עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח אם Asus P4T533-C והיה לי מעבד פנטיום 4 1.8 כששמתי מעבד 2.4 פתאום אין תצוגה במסך כשהחזרתי את המעבד הישן אותו דבר אין תצוגה החלפתי כרטיס מסך כלום!!!! ואני שומע את ההארד וכל הדברים עובדיםמה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  2. מתוך גלובס: http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000202879&fid=1603 מה זה אומר לנו? 1. הרווח הנקי (כלומר כמה הרוויחה החברה בתכלס) הוא 1.61 מיליארד דולר ב3 חודשים (!!). זה אומר שהרבה מאוד מהסכום הזה ילך למחקר ופיתוח המעבדים החדשים. 2. אינטל קיבלה 300 מיליון דולר לא צפויים עקב הטבת מס. נסו לדמיין מה אתם הייתם עושים אם פתאום ההורים שלכם היו נותנים לכם 5,000 שקל בשביל לשדרג את המחשב.. 3. מחזור המכירות של אינטל נשמר. הביקוש למוצרי החברה נשמר ואף עלה קצת (אם לוקחים בחשבון שמחירי המוצרים של החברה ירדו). בשורה התחתונה: הכסף שאינטל הרוויחה ישמש אותה לפיתוח מהיר ואיכותי יותר של הדור הבא של המעבדים. הרווח הלא צפוי (לטובה) של החברה עשוי לזרז את הדדליין ש…

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by eliXir,

לחבר שלי יש: Intel 1.6GHZ 256RDRAM Radeon9600PRO עם מערכת הפעלה של ווינדוס 2000, ואין לו 100FPS במשחק קאונטר סטרייק, מה שלא אמור להיות. לפי דעתי, זה בגלל הלוח אם: intel D850MV. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by jackbh,

שלום לכולם היצרנית GIGABYTE הרכיבה הרבה לוחות אם עם כרטיס קול של REALTEK ועכשיו בדגמים האחרונים של לוחות האם הם משתמשים יותר עם כרטיס קול של VIA , במיוחד בדגמים יוקרתיים. רציתי לדעת האם יש סיבה מסויימת לזה ? ומה האיכות של VIA מול REALTEK ? מנסיון אני יודע ש- REALTEK לא רעים בכלל. האיכות סאונד ממש טובה וגם הממשק שלהם טוב. יש למשהו אינפורמציה בנושא ? תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by Jack_g,

אני מתקין בו מעבד AXP2000 עם ליבה פאלאמינו (בדקתי גם 1800 עם ליבה TBB) ולא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפעיל את המחשב בבאס של 133 כשאני משנה את ה FSB עם המתגים בלוח אז המחשב נדלק אבל אין תגובה ואין שום ציפצוף כאילו הלוח מת(או בעיה במעבד). ואם אני עושה שם בביוס 133 אז המחשב מזהה אבל הוא לא מעלה את הווינדוס הוא עושה ריסט אחרי כמה שניות שהוא מתחיל לעלות את הווינדוס. ברגע שאני מחזיר ל 100 המחשב עובד בסדר. *המעבד תקין הוא נבדק בלוח אחר. *גרסאת הביוס היא האחרונה שיצאה. ניסיתי לעלות מתחים למעבד וזיכרון זה לא עזר.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  6. שלום רב , אני לא מוצא המון הבדלים בין שני הלוחות חוץ מהמחיר. האם תוכלו להסביר בקצרה מה ההבדלים ביניהם? האם הפרש המחירים שווה את זה?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by spike_staff,

שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם DFI DK P45-T2RS PLUS ו אני תיכננתי לשים בו פנטיום D830. הבעיה היא זה שכשאני מדליק את המחשב אז בלוח אם זה נותן לי שגיא C1 ואני לא יכול לעשות כלום. שמתי לו אחרי זה Q9550 מהמחשב שלי והכל עובד כמו שצריך. ה-D830 עובד מצויין בלוח אחר של MSI, מה יכול להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by oron1g,

