מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
הנושא ארוך אבל בקצרה ה p4p800 מעלה את העצבים השאלה עם יש איזה לוח אם זהה עם כל השטיות של asus. פנטים 2.8 מאלה שיצאו לפני שנתים שלוש נראה לי (אני כבר הלכתי לאיבוד עם הסדרות). יש לי כרטיס מסך agp זכרות ddr 400 וזהו בעצם . כלומר אני רוצה לוח אם שיתמוך בהם ולא יהיה asus . אני מחכה עם מחשב חדש ככה שיצא ה vista בצורה רישמית . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב מבוסס i5, והפוסטים האחרונים (בעיקר ה"אזהרה" של giloman) קצת גרמו לי לחשוש בנוגע לאיזה לוח אם כדאי לקחת. אני לא מתכנן OC מטורף, אבל ייתכן וכן אעשה בהמשך (אולי ל-3-3.2 Ghz). ייתכן גם בהמשך CF. מה ההמלצה למשתמש הנורמלי, שלא מתכוון למתוח את הלוח עד קצה גבול היכולת? ויש סיבה באמת לדאוג מכל נושא התושבות של Foxconn? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני מנסה לחפש לוח אם שיתאים ל- I5 אבל כל מה שיש בKSP עולה הכי זול 700 ש"ח, האם יש לוח אם שפספסתי או שעדיין לו יצאו לוחות אם זולים יותר ל- I5? ואם כן מתי אמורים לצאת הלוחות אם הזולים יותר שמתאימים ל- I5?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש.במחשב יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE - P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E משום מה גם באתר של החנות וגם באתר של החברה רשום שיש תמיכה בזכרונות מסוג 1333/1600/2200 הזיכרון שקניתי הוא DDR III 1600Mhz - 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3242&ProductName=GA-P55A-UD3 כשהעלתי את המחשב ראיתי שהוא מזהה רק 1333 בדקתי בחוברת של הלוח אם ובאמת רשום שיש תמיכה רק ב 1333/2200 למרות מה שרשום באתר שלהם בתוכנה EVEREST זה מזהה שהם באמת הרכיבו מה שקניתי אבל האפקטיבי זה 1333 כמו שרשום בהפעלת המחשב מה אני יכול לעשות במצב כ…
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שאלה בנושא הQVL שם רשום שהלוח תומך בזכרונות של אפילו 1250MHZ , אבל באפשרות של C בטבלה שם שזה אומר שתי זוגות של זכרונות אז השאלה האם דווקא בשתי זוגות של זכרונות זה יעבוד, או אפשר להשתמש גם בשתי סלוטים או אפילו רק שתיים אשמח לקבל קצת אור על השאלות האלו ושנה טובה לכולם
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם בפורמט mATX עבור מחשב HTPC. האם כדאי לחכות ללוח אם או לקנות אחד פשוט יותר עם כרטיס מסך? המטרה בעיקר לניגון סרטים במגוון הפורמטים הקיימים (כולל HD) + אולי משחקים פשוטים לילדים מעל מסך ה- LCD אליו יהיה מחובר המחשב. תודה. קישור ללוח האם http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=584
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כלומר, האם יש מקום פנוי על הלוח?
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם P5RD1 האם הוא תומך כמו שהובטח לי ב SATA2 ואיך אני מודא שהמחשב באמת עובד ככה
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב תעזרה שלכם. המוכר של המחשב היתקשר אליי ואומר לי עם אתה רוצה יש את זה באותו כסף z68 pro 3 gen והלוח שאני הזמנתי זה Fatal1ty P67 Professional את מה כדאי לקחת? הZ68 גם של אשרוק ואני לא יודע עם של fatal1ty הוא אמר לי ככה בטלפון שומע תרוצה לחכות עוד יומים או שאני יביא לך דגם יותר חדש באותו כסף ואני צריך להיתקשר להחזיר לו תשובה היום עם אני רוצה אותו מחר. זה המפרט.: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מחר אני הולך לקנות את המעבד i52500k ואני מחפש לוח מהחנות ksp במחיר של עד 900 שקל הלוח צריך להיות טוב לאוברקלוק ושיהיה לו אפשרות לעלות מתחים כרגע לא מתוכנן מערך כרטיסים אלא רק כרטיס אחד אבל אם יהיה לוח שניכנס בתקציב עם אפשרות לcf אז בכיף בנתיים אלו הלוחות שיש לי בראש P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P8P67 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E P8P67 LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E ^^ שווה לחרוג בשביל הלוח הזה בעוד 50 שקל ? יש לו תמיכה טובה במערך מרובה כרטיסים נכון ? בעקרון הדבר הכי חשוב זה oc תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. השאלה כמו שהיא בכותרת. אין צורך להרחיב. תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, כמו שכבר הבנתם המחשב שלי מורכב מהלוח אם של אסוס ובמארז של הקרוסר. הבעיה שלי היא כזאת: במארז יש מאוורר עליון ומאוורר קדמי עד אתמול המאוורר העליון הוציא אוויר והקדמי הכניס אויר לתוך המארז. אתמול השתמשתי/הפעלתי את התוכנה של ASUS - FAN Xpert 2 שהיא באה בבקרת השליטה של הלוח ונותנת אפשרות שליטה על המאווררים לפי מאמץ עבודה ברכיבים. לאחר סריקה אוטומטית שעשתה התוכנה , היא הפכה לי את הכיוונים של המאוררים, עכשיו העליון מכניס אויר למארז והקדמי מוציא אויר. איך אני הופך בחזרה את כיווני המאוררים ??? עזרתכם....
