עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xyo,

http://www.techreport.com/reviews/2006q4/athlon-65nm/index.x?pg=1 שאלה הם מתאימים למשחקי מחשב או רק שרתים או משהוא?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  2. Started by עמיר שחר,

שלום ברשותי לוח אם intel D845GRG A84673-001 אני מעונין להרחיב לי את הזיכרון בו.ל 2GB ויש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי. 1. מה כידי לי לקנות שני כרטיסים של ג'יגה כל אחד. או כרטיס אחד של 2GB? 2. האם יש ללוח אפשרות לתמוך ב 4GB? 3. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם של כרטיס זיכרון. בתודה מראש עמיר שחר

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  3. שלום, הזמנתי מחנות כלשהי סטיק של Twinmos Speed Premium 433 Mhz BH-5, כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 בכדי להוסיף את הסטיק לסטיק דומה שכבר יש לי. כמובן שלקחתי ספציפית את הסטיק הזה ע"מ שאוכל לתת א"ק עצבני במתח גבוה. מפרט בחתימה. הזמנתי גם את גופי הקירור הנ"ל כדי לצנן אותם. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6096 הבעיה היא שהתקשרו אלי עכשיו מהחנות כדי להגיד לי שאי אפשר לייבא\לקנות\להשיג בשוק השחור אותם, ולכן הציעו לי לקנות את ה Twinmos Twister 400 Mhz במקום. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6745 ועכשיו לשאלות: 1) האם הטוויסטר הוא BH-5? 2) האם צפויות בעיות תאימות כלשהן בין הסטיקים, בין אם בסטוק או בא"ק? 3) האם אוכל לצפות שר…

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  4. כנ"ל לגבי כרטיס מסך מסדרה 7100?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  5. ביקורת יפה על הCHIPSET החדש של ATI : http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2891 כצפוי - זה כל כך מוזר ש-AMD מוציא לוח שמתאים למעבדי אינטל בואו נקווה שהמאבק בשוק הצ'יפסטים יגרור ירידות מחירים וכולנו נרוויח

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by TAsraf,

אני רוצה להחליף בנוסף ללוח אם שלי את הזכרונות שלי לחברה יותר מוכרת עכשיו הבעיה היא התקציב התקציב שלי עומד על 400 ש"ח הדרישות הבסיסיות שלי הם 512MB DDR II 667 ושיהיו מתאימים למשחקים וקצת לOC אני רוצה להחליף את שני מה שיש לי יש לי 1GB תודה רבה לכם אני יודע שזה מציאה במחיר הזה אבל אני חייב להחליף את הזכרונות יש לי זכרונות של יונדאי ! (חברת מכוניות ?!)

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  7. אני מעוניינת לקנות מחשב חדש לשימוש מסיבי ב-MATLAB (חישובים כבדים הן מבחינת כמות ה-DATA והן מבחינת כמות איטרציות) בעבודה אני משתמשת בפנטיום 4 3.6GHz ו-2GB זכרון, ואני מעוניינת לקנות מחשב נוסף הביתה שיהיה טוב יותר בביצועים הבעיה היא ש-MATLAB הוא ישום single thread ולכן יודע לנצל ליבה אחת בלבד. השאלה - האם כדאי לקנות פנטיום 3.4GHz D שכל ליבה שלו היא במהירות 3.4GHz או שגם במקרה הזה ה-Core 2 Dou E6300 יהיה יותר טוב? תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  8. אני מרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידאו ברמה המיקצועית ביותר ויש לי כמה לוחות שיכולים להתאים לי. במחשב יהיה מעבד Core 2 Quad Q6600 או Core 2 Extreme QX6700 ו-4G זיכרון. 2 Radeon X1950XTX PCI-e 512 MB Video Card או Geforce 8800GTX PCX 768MB DVI Video Card וכרטיס דגימת וידאו DRC-Stream 5000 PCI card של חברת דיגיטל רפיד, 2 דיסקים קשיחים Raptor WD1500AHFD 150GB 10000 rpm 16MB S-ATA, ו 2 750GB ST3750640AS 16MB Buffer S-ATA II HDD . כמובן שיש גם צורב די.וי.די וכו'. אלו הלוחות: ABIT 01) IN9 32X-MAX ASUS 02) P5B-V 03) P5B Deluxe 04) P5B Deluxe/WiFi-AP 05) P5W DH Deluxe 06) P5WDG2 WS Professional 07) P5N32-E SLI 08) Striker Extreme GIGABYTE 09) GA-965P-DS3P (rev. 2.0) 10) GA-965P-DS4 …

