עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zniibidl,

רכשתי לוח אם מהסוג שבכותרת, מדגם Asus H81T. לוחות מהסוג הזה מגיעים עם חיבור DC 19V שאליו מחברים מטען כמו של מחשב נייד. בשום מקום אני לא מוצא רפרנס לאיזה הספק אני צריך (90/120/150 או אולי אפילו יותר). כמו כן אני לא יודע מה החיבור בדיוק, האם הוא כמו של מחשב נייד של אסוס? ואם כן של איזה מהדגמים? (יש חיבור קטנים יותר וגדולים יותר). אשמח אם מישהו יידע לתת לי הכוונה יותר מדוייקת. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Nimale,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם עם תושבת ל-i7 שתומך ב-triple channel. מה הדגם הזול ביותר שאני יכול למצוא לדרישה זו ומה מחירו? תודה רבה, נמרוד.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by avidan28,

http://www.tyan.com/product_board_detail.aspx?pid=169 שאלה להתייעצות כללית האם כדאי לי להחליף את הבסיס של המחשב שלי בלוח שבקישור שהבאתי ולקנות אופטרון תואם וזיכרון DDR 2 ולמכור את המערכת שלי ?? כלומר למכור את ה אופטרון 175 2 גיגה זיכרון והלוח A8N DELUX ולקנות את האופטרון 1216 (2400 מגצ) את הלוח בקישור ו 4 גיגה DDR 2 העלות של המעבד (900) הלוח (1400) והזיכרון (400 בערך) תיהיה כדאית מהמכירה של הישן??

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  4. Started by universe100,

שלום, ברצוני לשאול מהו לוח האם הכי מתאים וטוב למעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual Core Processor S939 וכרטיס מסך 7600GT? תודה

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  5. אספנו לבחינה מקיפה לוח אם ממותג טרי - וגילינו שיש הרבה ממה להתלהב תודות לתג מחיר תחרותי מאוד לכתבה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. Started by בארי,

שלום. אני מחפש לוח אם מומלץ z68 עבור i52500k. תקציב עד 550 ש"ח. חשוב usb3 קדמי חשוב Sata 3 OC ברמה סבירה קירור פאסיבי בלבד. אין צורך ב SLI תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בסקירה זו אנו מביטים לעבר לוח ראשון בתקן Mini ITX עבור תושבת LGA1700 החדשה של אינטל בערכת השבבים הבכירה Z690 - הכירו את Z690I AORUS ULTRAלכתבה

8. Started by Nadab,

שלום אני מתלבט בין 3 לוחות שונים מקטגוריות קצת שונות לאוברקלוקינג: asus z87 sabertooth vs msi z87 mpower vs asus z87 plus המחשב משמש לצורכי אולפן מוסיקה וקצת עריכות בפוטושופ. תודה...

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. אני מחפש לוח אם התומכת ב CONROE ,ומאפשרת תמיכה ב AGP וב PCI-E ..כדי שבעתיד תהיה לי אפשרות לשדרג בקלות כרטיס מסך בנוסף אני רוצה להמשיך להשתמש בזיכרונות DDR הישנים שלי.. נראה לי כי מצאתי אחד ב KSP ב 360 שקל זהו ASROCK 775Dual-VSTA ANANDTECH היתלהבו מהלוח ועשו כבר מספר מאמרים עליו http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2797&p=10 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2814 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2813 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2810 על פי המאמרים , נראה כי ניתן להשתמש ב DDR רגיל ללא חשש לפגיעה בביצועים..ואם הזמן להתקין DDR2 למערכת עתידית אין בכלל פגיע בביצועים של כרטיסי AGP יש פגיעה קטנה של 3-5% בביצועי כרטיסי PCI בגלל מהירות X4 …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by roma,

אני רוצה לוח זול בתצורת מיקרו atx עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית, כמו כן שיאפשר לי לנסות לפתוח את הליבה הרביעית וגם שיהיו לו יכולות oc טובות. יש חיה כזאת?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Zambar,