קיבלתי הצעה עם לוח ISLETON של אינטל (כנראה D946GZIS לפי מה שהצלחתי להבין) נכנסתי לאתר של אינטל וכתוב שם במפרט ככה: Four Serial ATA interfaces חיפשתי לוח שתומך בSATA2 ולא נתקלתי בכזה באמת אין להם (או שלא חיפשתי מספיק) כאלה? או שפשוט ככה הם קוראים לזה (לSATA2)? האיש מכירות במקום שקיבלתי את ההצעה מתעקש שהלוח כן תומך SATA2 ד"א אני מחפש את הלוח לקונרו 6300

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  9. מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים .. (דרך אגב, כתבתי את ההודעה גם בפורום מפרטי מחשב כי זה די קשור לבניית מפרט מחשב ... לא הייתי סגור על זה ..)

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  10. חשוב לי לדעת, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by zsela7,

שלום, התקנתי במחשב החדש שלי זיכרונות מסוג: CORSAIR TWIN2X2048 6400 C4 DDR2 2GB (1GBX2)800MHZ CL4-4-4-12 כאשר נכנסתי לתוכנת CPUZ הוא הציג לי את הזכרונות עם CL 5 (מצורפת תמונה). מישהו יכול לומר לי למה ומדוע? יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-X38-DQ6. תודה, [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  12. בוקר טוב, אני מתלבט בין 2 הלוחות ו2 המעבדים, נא עצתכם הרצויה 1. לוח-GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID 2. לוח-INTEL WHITESBURG DP55WB DDR3 + FW המעבדים הם :INTEL CORE i7 860 2.8GHZ 8MB BOX ואוINTEL CORE i5 750 2.66GHZ 8MB BOX המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים תודה אהוד

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by manga05,

מחשב עם 4 סלוטים שתומך ב DUAL האם יעבוד בתצורה של 2x 512mb DS 2x 256mb SS ? SS=single side DS=double side

14. Started by guya2007,

היי, כנראה שאני אקנה מעבד של AMD אבל אני רואה שיש הרבה סוגים של תושבות, 939, 940,AM2 וכו'. מה ההבדלים ביניהם?? מה אתם יכולים להמליץ לי, הכי מתאים למחשב שאני יעבוד איתו בגרפיקה, המרות אינטרנט, משחקי מחשב אבל לא רציני.. חפיף.. אבל שיהיה חזק. אני מדבר עד סכום של 1200 ש''ח. תודה..

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by Eonblueapoc,

Intel Core 2 Duo E6300, 1.8Ghz ( OC 2.333 GHz) Gigabyte GA-945P-S3 v1 (Intel Lakeport i945P) G Skill 2 GB DDR2-800 DDR2 Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 NVIDIA GeForce GTS 250 (512 MB) Dell 2209WA (Digital) [22" LCD] ST3500418AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) WDC WD1600JS-55NCB1 כמו שאתם רואים מחשב ישן שקיבל קצת שדרוגים... אני רוצה לשדרג את המעבד כדי שיוכל להריץ משחקים חדשים על 1680X1050 ברמה סבירה לשנה הקרובה (עד שאשתחרר מהצבא ואקנה מחשב חדש). איזה מעבד לדעתכם יתאים בלי צורך להחליף לוח אם או להחליף ללוח אם לא יקר...?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  16. המעבד עבר O/C די רצחני אפילו. כמה לדעתכם הוא שווה ?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by Cpu,

יש לי: P4 2.6Ghz 478PIN ASUS P4P800 GENERIC 256*2 DDR 200MHZ כל השאר לא חשוב נראה לי... כמה וולט לשים לו בביוס? כי זה שם על AUTO וזה רוב הזמן בין 1.57-1.62 ובאיזה מתח השינוי יהיה מסוכן, כי אני רוצה שהמעבד יהיה יותר קר (ללא OC)... תודה רבה מראש (בנימה של צער על קניית מעבד אינטל [וזכרונות ג'נריים] מה לעשות אז לא הבנתי בזה כלום)...