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by Kukishin,

ראיתי אתר בשם CLUBIT.COM שהמחירים שם זולים ב40% מבארץ אחרי משלוח ומע"מ. מישהו אולי שמע על זה יודע משהו, כדאי?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by avidan28,

אולי התשובה בכותרת אבל בכל זאת מעניין אותי ניתן להרכיב מעבד 939 על הלוחות החדשים והוא יעבוד??? כלומר יתפקד עם DDR 2 למרות שהוא מיועד לDDR 1.??? יש תמיכה אחורה בתדרים של הזכרונות. אני יודע שזו שאלה הזויה אבל בכל זאת זה קריטי. תודה לכל העונים :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  11. בהתחלה רציתי את האסרוק.. בחנות אמרו לי אבל.. אתה מבין והכל אבל לגבי הלוח אם אתה טועה זה כמו לשים מנוע של מרצדס בתוך סוסיטה.. ואני לא מתכנן OC.. והאסרוק הזה התאים לכל המחשב אבל הם אמרו זה יתאים אבל זה ממש טיפשות לעשות כזה דבר.. ושזה יוריד לי גם בביצועים שזה הרי מה שמקשר בין כל החלקים בקיצור אמרו לא לקחת את זה האם הם צודקים במה שהם אמרו וזה באמת יוריד לי בביצועים או במשהו? ואז אני לאידוע איזה לוח אם לקחת.. 945G של גיגהבייט או אפילו 965G או P5B-VM.. אני פשוט לא רוצה שזה יוריד בביצועים.. ממה שהבנתי עד היום מהפורום אם לא עושים OC כל עוד הלוח מתאים לכל החלקים הוא יהיה סבבה וגם אנשים אומרים דברים טובים על אסרוק.. אז מה אתם אומרים לעשות?

• 14 תגובות
    • 775 צפיות
  12. שלום. השאלה שלי היא כזאת....יש לוח אם של ASROCK שמתאים גם לDDR1 וגם לDDR2 ולAGP ולPCI-E...בקיצור תומך בכמעט כול הטכנולוגיות.... השאלה שלי היא אם אני מחליף את הלוח ואת המעבד.....למשל אני מחליף למעבד E6300 וכיוצא בזה....האם יש צורך בהגדרה מסויימת של המעבד בביוס או שזה בצורה "שלם וקח"...כלומר אני שם את המעבד על הלוח מחבר את הכול מדליק וזהו? הכול עובד? הדגם של הלוח..:775Dual-VSTA יש קישור לאתר היצרן: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by avihneo,

השלה היא נגיד יש את הלוח הזה GA-9659-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 כתוב שהוא תומך בATI CROSSFIRE השאלה היא .. האם שני כרטיסים של nVidia יכולים לעבוד על הלוח אם הנ"ל כSLI וגם להפך או CF רק לכרטיסי ATI ?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  14. ועוד כמה שאלות. 1 האם כדאי לחבר אותו לקירור מים או שעדיף להשאיר את הקירור שבא איתו (אני מתכנן OC עצבני). 2 איזה הגשר הצפוני נמצא בדיוק ? זה הגוף קירור שקרוב יותר למעבד או השני ?

• 44 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. צריך להוציא אותו כשמחברים את המעבד או לא?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  16. Started by BornToBWild,

קיבלתי פה כמה המלצות לפצל את ה-1024 מ"ב שאני מתכנן לקנות לפעמיים 512 אבל מצד שני, אם בעתיד אני ארצה לשדרג ל-2048 אני לא אוכל. לעומת זאת, אם אני קונה אחד של 1024 אני אוכל בעתיד פשוט להוסיף אחד נוסף של 1024. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by dlogan,

לוח אם עם CrossFire יכול לעבוד עם Geforce? Asus P5B DLX יכול לעבוד עם Geforce 7300GS של Gainwood? אני מצטער אם יש שאלה כזאת בנעוץ

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  18. Started by גורדון שמוואי,

