עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by brk2k,

האם זה נכון מה ששמעתי שהתאימות כיום לארכיטקטורת 64BIT קצת בעייתית ולא נקייה מבאגים?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by sgsg,

אני מתכנן לקנות מחשב ובאחת החנויות ראיתי את הזיכרון הזה: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 במחיר דומה (יותר זול) לזה: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 אני לא מתכנן OC, המחשב יהיה מבוסס על אחד ממעבדי AMD. אני יודע ש- XMS נחשבת לסדרה איכותית במיוחד יותר ל OC מה VS, אבל עם מה אני אקבל ביצועים טובים יותר?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by ohadlvy,

מבין הדגמים של ASUS איזה מהם הוא מומלץ למעבד E4400: P5LD2-VM P5L-MX P5B-MX P5L-VM P5LD2-SE תודה ליועצים..

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. נהרס לי המעבד 5600x2 89w ושלחתי אותו ליבואן .והם ענו לישיש לי שתי אפשרויות 1 זה לקחת במקומו מעבד 6000x2 125w בתוספת של 80 ש"ח ולקבל אותו בהקדם {מפני שהוא במלאי} 2 זה לקחת אותו מעבד 5600x2 89w ולקבל אותו מאוחר יותר זה יכל לקחת שבוע שבועיים {מפני שהוא לא במלאי} השאלה היא גם כזאת האם ה 6000 לא בעייתי בגלל ה125w שיש לו .והאם אני צריך לקנות לו מאוורר יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by Denton,

שלום ראיתי עכשיו שההבדל בין 2 המעבדים עומד על 107ש"ח בIQPC. השאלה היא האם שווה להשקיעה את ה107ש"ח האלה בE8500 במערכת חדשה שאני מרכיב לי? (משחקים,סרטים,אינטרנט וOC) עריכה: התבלבלתי זה לא 107 אלה 90ש"ח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי...איזה מפרט צריך כדי לבנות שרת מאובטח לחברות קטנות שלא כוללות הרבה מחשבים(על בסיס מחשב pc עם windows server 2016)איזה מפרט אני צריך שיריץ את זה טוב, ולא יהיה יקר?איזה אנטי ווירוס הכי מתאים לשרת?תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. המלצה ללוח תואם קונרו עם כרטיס מסך משולב

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by Guyke,

שלום! אני מרכיב לעצמי מחשב ויש לי התלבטות בין שני המעבדים , גם המחירים שלהם די דומים,המטרה העיקרית של המחשב הוא למשחקים.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by israel_gt,

יקיבלתי עם הלוח החדש שלי P7P55D דיסק ויש בוא בדרייברים כמה דברים שאני לא מכיר האם צריך אותם או שאפשר לוותר עליהם... כי אני מתכוון לעשות OC ואני לא רוצה שהם יפריעו אני רוצה להתקין רק דרייברים שחובה... התוכנות הם.. TURBO EVO EXPRESS GATE UPU-6 ENGINE האם צריך אותם מותקנים?

10. Started by NETANEL-A,

שלום ! אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב בעל אופי ממוצע של אינטרנט, תוכנות ממוצעות, סרטים והורדות. לפי קריאה בדפי הפורום והאתר הבנתי שבחירת הלוח היא מאוד חשובה. אני מעוניין להשקיע בלוח טוב שישמש אותי לאורך זמן ויהיה ניתן לשדרג איתו את המערכת כמה שניתן עם ההתקדמות האדירה של החומרה. יש לי ידיעות של טכנאי PC מתחיל אך הן לא ממש עוזרות לי כי אני לא ממש מתמצא בשמות ומותגים. אל תתייחסו למחיר. התקציב לא מוגבל. אני פתוח להצעות. אני מעוניין בלוח המתאים לפנטיום. תוכלו בבקשה לעזור?

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  11. האם השיפור בלוח אם מציפסט 945 ל965 יתן לי שיפור או תוספת במשהו אם אני לא מתכנן OC ולא צריך 800MHZ זיכרון?

12. Started by Ashand,

שלום בלילה המחשב שלי כבה מעצמו, אחרי שהדלקתי מחדש היתה התרעה על cpu overheated press f1 .אחרי שניקיתי את כל המאווררים מאבק ובכללי את המחשב , ניקיתי את המעבד ואת הקירור ליקוויד crosair h60 ,הוספתי משחה חדשה עדיין המעבד מתחמם במהירות ומגיע לטמפרטורות גבוהות. המשאבה של ה h60 עובדת . בחנתי את המעבד מקרוב וזה מה שראיתי (בתמונות) נראה שצד אחד משובש משהו, יש מצב שהמעבד מת? המעבד הוא xeon e2690v3 qs הלוח אם של אסוס x99 m ws המחשב נבנה בערך לפני שנה אני מקווה שתצליחו לראות את מה שאני רואה בתמונות.... תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by megas_xlr,

יש לי 2 שאלות לגבי הלוח הזה. הוא עולה בין 377-452 ש"ח והוא ניראה דיי טוב עכשיו השאלות: 1.מה ההבדל בין NVIDIA nForce4 4X ל-NVIDIA nForce4??? 2.האם כדאי בכלל ליקנות את הלוח הזה??? זה הלוח: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=K8NF4X&affiliate=zap תודה רבה רבה רבה למי שיעזור

