מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך עם חיבור של AGP *4 ואני רוצה לבנתיים לחבר אותו עד שאני יקנה כרטיס מסך חדש (השאלה אם אני יקנה כרטיס מסך עם חיבור של AGP *8 או כבר את הPCI EXPRESS ) בלי שום קשר יש לי 2 זכרונות של DDR2 667 512 (1024) רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי עבורי כעת ולעתיד 1)ASUS P5VDC-MX http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=814&l1=3&l2=11&l3=242 2)ASROCK 775 DUAL880-PRO http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות על לוח עם שישולב עם מעבד E5200 וזיכרון 4 GB. שימושי מחשב: בסיסים+מעט גרפיקה. מעוניין בהמלצה ללוח עם כרטיס מסך \ וללוח ללא כרטיס מסך (איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בנפרד - לא משחק משחקים, מעט גרפיקה, רואה סרטים..) תקציב ללוח האם עם כרטיס מסך - עד 500 תקציב ללוח האם ללא כרטיס מסך - עד כ 350.. מבקש המלצות עם פירוט יתרונות וחסרונות. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 18:29:55 הערות נוספות:1) לא נדרש יציאת קול - יש לי כרטיס קול טוב שלי..
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני לוחות אם: 1.ASUS P5LD2-VM SE 2.?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? . המחיר יוצא זהה, ופה ההתלבטות. בפורום הזה שמעתי המון המלצות על הלוח של אסרוק ועל אסוס לא שמעתי הרבה. כשמדובר באותו מחיר, יש לכם המלצה לגבי מי עדיף? אני יודע שהאסוס מגיע עם כרטיס גרפי מובנה, מה שלא נחוץ לי כי אני רוכש גם 7600GT, אז יש בכלל איזשהו יתרון לאסוס במקרה הזה? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום רב, מחשבי היקר והאהוב לא עובד הלכתי לעשות מין בדיקה קטנה ואמרו לי או שהלוח אם שלך מקולקל או שהוא מת.. אז אמרו לי שלתקן יעלה בסביבות ה 1000 שקל הכל כלול.. אבל להחליף 2000 שקל... ואני חושב שאם זה עולה אלף שקל זה כבר לא שווה עדיף כבר לקנות מחשב חדש לא? O= אז ברצוני לשואל(עורך דין שכמוני ) האם זה באמת ככה? זה באמת עד כדי כך יקר? O= והאם יש אפשרות לעשות משו בנידון ולתקן אותו ב 500 שקל ככה? נ.ב ישלי מחשב נייד מחברת TOSHIBA .. והשימושים שלי הם רגילים אימייל,סרטים,עבודות,(בלי משחקים).. רב תודות, אקצילופוס(שם בדוי)
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קודם כל אם אני יעדכן לביוס הכי חדש .. אז זה יתמוך לי ב c2d? ודבר שני אין לי עליו פלופי .. והתוכנה QFLASH או QBIOS מש וכזה ... אז מאפשרת רק דרך floppy הורדתי את הגרסא החדשה F4 ... אז אם אפשר בדרך אחרת ? אני זוכר הייתה לי תוכנה שמכינה לי דיסק שאני יכול עלשות מימנו בוט ואז אני יסתדר .. אז מה השם שלה ? אני לא זוכר .. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני הולך דיי בקרוב לקנות מחשב ,ורציתי לקבל מכם המלצות על זכרונות שייתאימו ללוח DFI infinity 975x , ויעבדו טוב בשילוב עם המעבד INTEL CORE 2 DOU EE 6300 (CORE TYPE : CONROE( גם בשילוב עם אוברקלוק , תנו המלצות לזכרונות זולים
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הלוח אם INTEL Bear Point h61 Two USB 3.0 ports נחשב ללוח טוב? או שישנה עדיפות ללוח יותר טוב. המפרט העיקרי של המחשב : מעבד: INTEL CORE i5 2500K 3.3GHZ 6MB BOX G.CPU כרטיס מסך GEFORCE GTX570 1280M 320BIT DDR5 D.DVI/M.HDMi מארז : Spire BlackMoon 550WATT 12CM+Z9 ZALMAN תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח הזה תומך גם ב AGP וגם ב PCIE רשום שהוא תמוך בבאס של 1066 כלומר גם CORE2 -E6300 רשום שתומך ב 667 זיכרון איך הלוח אם הזה בכללי מומלץ ?איך הוא ב OC <??פשוט לוח אם זול מאוד . שמעתי שיש לו בעיה אם ה PCIE שהוא תומך רק ב כפול 4 או משהו כזה ולא ב כפול 16 ?<
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לוח אם הזה??? ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198&products_id=7024 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכם חברים לפני חודש וחצי קניתי לוח אם ?K8NF4G-SATA2 ומה שרק הרגשתי ממנו זה רק בעיות וכבר 2 החלפות מהאחריות!!! קודם כל היו בעיות תאימות עם כרטיסי מסך RADEON שניסיתי להרכיב עליו (X1300/X800/X1600) זאת אומרת שאף אחד לא עלה , רק כרטיס אחד עבד והוא GF6600GT ושמתי לב לתופעה הזו ברשת עם כרטיסי ראדון בשילוב הלוח הזה ולוחות אחרים NFORCE4X. עוד בעייה היא שהלוח התחיל לקרוס באופן רנדומלי אפילו שלפעמים עבר בדיקות יציבות מלאות של S&M ו MEMTEST . בלוח השני שקיבלתי מהאחריות הכרטיס רשת לא עובד הוא במצב ENABLE בBIOS אך אין שום אזכור עליו בWINDOWS אפילו כהתקן שלא מותקן. עשיתי עדכוני ביוס אך ללא שום שיפור במצב לכן שלחתי לASROCK אימייל על הבעייה , הוא אמר שהבעייה קיימת בחלק מהלוחות ל…