מה דעתכם על לוח אינטל Shrewsbury לעומת לוחות Asus או GIGABYTE בהנחה שאני לא מבצע OC. האם הלוחות אמינים? ביצועים טובים (צי'פסט 965)? אתר נוח להורדת דרייברים? עד היום השתמשתי בלוחות Asus ואני מרוצה עכשיו קיבלתי הצעה ללוחות אינטל. אנא שתפו אותי בניסיונכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. שלום לכולם בקצרה - יש לי תקציב של 4K למחשב לא כולל מסך וציוד הקפי. כמה שאלות חשובות: 1. איזה מעבד לקחת 6400 או 6300 ? יש הפרש של 250 שקל בינהם, ואמרו לי שהביצועים הם אותו הדבר, אז על מה אני משלם בעצם את ההפרש? 2. צריך להבין משהו בקשר ללוחות Gigabyte 945 s3 : יש את הלוח הנ"ל אבל עם סיומת של 945G ויש את אותו הלוח רק עם סיומת 945P. מה בדיוק ההבדלים בינהם? שימו לב שהG עולה 100 ש"ח יותר. 3. האם הלוחות הנ"ל תומכים בזכרון של 800MHZ? תודה ניב

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Skippy,

למה כתוב לי ב- Code name "קונרו" ולא "אלנדייל" כמו ששמתי לב שאצל שאר האנשים כתוב? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by gooz,

שלום לכולם קניתי מעבד E6600 BOX חדש מהקופסא הוצאתי אותו וגיליתי כתם/שריטה שחורה עליו, צריך להדאיג? מוזר לי שמוצר חדש שיוצא מהבית חרושת יהיה ככה וגם מה הקטע עם ה3 שנים אחריות? חשבתי תמיד שלאינטל יש אחריות לכל החיים. תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by xyo,

Samsung began mass-producing its first 1Gbit DDR2 memory chips using 80nm process technology four months ago, and now Hynix has announced plans to start selling a new family of products based on its 60nm 1Gbit DDR2 chips in the first half of next year. As DigiTimes reports, Hynix's new products will include unbuffered DDR2 memory modules clocked at 800MHz with 1GB or 2GB densities. Hynix expects its 60nm process to allow it to cut costs by up to 50% when compared to first-gen 80nm production, which should hopefully translate to lower prices for 2GB and 4GB DDR2-800 memory kits. The company also says its 60nm process will also allow it to cost-effectively produce registere…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. Started by SyndromE,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468963 אני לא מבין למה ה-geil כל כך יקרים, אבל אני יכול להשיג אוותו ב-300$ לכל היותר (כולל משלוח ואחריות "לכל החיים") זה יוצא יותר זול מה-g.skill, אבל מסיבות כאילו ואחרות - אני יכול להשיג את 2 הזכרונות באותו המחיר ~ אז בהנחה ששניהם עולים לי 1300+- ש"ח, איזה כדאי לקנות מבחינת יציבות\ביצועים\מתח וכו', (לשילוב עם לוח evga 680i ככל הנראה) ? :s05:

• 59 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by Kukishin,

לרכיבים 6600E, 8800GTS, 2GB 800MHZ מתלבט בין ASUS P5B DULUXE לבין לוח מבוסס ערכת שבבים 680i. מה עדיף לי? כמו כן מתוכנן OC מתישהו.

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  25. Started by Gliding,

בעקבות התעניינות בקניית מחשב, צצו מספר שאלות לגבי לוחות אם: הדרישה העיקרית מלוח האם הוא שיתמוך ב SLI או CROSSFIRE. ממה שהבנתי, NFORCE4 לא יציב במיוחד למעבדי אינטל, ולכן השאלות הן לגבי שני הצ'יפסטים האחרים: 1. מה ההבבדלים בין 965 ו-975X? ומי מהם עדיף? 2. בהתבסס על השאלה הקודמת, יש לו מומלץ, לתקציב של בערך 1100? 3.יש סט של 2 ג"ב של זכרונות DDR2 מומלץ? כי מבירור שעשיתי בחנויות, יש הבדל מאוד משמעותי במחיר בין זכורונות של GSKILL למשל, שניהם במהירות 800 מה"צ, אבל קיים הבדל בתזמונים. ממה שבנתי לתזמונים אין כזו השפעה, בעיקר ב DDR2. ולכ אני שואל אם קיים סט שמומלץ מבחינת יחס מחיר-תועלת. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.