14. Started by cupra,

בדקתי את המעבד בימים האחרונים והשוואתי את ליבת הקונור מול הקאנספילד. ליבת קאנספילד - בעיקרון 2 קונרואים מחוברים, 4 מגה קאש לכל זוג ליבות, סה"כ 8. cup-z : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=132260 תמונה מקדימה: תמונה מאחורה : זום על ה qx6700 : תמונה מזיהוי המעבד בביוס: ביצעתי 13 בדיקות אל מול ליבת הקונרו - 6600, אותה מערכת, אותם נתונים, מעבד שונה. אז מה בדקתי : 1) בדיקת הספק מערכת 2) super pi 1m 3) super pi 2x8m 4) super prime 5) sandra: cpu test 6) sandra: rams 7) cinebench 9.5 8) ScienceMark2 9) File compression (567mb) winrar 3.61 (support SMP) 10) rar benchmark 11) 3dmark 06 cpu 12) am3 13) Prey 1.0 1920x1200 AA/AF x2 מפרט ------------…

• 136 תגובות
    • 14.7k צפיות
  15. Started by momi2004,

המעבר הוא 2600+ והמחיר הוא אותו המחיר. ל Abit יש את היתרון של ה SATA אבל כתוב שהוא אופציונלי, מישהו יכול להסביר את העניין? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה בבקשה שתביאו לי את הלוח אם הכי טוב שאפשר לקנות בארץ ל amd(64bit)ולאינטל nforce2 או nforce3 או לא יודע מה העיקר שיהיה הכי טוב להכול! תודה מראש אם אתם יכולים לתמוך את רעיונתיכם עם מאמרים או משהו כזה זה יהיה טוב עוד פעם תודה! לא איכפת לי המחיר ועד משהו מה עדיף: זיכרונות 500mhz בתזמונים גבוהים או זיכרונות 400mhz בתזמונים נמוכים

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  17. אהלן אנשים, קיבלתי מחשב שאני אמור להתקין עליו האקינטוש. המפרט: לוח: GIGABYTE X58 : GA-X58-UD5 מעבד: i7 920 CPU קרור מעבד: Zalman CNPS9500 92mm for 1366 I7 CPU Cooler כרטיס גרפי: GTX285 2GB OC מארז: Zalman GS1000 No P/S ATX Titanium Case המאוורר תקוע על מקסימום כל הזמן - משלב ההדלקה - בתוך הביוס ובמערכת הפעלה. לא משנה מה אני משנה - FAIL PROOF DEFAULTS ניסיתי לשנות fan control to enabled מה שגם ככה היה הבררת מחדל ניסיתי לשחק לשנות: control method in the bios to "Auto" (default), "Voltage" or "PWM" לא עזר האם משהו נתקל בזה כרגע אני מריץ את גרסת הביוס הכי עדכנית BIOS F7 binary update אולי לנסות לחזור לביוס קודם? מה עוד אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  18. עד כמה שידוע לי, הסימון "K" במעבדי הסנדי מציין מכפלה פתוחה, כאמור - ניתן להעלות את המכפלה של המעבד ללא הגבלה, זה גם מה שעושה את המעבדים האלו לכ"כ טובים לאוברקלוק ובנוסף גם יקרים. (תקנו אותי במידה ואני טועה). לאן אוכל להגיע גם אם אין לי מעבד עם סיומת K?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by bears,

באוברקלוק ובכלל יש הבדל?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  20. היי, ראיתי שאפשר לבצע סוג של CROSSFIRE בלוחות הנ"ל, מתאים גם ל NVIDIA או רק מבית ATI? תודה.

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  21. http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278 תנו לי תגובות עליו והאם יש אחד טוב ממנו באותו מחיר בערך של חברת ג'יגהבייט כי אני צריך לקנות לוח אם

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by Pc_freak,

אני צריך Usb 3 sata 3 ושהיה טוב ל Oc אני קונה מKsp

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  23. החברה של הזיכרון היא ceon או xeon אני לא ממש יודע איך רושמים את זה אבל אני חושב שזה הראשון (ceon). הזיכרון הוא 512MB DDR400 PC3200 אם מישהו יכול להביא לי פרטים על הזיכרון זה מאוד יעזור לי(כל פרט יתקבל:תזמונים ואיך הוא?)!!! ד"א זה דחוף!!!!!!! תודה מראש לכל העוזרים!! נ.ב בבקשה מכם אל תגיבו תגובות בסגנון הזה : "אני לא מכיר את הזיכרון הזה" או משהו כזה. ושוב תודה Ratzabi עריכה:---------------------------- אם הכותרת נראת לכם לא עניינית או משהו כזה אז תגידו לי ואני אשנה זאת בהקדם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Gigabyte GA-EP45-UD3 Gigabyte GA-EP45-UD3L Gigabyte GA-EP45-UD3LR וגם מדוע?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ב NF7 יש ??

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.