מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר ספר לי שקרא איפשהו שע"י עדכון הביוס ללוח הנ"ל ניתן להתקין בו את מעבדי אינטל החדשים Core 2 Duo . האם מישהו יודע על זה משהו והאם זה בכלל אפשרי ? למרות ששניהם זה סוקט 775 . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה עדיף OC לא נדרש אולי בקטן ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E מישהו יכול להמליל על לוח זה? ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב עם לוח Gigabyte B760M GAMING X AX האם נית לחבר ללוח הנ”ל 2 מסכים תודה
-
- 2 תגובות
- 304 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב , אני בקרוב קונה מחשב ורציתי לדעת אם הלוח טוב.. ואם הוא יתאים למפרט הבא: מעבד AMD 4600 X2 65W זיכרון 2G ddr 2 800 mhz דיסק : 250G western digital ושאר הדברים שלא רלוונטים. עוד שאלה: האם הלוח יתמוך במעבדים החדשים של AMD שיצאו ברבעון השלישי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הביוס בלוח אצלי יחסית ישן F23B ויש ביוס יותר חדש F25 השאלה אם כדאי לעדכן ? ראיתי שהעידכון קשור ל CPU זה יכול לשפר ביצועים מעבד ? https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H110M-S2H-rev-10/support#support-dl
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
קיבלתי המחשב לפני שבוע בתחילה שמעתי עכשיו לא ראוי לציין שביציאה האחורית אני שומע תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
על לוח האם Z170 אני יכול להתקין 7700K הרבה אמרו לי אני חייב לקנות לוח אם Z270 על הלוח אם Z170 7700K לא תומך
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
המערכת מורכבת מE5300 וזיכרון 1G A-DATA X2 800MHZ מעיון בדפי היצרן ,אין איזכור לתמיכה בדול צאנל. אך בהרצת half HD לוקח למחשב לעבוד מקטע לקטע. זמן קריאת הזיכרון שנימדד 4400 מגה לשניה, תדר עבודת זיכרון 800 אך ללא ערוץ זיכרון כפול מסיבה שאינה ידועה לפי דעתי , להרצת סרטי HD MFK מה שהכי חשוב הינו זמן קריאה \כתיבה זיכרון. במחשב האישי שלי, ישנו מעבד AMD5200 וגם היתה לי בעיה כזאת במזנו ,עד שלא הכנסתי זיכרונות מהירים בעלי תיזמונים 4-4-4-8 בתדר 820 MHZ הסרט טס חלק קצב קריאה שהיתקבל 8300 מגה לשניה , קצב קריאה 7900 מגה לשניה. אז לכול השואלים, היום כרטיס מסמך הכי קקה מיקה מסוגל להריץ סרטי HD ללא שום בעיה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להחליט איזה לוח אם לקנות , לוח במחיר של עד 800-900 ש"ח שיגיע לביצועים טובים... ואם אפשר לפרט בתגובה איזה דגם ואיזה צ'יפסט כדאי, תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
האם יש לוח אם (טוב חדש אם הרבה אופציות ) שתומך בפנטיום 3 ומאפשר שדרוג לפנטיום 4 ? אם יש כזה ספרו לי איזה ומאיפה אפשר לקנות ואם לא אז איזה לוח הכי מתקדם יש לפנטיום 3 והאם מיצרים בכלל דגמי לוחות חדשים (DDR ,AGPX8 UFUW וכו') ? לפנטיום 3 וכנ"ל מאיפה אפשר לרכוש
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לוח שתומך גם ddr1 ddr2 ואם אני רוצה להשתמש רק ddr1 בכל הכינסות של הזיכרון מה שאני הבנתי זה שיש שניים של ddr1 ושניים DDR2
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מה גורם ללוח אם לעבוד מהר וגם המלצה ללוח עד 450 ש'ח תומך 64 bit ומעבד 775 אינטל
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/538587-מבקש-מחשב-ביתי-עריכת-וידאו-ביתית-עד-3K-ש-ח#.Uq7t97fxvcs שלום, בפורום מקביל כאן , קיבלתי המלצה למחשב. עד כמה שקראתי כאן בפורום, מדובר בהמלצה יפה ומאוזנת. מה שהפריע לי הוא המבנה של לוח האם - יש יותר מדי USB קדימה (4) על חשבון האחורה (4). האם אפשר למצוא לוח אם אחר (שכמובן מתמשק היטב עם הרכיבים האחרים) שיש לו 2 USB קדימה וכל השאר (לפחות לפחות לפחות 6) מאחורה ?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שבוע טוב, האם יכול להיות שהלוח אם מהדגם הנ"ל עבר שינוי חומרה מאז שיצא לשוק (שזה פחות משנה) ? אני מתיחס ליכולות של ה- USB עם המהירות החדשה. וכן גם התאמה לתמיכה של ה- WIN8 מבחינת תוכנה ? או שמה בוצע שינוי באתר אסוס ביגלל ה- WIN8 שיצא חדש ותו לא... איך ניתן לדעת ?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
-
היי חברה אני מתכנן לרכוש מערכת של AMD. כמו תמיד, אני אוהב להשקיע הכי הכי בלוח אם, בגלל שאני לא ממהר להחליף, ובמשך השנים אני משדרג. הייתי שמח לשמוע את דעתך, המנומקת והמלצות על לוח אם טוב, אם יש טוב יותר מזה. תודה חברים.