אחר צהריים טובים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (הוזמן מ SkyPC אם זה עוזר למישהו) ובו הלוח Gigabyte GA P55A-UD3 , ואז התברר לי שכאשר מחברים אליו התקן SATA3 או USB3 , "מהירות" התקן ה- PCIe שלו יורדת מ- X16 ל- X8. (ניסוח גרוע אבל עדיין...) המחשב עוד לא הגיע, אז אני מעדיף לשנות לוח אם ולא להתקע עם העניין הזה אחר כך. מחפש לוח אם באותה הרמה (ז"א, עם כל עסק התמיכה ב- USB 3, SATA3 ו DDR3 ועם עדיפות לתמיכה ב dual channel), אותו תקציב בערך (מצויין בכותרת), למחשב שמיועד בעיקר למשחקים וקרוב לוודאי שללא אוברקלוק. וכמובן, בלי הבעיה המצויינת לעיל. בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  12. למעבד 12900 יש כמה בעיות חום ומקשה עליו לעשות טורבו או OC לכן אני מבין שאין טעם לעשות OC כי המעבד מגיע ל- 100 מעלות בקלות ? איזה קרור אויר איכותי יש לסוקט הזה ? קרור מים - מרעיש תמיד ( במיוחד לאחר כמה חודשים ) ולכן לא מעוניין ברור מים ! לוח אם ל- 12900 איכותי , מתחבר לרסיבר , אין אוזניות ! 2.5GbE LAN chip x M.2 4 8XSATA USB 3.2 Gen 2 Type-A לעונה נא לספר הסברים למה מציע מוצר כזה או אחר ? לא סתם לזרוק דגם ולברוח , זה לא רציני .

13. מישהו יכול להמליץ לי על הלוח הזה: Intel Soren 945, L100, DDR2 667 D945GNTL שמתי לב שאתם ממליצים בעקביות על: Gigabyte GA-8I945PG מדוע? יש בעיה כלשהי עם לוחות אם של אינטל? אמנם הוא קצת יותר יקר אבל לא בהרבה. הוא אמור לעבוד אצלי עם: מעבד: Intel 2.66D dual core 533 D805 זכרונות: 2X 512M DDR2 667 תגובות יתקבלו בברכה (למעט בסגנון: "הנה לוח אם טוב: GA-8I945PG קנה אותו")

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  14. שלום לכולם. השאלה פחות או יותר בכותרת. הלוח מורכב במחשב, הכל עובד בסדר, הכוננים הקשיחים הם בממשק IDE וחוברו לחיבור ה IDE היחיד שעל הלוח, נשאלת השאלה לגבי הביצועים, הגשר הדרומי הוא מסוג ICH9 שלפי מה שהבנתי אין בו תמיכה ב IDE. אז במידה והתמיכה היא ע"י בקר אז האם נגרמת ירידה בביצועי הדיסק הקשיח לעומת בקר מובנה בגשר הדרומי?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. Started by k_dov,

שלום רב לכולם. אשמח באם תוכלו לסייע לי. אני מעוניין לרכוש לוח 965. מתלבט בין 3 דגמים: 1. INTEL DG965WHMKR עלות של 180 דולר. http://www.intel.com/products/motherboard/DG965WH/index.htm 2. ASUS P5B-E עלות של 260 דולר. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1347&modelmenu=2 3. GIGABYTE GA-965-DS3 עלות של 246 דולר. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2361 האם הפער במחירים מוצדק? מה אני מפספס? על איזה לוח הייתם ממליצים? תודה מראש לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by guyyug,

לוח אם DDR חשוב שאפשרות השדרוג תהיה הגיונית בעוד כמה שנים לוח יציב OC לא מענין

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  17. לוח אם אמין ויציב לא הכי יקר למחשב חדש אינטל

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by zaroor,

מישהו יודע מה ההסבר של PCI EXP במוד-4 ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב עם המפרט הזה: מעבד: AMD athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM היו לי זכרונות של חברת :TWINMOS 1GB 667 MHZ DDR2 X2 .כרגע הזכרונות לא עובדים. השאלה היא אני יכול לשדרג לזכרונות מסוג DDR3?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by hm123,

