עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DrStyle,

פתחתי את המארז, ובטעות המאורר שעל הדלת של המארז יצא מהחיבור בלוח אם ועכשיו חיפשתי חיברתי אותו ל SUPERFAN משהו כזה הדלקתי את המחשב והוא נשמע כמו אופנוע שמתניע ישר כיביתי והוצאתי.. הנה המאורר שאליו אני מתכוון http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc03248.jpg [תמונה של מישהו פה] יש לי CM690+EP45-DS3

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by POPCORN,

חבר הביא לי מחשב שהצלעות קירור שלו מפורקות. אני מנסה לעזור לו לחבר ולא מצליח פתחתי את הקליפסים משכתי החוצה אני מצמיד ללוח ולוחץ על הקליפסים וכשאני עוזב אני רואה שזה לא מחובר בכלל מישהו יכול להסביר לי מה לא עשיתי בסדר או איך מחברים את הצלעות האלה?? את המשחה אני אקנה אחרי שאראה שאני מצליח לחבר תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. המערכת : MSI K8N Neo2 Platinum S939 A64 3200+ Winchester Samsung DDR400 UCCC 512X2 7300GT 256MB AGP הבעייה : הלוח עבר איפוס,בהגדרה מחדש הגדרתי כך : Bus Speed : 200MHZ HTT: X5 V Core : 1.4V V Mem : 2.5 Mem Timings : 3-3-3-8 T2 וכאן הבעייה בעצם,כשאני מנסה לתת לו T1 הוא לא יציב,ונתקע בווינדוס בכל מיני תוכנות (נגיד אם אני מפעיל את ה Prime95 ושנייה אחר כך את ה Everest אז המחשב קופא וזאת לא בעיית תוכנה כי הוא קפא גם בשלב של כיבוי המחשב אחרי שהוא סגר כבר את כל התוכנות..) וברגע שהוא נתקע ואני נותן לו ריסט,אפילו בכניסה לביוס הוא נתקע..לא יודע מה עובר עליו :-\ אוליי עדכון ביוס יעזור? כי אני כבר אובד עיצות..כל היום שרפתי עליו ולא הצלחתי לפתור את הבעייה אשמח לשמוע רעיונות. תודה ושבו…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by Devil Servant,

סלחו לי אם זאת אינה הקהילה הנכונה,פשוט נראה לי שהבעיה היא בלוח אמ כאשר אני מנסה לעשות boot from usb cdrom/fdd/zip הוא אינו מתייחס וישר מעלה לי את הווינדאוס הוא אפילו לא כותב שהוא מנסה כמו שהוא כותב אם אני עושה לו מCDROM הלוח אמ שלי הוא guru (אין לי מושג איזה דגם)

5. Started by EEstudent,

:-\במחשב הישן הייתי לוחץ על DEL ישר שאני מפעיל את המחשב והיה נכנס להגדרות עכשיו במחשב החדש יחסית זה לא נכנס,אני לא רואה כלום עד שהווינדוס עולה,זה פשוט מחליף מסכים מהר מאוד

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  6. אהלן, המחשב מספק מתח לUSB תמידת וזה משגע אותי (קורא הכרטיסים דולק, העכבר, הלד על מצלמת הרשת וכו') איך קוראים להגדרה בביוס שמנטרלת את זה? אני לא מצליח למצוא... הלוח הוא ep43-ds3l של ג'יגהבייט... ת'נקס

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. שלום רב... ברשותי מחשב שהייתי צריך לפרמט ולהתקין חלונות... ישנם כמה התקנים שלא נימצא להם הדריברים,ודיסק ההתקנה אבד.... אני צריך למצוא דריברים בבקשה חרשתי את כל היקום הווירטואלי...... לפי נתוני אוורסט התוכנה...גיליתי כך ~~~~> Motherboard ID - MSI 945P/G NEO 2 A7176IMS V3.3 חסר : Realtek RTL8169/8110 Gigabit Ethernet Adapter חסר : Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller A-1 איפו' אוכל למצוא דריברים להתקנה....!!!!!!!!!! תווודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  8. באתר של RSM מופיע מק"ט ADATAD34G13AK , אבל משום מה באתר של החברה - http://oc.adata.com.tw/product-series.asp?sid=03# לא מופיע המקט הזה , כמו כן כל הזכרונות DDR3 שמופיעים שם הם במתח או 1.55-1.75 או 1.65-1.85 ואין לי מושג אם זה מספיק טוב..