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם גם בלוחות אם יש את הטובים ויקרים, לעומת הפשוטים וזולים (בהנחה שהמעבד הינו משובח)? מה המשמעות של לוח פשוט? האם זו קנייה גרועה? האם כדאי להשקיע סכום בלוח אם, או שלוח אם זה דבר בסיסי שעדיף לחסוך בו ולהשקיע ברכיבים אחרים (נניח כרטיס מסך משובח)?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
Gygabyte P85 USB3 DDR3 PERFORMANCE ? מה דעתכם על הלוח ? איזה הייתם ממליצים ( מחשב לגיימינג חזק ) ? אני מעוניין ב 2 סטיקים של 8GB זיכרון במה הייתם בוחרים ? הכי מומלץ מבחינתכם .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן המעבד, לוח האם, או שניהם מתו. לכן, אני מעוניין לקנות חדשים. זהו המפרט הנוכחי: Intel i5-750 Gigabyte GA-P55A-UD3 Noctua NH U12P G.skill DDR3 1300 2x8GB ATI HD5850 Intel X25-M 80GB Samsung Spinpoint F3 1TB Seasonic X-650 CM HAF 932 חשבתי על קניית Intel i5 3470 ולוח האם Gigabyte H77-D3H. השאלה היא, האם ישנה תאימות מלאה בין אלה והרכיבים לעיל, והאם אלה "יספקו" את כלל הדרישות שלהם. שנית, האם המעבד ולוח האם מהווים החיבור האופמטימלי לתקציב בסביבות 1500 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מחפש לוח אם למעבד:Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 חשוב שהוא יהיה עם יציאת אודיו דיגיטלית כגון spdif ושהמחיר לא יעבור 1000שח. מחפש המלצה לכרטיס זיכרון 1g עד 800שח שאר הרכיבים שכבר נקנו (פרט לספק): Gainward Bliss GeForce 7600GT SilentFX 256MB PCI-e Thermaltake BACH Black HTPC with MEDIA LAB ( LCD+Remote) Multimedia S ATA 2 Western Digital WD2500JS 250GB 7200rpm 8MB האם הספק הזה יספיק למפרט ENERMAX LIBERTY 400W , SATA , ACTIVE PFC ,CABLE MANAGEMENT
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום אני משדרג את המחשב שלי והחלטתי ללכת על מערכת מבוססת על Amd 64 3000, אני מחפש לוח אם לא יקר - אין לי צורך בפיצ'רים כמו Raid, יכולות Oc וכו... איזה לוח כדאי לי לקחת (שיש ב ksp) ? ראיתי את הלוח הבא : K8T-FSR (s754),sata,GBL הוא עולה 580 - איזה חסרונות יש לו? כמו כן אני יכול להסתפק בסטיק אחד של 512 Mb או לקחת 2x256 ?(יש הבדל בביצועים?) לפי מה שהבנתי Amd הולכים בקרוב לשנות את ה Socket של המעבדים, האם זה רלוונטי גם לי ולא אוכל לשדרג את המעבד בעתיד?
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי!! אני זקוק ללוח אם וזכרון למפרט הבא: intel core 2 quad q6600 asus/gigabyte 8800gt WD 320GB sata 2 המליצו לאבא שלי:asus p5kc and ocz 2x1gb 800mhz platinum revision 2 xtc ואני חושב:gigabyte p35-ds3l and crossair 2x1gb 800mhz xms 2 חשוב שהמחשב יהיה טוב למשחקים ובכללי... איזה לוח אם יותר טוב ה-asus או ה-gigabyte ומה יותר טוב-crossair או ocz תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן ( מאוד ;; ) , וההורים שלי החליטו לשדרג אותו . כמובן שפנטיום 2 אי אפשר לשדרג בלי להחליף לו את כל הרכיבים , חוץ מאת ה HD שאני אקח ( שהוא רק בן חצי שנה , WD 40GB 7200RPM ) , ואולי גם את הפלופי והסידי . בכל מקרה , אני מתלבט בלוח האם ובזכרונות , מאחר ואני כבר יודע שאני אקח AthlonXP 2500+Barton . בזכרונות , אני מתלבט בין - Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 PRO CAS2 Memory [ ¤ 950.14 ] 1 לבין - Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 782.43 ] 1 השאלה היא לא שאלה של מחיר , אלא שאלה של ביצועים . אני מתכוון לעשות OC רציני , ואני רוצה מקסימום ביצועים . בלוח אם , בעיקרון התכוונתי לקחת את ה Ab…
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
סוף סוף החלטתי איזה מעבד ולוח אם אני הולך לקנות... המעבד יהיה Intel Core 2 Duo E6700 והלוח GA-8I965P-DQ6 מה דעתכם? ללוח גם קוראים 6Quad נכון?