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by ron1979,

לוח אםשתומך ב1000 הרץ נניח(כמה הסטנדרטי היום באמת?), אפשרות 1- שם במחשב 2X677 לdual אפשרות 2-שם במחשב 2X800 dual האם ייתכן שיש הבדל בביצועים? אם ההפרש בין שתי הזיכרונות הוא 40 ש"ח , כדאי בכל זאת ללכת על 800? תודה.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  19. במקרה נתקלתי במשהו מאוד מוזר, אני שנה שעברה קניתי זכרונות חדשים (RAM DDR 256X2), עכשיו כשאני בדקתי במקרה את פרטי המחשב עלה לי הדבר הבא: http://img413.imageshack.us/img413/7858/ddxl1.jpg אולי אני לא יודע משהו...? אבל פעם ראשונה שאני רואה - DDR SDRAM ככה ביחד... זה לא אמור להיות רק DDR...? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by bluemail,

יש לי שאלה אם אני שם מעבד של מהירות בסיס 800 על לוח התומך רק ב533 ולהיפך מה קורה ???

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  21. לפני זמן לא רב לוחות אם היו מגיעים עם כ- 5 חריצי הרחבה בתצורת pci . עכשיו הם מגיעים עם פחות מחצי מזה (כ-2 ). אני מבין את היתרון של pci-e בכרטיסי מסך , אבל כלל לא ברור לי מה הצורך בהם בכרטיסי הרחבה רגילים שלא דורשים רוחב "פס " גדול . אז לא מספיק שאנחנו נתקעים עם כרטיסי pci שעלו לנו ממון רב ועכשיו שוכבים כאבן שאין לה הופכין , אלא שגם לעיתים קרובות לא ניתן להשיג את אותם כרטיסי הרחבה בתצורת pci-e , ובמקרים הנדירים שמוצאים כרטיסי pci-e , הם מתברר ,הרבה פעמים ,לא רק שנחותים יותר מאותם כרטיסים ישנים בממשק הישן אלא אף עולים פי 2 עד 3 . לדעתי זה תרגיל מלוכלך וקונספירציה של התאגידים הגדולים במטרה לאלץ אותנו לשדרג ,גם אם אין בכך צורך אמיתי וזאת במטרה לרוקן לנו את הכיסים . אבל עזבו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. השאלה היא לידע כללי אז על תשאלו שאלוצ כמו "אזיה מחשב יש לך" "איזה סוג זיכרון" וכו' נגיד!!! יש לי עכשיו 256MB DDR ואני רוצה להוסיף עוד 128MB DDR מה יקרה? האם סכום הזיכרון שלי במחשב יהיה 384MB? האם המחשב בכלל לא יעלה?? מה יהיה? נ.ב. לא חושב דווקה 256 ו 128 נגידיש לי 512 ואני רוצה להוסיף 256 או 128 לא משנה אבל אני רוצה להיתמקד דווקה בזה שיש לי 256 ואני רוצה להוסיף 128 (שימו לב נגיד ששני היזכרונות יהיו DDR ולא אחד DDR ושני SDRAM)

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by or_cool,

היציאה כבר משווקת ונכון שהיא יותר מהירה מAGP מישהו יכול לרשום לי מה המהירות שלPCI-Express של AGP וגם של PCI רגיל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by PROSK8,

קבלו http://www.rambus.com/us/products/xdr_xdr2/index.html?campaign=googleuskeyword&gclid=CMyQ-_Sjy4cCFRHgXgodq3S0Gg

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by hosham,

שלום וגמר חתימה טובה,מקווה שהיה צום קל לכולם. מתוכנן לקנות בניו יורק מחשב,חשבתי על הלוח ga-965p-s3 ולהתאים לו זיכרון 2X1G בתדר 800MHZ. הבנתי שיש בעיה עם זיכרונות שהמתח עבודה שלהם הוא מעל 1.8V כי זה מה שהלוח נותן ויכול להווצר מצב שהמערכת לא תעלה. מצאתי את הזיכרון החדש של G.SKILL : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231098 שרשום שהוא עובד בין 1.8V ל-2.0V,אני מקווה שהמתח הנומינלי שלו הוא 1.8V והמחשב יעלה בלי בעיות. מה דעתכם,יעבוד חלק?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.