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. שלום חברים, ברשותי מעבד AMD שאני לא מצליח לנתק אותו מההיטסינק בעקבות זה שהחומר קירור הדביק אותו, מה עליי לעשות? אני כרגע לא יכול להכניס את המעבד חזרה למקומו כיוון שאני צריך לפתוח את המוט בצד ואני לא יכול כיוון שההיטסינק מחובר אליו!!! בבקשה עזרה דחוף!!! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by blitsi,

ניסיתי כבר בשתי דרכים לעדכן את הביוס: 1) דרך הוינדוס עצמו (ויסטה 64 בעברית) - באתר של הלוח-אם ישנו קובץ להורדה אשר אמור לעדכן את הביוס דרך מערכת ההפעלה והתוצאה שיקבלתי היא שגיאה [תמונה ראשונה ושלישית כי יש בעיה בראשונה]. 2) דרך הדוס עם כונן דיסקטים - התוצאה היא הודעת שגיאה על קובץ פגום, ניסיתי לכתוב בכל דרך אפשרית אבל לא הלך. [תמונה שנייה]. מישהו כבר נתקל בבעיה זו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by someone,

הורדתי את הBIOS החדש F12 ללוח 7VRXP וכל פעם שאני מפעיל את הקובץ שיש בתוך הZIP זה כותב: The chipset is not supported ואז The Flash part is not supported ואז Make sure the flash is not protected מה עושים??

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by ofir123,

פעם אחת בחיי עידכנתי ביוס במחשב של אחי ועכשיו אני זוכר חלקית לעדכן אז אם דילגתי על משו תגידו לי. יש לי לוח של גיגה בייט 7vtxe עם דואל ביוס, ניסיתי היום לעדכן את הביוס אבל לא ממש הלך לי נכנסתי לביוס (DEL) ולחצתי F8 כדי להיכנס לדואל ביוס/Q-FALSH שמה לחצתי על lOAD MAIN BIOS FROM FLOPPY ולחצתי אינטר, אבל הוא לא הגיב לי בכלל! איך אני מעדכן את הביוס? יש לציין שהביוס על דיסקט.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by GamePad,

איך מעדכנים את הביוס של ga-6iem של גיגה בייט? ניסיתי עם העדכון האוטומטי של הלוח ולא קרה כלום, ניסיתי להוריד מהאתר ועדיין... מה עושים? והאם זה באמת נחוץ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הורדתי תביוס האחרון של הלוח אבל אין לי מושג מה לעשות עם הקובץ הזה "P4P8SE1011.rom"

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  15. אני משתמש בתוכנה שלהם WinFlash , הורדתי את עדכון הביוס החדש ביותר וכשאני מנסה פותח אותו בתוכנה מופיעה לי ההודאה הבאה: BIOS file Size doesn't match with MainBoard BIOS! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. ניסיתי כול מיני סלוטים ופשוט אין DUEL,אגב זה שני זיכרונות הכי פשוטים של A-DATA. [עובדים על 200 MHZ]. זה הלוח:

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  17. Started by 120788,

ערב טוב, קניתי מאוורר חדש למעבד, בעיקר למטרת שקט, וכשאני מנסה להוציא את המאוורר הקיים משום מה אני לא מצליח. יש את הקליפס הזה שצריך להזיז ואז להוציא מהפינים האלה אחד למעלה ואחד למטה - מה שנראה ואכן פשוט. עשיתי את זה, הקליפס משוחרר לגמרי, אבל הגוף קירור לא יוצא ולא זז בכלל אלא נותן תחושה שהוא תקוע/דבוק מאחורה. אני מפחד למשוך חזק יותר בשביל לא לעשות נזק. יכול להיות שהגריז הדביק את הגוף למעבד או משהו? ושאלה נוספת - בכבל של המאוורר הקיים ללוח אם יש חיבור עם 4 פינים, ובמאוורר החדש יש 3. הוא עדיין מתחבר ועובד, למרות שבחיבור בלוח גם יש 4 פינים ואחד נשאר בחוץ. מה המשמעות של הפין האבוד הזה? נ.ב - תושבת AM2 אם משנה.. תודה!