-
- 13 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם מעבד ובזיכרון עד 1000 ש"ח, תקציב קצת קטן, אבל אין מה לעשות. כרטיס מסך יש לי (PCI-X). המחשב משמש בעיקר ל "עבודה משרדית", אך אני גם עובד עליו לעיתים קרובות עם פוטושופ, פרמייר, סוליד וורקס. עיינתי במפרטים הממולצים ובעוד כתבות באתר, ולא מצאתי מפרט שאני מצליח להינעל עליו, ולפי מה שהבנתי עדיף לי ללכת על אינטל (פוטושופ). אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה, און לוי. עריכה..: נזכרתי במשהוא דיי חשוב.. אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת....אבל אם קיים עדיין לוח אם עם חיבור IDE להרדיסק.. זה יהיה מאוד נחמד מפני שיש לי 3 הרדיסקים ואני לא רוצה כרגע לקנות חדש....
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היה לי Athlon X2 3800 עם לוח אם של ג'יגה בייט, 2 ג'יגה זיכרון DDR2. לוח האם הלך לעולמו אז צריך לקנות חדש... אז ככה: - מה שנשאר במחשב זה 4 הארד דיסקים, כרטיס קול שדורש כניסת PCI, וכרטיס מסך GForce 9600 GT. אני מרוצה מכרטיס המסך ואין לי שום צורך במשהו חזק יותר. - השימוש הוא עבודה משרדית, לראות סרטים ומדי פעם משחקים, אבל ממש אין דרישה לגרפיקה המקסימאלית. בתכל'ס אני מרוצה מהביצועים של המחשב עד עכשיו, אבל אם אני קונה חדש אני שואף שהחלקים שאני קונה (מעבד+לוח+זיכרון) יחזיקו בערך 5 שנים, כמו החלקים הנוכחיים. אין לי בעיה להחליף כרטיס מסך עוד כמה שנים כדי לפתור את צוואר הבקבוק שהוא יגרום לו. - אף פעם לא עשיתי OC ואין לי שום כוונה לעשות בעתיד, כך שאין צורך להעדיף לוח אם עם יכולת OC…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם . הרבה זמן לא התעסקתי עם חומרה , קצת הלכתי לאיבוד עם הדורות החדשים של המעבדים ... המחשב שלי נהרס , ואני צריך שילוש . התקציב הוא עד 800 . הוא יחובר למסך FHD , ואני ארצה יכולות HD מושלמות . אני לא גיימר , רק שיריץ HD כמו שצריך . ראיתי שלאינטל יש מעבד כולל מאיץ גרפי , שווה לשקול שילוש מבוסס מעבד כזה ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איזה לוח אם + מעבד AMD פלוס קירור חדש למעבד (כי הקירור שבא איתו הוא חרא) הכי מומלץ לקנייה בתקציב של עד 1100 שח ? תתחשבו בזה שאני רוצה לעשות אובר קלוק, והמחשב מיועד בעיקר למשחקים .. בתודה בנצי
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
השילובים שבניתי בינתים מ SkyPC: e6550 + 965p-ds3 = 1619 e4300 + p5k = 1558 e6320 + ga-P35-ds3 = 1590 השילוב הראשון: נראה כמו רעיון טוב למדי,אפשר להגיע לאוברקלוקינג מכובד,וגם הלוח עצמו מעולה. החיסרון היחידי הוא שאין P35,אבל זה לא מאוד קריטי בשבילי השילוב השני: לדעתי אין צורך בלוח יקר כמו p5k אם לוקחים מעבד כמו e4300,בגלל שהמעבד יגביל הרבה לפני הלוח אם -> קשה לי להאמין שאני אלך על השילוב הזה,נפסל. השילוב השלישי: אופציה נחמדה. הfsb wall יהיה יותר גבוה עם ה p35,ויהיה אפשר להגיע למהירות לא רעה בכלל עם ה e6320. בנוסף,תמיכה במעבדי פנרין זה דבר נחמד מאוד,למרות שבשלב זה אני לא חושב שאני אשדרג לפנרין. נכון לעכשיו אני חושב שאני אלך על השילוב השלישי,אבל אני עדיין מנסה למצוא שילובי…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-