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם ציפסט P965 וזול (אבל לא חרא). בנתיים ברוב הדיונים או שמחפשים לוח אם 945 תקציבי או P965 שובר שיאים. אני מחפש לוח אםP965 כמה שיותר זול אבל עם יחס ביצועים חלקי כסף גבוה. אני חושב שאסוס DELUXE הוא יקר לשם השוואה ואני לא כל כך מתעניין בלוחות של גיגהבייט כי הם לא OCרים טובים וגם יש איתם לפעמים בעיות. אני קצת הסתכלתי לכיוון של האסוס P5B הרגיל. מנהלים, חיפשתי ואין עוד דיון כזה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הציע לי את המפרט הזה ב 125 $ לוח + מעבד זה לא הלחמה ! עם כרטיס רשת,קול,מסך OB ? =חוות דעת= כבר נדפקתי מהקניה של הסלרון D 2.8 אני דיי חושש הפעם האמת לא נראה לי שיש בין השניים כזה הבדל שניהם עם באס דומה עובדים עם זכרונות DDR 333 נראה לי אותו חארטה. אותו נפח של זכרון מטמון 256
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר חברה pcchip שמיצרת לוחות אם.מדובר על לוח אם שנקנה בהונג קונג
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה שם הרכיב הזה, סוג או איפה אני יכול להשיג אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.intel.com/products/motherboard/DQ35JO/index.htm מה זה? new chipset? שווה עוגיה?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4 גיגה של אינטל והלוח שלי נידפק. המעבד שלי עובד בתדר של 533 מגה ומצאתי לוח שהוא תומך ב- 400 מגה. אני יכול להשתמש בו? במה זה יפגע לי , ואם במהירות אז איזה מהירות המעבד שלי יהפוך להיות?
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-
-
האם קיים לוח אם למעבדי P4 בעלי סוקט 478, אשר תומך בחיבור PCI-E? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
של ג'יגה בייט. מה דעתכם עליו? האם הוא יעבוד עם מעבד פנטיום 4, 1.7G, 400MHZ 0.18 מיקרון וסוקט של 478. אני שוקל לקנות אותו דרך פלונטר עם כרטיס קול אדולוג'י 2 ורמקולים AVS500 של אלטקלנסינג. ועוד בקשה, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הלוח הנוכחי (הוא הגרסה הפשוטה יותר שלו, נדמה לי שהיא 667 אבל אני לא בטוח), כרטיס קול הרקולס GTXP ואותם רמקולים אני אודה לו מאוד. אני מעדיף את הכרטיס של הרקולס מאשר האדולוג'י ובפלונטר אין הרקולס.
-
שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם SLI בסביבות ה 1000 ש"ח. עדיף בלי CHIPEST של nF4, אבל אם ההבדל משמעותי אז שיהיה. הסיבה שאני מעדיף בלי CHIPEST NF4 היא שיש לי אחד של DFI ויש בעיות עם הדרייברים וכו'. חשבתי אולי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823_1985&products_id=8741 למרות שהוא NF4. השימוש של המחשב הוא משחקים. בכלל, אני רוצה SLI כדי שבעתיד (עוד שנה בערך) אכפיל את ה 7800GTX שלי. האם מחשבה זו נכונה? או שכדאי לי לחכות עם הקנייה ואולי עד אז יהיה משהו יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם הזה - http://tw.giga-byte.com/english-web/products/ga6bxc.htm שתי שאלות : 1) האם פנטיום 3 מעל 600MHz יפעל בו והאם הוא תומך ב-133MHz FSB ? למרות שלפי המידע באתר יש תאימות, יש לי את גירסה 1.7 של הלוח ובספרות שלו רשום שזהו לוח לפנטיום 2 במהירות מקסימלית של 633MHz. שלחתי מייל לג'יגהבייט אך הם יחזירו תשובה רק בשבוע הבא כנראה. 2) האם כרטיסי מסך חדשים יחסית כמו Radeon 8500/9100 ו-GeForce3 יעבדו ? ידוע לי שהם יפעלו במוד AGPX2 שהוא המקסימלי שנתמך ע"י לוח האם, אבל השאלה היא האם הם יפעלו. אני שואל מאחר ומתח ההזנה של סלוט ה-AGP הזה הוא 3.3V ולא 1.5 או 0.8 וולט כמו בכרטיסים החדשים יותר. תודה על העזרה. *מצורפת תמונה של לוח האם
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני שלוש שנים בערך (קצת יותר), המפרט בחתימה. עכשיו, רציתי לעשות שדרוגון, להחליף את הכ.מסך. אני לוטש את עיניי אל הX1800GTO2, הבעיה היא שהוא בחיבור PCI-Express. גם 7600GT לא מגיע בחיבור AGP. יש לוח אם לסוקט A עם תמיכה בPCI-Express? (וDDR רגיל, אני לא מתכוון להחליף את הזכרון) אם לא, יש כרטיס מסך קרוב כמה שיותר אליו ברמה ועם AGP? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד sempron 3000 .חיפשתי בהרבה מקומת לא מצאתי . מישהוא מכיר איזה חנות שיש להם במלאי תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-