קוד המעבד (G0) שהוא SLACR, אבל הוא לא רשום באף חנות, וגם לא רשום הסטפינג. לפי אילו סימני זיהוי אני מזהה שזהו באמת דגם של הסטפינג G0? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע 3800+ יותר טוב בהרבה מהכפול ליבה בכל הקשור למשחקים אז למה להוסיף כסף לכפול ליבה... ? ובלי קשר... זה לא ש ב - 3800X2 יש שני מעבדי 3800 לא? :s05:
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית וחלש(מן הסתם, 1.6G) וחשבתי לקנות מעבד טיפה יותר חזק, השאלה אם הוא יתאים ללוח אם יש לי לוח Asus P4B-M מידע למי שלא מכיר אם הייתי יכול הייתי עושה אובר קלוק למעבד אבל אמרו לי שהוא לא טוב לאובר קלוקים ושאני לא אגיע לתוצאות טובות... אז חשבתי לקנות אחד אחר, וראיתי מלא של 2.4, 2.6, עם חיבור 478. אבל הלוח בטוח לא יחזיק אותו אם מישהו יכול להיביא לי אתר עם מעבדים שיתאימו ללוח אם שלי אז בבקשה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש משהו שקשה לי להבין וזה חשוב לי מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב נייד. ברור לי שפנטיום M בא עם חבילת סנטרינו. אבל יש מעבד נוסף ולא סנטרינו שנקרא פנטיום 4M שמגיע עד מהירויות של 2.6 מגההרץ (בדרך כלל על הסמל של אינטל תופיע האות M). חלק גדול מהניידים החדשים הם עם מעבד מסוג זה--- אבל חלק אחר של הניידים יכילו מעבד אינטל פנטיום 4 רגיל ללא M. אין לי מושג מה ההבדל הטכני ובביצועים. מישהו יודע יותר ממני? אשמח לקבל הפנייה למקום שבו אפשר לקבל מידע! למשל מה דעתכם על המחשב הבא שלא מכיל 4M ושם הדגם הוא HP PAVILION ZX5010 שעולה 8000 ש"ח: מעבד: Intel® Pentium® 4 - 2.66GHz מסך: 15.0 inch XGA זיכרון 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB ( הרחבה עד 2GB ) דיסק קשיח: 40GB , כונן אופטי: Co…
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי, יש לי היום AMD ATHELON XP 1.5GHz אני רוצה לשדרג למעבד חזק יותר. הלוח אם שיש לי היום הוא GA7VAX-A. אני הייתי מעדיף לא לשדרג לוח אם בכלל אבל אני רואה שכבר לא מוכרים ATHELON XP.... השאלה איזה שילוב מומלץ של לוח+מעבד היום בתחום של 1000 שקל +- (אם אפשר רק מעבד אז לא יותר מ-600) אני מחפש לשדרג למעבד עם מהירות של 2.5GHz+- עריכה: שכחתי לציין שיש לי זכרונות DDR 3200 (אם אני לא טועה) וכרטיס מסך RADEON 9600XT ,AGP
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איך זה שלIntel Core 2 Duo המהירות יותר נמוכה והמחיר יותר גבוה?? לדוגמה: Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T-----------693 Intel Pentium D 925 3.00GHz 4MB 800MHz Box--------503 לא כדאי כבר לקנות ביותר זול ויותר מהיר??
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אחלה ביקורת ממצה ואיכותית. חבל שאין השוואה יחסית ללוחות אחרים. אגב, היכן ניתן למצוא אותו ב:"...לוח ה-EP45-DQ6 נמכר בארץ במחיר של כ-1,000 ש"ח." ??? ??? המון תודה לביקורת האיכותית ששפכה יותר אור על ערכת השבבים הנהדרת הזאת.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איזה מעבד מאלה שלמעלה עדיף?? ועוד שאלה.. יש הבדל אם קונים 2 זכרונות בנפרד ושמים אותם בתור dual channel או אם קונים את הזוגות האלה שבאים ביחד? שמתי לב שאם קונים בנפרד זה יותר זול, כמו במקרה הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8021 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8024
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בסלון HTPC חמוד וישן שבניתי לפני מספר שנים, מצ"ב נתוני מערכת בזמן האחרון הוא כבר אינו מצליח להתמודד יפה עם ישומים חדשים איזה סוג של זיכרון אני יכול להשתמש עם הלוח אם הזה ? - אשמח לקבל המלצה לשידרוג האם הלוח אם הזה תומך במעבדים מתקדמים שמוכרים היום או שני צריך למצוא משהו ביד 2 ?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS.htm# אני שוקל לרכוש את הלוח הזה, מכיוון שהוא עומד בשני קריטריונים: NFORCE3 ומחיר סביר איכשהו. בסך הכל אני מעוניין בביצועים נורמליים ושלא תהיה התחממות יתרה. אני לא אעשה אוברקלוק לזכרונות.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-