שלום לכולם הבאתי איתי מחו"ל חלקי מחשב לוח אם של אסוס שנקרא מקסימוס שני כרטיסי מסך hd3870x2 ומעבד q9300 השאלה שלי כזו האני רוצה להכניס את הכל למארז שוכב [אני רוצה שהמחשב יהיה גם hptc ] האם תיהיה לי בעיה אם קירור אן אם הספק כח? על איזה מארז אתם ממליצים [ מחיר לא משנה מעדיף מארז אם מסך עליו כמו כמו שיש לזלמן] חג שמח לכולם.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by bennnn,

שלום אני קונה מחשב העל מעבד של אינטל e 8500 או 8400 רציתי לשאול איך הלוח של אסוס p5ql-e? והאם יש בתקציב שלו לוח דומה של אסוס טוב יותר? אשמח לשמוע פרטים.אני מעוניין לקנות לוח רק של אסוס.תודה.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by HolyEggplant,

עקב מותו המצער של המחשב שלי, או לפחות המארז שלו, אני צריך לוח אם ומארז חדשים (הלוח אם integrated למארז). את כל שאר חלקי המחשב הישן אני יכול לנצל, ולכן אני צריך המלצות לגבי לוח אם שמצד אחד יתמוך ב - Pentium 4 שיש לי (LGA775, ולכאורה כתוב שהוא מיוחד לצ'יפסטים 915 ו - 925X, אבל אני מניח שיש תמיכה אחורה בחדשים יותר?), ומצד שני יהיה כזה שאני לא אצטרך להחליף כשאני עובר למעבד מודרני יותר. מעבר לכך אני צריך עליו SATA, PCI-E ולפחות שני חיבורים למאווררים מלבד זה של המעבד. SLI/Crossfire לא מעניינים אותי. כמובן שאני מחפש אותו ב - ATX form factor. אני מניח ש - 800 שקלים אמורים להספיק למשהו סביר בהחלט, אז אשמח להמלצות (בייחוד אם זה משהו שאפשר לקנות ב - KSP, כי אני די קרוב לאחד). אגב, א…

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  23. אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש או 9800 או5900XT (הXT יותר הגיוני)בעוד כמה חודשים, ואני חושב לשדרג גם את הלוח אם שלי D850MV ויש לי כמה שאלות, אתם לא חיבים לענות על כולם: קדם כל התקציב שלי הוא 450+- שקל. 1- מה אתם חושבים על הלוח אם שיש לי עכשיו? (אני ממש לא מבין בזה). 2- האם לוח אם בתקציב שלי יכלול כרטיס קול באיכות טובה יותר מהONBORD שלי? 3-מה הלוח הכי טוב שאת ממליצים לי עליו? 4- האם הזכרונות RDRAM שלי יתאימו גם ללוח הזה, או שאני חייב להחליף? 5-האם כדאי לקנות לוח אם במחיר הזה או לחכות עוד ולהשקיע יותר? שוב אני לא יודע מה לוח ב450 שקל יתן לי, אולי צריך להשקיע יותר בדברים האלה? 6- האם ההבדל בביצועים יהיה גדול? תודה מראש 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. GIGABYTE GA-N650SLI-DS4 יש לו את ה SLI שאני ירצה לעתיד .. זה מחשבה יפה לעתיד עקרונית אני כבר הזמנתי מחשב שאמור להגיע השבוע עם ה DS3 שהוא בן זונה לOC קיצוני .. אז מה שאני מחפש עכשיו זה לוח אם עד 800 שקל +- טיפה גמיש .. שייתמוך SLI (במחשבה לעתיד שהGTS8800 יעלו 800 שקל אני יקנה עוד אחד וישפר את הביצועים ב כ - (!) 70% ) וחשוב מאוד שיהייה חזק מאוד (!) ל OC קיצוני (E6420) ל 3.5GHZ MIN תודה ועזרה בבקשה OCELOT

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. Started by doodi111,

מחפש לוח אם שיתאים למעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT למחשב שמיועד לעבודה באופיס, אינטרנט, סרטים והורדות באימיול. מה הכי טוב במחיר הזה?(אין לי כ. קול נפרד)

• 5 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.