18. הזכרונות שמותקנים אצלי אמורים לתמוך בתדר עבודה 2133 בפועל אני רואה בBIOS שהם תמיד 1333. במכפלה של הזכרונות היתה AUTO שיניתי למכפלה כזו שאני רואה שהתדר אמור להקבע על 2133. בפועל אין שינוי (בודק עם CPU Z). לפי מה שהבנתי התצוגה בצד אני אומר לראות בLIVE את התדר. ראו לדוגמא כאן: http://www.legitreviews.com/images/reviews/2191/z87x-ud3h-uefi-bios-1l.jpg בצד שמאל רואים 2133HZ. VOLTAGE נמצא על AUTO מראה שהוא נקבע על 1.5. גם כאשר העליתי את המתח DRAM VOLTAGE ל1.6 לא היה שינוי . עשיתי גם ל XMS ENABLE ללא שינוי. הייתי מסתפק גם ב1866 בתזמון טוב אבל לא 1333. אודה לעזרה. אלו הזכרונות. http://www.ocia.net/reviews/hyperx2133ddr3/ מעבד:4770K לוח אם:Gigabyte GA-Z87X-OC זיכרונות:Kingston Hyp…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by roee7777,

שלום, יש לי זכרונות G.Skill DDR3 4096MB 2000Mhz CL9 Ripjaws ולוח Gigabyte GA-P55-UD4 הזכרונות עובדים כרגע על 1333Mhz , וכשאני נכנס לביוס ומשנה ל- extream profile שהם יעבדו ב- 2000Mhz , אני שומר ועושה הפעלה מחדש של המחשב, והוא קורס ..שוב ושוב עד שהוא מחזיר אוטומטית את הזכרונות ל- 1333Mhz . מה לעשות?? ניסיתי את כל האפשרויות בביוס. הלוח הזה מגביל אותי? תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, במידה ולא אנא תעבירו לפורום המתאים. קניתי לאחי מחשב חדש החומרה העיקרית במפרט היא: E4500,P31-DS3L,HEC 6A19 Black - אלו הדברים שחשובים לשאלתי. עכשיו, קיבלתי עם המארז מאורר אחד אחורי של 12mm והוספתי מאורר קידמי של 12mm, שני המאוררים מחוברים ללוח במקומות המתאימים להם וכך גם הקירור סטוק של המעבד. משום מה, אני לא מצליח לשלוט על אף אחד מהמאוררים עם התוכנה SpeedFan, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. לא מצאתי את האפשרות בפונקציה עברתי על כל המנואל ולא מוזכר שם אפילו... מה אי אפשר בלוח הזה?

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  22. קיבלתי את המעבד השבוע הוא מורכב על DQ6 הבעיה היא שהלוח שם את המכפלה של המעבד על 6 במקום 9. כשאני משנה את המכפלה בBIOS ל9 ושומר את ההגדרות הלוח שוב פעם מחזיר אותו ל6 לאחר ההפעלה מחדש מה יכולה להיות הבעיה?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by idDFdd,

יש לי לוח Z68, לא מזמן גיליתי על טכנולוגיית SMART RESPONSE, ניסיתי לשנות לRAID והוא פשוט לא נותן לי. מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. רק מצב IDE עובד.... מה עושים? לוח תקול או מה? תודה

24. זכרונות של GEIL VALUE אני לא מצליח לשנות להם תיזמונים כל מה שעשיתי לא הצליח... כל פעם שאני מעלה או מוריד אחד מהתזמונים המסך מתמלא קשקושים כאלה, ניסתי דרך הווינדוס ודרך הביוס פשוט זה לא נותן לי. אני עם גירסאת ביוס F3 מישהו מכיר בעיה עם הגירסא הזאת? אופס אופס אופס לא יודע למה זה פירסם לי פה טעות שלי להעביר בבקשה :'(

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  25. שלום, יש לי בעיה מסויימת במחשב שלי והיא כזאת. לפי בערך חצי שנה רכשתי מחשב חדש עם לוח אמ של ג'יגבייט, יכול להיות שהמעבד הוא סלרון. העיניין המוזר הוא שניסיתי לשדרג אותו כמה פעמים בין עם זה כרטיסי מסך זיכרון או מעבד, הסלוטים פשוט לא תואמים. הכניסה של כרטיס המסך שונה מכל כרטיס מסך שיש לי (יש לי הרבה חלקים) גם הזיכרון וגם המעבד. מישהו יודע האם זה בגלל שהמחשב סלרון, או שהבעיה בלוח האמ של ג'יגבייט. אני ישמח לתגובה ובמידה ואין דרך לפתור את הבעיה אני ישמח לקבל מידע ומחירים על מעבד בסדר גודל של 3.6 ג'יגה הרץ, זיכרון 2 ג'יגה בסלוט אחד ולוח אמ חדש שיתאים לכל שאר החלקים. תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.