עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by leoleo,

האם ללוח אם ASUS M2N-E למעבד AMD יש כרטיס מסך וקול מובנים? האם הוא נחשב ללוח אם טוב למחשב לשימוש ביתי סטנדרטי?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  2. חברי הפורום שלום. אני יודע שאם כבר לוקחים לוח אם ל AMD עם כרטיס מסך משולב, עדיף כבר שערכת השבבים תהיה 6150 ולא 6100, ולכן בחרתי בלוח הזה. המחשב עצמו אמור לעלות כ 4000 ש"ח כולל מסך דק ומדפסת (לא בשבילי), ורציתי לשאול אתכם האם הלוח הזה נחשב לוח טוב - חיפוש בפורום הראה ששואלים וממליצים על הלוח הזה הרבה, אבל לא ראיתי שום דבר בקשר לבעיות, אבל בביקורות הרוכשים ב newegg יש הרבה שהתלוננו שהלוח הגיע DOA (מת ישר מהמפעל) וחלק טענו שיש בעיית איטיות (אחד אפילו אמר שהוא איטי יותר ממחשב מבוסס סוקט A שלו), ולכן אני פונה אליכם. שאר המפרט אמור להיות מעבד סמפרון 2800, 1GB זיכרון DDR2 667MHz הכי פשוט, דיסק של 80GB, פלופי, צורב DVD זול, מארז פשוט, מסך LCD, מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ומדפסת…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by LaraCroft,

זה הלוח שבירשותי עם מעבד AMD4200 אני רוצה לרכוש היום 8800GT האם הלוח תומך בו? הלוח נחשב לישן מאוד?! נ.ב יש על הלוח כרטיס מסך מובנה 6150 128M :\ ועוד שאלה קטנה- איך אני מעדכנת את ה BIOS שלי? הגירסא האחרונה שלי היא מ 2006

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  4. בואו לקבל מבט על אחד מלוחות האם המשוגעים ביותר לתושבת LGA1200 החדשה - Maximus XII Extreme של אסוס אשר לא מתפשר על דבר לכתבה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by yambtz,

קניתי אותו לפני שיצאו המעבדים החדשים, אז יש לי P4 2.4B אבל אני רוצנ לדעת אם בעתיד אני אוכל לשים בו מעבד חדש יותר. הוא תומך ב HT ולפי מה שראיתי בביוס הוא יכול להגיע לבאס 300 זה רק מתוך סקרנות

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. Started by ScreameR,

שום דבר מהאפשרויות לא ניתנות לשינויי! איזה fuckers

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך לא תקין ורציתי לדעת אם יש לו און בורד כרטיס מסך שאני יוכל להפעיל מהביוס

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by GONNY2,

1. חוות דעת על הלוח הנ"ל ? והמלצות על לוחות אם דומים 965 עם כרטיס מסך OB . 2. יש לי היום ( במחשב הישן ) שני IDE )HD ) וצורב DVD האם ניתן לחבר ?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by infifi,

באתרים שמוכרים אותו רשום שהוא תומך ב DDR3 (בהרבה אתרים ראיתי את זה): http://zap.co.il/fs.asp?PID=261619329&sog=C-MotherBoard אבל באתר אסוס לא רשום DDR3: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=1 אז הוא תומך או לא תומך? ועוד שאלה - יש לוח אם עם ציפסט G33 שתומך ב DDR3? מצאתי רק עם ציפסט P35..שווה בכלל לקנות לוח אם DDR3?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  10. Started by schumih,

האם הלוח אם הנ"ל מומלץ? בצירוף למעבד E6300. לא מעוניין ב-OC. מעוניין בכרטיס מסך ON BOARD, והבנתי שזה עונה על הצרכים. אשמח לקבל חוות דעת , תודה!

11. Started by ksn1981,

זה מה שבחרתי למפרט שאני בונה.. לא ממש למשחקים ולא ממש ל OC ועם מעבד E8400.. הצחיר כ- 900 ש"ח.. הבחירה בצ'יפסט של P45 נכונה ? ה- X48 יהיה מיותר בשבילי ?? יש המלצה ללוח אחר שיוריד אולי בעלויות ??? אפשר לחברה אחרת אבל אני מעדיף של ASUS !!!! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. אני ראיתי ששניהם עם יציאה אופטית או שאני טועה בכל מקרה אני זקוק ליציאה אופטית ואם שניהם כן מה ההבדל בניהם מבחינת ביצועים חידושים וכו למפרט הבא-- 1482 שח מעבד Intel Core i7-860 Box BX80605I7860 463 שח זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws F3-10666CL9D-4GBRL 465 שח כרטיס מסך HD4830 SAPPHIRE 512MB מסך 32 אינצ HD READY טושיבה ספק אנמרקס 400W אני זקוק ללוח אם עם יציאה אופטית האם יש יותר זולים מאסוס וטובים -

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  13. לקחנו את הסטנדרטי החדש של אסוס עבור LGA2066 לסיבוב נסיון - האם יש בו שיפורים גדולים מספיק בכדי להצדיק דור חדש לאותה התושבת? לכתבה

14. בביקורת זאת אנחנו נכיר לעומק את אחד מלוחות האם המעניינים של תושבת AM4 ומי שמועמד לדעתנו לתואר הבחירה האולטימטיבית עבור האוברקלוקר המתמיד לכתבה

15. Started by naki,

זה לוח חדש, כל פעם שהמחשב עולה יש לי ציפצוף יחיד כזה, לא ארוך, אמרו לי שיכול להיות שזה תמיד בלוח הזה.. רציתי לשאול אם מישהו יודע? ובכללי.. זה נחשב לוח טוב לביצועים גבוהים של חומרה כבדה? תודה

