עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dima323,

אני צריך לבחור לוח אם ומעבד עבור HTPC כאשר עקב אלוצי גודל הלוח צריך להיות MICRO ATX אני צריך שילוב שיוכל להריץ תכני HD 1080P שיהיה קריר (המערכת צריכה להיות שקטה) וכמה שיותר זול. לא משנה לי אם זה AMD או אינטל הכי חשוב שהשילוב יעשה את העבודה (הרצת סרטים בלבד!!!) והיה כמה שיותר זול.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  2. ואם כן, איפה ניתן לקנות ושל איזה חברה?

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  3. לצורך בניית מחשב יחסית קטן, אך בלי רצון להתפשר על העוצמה (יעבוד בין היתר גם עם תוכנות עריכה גרפית). אני מחפש לוח קטן שייתן לי את המענה לדרישות הבאות: חיבור HDMI חיבורי USB 3.0 תמיכה במעבדי אינטל דור שלישי (ככל הנראה i7) חיבור ת'אנדרבולט - עדיפות מבית טוב ובכל זאת אני לא רוצה למשכן כליה בשביל זה, האם יש המלצות בשבילי? אין לי תקציב מוגדר.

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by avishe,

שלום! נתחיל בזה שאני קצת בור. אני מנסה להרכיב מפרט גיימינג מיד-היי ריינג' בקייס קומפקטי, והבנתי בנתיים שיש 3 סוגים של לוחות אם - ATX Micro ATX mini ITX לפי הגודל. בנתיים, שמתי לב שיש מארזי mini ITX כמו ה-SilverStone SG05 שיכולים לאכלס כרטיס מסך דיי משמעותי של 9 אינץ'. זה שימושי בכלל? יכול לצאת מסוג לוחות האם האלה מחשב גיימינג? תודה!

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by MtK,

הי, אני בונה שרת קבצים ביתי ולכן אין לי צורך במעבד חזק במיוחד (Intel Pentium G620 יכול להספיק ומכיוון שאני ככל הנראה אלך על מארז Fractal Design 304, אני מחפש לוח mini-ITX. אבל יש כמה תנאים: כרטיס רשת מובנה 1gigabit, של אינטל (!). זכרון עד 16ג'יגה 6-8 פורטי SATA. זו דוגמא מאוד נחמדה: http://www.asrock.com/server/overview.asp?Model=E3C226D2I רק שלא ממש מצאתי אותו בארץ. אם יש המלצות למארז/לוח שהם לאו דווקא mini-ITX כחלופה, אני אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Zeev86,

היי. התקנתי קירור Freezer7 pro rev2 על לוחם אם Asus M2N-E, זאת הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור נפרד, וארצה לשאול מספר שאלות נוביות: 1. גוף הקירור שעליו נמצאת משחה טרמית קטן יותר מהCPU עצמו, כלומר, הקצוות של הCPU בולטים מבחוץ. זה בסדר? 2. עד כמה תהיה לי אפשרות לעשות OC למעבד 5600+ ADM עם הקירור הנל? האם חוץ מהטמפרטורה (שלא אמורה לעבור 65-70 מעלות (כרגע על 28) אני צריך לבדוק עוד משהו כדי להיות בטוח שהOC תקין? תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  7. בסקירה זאת אנו מביטים על אחד מלוחות האם הטריים מבית MSI בשביל לדעת האם הוא שווה את הכסף שלכם, או שאולי יש אפשרויות משתלמות יותרלכתבה

8. Started by gangster007,

שלום לכולם שבוע שעבר קניתי מחשב עם לוח אם 915P של msi ורציתי להגיד לכם כמה דברים עליו. קודם כל הלוח אם תמאים סוף הדרך לאוברקלוקינג ;D ,יש לו הרבה אפשרויות של אוברקלוק ידני ואפשרויות אוטומטיות שהמערכת נותנת. דבר שני לא לקנות זכרותות DDR2 של סמסונג כי הלוח אם לא תומך אני עשיתי טעות וקניתי אותם ועד עכשב אני מחכה לזכרונות אחרים שהחנות צריכה לספק :-\ . כמובן שהזכרונות האחרים יהיו תוצרת kingston :ylsuper: אז זהו זה מה שאני יודע בינתיים עד שאצליח להפעיל את המחשב. קישור לאתר של הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=603

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ASHER 6800,

ערב טוב יש לי לוח אם של MSI דגם COMBO 915P הגירסה הראשונה ויש לי זכרון של 2X256 DDR 1 והלוח תומך עד 2 גיגה זיכרון או לDDR1 או לDDR 2 באתר של החברה זה אומר הזכרונות תומכים עד 533 DDR 2 ומלעלה ועכשיו לשאלה אם אני אשים שני גיגה זיכרון של DDR 2 של תדר 667 האם זה יעבוד ? על תדר העבודה הנ"ל ? או שמא ישאר על ה 533 ? או שאולי זה בכלל לא יעבוד עם 2 גיגה זכרון למרות שבאתר של MSI זה אומר שזה מגיע עד 1 גיגה ? ASHER

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by NIRHA,

במדריך למשתמש רשום שהדגם הזה חייב בחיבור של מינוס 5 וולט אבל ראיתי שאף ספק חדש היום לא רשום סוג חיבור כזה מה לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  11. Started by ofir2808,

לפני כשבוע קניתי את הלוח אם הזה באייבורי (הם היו היחידים שנתנו לי לוח אם שתומך זכרונות OCZ 667 CL4 וצ'יפ 975 - הזכרונות לא עובדים עם לוח 965 ולא משנה איזה יצרן), רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח אם הזה והאם יש לוח אחר במחיר דומה (850 שקל) שאני יכול לקחת במקומו, אני מבצע OC די בסיסי (לא יותר מ - 10-15 אחוז), ואני בעיקר משחק ומוריד סרטים. בתודה מראש על התגובות......