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה המשמעות של קניית לוח בגודל MICRO ATX ? אני מעוניין לקנות את הלוח הנ"ל למחשב של אחותי , בגלל שיש לו WIFI 6 וזה נורא חשוב לי. אבל מפריע לי מאד העניין שהוא מיקרו ולא בגודל סטנדרטי .. מנגד לוח אם אם בגודל סטנדרטי עם אותם הנתונים זה תוספת של 240 ש"ח . זה הלוח שאני מעוניין בו : https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103442 *בנוסף האם הראוטר שלי יתאים לWIFI 6 ? יש לי TP-Link Archer VR600
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן שבוע הבא ללכת לקנות סוף כל סוף מחשב חדש. כבר החלטתי שאני רוצה מעבד Q9450. אני כבר לא סגור על איזה לוח אם אני רוצה, מה שאני כן יודע - זה שאני רוצה לוח אם שהוא DDR2 ולא HYBRID. יש לי בין 800 - 1000 שקל להוציא על לוח אם, כשהמחשבה היא לקדימה. ההתלבטות שלי היא בין ה - P35 - DS3R P35 - DS4 X38 - DS4 או שבכלל עדיף לי להמתין עוד שבוע שבועיים וללכת על P45 ולסיים עם זה, אני לא הכי לחוץ בעולם ויכול להמתין עד סוף החודש תחילת חודש הבא, אבל ממש מנסה להחליט על איזה בורד ללכת. אני יודע שזה תלוי בשימושים שלי ואם אני מתכוון לעשות SLI/CROSSFIRE, אני מעדיף לא לסגור את הדלת לאפשרות לא יודע אם אני אעשה את זה, מה שאני כן יודע שאני לא רוצה לוח שעושה גם DDR2 וגם DDR3 מעדיף שהוא יהיה DE…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מתבלט בין הלוח של אלבטרון K8X800 PRO-II לבין הלוח של אפוקס עם הצי'פ nforce 3 250gb. אני לא מתכנן OC, אני רוצה את זה לביצועים גבוהים במשחקים . תודה ענקית לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוקיי אני צריך לוח אם שתומך בPCI-E הוא קונה את המחשב מפנדס,הזיכרונות Twinmos DDR400 512MB PC3200X2 AMD Athlon 3000+ S939 Vencie core אני צריך 6600GT Leadtek PCI-E אני מניח + לוח אם שתומך במעבד ובזכרונות כולל ה 6600GT PCI-E וכמובן בS-939 תודה. אה ועוד דבר pin זה יעני סוקט נכון?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה איזה לוח יהיה יותר טוב למעבד AMD 939? Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 או MSI K8N Neo4-F שניהם עולים אותו דבר בערך... וכמו כן איזה זכרון עדיף בתחום ה DDR 400 A-DATA או SAMSUNG - שניהם בערך עולים אותו דבר. הערות: אני לא אובקלוקר, לא גיימר כבד, בסה"כ מתעסק עם CUBASE ופלאגינים, גולש באינטרנט ורואה קצת סרטים. מה עדיף לי?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
Gigabite DS3 או DS4. למעבד E6600 - אולי אעשה OC או לא.... מישהו יכול לומר מה ההבדל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את החלקים שציינתי (את יתר החלקים, כולל ספק , יש לי מהמחשב הישן). אני מעדיף לקנות במקום שמאפשר תשלומים (ולא לוקח 10% תוספות לתשלומים). השימושים העיקרים במחשב הם: סרטים , תוכנות בסיסיות , אינטרנט (הורדות 24X7) , ומעט תוכנות גרפיות (לתיקונים בסיסים של תמונות) חשבתי על השילוב הבא: מעבד: 7200 - 550 ש"ח (מה הייתרון של 7300)? (המעבד מגיע עם מאורר??) לוח אם - asus p5kpl-cm - 245 ש"ח זיכרון - 2 סלוטים של 2 גיגה של קינגסטון סה"כ מהירות 800- כ 300 ש"ח מארז מחשבוSoprano (VG7000BWS)וThermaltake - כ 295 ש"ח.. מה היתם מוסיפים/גורעים?
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לוח אם לפנטיום 3 עם צ'יפסט של VIA 693 מצוין על הלוח ובביוס שהלוח תומך ב ultra dma 4 או ata 66 - שזה אותו דבר. אך בפועל חלונות XP מזהה את הדיסק הקשיח כ ultra dma 3 - נחות יותר מהמצוין בביוס או במפרט היצרן, התקנתי את כל הדרייברים כולל 4in1 של VIA הכי חדש ומעודכן אך ללא הועיל הדיסק עדיין מזוהה כ ultra dma 3 בנוסף לזה דיסק שאמור להיות ultra dma 2 - ata 33 מזוהה כ ultra dma 1, זה לא פעם ראשונה שנתקלתי בתופעה הזאת בלוחות עם צ'יפסט VIA לפחות ב 4 לוחות התופעה הזאת חזרה. וגם עדכון ביוס של הלוח לא עוזר. יש לציין שהכונן הקשיח שחובר הוא ATA 100 אז הוא לא מהווה בעיה. דרך אגב גם עם לוח שמבוסס על צ'יפסט 694X של VIA התופעה חזרה עם לוחות מסוימים אך עם לוח של ASUS הכונן ז…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-