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by jambo222,

אני מתכנן מחשב למשחקים מעבד i5 12600 זיכרון 2x8 g/skill בחרתי בכרטיס מסך 3070 pny ולוח אם asus z690 PRIME Z690-P D4|Motherboards|ASUS Global אני רוצה להוזיל את המחשב והמקום היחיד הוא לוח האם, אני לא מתכנן אוברקלוק , הצרכים שלי הם יציאות usb , כרטיס מסך יחיד השאלה האם כדאי לי ללכת על לוח אם מבוסס b660 תודה

17. טוב אז ככה : ברצוני להרכיב מחשב תומך AMD והגישו לי מפרט של מעבד AMD הרשום לעיל + בחירה בין לוח אם של ASUS או של MSI. נכנסתי לאתר הבית של החברות ויש שני דגמים לכל פריט: ASUS ---> P4S800D http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D&langs=01# <----P4S800D http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D-E%20Deluxe&langs=01 <----P4S800D-E Deluxe MSI---> PT880 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PT880_Neo-LSR&class=mb <---PT880 NEO-LSR http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PT880_Neo-FSR&class=mb <---PT880 NEO-LSR האם מיש…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  18. אני קונה מערכת חדשה שתכלול מעבד QUAD 6600, כרטיס מסך 8800GTS G92 ו 4 ג'יגה זכרון DDR2 800mhz. מחפש לוח אם חזק עם כרטיס קול איכותי ביותר ביחס לכרטיסים מובנים על הלוח שיכלול יצאה אופטית וקוקסאלית באיכות גבוהה. שתומך במערך RAID ובזכרון DDR3, עם המון יציאות USB2 והמון חיבורי SATA2. מתוכנן OC בעתיד. רק ASUS או ג'יגבייט באים בחשבון. תודה.

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  19. Started by elyfox2000,

שלום לכם הגולשים רכשתי היום לוח אם של חברת ASUS דגם MAXIMUS 2 FORMULA אני רוצה לדעת עליו קצת יותר מקרוב בקשר לבצועים ואמינות שבו.

20. Started by uvdude,

אני מתעניין בלקנות מחשב חדש בקרוב, מבוסס Core2 Duo 6300... הקטע הוא שאני כנראה אצליח להשיג מעבד וזכרון מחו"ל על מנת לחסוך חלק ניכר מהעלויות של המחשב. הבעיה היא כפולה: א. מבחר לוחות האם של ASUS למעבד הזה הוא עצום, אני מדבר על דגם P5B על כלל סוגיו ב. מבדיקת הQVC לזכרונות של חלק מהלוחות חסרים יצרנים מפורסמים רבים, דבר תמוה לכשעצמו. ועקרוני מאוד שכן הזכרון כנראה יהיה יבוא אישי ולא יהיה לי למי לבוא בטענות כשיהיו בעיות תאימות. לכן השאלה היא, על איזה לוח אם כדאי ללכת למחשב הבא שלי? אני צריך לוח אם פשוט, לא משהו מתוחכם, בלי תוספות מיותרות. כרטיס קול אונבורד, כרטיס רשת 1G אונבורד, והסטנדרט הרגיל. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  21. האם זו קנייה משתלמת. המחשב לא נועד למשחקים כבדים אלא לעבודה משרדית אינטרנט ףמוזיקה וצפייהבסרטים.

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by danielbr,

מחפש לשדרג לוח אם לאוברקלוק ואני מתלבט בין שני הלוחות המחיר שלהם זהה אין לי נסיון עם ציפסט של NVIDIA אבל מצד שני הוא נותן לי SLI שזה יתרון גדול מה דעתכם??

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by che guevara,

שוב אני חוזר על אותה שאלה בבקשה לא להיות ציניים ולענות לעיניין אני מכיר בכך שאני NOOB ואין צורך לדון בכך האים לוח אם הזה נחשב לטוב בקשר לגיימר בינוני שכמותי?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  24. התפכחתי מהחלום לבנות מחשב מפלצתי אחרי שקלטתי כמה זה הולך לעלות לי בשורה התחתונה (מארז ,קירור ,לוח אם...) ,עלויות שלא הבאתי בחשבון לפני שהתחלתי במסע הקניות בארה"ב. בכל אופן ,הנה המפרט של כל מה שקניתי עד כה: שני מעבדי AMD Opteron Quad-core 2344 HE ,socket F(1207) ,1.7 GHZ,2MB L3 cahce,55W,AMD-V (מחיר 248$ ליחידה). שמונה כרטיסי זיכרון Kingston 1GB ECC REG PC2-5300 ,667Mhz מדגם KVR667D2D8P5/1GB (מחיר 50$ ליחידה) . הזיכרון נקנה בהתאם להמלצת חברת לוחות האם TYAN ,אך לבסוף התברר שהלוח אם המיועד שלהם ל-Quad-core לא זמין עדיין. בכל אופן (ובמאמץ נואש אחרון לפני שאני מוכר הכל לחנויות פה בארץ),אני זקוק להמלצה על דגם של לוח אם זול ואמין שיתאים לחומרה הנ"ל (עד 1200 ש"ח ) אשר עשוי …

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  25. Started by CrossFireX,

אני מרכיב מפרט, והרכבתי אחד ממש טוב, אבל נאלצתי להתפשר על הלוח הזה, במקום ה - Gigabyte ZX68-UD4 שרציתי בהתחלה (עולה 400 ש"ח יותר) בעיקר חשוב לי פוטנציאל OC, איך הוא ב - OC?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.