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  12. שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב חדש מאוד חזק (core i7 3770 gtx 680 וכו') עכשיו הזמנתי אותו עם לוח אם msi B75MA-P45, ולאחרונה הבנתי משהו. הזמנתי כונן SSD של אינטל (520) וכונן HDD רגיל של 2 טרה. עכשיו שניהם תומכים חיבורי SATA 3 וראיתי באתר של MSI שללוח אם יש רק יציאה אחת. השאלה שלי היא האם זה אפשרי לחבר בטור את 2 הכוננים לאותו חיבור SATA 3? אם זה בלתי אפשרי, בבקשה תמליצו לי איזה לוח אם הכי טוב לקנות למחשב כזה, כי אני צריך להתקשר לאייבורי ולשנות את פרטי ההזמנה לפני שהם ירכיבו את המחשב. תודה מראש למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by asaf556,

השגתי לוח אם כזה בכמה אוכל למכור אותו?

14. Started by dangali,

שלום לכם קניתי לוח אם MSI K8N NEO PLATINUM וקיבלתי משהו מאד מוזר: התומך של המקרר, שמתאים למקרר של AMD , מודבק חזק על גב הלוח. בחנות(PANDAS) אמרו לי שככה מגיעים הלוחות האלה וצריך להוריד את זה בכח. ניסיתי להפעיל כח סביר אבל הוא לא יורד. מכיוון שקניתי מקרר של זלמו אני חייב להוריד את התומך הזה. הסכמנו עם החנות שאביא את כל החלקים והם ירכיבו (בתשלום כמובן). רציתי לשאול אם מישהו יודע שזה נורמלי עם הלוח הזה? חבל שלא אמרו לי את זה לפני שקניתי את הלוח. ואם צריך כח ומשהו ייפגע האם האחריות הלכה? תודה, דני.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  15. לוח כזה חדש תומך כל כך קצת? האם יש כבר עדכון ביוס שתומך ביותר? האם מישהו קנה את הלוח הזה ויודע אם ואיך אפשר לפתור את הבעיה? נראה לי לוח טוב ל OC וראיתי השוואות ביצועים והוא מקום 2 אחרי ה ASUS. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by Shavoigen,

לפני כמה ימים קיבלתי המלצה על הלוח הזה למחשב גיימינג ועיצוב גרפי. כשניגשתי לחנויות מחשבים נתקלתי בתגובה מפתיעה על החברה MSI וטוענים כי החברה אינה איכותית ונוטה לתקלות מנסיונם והמליצו לי על חברות אחרות כמו גיגבייט האם יש הצדקה לטענות אלו? אם כן,אפשר לוח מקביל מחברה אחרת? או כל לוח מומלץ לOC למעבד INTEL 2500 ולכרטיס מסך היחיד NVIDIA 680 תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BigDragoon,

שלום, במקור רציתי לקחת את ה DS3 של GB. אבל הציעו לי את הלוח הזה (בכותרת). מה לדעתכם יותר טוב? ואיך ה MSI בכלליות?

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by icebreak,

לא יודע אם זה פורסם פה בעבר, אבל זה די מצחיק... סתכלו על התמונות של לוח אם שרוף: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?threadid=17262841&perpage=30&highlight=flat&pagenumber=1 תקראו איך זה קרה לו... די מצחיק.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by pc100,

יש לי לוח אם P2 שנשבר ואני רוצה להשיג אחד שיתאים למה שכבר יש לי (מעבד, זכרונות...) הסבירו לי שזה צריך להיות בגודל BabyAT. שאלתי: איך אני יכול לדעת איזה לוח אם יהיה מתאים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  20. אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מהו לוח האם הטוב ביותר שנותן יחס ביצועים למחיר הטוב ביותר אשמח לכל מענה והסברים אלו הלוחות שאני מתלבט ביניהם: ASUS-P5KR GIGABYTE GAP35CDS3R GA-P35-S3L אך אם למישהו הערות אשמח לקבל המחשב מיועד לרנדרים ועבודה בפוטושופ עם מעבד Q6600 זיכרונות OCZ GOLD 2 GB 667 כרטיס מסך MSI 7600 GT

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by TalLitman,

שלום, אני צריך לדעת דיי דחוף מה ההבדל בין שתי הלוחות אם האלה. P35-DS3 P35C-DS3 מה זה ה-C הזה?מה ההבדל איזה לוח יותר טוב? הזמנתי פשוט P35 וקיבלתי את הP35C. תודה!

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  22. מבקש המלצה ללוח אם AGP8X עבור רדאון 9700PRO מעבד אינטל...רצוי צ'יפסט של SIS ולא VIA תודה!

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by shil_o,

בכותרת הלוח אם הקודם של p7n sli platinum msi והביאו לי לוח אם חלופי של GA-EP43-DS3L gigabyte מה יותר טוב צריך עזרה דחוף!! http://www.msi.com/product/mb/P7N-SLI-Platinum---P7N-Zilent.html#/?div=Detail -הלוח של MSI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3296#- הלוח של גיגהביט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by winil,

אם אני יחבר על הלוח הזה ‏EP45-DS3R s775 C2Q שני כרטיסי מסך מאותו דגם הם יעבדו לי ביחד?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. Started by tood,

צהריים טובים לכולם, איפה אני יכול לעיין ואו להוריד את הספר של הלוח הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.